2010. február 22. hétfő

febr. 22
12:44
Profi ökölvívás: Evander Holyfield ismét világbajnoki címért bunyózhat (She)
A Las Vegas Review Journal szerint az eddig már többször elhalasztott Frans Botha–Evander Holyfield találkozó ügyét ismét leporolták, és úgy fest, az összesen 90 életévet számláló két öklöző április 17-én, Las Vegasban mégis összecsaphat egymással.
febr. 22
13:00
Tollaslabda: a Debrecen legyőzte a Honvédot a bajnoki döntőben (She)
A Debrecen együttese sorozatban huszadik éve szerepel a csapatbajnoki döntőben, és vasárnap tizennyolcadik győzelmét aratta.
febr. 22
13:00
Eltűnt a Manchester argentin csatára (Metropol)
Roberto Mancini, a Manchester City vezetőedzője nem tudja, hol tartózkodhat argentin labdarúgója, Carlos Tévez, aki családi okokra hivatkozva hazájába utazott a múlt héten.
febr. 22
13:18
Újpest: Demjén Gábor ma délelőtt már a Megyeri úton edzett (She)
A Nemzeti Sport információi szerint szinte biztos, hogy Demjén Gábor az Újpestben folytatja pályafutását. A Videoton játékosa a szezon végéig szerepel kölcsönben a lila-fehéreknél.
febr. 22
13:36
Vancouver 2010: kocsmai verekedésbe keveredett a fehérorosz hokis (She)
Kocsmai verekedésbe keveredett Mihail Grabovszkij fehérorosz jégkorongozó, aki sérülés miatt nem szerepelhet a vancouveri téli olimpián, de a helyszínen szurkol csapatának.
febr. 22
13:38
Evezés: váratlanul lemondott a magyar szövetség elnöke (She)
Hétfőn váratlanul lemondott posztjáról Dávid Imre, a Magyar Evezős Szövetség (MESZ) elnöke, aki 1991 óta irányította a szervezetet.
febr. 22
14:12
BL: Arthur Boka vállsérülés miatt kihagyja a Barca elleni fellépést (She)
A hétvégi, Köln elleni bajnokit megelőző egyik edzésen megsérült Arthur Boka, a Stuttgart labdarúgócsapatának védője, aki kénytelen lesz kihagyni a keddi, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést is.
febr. 22
14:48
Vancouver 2010: Neuner úgy döntött, nem indul a csapatversenyen (She)
Magdalena Neuner, a németek kétszeres vancouveri győztes sílövője nem indul a keddi 4x6 kilométeres váltófutásban. Az olimpiai bajnok fizikai fáradtsággal indokolta távolmaradását a csapatversenytől.
febr. 22
15:06
Vancouver 2010: negyedik olimpiáján nem állhat rajthoz a kenyai sífutó (She)
Philip Boit, Kenya egyetlen sífutója részvétel nélkül utazik haza a vancouveri olimpiáról, miután megbetegedett az Egyesült Államokban, és így egyik versenyszámban sem indulhat el.
febr. 22
15:06
Váratlanul lemondott a Magyar Evezős Szövetség elnöke (Metropol)
Váratlanul lemondott posztjáról hétfőn Dávid Imre, a Magyar Evezős Szövetség (MESZ) elnöke, aki 1991 óta irányította a szervezetet.
febr. 22
15:06
Váratlanul lemondott a Magyar Evezős Szövetség elnöke (Behaviour)
Váratlanul lemondott posztjáról hétfőn Dávid Imre, a Magyar Evezős Szövetség (MESZ) elnöke, aki 1991 óta irányította a szervezetet. Elhatározását azzal indokolta, hogy a tavaly megválasztott elnökséggel nem tud tovább együtt dolgozni. A rendkívüli közgyűlést várhatóan március 9-re hívják össze.
febr. 22
15:08
BL: J. César autóbalesetet szenvedett, veszélyben szerdai pályára lépése (She)
Vasárnap este autóbalesetet szenvedett az Internazionale labdarúgócsapatának kapusa, Júlio César. A brazil kapuvédő súlyos sérülés nélkül megúszta az ütközést és hétfőn nem edzett, így egyelőre nem tudni, hogy pályára léphet-e szerdán, a Chelsea elleni Bajnokok Ligája találkozón.
febr. 22
15:08
Lefokoztak két bundázó kínai futballcsapatot (Behaviour)
Bundázás miatt a másodosztályba száműztek két élvonalbeli labdarúgócsapatot Kínában.
febr. 22
15:24
Vb 2010: áprilistól indul a versenyen kívül doppingellenőrzés (She)
Április 10-én indítja a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a közelgő dél-afrikai világbajnokság előtti, versenyen kívüli doppingellenőrzési sorozatát.
febr. 22
15:26
Újpest: Demjén Gábor fél évig a lila-fehéreké - hivatalos (She)
Amint arról korábban a Nemzeti Sport már beszámolt, Demjén Gábor az Újpestben folytatja pályafutását. A Videoton játékosa a szezon végéig szerepel kölcsönben a lila-fehéreknél – jelentette be hivatalosan is a fővárosi klub honlapja hétfő délután.
febr. 22
15:42
Elefántcsontpart: Gerets nem lesz szövetségi kapitány (She)
Eric Gerets lehetetlennek tartja, hogy a szaúd-arábiai Al Hilal irányítása mellett az elefántcsontparti labdarúgó-válogatottnál is eredményes munkát végezzen, ezért visszautasította a felkérést.
febr. 22
15:42
Futball VB - áprilistól indul a versenyen kívül doppingellenőrzés (Behaviour)
Április 10-én indítja a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a közelgő dél-afrikai világbajnokság előtti, versenyen kívüli doppingellenőrzési sorozatát.
febr. 22
15:44
Olimpiai válogatott: megvan Egervári kerete az olaszok ellen (She)
Egervári Sándor, az olimpiai labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kihirdette keretét az olaszok elleni, szerdai U21-es Eb-selejtezőre, amelyben a bokasérülése után még mindig csak tréningező Németh Krisztián is helyet kapott.
febr. 22
16:00
Kosárlabda: visszavonul a 922 győzelemmel rangelső edző (She)
Hétfőn bejelentette visszavonulását Don Meyer, az amerikai egyetemi férfi kosárlabda-bajnokság történetének legtöbb győzelemmel büszkélkedő edzője. Meyer 38 idényt dolgozott végig a Hamline, a Lipscomb és a Northern State vezetőedzőjeként, és összesen 922 győzelmet könyvelt el.
febr. 22
16:36
Autósport: a Peugeot nem vállal kockázatot Loeb indításával (She)
A hétfői csapathirdetésen véglegessé vált: elmarad a nagy meglepetés, a címvédő Peugeot nem nevezi a hatszoros ralivilágbajnok Sébastien Loeböt az idei 24 órás Le Mans-i autóversenyre.
febr. 22
16:38
Brazília: stroke-kal kórházban a tréner, meghalt egy szurkoló (She)
Kórházba kellett szállítani a Palmeiras–Sao Paulo paulista állami bajnoki labdarúgó-mérkőzést követően Ricardo Gomest, a Sao Paulo trénerét, aki stroke-ot kapott. A szakember – aki a meccs után lett rosszul – két hétig nem lehet csapata mellett.
febr. 22
16:54
MTK: a kék-fehérek kölcsönvették Lázokot a Vasastól (She)
Az MTK labdarúgócsapata fél évre kölcsönvette a Vasas egyik legértékesebb játékosát, Lázok Jánost. A támadót az MTK kivásárolhatja 2011 nyaráig érvényes szerződéséből.
febr. 22
17:12
MTK: Lázok a kék-fehéreknél folytatja kölcsönben (She)
Az MTK labdarúgócsapata fél évre kölcsönvette a Vasas egyik legértékesebb játékosát, Lázok Jánost. A támadót az MTK kivásárolhatja 2011 nyaráig érvényes szerződéséből.
febr. 22
17:14
Férfi vízilabda: Gyurováth négyszer mattolta Pellét Franciaországban (She)
Öt magyar játékos ugrott a vízbe szombat este az Aix-En-Provence Natation–SN Strasbourg mérkőzésen a francia férfi vízilabda-bajnokság élvonalában. Az újonc Aix-En-Provence győzelmével záruló meccsen a fiúk túlzás nélkül tovább öregbítették a magyar vízilabda jó hírét.
febr. 22
17:48
Videó: kapusát becsapva szerzett hatalmas öngólt a Plymouth-játékos (She)
A Plymouth izlandi középpályása, Kari Arnasson egészen elképesztő öngólt lőtt a Leicester elleni bajnokin (1–1). A megzavarodott játékos kapusának akarta hazapasszolni a labdát, de olyan rosszul sikerült megvalósítania mindezt, hogy az üresen tátongó kapuba talált be. Tekintse meg az öngólt videón!
febr. 22
17:48
Szávay 31. a női tenisz-világranglistán (Metropol)
Az ezen a héten Acapulcóban versenyző Szávay Ágnes egy helyet javított és a 31. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet.
febr. 22
17:50
Tenisz: Szávay Ágnes egy helyet javítva a 31. a világranglistán (She)
Az ezen a héten Acapulcóban versenyző Szávay Ágnes egy helyet javított, és a 31. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet.
febr. 22
17:52
Brazília: Ronaldo a következő év végén befejezi pályafutását (She)
Ronaldo a következő év végén befejezi profi pályafutását. Erről hétfőn számolt be a kétszeres világbajnok brazil labdarúgó.
febr. 22
17:54
DVTK: 780 szurkoló utazhat Debrecenbe, három busz már megtelt (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőr hivatalos honlapján arról számolt be, hogy 780 vendégszurkoló biztathatja csapatát a tavaszi szezonnyitón, a pénteken 19 órától kezdődő Debrecen–Diósgyőr mérkőzésen.
febr. 22
17:56
Inter: Mourinhót három bajnokiról eltiltották a Samp elleni meccs miatt (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága három mérkőzésről eltiltotta José Mourinhót, az Inter vezetőedzőjét a Sampdoria elleni bajnokin (0–0) történtek miatt.
febr. 22
18:42
Falbontással akartak betörni a közértbe - képek (Infostart)
Két férfit vettek őrizetbe a rendőrök Budapesten, a VIII. kerületben, mert egy közértbe falbontással akartak betörni - közölte a rendőrség honlapján.
febr. 22
18:42
Ökölvívás: Brähmer világbajnoki meccset kapott a börtön előtt (She)
Valószínűleg április 24-én védi meg WBO félnehézsúlyú világbajnoki címét Jürgen Brähmer.
febr. 22
18:44
Atlétika: félmaratonival bővül a szekszárdi futóhétvége programja (She)
Az I. Borvidék elnevezésű félmaratoni versennyel bővül idén a szekszárdi futóhétvége programja, amelyet május első hétvégéjén rendeznek meg a tolnai megyeszékhelyen.
febr. 22
18:46
Tenisz: Czink Melinda nagy csatában esett ki Malajziában (She)
Az ötödik helyen kiemelt Czink Melinda hatalmas csatában esett ki a Malajziában zajló WTA-torna első fordulójából: a magyar teniszező a kínai Jen Cétől kapott ki három játszmában úgy, hogy három meccslabdája is volt.
febr. 22
18:48
FTC: Tutorics bemutatkozhat a hétvégén, szurkolói ankét csütörtökön (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata múlt héten szerződtette a szerb Djordje Tutoricsot, akinek megérkezett a játékengedélye, így pályára léphet szombaton a Haladás elleni bajnokin – adta hírül a 100% Fradi.
febr. 22
19:00
Tenisz: Ivanovics Steffi Graf korábbi edzőjével dolgozik tovább (She)
Ana Ivanovics a honlapján bejelentette, hogy Steffi Graf korábbi edzőjével, Heinz Günthardttal dolgozik tovább.
febr. 22
19:00
Ronaldo jövőre visszavonul (Metropol)
A brazilok kétszeres világbajnok labdarúgója, Ronaldo 2011 végén visszavonul. Ezt maga az érintett jelentette be hétfőn.
febr. 22
19:02
Mourinhót három bajnoki meccsre száműzték (Metropol)
Három bajnoki mérkőzésen nem ülhet le José Mourinho vezetőedző az Internazionale labdarúgócsapatának kispadjára, miután a fegyelmi bizottság a hétvégi fordulóban bemutatott gúnyos kézmozdulatai miatt eltiltotta.
febr. 22
19:04
Czink már az első fordulóban kiesett (Metropol)
Czink Melinda az első fordulóban búcsúzott a 220 ezer dollár összdíjazású Kuala Lumpur-i keménypályás női tenisztornán, miután hétfőn három szettben kikapott a kínai Jen Cetől.
febr. 22
19:18
NB II: kialakult a Békéscsaba kerete - hárman érkeztek, öten távoztak (She)
Kialakult a végleges tavaszi kerete a labdarúgó NB II Keleti csoportjában 11. helyen álló Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE-nek – erről a csapat vezetőedzője, Belvon Attila nyilatkozott a beol.hu internetes oldalnak.
febr. 22
19:20
Zaragoza: Ewerthon visszatér hazájába, a Palmeirasban folytatja (She)
A Real Zaragoza megegyezett Ewerthonnal és a Palmeirasszal, így a brazil csatár visszatér hazájába, és a Sao Pauló-i klubban folytatja pályafutását.
febr. 22
19:36
Jégkorong, EBEL: a bécsi mérkőzés főbírója Fehérváron is szerepet kap (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásában a Vienna Capitals otthonában bravúros győzelmet arató Sapa Fehérvár AV 19 játékosai és vezetői finoman fogalmazva sem voltak kibékülve a bécsi mérkőzés játékvezetőivel. Nos, a vasárnapi mérkőzés főbírója, Wolfgang Fussi a két csapat párharcának második, Székesfehérvári ütközetén is szerepet kap.
febr. 22
19:54
NB II: a Cegléd nyolc játékossal, köztük egy ferencvárosival erősített (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában 12. helyen álló Restart-Ceglédi VSE nyolc labdarúgóval erősített a téli átigazolási időszakban.
febr. 22
19:54
Ronaldo 2011 végén visszavonul (Behaviour)
A brazilok kétszeres világbajnok labdarúgója, Ronaldo 2011 végén visszavonul.
febr. 22
20:12
Férfi kézilabda: a Pick-Szeged végleg eladta Ghioneát a Resitának (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata a honlapján számol be róla, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Valentin Ghioneával, és a román jobbszélsőt megvásárolta a Resita, amelynek színeiben így már a szerdai Constanta elleni bajnokin pályára léphet.
febr. 22
20:14
Férfi kosárlabda NB I: nagy hátrányból fordított az Olaj Nyíregyházán (She)
Hiába vezetett már húsz ponttal is a hazai pályán játszó Nyíregyháza a Szolnok ellen a férfi kosárlabda NB I hétfői mérkőzésén, végül 72–71-re a Tisza-parti csapat nyert, így megerősítette második helyét a tabellán.
febr. 22
20:30
Strandlabdarúgás: válogatottunk ismét részt vehet az Európa-kupán (She)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott ismét részt vehet az Európa-kupán, amelyet 2009-hez hasonlóan Rómában, a Circus Maximusban rendeznek. Kovács Kálmán együttese ezt a kontinentális ranglistán elfoglalt 8. helyezésének köszönheti.
febr. 22
20:48
Hegyikerékpár: a Merida német sztárcsapata májusban jön Magyarországra (She)
A spanyolországi Santa Poncában, egész napos sajtókonferencia keretében mutatták be a világ egyik legeredményesebb hegyikerékpáros csapatának 2010-es összeállítását. A 2009-es eredményeket nézve speciel a legjobbak... A mallorcai prezentáción a német Multivan Merida Biking Team versenynaptárából az is kiderült: a sztárcsapat májusban Magyarországon is rajthoz áll.
febr. 22
20:50
Jégkorong ob I: sima dunaújvárosi siker a Ferencváros ellen (She)
A jégkorong ob I hétfői mérkőzésén a Dunaújváros hazai pályán 3–0-ra győzött a Ferencváros ellen. Az Acélbikák első gólját Kevin Thomas Korol szerezte, a másik kettőt pedig Azari Zsolt.
febr. 22
20:52
NB II: korábbi élvonalbeli játékossal erősített a Budaörs (She)
Az NB II Nyugati csoportjában 10. helyen álló Budaörsnél folytatja pályafutását a szintén másodosztályú REAC támadója, Koós Gábor, aki korábban 67 alkalommal pályára lépett az élvonalban is.

Keresés