2010. február 17. szerda

febr. 17
19:45
MotoGP: Nagy László meglátogatta Talmácsi Gábort a versenypályán (She)
Ma délelőtt Talmácsi Gábor invitálására az FC Barcelona Borges kézilabdacsapatának világsztárja, Nagy László látogatott ki a barcelonai versenypályára. A két világhírű magyar sportoló jól elbeszélgetett, majd este Talmácsi tesz eleget Nagy meghívásának, és megnézi az Alcobendas elleni bajnoki mérkőzést.
febr. 17
19:47
Női röplabda MK: a Vasas három játszmában verte a Gödöllőt az elődöntőben (She)
A női röplabda Magyar Kupa elődöntőjében a Vasas három játszmás mérkőzésen nyert a Gödöllő ellen és jutott be a fináléba.
febr. 17
20:03
Női röplabda MK: a Vasas legyőzte a Gödöllőt, és bejutott a döntőbe (She)
A női röplabda Magyar Kupa elődöntőjében a Vasas háromjátszmás mérkőzésen nyert a Gödöllő ellen, és bejutott a fináléba.
febr. 17
20:05
Bajnokok Ligája: a lengyel Fabianski véd ezúttal az Arsenalban (She)
A lengyel Lukasz Fabianski védi majd az Arsenal hálóját Portóban a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 17
20:07
Női kosárlabda NB I: a ZTE 23 ponttal nyert otthon a Vasas ellen (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 14. fordulójában a ZTE 23 ponttal nyert hazai pályán a Vasas ellen. A ZTE kilencedik győzelmét aratta, a Vasas a tizenegyedik vereségét szenvedte el.
febr. 17
20:21
Görbicz újra megsérült - 8 hetes kihagyás várhat az irányítóra (Infostart)
A címvédő Győr szoros mérkőzésen két góllal nyert Békéscsabán a női kézilabda NB I szerdai rangadóján.
febr. 17
20:39
Újrahasznosított hulladékból olimpiai érmek (Infostart)
Újrahasznosított elektronikai hulladékból készülnek a vancouveri téli olimpia érmei.
febr. 17
20:39
Jégkorong ob I: hazai pályán nyert a Dunaújváros és a Miskolc (She)
Az élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszában a Dunaújváros és a Miskolc is hazai pályán győzött, előbbiek három góllal verték meg az Újpestet, utóbbiak egy góllal bizonyultak jobbnak a Vasas Bp. Starsnál.
febr. 17
21:15
Női kosárlabda NB I: a BSE Tiba hajrábeli triplájával nyert Baján (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 14. fordulójában a BSE kétpontos győzelmet aratott Baján a mérkőzésen lényegében végig vezető házigazdák ellen. A vendégek sikerét Tiba Klárának 4.7 másodperccel a vége előtt dobott triplája jelentette.
febr. 17
21:33
Hollandia: Douglast a szíve nem engedi az Ajaxhoz és a PSV-hez (She)
Remek szezont fut a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivise) a huszonhárom forduló után a második helyen álló Twente, amelynek brazil légiósa, Douglas elárulta: ő is arról álmodik, hogy egyszer európai nagycsapatban futballozzon, de szóba sem jöhet a két honi rivális, a PSV vagy az Ajax, amely pedig megfelelne ennek a kritériumnak.
febr. 17
21:35
Videoton: az MLSZ vezetőit csak a jövőjük, nem a futball érdekli - Mezey (She)
Mezey György, a Videoton vezetőedzője úgy érzi, tarthatatlan helyzet alakult ki a magyar bajnokságban, mivel a halasztások miatt a szakemberek nem tudják, mikor játszanak tétmérkőzést, így nem is tudják megfelelően felkészíteni csapataikat. A mesteredző a fehérvári klub hivatalos honlapjának fejtette ki véleményét.
febr. 17
21:51
BL: 2-1 Portóban és Münchenben is (Infostart)
Újabb két mérkőzést játszanak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Fiorentina a Bayern München, az Arsenal a Porto vendégeként lépett pályára.
febr. 17
21:51
Videó: íme, Fabianski elképesztő bakija és Campbell fejes gólja! (She)
Mint arról online közvetítésünkben beszámoltunk, a félidőben 1–1-re áll a Porto és az Arsenal BL-nyolcaddöntő mérkőzése. A találkozó 11. percében Lukasz Fabianski óriási hibája után szerzett vezetést a Porto, hét perccel később pedig Sol Campbell fejes góllal egyenlített. Nézze meg a gólokat videón!
febr. 17
21:53
Férfi kosárlabda MK: a Dombóvár, a Falco és Körmend is a negyeddöntőben (She)
A Dombóvár és a Falco is vereséget szenvedett a férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, de ennek ellenére bejutott a sorozat legjobb nyolc csapata közé. A Körmend győzött alacsonyabb osztályú ellenfele otthonában, így szintén ott van a negyeddöntőben.
febr. 17
22:09
Ferencváros: a zöld-fehérek az Újpest elleni Ligakupa-meccs halasztását kérik (She)
A 100% Fradi információi szerint a Ferencváros levélben kérte a Magyar Labdarúgó-szövetséghez, amelyben azt kérte, hogy február 23-ára kiírt, Újpest elleni Ligakupa-találkozót későbbi időpontban játszhassák le.
febr. 17
22:27
Férfi röplabda MK: döntőbe jutott a házigazda Kecskemét (She)
A férfi röplabdázók Magyar Kupájának kecskeméti négyes döntőjében elsőként a házigazda együttes jutott be a fináléba, miután az elődöntőben négyszettes meccsen nyert a Dunaferr ellen.
febr. 17
22:29
Hollandia: Babos Gáborék legyőzték az utolsó előtti Willem II-t (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 21. fordulójából elhalasztott mérkőzésen Babos Gábor csapata, az NEC 2–1-re legyőzte a tabella utolsó előtti helyén szerénykedő Willem II-t.
febr. 17
22:31
Videó: Fabianski a Porto második gólja előtt is hatalmasat hibázott (She)
Mint arról online közvetítésünkben beszámoltunk, Falcao kihasználta Lukasz Fabianski hibáját, így megszerezte a vezetést a Portónak az Arsenal elleni BL-nyolcaddöntőben. Fabianski felvette Campbell hazaadását, emiatt közvetett szabadrúgás járt a hazaiaknak. A portugálok gyorsan elvégezték, és Falcao a kapuba passzolt. Íme, a jelenet videón!
febr. 17
22:45
Bajnokok Ligája: a Porto 2-1-re megverte az Arsenalt (She)
A Porto 2–1-re megverte az Arsenalt a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 17
22:47
BL: a Bayern München a 89. percben döntött a Fiorentina ellen (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a német Bayern München hazai pályán Miroslav Klose 89. percben szerzett góljával 2–1-re legyőzte az olasz Fiorentinát. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a Fiorentina Massimo Gobbi kiállítása miatt az utolsó 17 percben emberhátrányban futballozott.
febr. 17
22:54
Megsérültek a tomboló vendégek a téli olimpián (Behaviour)
Tizenkilencen megsérültek, amikor a téli olimpia betétprogramjában szereplő ingyenes koncerten a közönség hullámzása közben leomlott egy kordon Vancouverben.
febr. 17
23:03
Francia Ligakupa: a gálázó Bordeaux lesz a Marseille ellenfele a döntőben (She)
A Bordeaux 4–1-re győzött a 23. perctől emberhátrányban játszó Lorient vendégeként a Francia Ligakupa elődöntőjében, így bejutott a sorozat fináléjába, ahol a Marseille lesz az ellenfele.
febr. 17
23:05
Premier League: döntetlent játszott egymással a Wigan és a Bolton (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójában az alsóház két csapata, a Wigan és a Bolton előbbi pályaválasztása mellett játszott egymással gól nélküli döntetlent.
febr. 17
23:21
Vancouver 2010: az első norvég és orosz arany sífutósprintben (She)
A férfi és női sprintversenyeket rendezték szerdán a sífutók számára a téli olimpián. A győzelmet a hölgyeknél a norvég Marit Björgen nyerte a lengyel Justyna Kowalczyk és a szlovén Petra Majdic előtt. A férfiaknál kettős orosz siker született: Nyikita Krjukov lehajrázta honfitársát, Alekszandr Panzsinszkijt, a harmadik helyen pedig Petter Northug ért be.
febr. 17
23:23
Francia Kupa: a Lens túlórában búcsúztatta a másodosztályú Brestet (She)
A labdarúgó Francia Kupa nyolcaddöntőjében az élvonalbeli Lens a hosszabbításban szerzett góljának köszönhetően 2–1-re legyőzte a másodosztályú Brestet, és bejutott a negyeddöntőbe.
febr. 17
23:30
A Porto és Bayern is egygólos előnyt szerzett (Metropol)
A Bayern München és a Porto hazai pályán egyaránt egygólos előnyt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 17
23:39
Vancouver 2010: magabiztos finn siker jégkorongban (She)
A legutóbbi olimpia ezüstérmese, a finn jégkorong-válogatott Fehéroroszország ellen mutatkozott be a téli olimpián, s magabiztos teljesítménnyel, 5–1-re nyert.

Keresés