2010. január 24. vasárnap

jan. 24
15:40
Australian Open: Roddick nagy csatában búcsúztatta Gonzálezt (She)
A 7. helyen kiemelt amerikai Andy Roddick nagy csatában, csaknem három és fél órán át tartó mérkőzésen, öt szettben búcsúztatta a 11. helyen rangsorolt chilei Fernando Gonzálezt.
jan. 24
15:42
Bundesliga 2: Torghelle gólt lőtt és tizenegyest harcolt ki (She)
Újra remek teljesítményt nyújtott a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában Torghelle Sándor.
jan. 24
15:44
Északi összetett: a hazai csapat nyert Schonachban (She)
A német váltó fölényes győzelmével ért véget az északi összetett világkupaverseny a németországi Schonachban. A Georg Hettich, Björn Kircheisen, Eric Frenzel, Tino Edelmann négyes esélyeshez méltóan, csaknem egy perces előnnyel elsőként ért célba.
jan. 24
15:54
Heidum Eb-ezüstérmes 1000 méteren (Infostart)
Heidum Bernadett ezüstérmet szerzett vasárnap az 1000 méteres versenyszámban a Drezdában zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 24
15:54
AC Milan: Nesta is kihagyja a derbit, Favalli kezdhet az Inter ellen (She)
Olasz internetes források szerint eldőlt, hogy az AC Milan labdarúgócsapatából Alessandro Nesta sem tudja vállalni a játékot az Inter elleni ma esti rangadón.
jan. 24
16:12
Sílövészet: osztrák siker a férfi üldözéses világkupaversenyen (She)
A norvég sztárok távollétében Daniel Mesotitsch nyerte meg a férfiak üldözéses világkupaversenyét Antholz-Anterselvában. Az osztrák sokáig együtt haladt a német Arnd Peifferrel, ám száz méterrel a cél előtt ellépett riválisától, és végül simán nyerte meg a viadalt.
jan. 24
16:14
Lovas világkupa: Dobrovitz harmadik helyen végzett Lipcsében (She)
Dobrovitz József a harmadik helyen végzett a fogathajtók fedettpályás Világkupa-sorozatának hatodik versenyén, Lipcsében.
jan. 24
16:48
Eredivisie: újabb pontokat veszített a Twente csapata (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában sem tudta megszerezni a győzelmet a Twente együttese.
jan. 24
17:06
Tenisz: Balázs visszavágott Aldinak, tornát nyert Spanyolországban (She)
Sikerrel zárult legjobb férfijátékosunk, Balázs Attila  kéthetes spanyolországi túrája: tornagyőzelemmel!
jan. 24
17:06
Kiesett az Arsenal az FA-kupából (Infostart)
Az Arsenal 3-1-re kikapott a Stoke City otthonában, s így nem jutott be a legjobb 16 közé a labdarúgó angol FA-kupában.
jan. 24
17:08
Serie A: a Palermo együttese nagyon megverte a Fiorentinát (She)
Az ötödik helyre ugrott fel a Palermo, amely hazai pályán 3–0-ra verte meg a Fiorentinát az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójában.
jan. 24
17:24
Hosszútávúszás: Olasz Anna és Kutasi Gergely sikere Tatabányán (She)
A még ifjúsági korú Olasz Anna, illetve Kutasi Gergely nyert 5 km-en a hosszútávúszók tatabányai uszodai országos bajnokságán.
jan. 24
17:26
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: negyedik lett a női váltónk (She)
Nem tudta megvédeni Európa-bajnoki címét a magyar női rövidpályás gyorskorcsolyaváltó: a Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea összeállítású négyes egy bukás nyomán negyedikként ért célba a szám vasárnapi döntőjében Drezdában.
jan. 24
17:27
Magyar sikerek gyorskorcsolyában (Behaviour)
A hatból három magyar versenyző jutott be az 1000 méteres versenyszám vasárnapi selejtezőiből a negyeddöntőkbe a drezdai rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 24
17:28
Manchester City: Robinho elmondta, nem számítanak rá a vezetők (She)
Elképzelhető, hogy Scunthorpe elleni FA-kupa-mérkőzésen lép utoljára pályára Robinho a Manchester City mezében: a brazil támadó a Bandeirantes rádiónak ugyanis azt nyilatkozta, a vezetők nem számítanak rá.
jan. 24
17:42
Ökölvívás: Manny Pacquiao még nem tett le Floyd Mayweatherről (She)
A Bokszviálgszervezet (WBO) váltósúlyú bajnoka, Manny Pacquiao március 13-án, Joshua Clottey ellen bokszol legközelebb, noha ekkorra egy ennél jóval nagyobb kaliberű találkozó volt betervezve, Floyd Mayweather ellenében. Pacquiao szerint azonban még összejöhet a Mayweather elleni mérkőzés.
jan. 24
17:44
Bundesliga: történelmi győzelmet aratott az 1. FC Köln (She)
Meglepetésre a Köln Wolfsburgban győzött a német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
jan. 24
17:46
Francia Kupa: a Saint-Étienne kiütötte a Lorient csapatát (She)
Három mérkőzést játszottak délután a labdarúgó Francia Kupában: a Nancy tizenegyesekkel múlta felül a Thiers-t, a Guingamp Thibault Giresse góljával győzte le a Mulhouse-t, míg a Saint-Étienne egy félidő alatt döntésre vitte a Lorient elleni meccset.
jan. 24
18:00
Jégkorong MOL-liga: hosszabbításban a Dab. Docleré a harmadik hely (She)
A házigazda Dab. Docler csapata szerezte meg a jégkorong MOL-liga 3. helyét a dunaújvárosi négyes döntőn, miután hosszabbításban 4–3-ra legyőzte az SC Csíkszeredát.
jan. 24
18:02
Sakk: Lékó második győzelmét is megszerezte Hollandiában (She)
Lékó Péter legyőzte a hazaiakat képviselő Jan Smeetset a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló szupertorna nyolcadik fordulójában. A világossal játszó magyar nagymester fokozatosan került fölénybe a parti folyamán, és végül a 45. lépésben fogadhatta ellenfele gratulációját. A hétfői szünnap után kedden egy újabb holland, Loek van Wely következik.
jan. 24
18:18
Livorno: a mai vereség után lemondott Serse Cosmi, az elnök elfogadta (She)
A Napolitól elszenvedett 2–0-s vereség után lemondott Serse Cosmi, a Livorno vezetőedzője, a klub elnöke pedig ezt el is fogadta. A vezetésnek már volt a héten összetűzése az edzővel, aki kifogásolta, hogy elengedték a Juventushoz a náluk kölcsönben levő Antonio Candrevát, és nem hoztak a helyére megfelelő helyettest.
jan. 24
18:20
MTK: Hrepka Ádám az angol másodosztályú Blackpoolhoz utazik (She)
Az MTK csatára, Hrepka Ádám az angol másodosztályú Blackpoolhoz utazik próbajátékra – erről a futballista menedzsere, Filipovics Vladan tájékoztatta a Nemzeti Sportot.
jan. 24
18:22
Férfi kézilabda Eb: kétgólos francia siker Németország ellen (She)
Az olimpiai és világbajnok francia válogatott megszerezte második győzelmét az Ausztriában zajló Európa-bajnokságon, miután a középdöntő első fordulójában 24–22-re győzött Németország ellen.
jan. 24
18:24
Everton: a szlovák válogatott kapusával erősítenek a nyáron a liverpooliak (She)
Az Everton labdarúgócsapata a szezon végén szerződteti Ján Muchát, a Legia Warszawa 13-szoros szlovák válogatott kapusát.
jan. 24
18:36
Blog: Szöllősi György írása a magyar futsalválogatottról (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a magyar futsalválogatott Csehország elleni veresége kapcsán fejti ki a véleményét.
jan. 24
18:38
Ferencváros: Dragónert nem érdekli a fáradtság, csak előre tekint (She)
Csaknem kétórás edzésen vett részt a Ferencváros Máltán.  Először erőnléti gyakorlatokat végeztek a játékosok, majd később előkerült a labda is. A tréninget követően Dragóner Attila a 100% Fradinak nyilatkozva elmondta, ezek az edzések segítenek abban, hogy később fáradtan is jó döntéseket hozzanak.
jan. 24
18:39
Lékó második győzelme (Metropol)
Lékó Péter megszerezte második győzelmét a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló Corus 2010 sakk szuperversenyen: a vasárnapi, 8. fordulóban világossal nyert a holland Jan Smeets ellen.
jan. 24
18:40
Norvégia: Korcsmár Zsolt a Brannhoz utazik próbajátékra (She)
A Brann labdarúgócsapatához utazik próbajátékra Korcsmár Zsolt, az Újpest FC utánpótlás-válogatott hátvédje – közölte a norvég élvonalbeli klub hivatalos honlapja.
jan. 24
18:42
Videó: nézze meg Torghelle Oberhausen elleni remeklését! (She)
Mint már beszámoltunk róla, újra remek teljesítményt nyújtott a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában Torghelle Sándor. Az alábbi videón megtekintheti az Augsburg magyar válogatott csatárának Oberhausen elleni gólját, valamint kiharcolt tizenegyesét.
jan. 24
18:44
Férfi röplabda Extraliga: a Kaposvár Veszprémben nyert (She)
A Kaposvár Veszprémben nyert a férfi röplabda Extraliga középszakaszának negyedik fordulójában.
jan. 24
18:57
A zárónapra is jutott magyar érem (Metropol)
Huszár Erika szombaton 500 méteren megszerzett harmadik helye után vasárnap sem maradt érem nélkül a magyar küldöttség a drezdai rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon: Heidum Bernadett 1000-en másodikként ért a célba.
jan. 24
19:12
Afrika-kupa: Ghána kiejtette Angolát, bejutott az elődöntőbe (She)
Véget ért a házigazda Angola menetelése a 2010-es labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján: a sok helyzetet elpuskázó hazaiak 1–0-ra kikaptak Ghánától. A „Fekete Csillagok" az elődöntőben a Zambia–Nigéria találkozó győztesével találkoznak.
jan. 24
19:14
FA-kupa: nem ment könnyen, de csak továbbjutott a Man. City (She)
Nem jutott az Arsenal sorsára a Manchester City az angol FA-kupa 4. fordulójában, miután 4–2-re legyőzte másodosztályú ellenfelét.
jan. 24
19:16
Videó: remek kiugratás után szerezte meg a győztes gólt Ghána (She)
Mint már beszámoltunk róla, véget ért a házigazda Angola menetelése a 2010-es labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján: a hazaiak 1–0-ra kikaptak Ghánától. Most megmutatjuk Asamoah Gyan győztes gólját videón!
jan. 24
19:18
Vívó vk: magyar párbajtőrezüst Katarban, a franciákon akadtunk fent (She)
A második helyen végzett vasárnap a magyar férfi párbajtőrcsapat a katari Grand Prix-viadalon, Dohában.
jan. 24
19:30
Hollandia: Dzsudzsák csapata kirúgta a doppingoló csatárt (She)
A holland labdarúgó-bajnokságban szereplő PSV Eindhoven együttese felbontotta brazil csatára, Jonathan Reis szerződését.
jan. 24
19:32
Bundesliga: a Leverkusen idegenbeli sikerrel állt vissza az élre (She)
Újra a Leverkusen vezeti a német labdarúgó-bajnokságot, mivel a 19. forduló záró találkozóján 3–0-ra verte meg a Hoffenheimet.
jan. 24
19:33
Ghána már a legjobb négy között (Metropol)
Elsőként Ghána csapata jutott be a legjobb négy közé az Angolában zajló labdarúgó Afrika Kupán, miután a vasárnapi negyeddöntőben egy góllal legyőzte a házigazdák együttesét.
jan. 24
19:48
Női röplabda Extraliga: a Gödöllő otthonában győzött a BSE (She)
A vendég BSE legyőzte a Gödöllőt vasárnap a női röplabda Extraliga középszakaszában.
jan. 24
19:50
Férfi röplabda Extraliga: kazincbarcikai és kecskeméti siker (She)
A Kazincbarcika pályaválasztóként három játszmában nyert a Szeged ellen vasárnap a férfi röplabda Extraligában.
jan. 24
19:52
Spanyolország: Simon fél órát kapott az otthon ikszelő Córdobában (She)
Simon András csereként beállva fél óra játéklehetőséget kapott a sereghajtó Castellón ellen hazai pályán ikszelő Córdoba labdarúgócsapatában a spanyol másodosztály vasárnapi fordulójában.
jan. 24
20:06
Skócia: idegenben nyert 4-1-re a Celtic és a Dundee United (She)
Két 4-1-es idegenbeli győzelem született a skót labdarúgó Premier League vasárnapi játéknapján: a Dundee United a Falkirköt, a Celtic a St. Johnstone-t múlta felül. A glasgow-i zöld-fehérek a 65. percben még emberelőnyben, de gólhátrányban voltak, a hajrában viszont Marc-Antoine Fortuné és Jorgosz Szamarasz is duplázott.
jan. 24
20:08
Jégkorong ob I: az FTC megverte a Miskolci Jegesmedvéket (She)
Kétgólos győzelmet aratott az FTC jégkorongcsapata az ob I középszakaszában.
jan. 24
20:09
Tovább ment a Manchester City, kiesett az Arsenal (Metropol)
A Manchester City kétgólos győzelmet aratott vasárnap a másodosztályú Scunthorpe United otthonában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó angol FA Kupában. Az Arsenal 3-1-re kikapott a Stoke City otthonában és kiesett.
jan. 24
20:10
Férfi kézilabda Eb: könnyed lengyel siker Spanyolország ellen (She)
Az Európa-bajnokságon a középdöntő első fordulójában a II. csoportban Lengyelország fölényes, 32–26-os győzelmet aratott Spanyolország fölött, ezzel továbbra is őrzi veretlenségét.
jan. 24
20:24
FA-kupa: Gyepes csapata a Chelsea-hez utazik a következő körben (She)
Másodosztályú ellenfelet kapott az angol FA-kupában a címvédő Chelsea: a londoni „kékek" Gyepes Gábor csapatával, a Cardiff Cityvel mérkőznek meg a legjobb tizenhat között. Lesz két regionális csata is: a Portsmouth a Southamptonnal, míg a Derby County a Birmingham Cityvel mérkőzik meg a délangol, illetve a midlandsi derbin. Gera Zoltán együttese, a Fulham hazai pályán folytatja a sorozatot. A…
jan. 24
20:26
Futsal Eb: Spanyolország 6-1-re győzött Portugália ellen (She)
A Magyarországon zajló futsal Európa-bajnokság D-csoportjában Debrecenben Spanyolország 6–1-re győzött Portugália ellen.
jan. 24
20:27
Magyar ezüstérem ping-pongban (Behaviour)
Madarász Dóra második lett az ifjúsági lányok versenyében az asztalitenisz utánpótlás Európa Top 10-bajnokságon, a szlovákiai Nagytopolcsányban.
jan. 24
20:28
Görögország: bravúros PAOK-siker a pireuszi katlanban (She)
A PAOK Edinho góljával meglepetésre 1–0-ra győzött a bajnoki címvédő Olympiakosz otthonában a görög labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában, így pontszámban beérte a pireusziakat.
jan. 24
20:30
Jégkorong, EBEL: a jó kezdés ellenére kikapott a Volán a Villachtól (She)
Bár jól kezdett, végül mégis sima vereséget szenvedett idegenben a Sapa Fehérvár AV 19 a forduló előtt még közvetlenül előtte álló Villachtól az osztrák jégkorongbajnokság alapszakaszának 47. fordulójában.

Keresés