2010. január 6. szerda

jan. 6
14:06
Eltemették Horváth Zoltánt (Infostart)
Több százan kísérték utolsó útjára Sopronban a múlt hétfőn autóbalesetben elhunyt Horváth Zoltánt, a Falco Szombathely válogatott kosárlabdázóját.
jan. 6
14:09
Vancouver 2010: még nem kapott magyar állampolgárságot Zavozin (She)
Továbbra is Sólyom László köztársasági elnök aláírására vár Makszim Zavozin állampolgársági kérelme. A honosítás elengedhetetlen ahhoz, hogy az orosz-amerikai jégtáncos Hoffmann Nóra párjaként elindulhasson a februári vancouveri téli olimpián.
jan. 6
14:09
Briatore: kiütéses győzelmet arattam! (Metropol)
Kiütéses győzelemnek nevezte Flavio Briatore, a Forma-1-es Renault istálló korábbi csapatfőnöke a párizsi bíróság keddi ítéletét, amelyben eltörölték a Nemzetközi Automobil Szövetség által szeptemberben kirótt örökös eltiltását.
jan. 6
14:11
Bayern München: Ribéry ismét sérült, és a vb előtt döntene jövőjéről (She)
Lassan nem telik el egy nap sem úgy, hogy ne kelljen írni Franck Ribéryről, a Bayern München francia középpályásáról. Jöjjenek hát a szerdai hírek! A 26 éves klasszis azt követően, hogy tegnap újból elkezdte az edzéseket, ma ismét pihenni kénytelen, egyúttal arról is beszélt, hogy talán mégis marad Münchenben.
jan. 6
14:13
Póker: magyar továbbjutók a viharos karibi versenyen (She)
A Pokerstars Caribbean Adventure 1A napjáról két magyar pókeres jutott tovább, az élen a brit Wayne Bentley áll.
jan. 6
14:15
Az év futbalbírója a középső ujját mutatta szurkolók felé (Behaviour)
svájci Massimo Busacca lett 2009 legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) szavazásán.
jan. 6
14:33
A lila-fehér szurkolók korábbi kedvence lett az új sportigazgató! (Behaviour)
Kovács Zoltán, a klub korábbi labdarúgója lett az Újpest FC új sportigazgatója - jelentették be szerdán sajtótájékoztatón a Megyeri úton.
jan. 6
14:35
Idén beengedik Dubajba az izraeli teniszezőt (Behaviour)
A tavalyi botrány után a dubaji rendezők szavatolják, hogy idén részt vehet a női tenisztornán az izraeli Shahar Peer.
jan. 6
14:45
Videó: nézze meg Balotelli Chievo elleni győztes gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Internazionale idegenben 1–0-ra győzte le a Chievót a Serie A 18. fordulójának nyitómérkőzésén. Az alábbi videón megtekintheti Mario Balotelli győztes gólját!
jan. 6
14:51
Serie A - Pályára lépett az Inter (Behaviour)
A címvédő és listavezető Internazionale egygólos győzelemmel kezdte az évet, miután szerdán 1-0-ra nyert a Chievo vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának nyitómérkőzésén.
jan. 6
15:03
Futsal: napidíjával támogatja a válogatott a gyermekfutballt (She)
Folytatja tavalyi nagysikerű Gyermekszektor Programját a Magyar Gyermek Labdarúgó-szövetség. A labdarúgó válogatott világbajnoki selejtezőin már megszokott látványt nyújtottak a mérkőzéseket ingyen megtekintő gyerekcsapatok, és most a közelgő Futsal Eb-n is hasonló képre számíthatunk.
jan. 6
15:09
Több százan kísérték utolsó útjára Horváth Zoltánt (Behaviour)
Több százan kísérték utolsó útjára Sopronban a múlt hétfőn autóbalesetben elhunyt Horváth Zoltánt, a Falco-Szova KC Szombathely válogatott kosárlabdázóját.
jan. 6
15:21
Paks: négyéves szerződést kötöttek a korábbi ferencvárosi támadóval (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Soproni Ligában szereplő Paksi FC szerződést kötött Bartha Lászlóval, aki legutóbb az NB II-es Kozármislenyben játszott.
jan. 6
15:27
Verón visszautasította Mancini és a Manchester City ajánlatát (Behaviour)
Visszautasította egykori játékostársa és edzője, Roberto Mancini személyes ajánlatát Juan Sebastian Verón, az argentin Estudiantes jelenlegi csapatkapitánya, aki így nem lesz az angol Manchester City labdarúgója.
jan. 6
15:29
Kovács Zoltán: Régóta készültem már a feladatra, köszönöm az Újpestnek a bizalmat (Behaviour)
Kovács Zoltán, a klub korábbi labdarúgója lett az Újpest FC új sportigazgatója - jelentették be szerdán, sajtótájékoztatón a Megyeri úton.
jan. 6
15:39
Sílövészet: otthon kapott ki a német női váltó az oroszoktól (She)
A németországi Oberhofban a női 4x6 km-es váltóversennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet a Bogalij, Buligina, Medvedceva, Szlepcova összetételű orosz négyes szerezte meg a hazai pályán szereplő németek előtt, míg a harmadik helyen a franciák végeztek.
jan. 6
15:57
ANK: Eto'o gólrekordot akar dönteni a kontinensviadalon (She)
Az Afrikai Nemzetek Kupájának történetében az egy tornán szerzett legtöbb gól rekordjának megdöntését tűzte ki célul Samuel Eto'o, a kameruniak csatárcsillaga.
jan. 6
16:15
Tenisz, Hopman-kupa: a kazahok legyőzték az oroszokat (She)
A Perthben zajló Hopman-kupán – a teniszezők nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán – a kazah válogatott nagy meglepetésre legyőzte Oroszországot.
jan. 6
16:15
A motokrossz- és ralibajnok gigantikus ugrása (Metropol)
Látványos dologra szánta rá magát Travis Pastrana. A neves motor- és raliversenyző raliautójával átugratott a Long Beach-i öböl (USA, Kalifornia állam, Los Angelestől délre) egyik részéről a másikra. A nézők hosszú ovációval díjazták a sportoló 269 láb hosszú (méter) repülését az óceán vize felett. Pastrana az ugrás után az öböl vizében kötött ki, de csak örömében: egy hátraszaltós ugrással zárta…
jan. 6
16:21
Futsal Eb - Gyermekfutballisták kapják a magyar játékosok napidíját (Behaviour)
A hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar futsal-válogatott összes játékosa felajánlotta egy napra szóló díját a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség (MGYLSZ) égisze alá tartozó budapesti Eötvös József Általános Iskola részére.
jan. 6
16:33
Sífutás: olasz siker született női 16 kilométeren a Tour de Skin (She)
Arianna Follis nyerte a hölgyek 16 kilométeres sífutóversenyét, a Tour de Ski ötödik szakaszát.
jan. 6
16:33
Eltemették a válogatott kosarast (Metropol)
Több százan kísérték utolsó útjára Sopronban a múlt hétfőn autóbalesetben elhunyt Horváth Zoltánt, a Falco-Szova KC Szombathely válogatott kosárlabdázóját.
jan. 6
16:35
Tenisz: Roger Federernek Jevgenyij Koroljov sem jelentett akadályt (She)
A Dohában zajló, több mint egymillió dollár összdíjazású kemény pályás ATP-tenisztorna egyeseinek küzdelmében a második fordulóban az első helyen kiemelt világelső svájci Roger Federer könnyed mérkőzésen búcsúztatta az orosz Jevgenyij Koroljovot.
jan. 6
16:39
Alapítvány a depressziós sportolókért (Behaviour)
A segítségre szoruló, többek között depresszióban szenvedő sportolók támogatására alapítványt hoz létre a Német Labdarúgó Szövetség (DFB).
jan. 6
16:57
Micsoda visszatérés! Steinmetz már nem is álmodott a londoni olimpiáról (Behaviour)
Kemény Dénes meghívta a "tesztelésre" havonta találkozó vízilabdázók következő, január végén esedékes táborába az olimpiai bajnok Steinmetz Ádámot is, aki jó hét hónapja, a római vb előtt súlyos nyaksérülése miatt kikerült a szövetségi kapitány alakulatából.
jan. 6
17:06
Serie A: öngóllal nyert a Juventus, két pontot elszórakozott a Roma (She)
A Juventus Paolo Castellini öngóljának köszönhetően 2–1-re nyert Parmában a Serie A 18. fordulójában. A Roma a 90. percig 2–0-ra vezetett Cagliariban, ám a hazaiak elképesztő hajrával kiegyenlítettek, így otthon tartottak egy pontot. A Fiorentina idegenben ütötte ki a sereghajtó Sienát, míg a Bari a végig a cserepadon ülő Koman Vladimir nélkül diadalmaskodott az Udinese ellen.
jan. 6
17:15
Oroszverő teniszpapa (Behaviour)
A világelső Roger Federer mindössze 64 perc alatt legyőzte az orosz Jevgenyij Koroljovot szerdán az 1,1 millió dollár összdíjazású katari keménypályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
jan. 6
17:24
Videó: nézze meg Castellini Juventus elleni öngólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Juventus Paolo Castellini öngóljának köszönhetően 2–1-re nyert Parmában a Serie A 18. fordulójában. Az alábbi videókon megtekintheti Hasan Salihamidzic gólját, valamint Castellini rosszul sikerült fejesét.
jan. 6
17:42
Inter: Vieira az utolsó mérkőzését játszotta a milánói csapatban (She)
Szinte biztosra vehető, hogy Patrick Vieira elhagyja az Intert, mivel José Mourinho, a milánói csapat edzője a Chievo elleni szerdai bajnoki után kijelentette: a francia középpályás az utolsó mérkőzését játszotta náluk.
jan. 6
17:51
Serie A - Tíz emberrel szenvedett a Juve (Behaviour)
A Juventus hatalmas küzdelemben nyert a Parma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szerdai mérkőzésén.
jan. 6
17:53
Koponyatörést szenvedett az Inter ásza (Behaviour)
Kórházba szállították Cristian Chivut, az Internazionale labdarúgóját, miután a Chievo elleni szerdai, veronai olasz bajnoki mérkőzésen összefejelt az ellenfél egyik játékosával, Sergio Pellissierrel.
jan. 6
18:00
NFL: Percy Harvin és Brian Cushing a liga két legjobb újonca (She)
A támadók közül a Minnesota Vikings játékosát, Percy Harvint választották az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság legjobb újoncának. A védőknél Brian Cushing lett a legjobb.
jan. 6
18:09
De Bakker győzött honfitársa ellen (Behaviour)
Az indiai Csennajban zajló, 450 ezer dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna szerdai versenynapján:
jan. 6
18:11
Halasztott mérkőzést halasztanak Angliában (Behaviour)
Újabb labdarúgó-mérkőzés marad el a rossz időjárás miatt Angliában: a Ligakupa két elődöntős párharcának elnapolását követően szerdán kiderült, hogy az estére kiírt Arsenal-Bolton Wanderers bajnoki találkozót sem rendezik meg.
jan. 6
18:18
Betis: Odonkor súlyosan megsérült, vége a szezonjának (She)
Súlyosan megsérült David Odonkor, a Betis német légiósa. A villámgyors labdarúgóra térdműtét vár, a 2009–2010-es szezonban már nem léphet pályára.
jan. 6
18:20
DVSC: Máté Péter nem tudja megkezdeni a felkészülést a csapattal (She)
A még a Levszki elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn megsérülő Máté Péter felépülése jó úton halad, a futballista azonban nem tudja megkezdeni a felkészülést hétfőn a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával. Erről a dvsc.hu adott tájékoztatást.
jan. 6
18:21
Chivu koponyasérülést szenvedett (Metropol)
Kórházba szállították Cristian Chivut, az Internazionale labdarúgóját, miután a Chievo elleni szerdai, veronai olasz bajnoki mérkőzésen összefejelt az ellenfél egyik játékosával, Sergio Pellissierrel.
jan. 6
18:22
Zalaegerszeg: balesetveszélyes a műfüves pálya, rekortánon futottak (She)
Szerdán, magát és hírét nem meghazudtolva, elsőre kiadós futóedzést vezényelt Csank János élvonalbeli labdarúgóinak Zalaegerszegen. A tréningről igazoltan hiányoztak a szerb légiósok, illetve a góllövőlista vezetője, a lett Artjoms Rudnevs, akik majd hétfőn kapcsolódnak be a munkába.
jan. 6
18:24
Real Madrid: a brazil Ronaldo és R. Carlos egy meccsre visszatér (She)
Ronaldo és Roberto Carlos, a Corinthians futballistái egy mérkőzés erejéig visszatérnek a Santiago Bernabéu Stadionba.
jan. 6
18:36
Haladás: labor és fogászat után kétnapos terheléses vizsgálat (She)
A Haladás élvonalbeli labdarúgói szerdán orvosi vizsgálattal – laborban és fogászaton – kezdték meg a felkészülést. De labdát az elkövetkezendő napokban is csak fényképeken, esetleg televízióban láthatnak: kétnapos terheléses kivizsgálás vár rájuk.
jan. 6
18:38
KTE: január 20-án játssza első edzőmeccsét a csapat (She)
A kecskemetite.hu tájékoztatása szerint kialakult a Soproni Ligában szereplő KTE januári edzőmérkőzéseinek programja.
jan. 6
18:39
Nehezen nyert a Juventus (Metropol)
A Juventus hatalmas küzdelemben nyert a Parma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szerdai mérkőzésén.
jan. 6
18:45
A Burnley edzője veszi át a Bolton irányítását (Behaviour)
Owen Coyle, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Burnley vezetőedzője távozott posztjáról, és a Bolton Wanderers szakmai irányítását veszi át.
jan. 6
18:47
Spanyol izomember a svájci teniszpapa nyomában (Behaviour)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal, valamint a harmadikként rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenko is magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé az 1,1 millió dollár összdíjazású katari keménypályás férfi tenisztornán.
jan. 6
18:49
Négysáncverseny - Megvan a győztes! (Behaviour)
Az osztrák Andreas Kofler nyerte meg az 58. síugró Négysáncversenyt. A sorozat negyedik viadalán, az ausztriai Bischofshofenben honfitársa, Thomas Morgenstern győzött szerdán.
jan. 6
18:54
Férfi kézilabda: a debreceni Kelecevic bosnyák válogatott lesz (She)
A Debrecen férfi kézilabdacsapatának 24 éves játékosa, Marinko Kelecevic is helyet kapott az új bosnyák szövetségi kapitány, Vojiszlav Radja keretében.
jan. 6
18:56
RM Castilla: Szalai Ádám csatártársa az idény hátralévő részére kidőlt (She)
Ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára Javier Acuna, a Real Madrid Castilla támadója, akinek megoperálták sérült jobb térdét.
jan. 6
19:03
NFL - Megnevezték az év újoncait (Behaviour)
A támadóknál Percy Harvint, a Minnesota Vikings elkapóját, míg a védők között a houstoni Brian Cushingot választották az év újoncának a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL).
jan. 6
19:30
Alpesi sí: kettős olasz siker a zágrábi műlesikló-világkupán (She)
Horvátország fővárosában, Zágrábbban folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata, ahol szerdán műlesiklófutamot rendeztek. A győzelmet az olasz Giuliano Razzoli szerezte meg honfitársa, Manfred Mölgg és a francia Julien Lizeroux előtt.
jan. 6
19:32
Atlétika: Kálovics Anikó megvédte címét a legnanói mezeifutó-versenyen (She)
Kálovics Anikó megvédte címét az év első jelentős mezeifutó-versenyén, az 53. Campaccio San Giorgio sur Legnano viadalon.

Keresés