2010. január 7. csütörtök

jan. 7
15:40
Manchester United: elképzelhető, hogy Neville a szezon végén visszavonul (She)
Angol sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy Gary Neville, a Manchester United csapatkapitánya a szezon végén visszavonul.
jan. 7
15:42
Elefántcsontpart: Yaya Touré ismét az év játékosa, Drogbát megelőzve (She)
Ismét az FC Barcelona játékosát, Yaya Tourét választotta az év futballistájának az Elefántcsontparti Labdarúgó-szövetség.
jan. 7
15:54
Inter: „Nem a pénz motivált, Mourinho miatt jöttem a csapathoz” - Pandev (She)
Goran Pandev, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale legutóbbi igazolása a mai sajtókonferencián kifejtette, nem a pénz miatt igazolt a csapathoz, hanem José Mourinho személye motiválta.
jan. 7
15:56
NBA: a liga határozatlan időre eltiltotta Gilbert Arenast fegyverbotránya miatt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vezetői határozatlan időre eltiltották Gilbert Arenast, a Washington Wizards játékosát.
jan. 7
16:12
Wigan: szerb válogatott kapus érkezett az Athletichez (She)
A szerb válogatott Vladimir Sztojkoviccsal erősítette meg keretét a Premier League-ben szereplő Wigan.
jan. 7
16:21
Hat hétig gipszben a világbajnok (Behaviour)
Rosszul kezdődött az esztendő a háromszoros Ironman-világbajnok triatlonos, Chrissie Wellington számára: kerékpáredzés közben bukott és eltört a csuklója, a karja, valamint több ujja.
jan. 7
16:30
Sífutás: lengyel siker született a nők 5 kilométeres versenyén (She)
Az összetett világkupa címvédője, a lengyel Justyna Kowalczyk győzött a nőknél Toblachban a Tour de Ski-sorozat hatodik állomásán. A kétszeres világbajnoknak nem volt ellenfele, gyakorlatilag végig vezetve nyerte meg a versenyt.
jan. 7
16:32
EBEL: 60 ezer jegyigénylés a Klagenfurt-VSV rangadóra (She)
Hatalmas az érdeklődés a jégkorong EBEL Klagenfurt–Villach mérkőzése iránt: az osztrák örökrangadóra 60 ezer jegyigénylés érkezett.
jan. 7
16:48
Atlético Madrid: Maxi Rodríguez már közölte távozását a csapattársaival (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint Maxi Rodríguez, az Atlético Madrid argentin légiósa órákon belül átigazolhat a Liverpoolhoz, a csapattársaival pedig már közölte is a távozását a tegnapi Spanyol Király-kupa mérkőzés előtt.
jan. 7
16:50
Triatlon: hat hétig gipszben a háromszoros Ironman-vb-győztes (She)
Rosszul kezdődött az esztendő a háromszoros Ironman-világbajnok triatlonos, Chrissie Wellington számára: kerékpáredzés közben bukott, és eltört a csuklója, a karja, valamint több ujja.
jan. 7
17:06
Atlétika: 13 év után megkapta aranyérmét a brit 4x400-as váltó (She)
Tizenhárom év elteltével megkapta aranyérmét a 4x400-as brit váltó, amely az 1997-es világbajnokságon az Egyesült Államok mögött ért célba.
jan. 7
17:24
Németh és Tóth idén szabadkártyával versenyez (Infostart)
A tavaly egyformán a 250 kcm-esek között versenyzett Németh Balázs és Tóth Imre idén szabadkártyával indulhat majd a negyedliteres géposztályt felváltó Moto2-es kategória 3-4 futamán a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozatban.
jan. 7
17:24
Győri ETO: hosszú kihagyás után ismét a csapattal edzett az észt légiós (She)
2009 márciusában, az FC Fehérvár elleni Ligakupa-mérkőzésen szenvedett kettős lábtörést Jarmo Ahjupera, a Győri ETO észt csatára. A klub honlapjának tájékoztatása szerint a 25 éves légiós hosszú idő után ismét az első csapattal együtt edzett.
jan. 7
17:26
Real Madrid: Pepe egy-két héten belül eldobhatja a mankókat (She)
December közepi térdműtéte után szépen gyógyul Pepe, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál légiósa, akinek a súlyos sérülés miatt bizonytalan a részvétele a június 11-én kezdődő, dél-afrikai világbajnokságon.
jan. 7
17:28
Kerékpár: elhunyt Baranyecz András, kilencszeres magyar bajnok (She)
Január 5-én, 64 éves korában hosszas betegség után elhunyt Baranyecz András, az 1960-as évek kiváló, kilencszeres magyar bajnok versenyzője.
jan. 7
17:42
Tenisz: Nadal 35 perc alatt jutott be a négy közé, ahol Troicki vár rá (She)
Rafael Nadal mindössze 35 percet töltött a pályán a dohai tenisztorna negyeddöntőjében a belga Steve Darcis ellen, aki a spanyol játékos 6:1, 2:0-s vezetésénél feladta a mérkőzést.
jan. 7
17:44
Videó: így tört el a román Chivu koponyája a Chievo ellen (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, rendkívül súlyos koponyasérülést szenvedett Christian Chivu az Inter Chievo elleni idegenbeli bajnokiján. A román védő a 47. percben összefejelt Pellissier-vel, majd a földön maradt. Azonnal le kellett cserélni, rögtön kórházba is szállították, és azóta is a veronai intézményben ápolják. Nézze meg a horrorisztikus jelenetet videón!
jan. 7
17:45
A szurkolókat hergelte Balotelli (Metropol)
Hétezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta csütörtökön az olasz labdarúgóliga az Internazionale ghánai származású csatárát, Mario Balotellit, mert a szerdai, Chievo elleni bajnokin lecserélésekor megtapsolta az őt kifütyülő szurkolókat.
jan. 7
17:51
Dakar 2010 - Életveszélyesen megsérült egy olasz motoros (Behaviour)
Életveszélyes fejsérülést szenvedett Luca Manca olasz motoros a 31. Dakar-rali csütörtöki, hatodik szakaszán, Chile északi részén. A 29 éves versenyző María Elena település közelében bukott, onnan a calamai kórházba szállították. Jelenleg mesterségesen lélegeztetik.
jan. 7
18:18
Videó: a román Chivu súlyos sérülése a Chievo elleni meccsen (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, rendkívül súlyos koponyasérülést szenvedett Cristian Chivu az Inter Chievo elleni idegenbeli bajnokiján. A román védő a 47. percben összefejelt Pellissier-vel, majd a földön maradt. Azonnal le kellett cserélni, rögtön kórházba is szállították, megműtötték, és azóta is a veronai intézményben ápolják. Nézze meg a jelenetet videón!
jan. 7
18:20
Tenisz: Lacko Chennaiban legyőzte a 2005-ös US Open elődöntősét (She)
Csütörtökön a Chennaiban zajló férfi tenisztornán kialakult a negyeddöntő mezőnye. A legjobb nyolc közé jutott a szlovák Lukas Lacko is, aki 7:6, 6:4-re győzött a 2005-ös US Openen elődöntőt játszó Robby Ginepri ellen.
jan. 7
18:54
Szombathely: a Haladás korábbi kapitánya a Jobbik képviselőjelöltje lett (She)
A Szombathelyi Haladás korábbi csapatkapitánya, Balassa Péter visszavonulása után a politika felé fordult: a nyugat.hu beszámolója szerint az előző szezon végén még bronzérmet szerző játékos a Jobbik képviselőjelöltje lett.
jan. 7
19:12
Labdarúgás: a megyei I. osztályból a dán Aarhushoz került egy fiatal kapus (She)
A kisalfold.hu információi szerint a dán harmadosztályban szereplő Aarhus csapatában folytatja pályafutását Kokas Gábor, aki korábban a megyei I. osztályban szereplő Öttevény kapuját védte.
jan. 7
19:48
Tenisz: a 13 ászt ütő Gulbis játszmát rabolt Federertől (She)
Ha nem is könnyen, de Roger Federer  bejutott a legjobb négy közé a Dohában zajló tenisztornán.
jan. 7
20:24
Tenisz: Fabrice Santoro visszatér Melbourne-ben a rekordokért (She)
A már visszavonult Fabrice Santoro úgy döntött, pályára lép a január 18-án kezdődő melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 7
21:00
Kecskemét: BL-résztvevőtől igazolt kapust a lila-fehér klub (She)
A Kecskemét megszerezte Daniel Tudort, az ősszel a Bajnokok Ligájában szereplő Unirea Urziceni román kapusát – olvasható a klub hivatalos honlapján.
jan. 7
21:18
Soproni Liga: elkezdte a Pápa is a felkészülést, mindenki egészséges (She)
A Lombard szakmai stábja is megtartotta az új év első edzését. Próbajátékos egyelőre nem készül a kerettel – számolt be a klub hivatalos honlapja.
jan. 7
21:36
Arsenal: Rosickyre ismét számíthat Wenger, Fabregas továbbra is sérült (She)
Jó hír az Arsenal szurkolóinak: Arsene Wenger menedzser ismét számíthat Tomás Rosickyre a hétvégi Everton elleni bajnokin.
jan. 7
21:54
Juventus: Cáceres eltiltás miatt kihagyja a Milan elleni rangadót (She)
A Parma ellen kiállított Martin Cáceres nem lehet ott a Juventusban a vasárnapi Milan elleni rangadón, míg az elmúlt bajnokit hasonló okokból kihagyó Fabio Cannavaro visszatérhet a csapatba.
jan. 7
21:56
Nyíregyháza: az azeri kapus és Simon Gergely is a csapattal edz (She)
Csütörtökön megérkezett a Nyíregyháza labdarúgócsapatához Ruszlan Medzsidov. A 24 éves azeri kapust néhány napig tesztelik a szakvezetők, majd ezt követően döntenek a sorsáról – áll a klub hivatalos honlapján.
jan. 7
22:12
Férfi kézilabda: hatgólos lengyel siker az osztrákok ellen (She)
A bécsújhelyi Interwetten-kupa első napjának második mérkőzésén a lengyel férfi kézilabda-válogatott 32–26-ra győzött a házigazda osztrákok ellen. A másik csütörtöki találkozón a magyar csapat 30–30-as döntetlent játszott a horvátokkal.
jan. 7
22:14
Spanyol Király-kupa: Vadócz Krisztiánnal kapott ki az Osasuna (She)
A másodosztályú Hércules 2–1-es győzelmet aratott az élvonalban szereplő Osasuna ellen a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A vendégeknél Vadócz Krisztián kezdőként 79 perc játéklehetőséget kapott.

Keresés