2010. február 13. szombat

febr. 13
19:13
Női röplabda Extraliga: otthon nyert a BSE, idegenben a MÁV Előre (She)
Az élvonalbeli női röplabdabajnokság középszakaszának utolsó fordulójában a felsőházban (1–4. hely) a BSE hazai pályán simán, három játszmában nyert a Vasas Óbuda ellen, míg az alsóházban (5–8. hely) a MÁV Előre négy szettben győzött a Miskolc vendégeként.
febr. 13
19:15
Nemcsik Zsolt nyert Moszkvában (Metropol)
Szép magyar sikerrel, Nemcsik Zsolt győzelmével ért véget szombaton a férfi kardozók moszkvai egyéni Grand Prix-je.
febr. 13
19:27
Férfi vízilabda Euroliga: ezúttal nem kegyelmezett a Vasas a Panioniosznak (She)
Magabiztos, 14–7-es győzelmet aratott a Vasas a férfi vízilabda Euroliga B-csoportjában a görög Panioniosz ellen.
febr. 13
19:45
Férfi kosárlabda NB I: a Falco sem tudta megállítani a ZTE-t (She)
A férfi kosárlabda NB I 18. fordulójában a Falco-Szova KC Szombathely otthonában is diadalmaskodni tudott a Zalakerámia ZTE KK, így továbbra is százszázalékos mérleggel vezet az alapszakaszban.
febr. 13
20:03
Svéd rali: Mikko Hirvonen meglépett a címvédő Sébastien Loebtől (She)
Mikko Hirvonen rendkívül kiélezett küzdelmet vív a címvédő Sébastien Loebbel az idénynyitó Svéd ralin, ám a második napon jobb gumistratégiájának köszönhetően a finn (aki négy gyorsasági szakaszgyőzelmet számlál a francia hatjával szemben) némi egérutat szerzett, s már 16.6 másodperccel vezet.
febr. 13
20:05
Női kézilabda NB I: Siófokon veszített pontot a Békéscsaba (She)
A dobogóért harcban lévő Békéscsaba meglepetésre csak döntetlent játszott az újonc Siófok otthonában a női kézilabda NB I 17. fordulójában. A Vác hódmezővásárhelyi győzelmével így jobb gólkülönbségével megelőzte a tabellán a viharsarki csapatot.
febr. 13
21:03
Svájci sízőé az első arany (Metropol)
Simon Ammann nyerte a vancouveri téli olimpia első aranyérmét: a svájci sportoló a síugrók normálsáncon rendezett szombati döntőjében fölényesen diadalmaskodott, mindkét sorozatban övé volt a legnagyobb ugrás.
febr. 13
21:15
Rögbi, Hat Nemzet Kupája: tönkreverték a franciák a címvédő íreket (She)
A rögbi Hat Nemzet-sorozat második fordulójában a címvédő írek súlyosnak mondható, 23 pontos vereségbe szaladtak bele az így első számú esélyesnek előlépő franciák otthonában. A házigazdák három, a vendégek egy célt vittek a találkozón. Franciaország a második mérkőzését is megnyerte, az írek első vereségüket szenvedték el.
febr. 13
21:17
Ligue 1: a megállíthatatlan újonc utolérte az éllovast (She)
Sorozatban az ötödik bajnokiját nyerte meg a Montpellier, 1–0-s sikerével egyúttal revánsot véve a Grenoble-on, amely a közelmúltban kiejtette a Francia Kupából. Az újonc ezzel pontszámban utolérte a francia labdarúgó-bajnokság tabelláját vezető, soros bajnokiját vasárnap lejátszó Bordeaux-t. A Ligue 1 24. fordulója eddig a papírforma jegyében zajlik, hiszen nyert a harmadik helyezett Lille,…
febr. 13
21:33
Vancouver 2010: további biztonsági intézkedések a szánkópályán (She)
További biztonsági intézkedéseket is hoztak a vancouveri téli olimpián azon a szánkópályán, ahol a pénteki edzésen életét vesztette a grúz Nodar Kumaritasvili. A pálya 16. kanyarjának kivezető szakaszát kiszélesítették – több centit lefaragtak a jégteknő mindkét oldalfalából –, illetve a pálya melletti fémoszlopok védőborítást kaptak.
febr. 13
21:35
Újpest: a játékosok hozzáállása ma nagyon profi volt - McStay (She)
Az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint Willie McStay, az Újpest vezetőedzője elégedett volt csapata teljesítményével a Paks elleni Ligakupa-találkozón. A skót szakember szerint csapata megérdemelte az egy pontot, s dicséri játékosai hozzáállását.
febr. 13
21:51
Görögország: már hét forduló óta veretlen Németh klubja (She)
Ignácio Scocco és Youssouf Hersi góljával az AEK 2–1-re nyert a sereghajtó, ám a megelőző két fordulóban nyerő Panthrakikosz otthonában, amivel megerősítette negyedik helyét a görög labdarúgó-bajnokság tabelláján. A bokasérüléséből lábadozó Németh Krisztián nem kapott lehetőséget az idén még veretlen sárga-feketék soraiban. Tartja jó formáját a PAOK is, a legutóbbi tíz fordulóban nyolcszor nyert.
febr. 13
22:09
Tenisz: Juzsnij megverte Djokovicsot, így döntőbe jutott Rotterdamban (She)
A Rotterdamban zajló 1.15 millió euró összdíjazású kemény pályás férfi tenisztorna elődöntőjének második mérkőzésén a hatodikként rangsorolt orosz Mihail Juzsnij két rövidítéses játszmában legyőzte az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovicsot.
febr. 13
22:11
Eredivisie: Dzsudzsákék egyelőre nem lélegezhetnek fel (She)
Nem sokon múlt, hogy a Twente leszakadjon a listavezető PSV-től a holland labdarúgó-bajnokságban, de Bryan Ruiz (82. perc) és Ronnie Stam (92.) révén végül megfordította és 2–1-re megnyerte a Vitesse elleni arnhemi mérkőzést a 23. forduló szombati játéknapján.
febr. 13
22:21
Ez lesz ma Vancouverben (Behaviour)
A vancouveri olimpián folytatódnak a férfiszánkósok edzései szombaton annak ellenére, hogy a pénteki gyakorlások közben bukott, és életveszélyes sérüléseibe belehalt egy grúz versenyző.
febr. 13
22:45
Svájcba került a téli olimpia első aranya (Infostart)
A vancouveri olimpia első bajnoki címét Simon Ammann szerezte síugrásban, normálsáncon. Az aktuális Világkupa-első elsőre 105 métert ugrott, másodjára 108-at, mindkétszer jelentősen verte a mezőnyt. A lengyel Adam Malysz második lett, a harmadik helyen az osztrák Gregor Schlierenzauer végzett, ő a második futamban kapaszkodott feljebb.
febr. 13
22:45
Serie A: kétgólos Fiorentina-vereség a Sampdoria otthonában (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójában a Sampdoria hazai pályán két góllal nyert a Fiorentina ellen.
febr. 13
23:03
Brazília: …és a világ legeredményesebb kapusa újra gólt lőtt! (She)
Ha csak büntetőből is, de győztes gólt szerzett Rogério Ceni: a Sao Paulo kapusa az Ituano elleni szombati mérkőzést (1–0) döntötte el Sao Paulo állam labdarúgó-bajnokságában.
febr. 13
23:21
Vancouver 2010: a svéd női hokiválogatott győzelemmel kezdett (She)
Elkezdődött a női jégkorongtorna a vancouveri téli olimpián, az A-csoportban rendezett első mérkőzésen Svédország 3–0-ra legyőzte Svájcot.
febr. 13
23:23
Férfi vízilabda Euroliga: bár nem játszott, kiesett a Domino-Honvéd (She)
Bár csak holnap száll vízbe (a Partizan ellen), mégis biztossá vált, hogy a Domino-Honvéd nem jut be a férfi vízilabda Euroliga legjobb nyolc csapata közé.
febr. 13
23:57
Videó: a Bayern München győzelme Hajnal Dortmundja ellen (She)
Fordított a Bayern München a Dortmund ellen, majd 3–1-re meg is nyerte a hazai pályán rendezett találkozót. Tekintse meg videón az összecsapás góljait!

Keresés