2010. december 27. hétfő

dec. 27
19:12
Videó: elszabadult a pokol, megverték, pisztollyal fenyegették a bírót (She)
A 2010-es év egyik legcsúnyább huligántámadása a thaiföldi bajnoksághoz kötődik: a Nakhon Pathom és a Si Saket mérkőzésén a játékvezetőt és asszisztenseit meglehetősen brutális támadás érte.
dec. 27
19:14
Bosznia-Hercegovina: ismét Edin Dzeko az év legjobb labdarúgója (She)
Egymás után másodszor választották meg Bosznia-Hercegovinában az év legjobb labdarúgójának Edin Dzekót, a Wolfsburg csatárát.
dec. 27
19:16
Milan: Robinho lekéste a Dubaiba induló repülőt (She)
Az olasz ANSA hírügynökség értesülései szerint a Milan brazil labdarúgója, Robinho lekéste a Dubaiba tartó repülőgépet.
dec. 27
19:30
Kína: 800 ezer dollárért 12 perc játékot és meccs közben levonuló sztárt kaptak (She)
Alig két hét után botrányos véget ért az egykori Houston Rockets-klasszis, Steve Francis kínai légióskodása. A Beijing Ducksszal 800 ezer dollárért szerződő kosaras összesen négy meccsen 12 percet játszott, majd a Csiangcu Dragons elleni bajnoki szünetében sértődötten elhagyta a csarnokot...
dec. 27
19:48
Németország: a Kickernél Bastian Schweinsteiger volt az év embere (She)
A Kickernél Bastian Schweinsteigert választották meg a 2010-es év emberének. A német szaklap 1990 óta ítéli oda ezt a díjat, amelyet tavaly Felix Magath kapott meg.
dec. 27
19:51
Válogatott védővel erősített az Inter (Metropol)
Andrea Ranocchia személyében fiatal olasz válogatott védővel erősített a bajnoki címvédő Internazionale labdarúgócsapata.
dec. 27
20:24
Egervári: Kitörési ponthoz érkezett a magyar labdarúgás (Infostart)
A magyar labdarúgás a szövetség új vezetésével komoly kitörési ponthoz érkezett - mondta az InfoRádiónak adott évértékelő interjújában Egervári Sándor. A válogatott szövetségi kapitánya szerint van esély az előrelépésre 2011-ben.
dec. 27
20:42
Jégkorong, Mol Liga: a Miskolc is elfoglalta helyét az elődöntőben (She)
Utolsóként a Miskolc jutott be a legjobb négy közé a magyar-román jégkorongbajnokságban, a MOL Ligában, miután a negyeddöntő negyedik felvonásán győzött a Brassó vendégeként, és megnyerte a párharcot.
dec. 27
21:36
NBA: Shaquille O'Nealt 35 ezer dollárra büntették (She)
Harmincöt ezer dollárra megbüntették Shaquille O'Nealt, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Boston Celtics játékosát.
dec. 27
21:38
Samp: már most hosszabbítanák Koman 2012-ig szóló szerződését (She)
Az ünnepek előtt Zalaszentgróton rendezték meg a Pongor Zsolt Emléktornát, a teremfutball-eseményen részt vett a magyar válogatott középpályás Koman Vladimir is.
dec. 27
22:12
Újpest: Mészöly szerint a Loki vinné Tiszát, a télen távozók pótlását házon belül oldják meg (She)
Az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője, Mészöly Géza a Magyar Hírlapnak adott interjújában elmondta, a DVSC-TEVA szerződtetné az együttes csatárát, Tisza Tibort, és jelezte, a télen esetleg távozók pótlását házon belül kell megoldani.
dec. 27
23:06
Premier League: az Arsenal 3-1-re győzött a Chelsea ellen (She)
Az Arsenal hazai pályán 3–1-re nyert a Chelsea ellen a Premier League 19. fordulójának rangadóján. Az „ágyúsok” az első félidő végén szereztek vezetést Song révén, majd a szünet után gyorsan lőttek még két gólt (Fabregas és Walcott volt eredményes), így lényegében 10 perc alatt eldöntötték a londoni rangadót. A vendégek szépítő találatát Ivanovics szerezte. A szezont remekül kezdő Chelsea a…
dec. 27
23:24
Videó: súlyos védelmi hibák miatt kapott ki a Chelsea az Arsenaltól (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Arsenal hazai pályán 3–1-re nyert a Chelsea ellen a Premier League 19. fordulójának rangadóján. Az „ágyúsok" az első félidő végén szereztek vezetést Song révén, majd a szünet után gyorsan lőttek még két gólt (Fabregas és Walcott volt eredményes), így lényegében 10 perc alatt eldöntötték a londoni rangadót. A vendégek szépítő találatát Ivanovics szerezte. A…

Keresés