2010. február 23. kedd

febr. 23
12:42
Ferencváros: Lipcsei úgy tervezi, hogy az idény végén visszavonul (She)
A bajnoki rajtra készülő Ferencváros edzése után Lipcsei Péter a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, május végén befejezi az aktív pályafutását, s most már a jövőre gondol, az edzői pályára készül. Lipcsei a csapat felkészüléséről kifejtette, hogy Máltán nagyon jó helyet találtak az előkészületekre, jó eredményeket is értek el, de az igazi erőpróba majd a bajnokság lesz az NB I-es csapatok ellen.
febr. 23
12:44
Tenisz: Steffi Graf volt edzőjével, Günthardttal készül tovább Ivanovics (She)
Minden idők egyik legjobb női teniszezőjének, Steffi Grafnak a volt edzőjével – a Taróczy Balázzsal párosban Roland Garros- és wimbledoni bajnok – Heinz Günthardttal folytatja a felkészülését a korábbi világelső Ana Ivanovics.
febr. 23
13:00
Profi ökölvívás: most már Klicskóékat akarja az olimpiai bajnok (She)
Április 9-én a nehézsúly Euróba-bajnoka, Albert Sosnowski ellen próbál ismét valami értékelhetőt alkotni a 2000. év szupernehézsúlyú olimpiai bajnoka, Audley Harrison.
febr. 23
13:02
Vb 2010: Lippi szerint Nesta visszatérhet a válogatottba (She)
Marcello Lippi szövetségi kapitány bízik benne, hogy Alessandro Nesta végül beadja a derekát, és visszatér az olasz labdarúgó-válogatottba.
febr. 23
13:04
Póker: az FBI nyomozást indít az online termek ellen (She)
Az Egyesült Államokban nyomozók érdeklődnek a pókereseknél az egyik online teremmel folytatott pénzügyi tranzakcióik kapcsán.
febr. 23
13:18
Vancouver 2010: Jágr nem foglalkozik Ovecskin bodicsekével (She)
A cseh Jaromír Jágr, a világ egyik leghíresebb jégkorongosa nem kíván foglalkozni azzal, hogy az orosz Alekszandr Ovecskin „letarolta őt” a két válogatott vasárnapi olimpiai mérkőzésén, Vancouverben.
febr. 23
13:20
EBEL: a Volán nem tiltakozik, de szlovén bírókat szeretne (She)
Az osztrák jégkorongliga rájátszásának első mérkőzése után, a büntetőpercek 18:46-os aránya láttán többekben felvetődött, hogy Jarmo Tolvanen tirádája mellett a Fehérvár hivatalosan is reklamáljon-e az EBEL-nél a játékvezetés miatt, ám a vezetőség kivár.
febr. 23
13:36
Ferencváros: Fitos László továbbra sem bevethető, Rósa Dénes visszatérne (She)
Továbbra sem léphet pályára a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Ferencváros fiatal középpályása, Fitos László, aki még a máltai edzőtáborozás alatt sérült meg – tudatta a 100% Fradi.
febr. 23
13:38
Real Madrid: nevet adnak C. Ronaldo szabadrúgásainak, ő a tomahawkot favorizálja (She)
A madridi As napilap szavazást indított az internetes oldalán, és arról faggatta az olvasóit, hogy milyen nevet adnának Cristiano Ronaldo különleges szabadrúgáslövő technikájának.
febr. 23
13:54
Milan: a Fiorentina legyőzésével növelné Beckham a nyomást az Interen (She)
Az olasz labdarúgó-élvonalban (Serie A) szereplő AC Milan angol középpályása, David Beckham azt reméli, hogy együttese a hétvégi, Bari elleni győzelem után szerda este a Fiorentinát is két vállra fekteti.
febr. 23
13:56
Vancouver 2010: a korábbi brit krikettes aranyat nyerne Kanadában (She)
Jon Eley célja nem más, mint hogy ő nyerje meg a brit rövid pályás gyorskorcsolyázás első olimpiai aranyérmét. A 25 éves sportoló krikettesként kezdte, majd a jégkorongon át vezetett az útja a short trackig.
febr. 23
14:12
Man. City: Mancini beszélt Tévezzel, aki legkésőbb pénteken visszatér (She)
Roberto Mancini, az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City olasz menedzsere szerint együttesének argentin támadója, Carlos Tévez játszani fog a Chelsea elleni szombati mérkőzésen.
febr. 23
14:14
Parma: Panucci és a klub közös megegyezéssel szerződést bontott (She)
Kedd délután mindkét fél hivatalosan bejelentette, hogy Christian Panucci közös megegyezéssel felbontotta a szerződését a Parmával.
febr. 23
14:16
Válogatott: horvát játékvezetői hármas az oroszok elleni meccsen (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség felkérésére a március 3-i Magyarország–Oroszország felkészülési mérkőzésen (Győr, 19.30 óra) horvát játékvezetői hármas működik közre.
febr. 23
14:18
Női labdarúgás: válogatottunk egy góllal nyert Szerbia ellen (She)
A március 31-i, Bosznia-Hercegovina elleni hazai világbajnoki selejtezőre készülő női labdarúgó-válogatottunk kedden Szerbiával játszott előkészületi mérkőzést Hódmezővásárhelyen. Vágó Attila együttese végig jó teljesítményt nyújtott, s Zágor Bernadett 44. percben szerzett góljával 1–0-ra győzött. Az együttesre márciusban is vár két felkészülési találkozó, 9-én Telkiben és 11-én Szencen is…
febr. 23
14:30
Valódi focisiker: a válogatott legyőzte a szerbeket (Infostart)
Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a magyar női labdarúgó-válogatott, amely 1-0-ra nyert a szerb csapat ellen kedden, Hódmezővásárhelyen.
febr. 23
14:30
Férfi kosárlabda: a ZTE hosszabbított a csapatembernek bizonyuló amerikaival (She)
Zalaegerszegen Calvin Watson kézsérülése miatt tíz napra szerződtették Chad Timberlake-et. Az amerikai kosárlabdázó számára ez az idő elegendőnek bizonyult Völgyi Péter edző és a Zalakerámia-ZTE vezetőinek meggyőzésére, hogy hosszú távon is helye lehet a csapatban, ezért a szezon végéig meghosszabbították a kontraktusát.
febr. 23
14:30
Taroltak a német bobhercegek (Behaviour)
Mivel a németek adták a bobosok között az első négyszeres olimpiai bajnokot, ráadásul még a női sílövők között is besöpörtek egy aranyat, hát elmondható: a germánok jól elvoltak Vancouverben az előző napon. Ahogy az amerikaiak is, mivel korszakos egyéniségük, Bode Miller négy világbajnoki győzelem után végre megnyerte pályafutása első olimpiai aranyát is a férfi szuperkombinációban. A Hoffmann…
febr. 23
14:48
Bajnokok Ligája: Frank Lamparddal a fedélzeten utazik Milánóba a Chelsea (She)
Az angol Chelsea labdarúgócsapatának közleménye szerint Frank Lampard meggyógyult, így a középpályás a társaival együtt elutazik az Inter elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre.
febr. 23
14:50
Tenisz: Czink Melinda párosban is befejezte a szereplését Malajziában (She)
Czink Melinda párosban is alulmaradt a Malajziában zajló WTA-torna első fordulójában. A Natalie Grandin oldalán induló magyar teniszező az első helyen kiemelt Alisza Klejbanova, Jen Ce orosz, kínai duótól szenvedett 6:2, 6:1-es vereséget.
febr. 23
14:52
Vancouver 2010: Berecz Anna szerdán már versenyezhet (She)
A szerdai óriásműlesikló-versenyen már rajthoz állhat Berecz Anna alpesi síző, aki szombaton, a szuperóriás-műlesiklásban szenvedett balesetet a vancouveri téli olimpián.
febr. 23
15:06
Kosárlabda: felbontotta szerződését, és hazatért Kajdacsi Judit (She)
Felbontotta a szerződését, és hazatért a török élvonalbeli Botassporban légióskodó Kajdacsi Judit.
febr. 23
15:24
Női kézilabda MK: címvédésre készül a negyedöntő házigazdája (She)
Címvédésre készül a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Magyar Kupában, melynek négyes döntőjére a hétvégén kerül sor, éppen Győrben.
febr. 23
15:42
Hollandia: vb-győztes német lehet Dzsudzsákék technikai igazgatója (She)
A korábbi világ- és Európa-bajnok német labdarúgó, Andreas Möller lehet a holland PSV labdarúgócsapatának új technikai igazgatója.
febr. 23
15:44
Női kosárlabda: 54-szeres válogatott centerrel erősített a Szeged (She)
A női kosárlabda NB I második helyén álló Szeviép-Szeged a törökországi együttesével szerződést bontó Kajdacsi Judittal erősítette meg a keretét – adta hírül a szeviepkosar.szeged.hu.
febr. 23
16:00
Ligakupa: gól nélküli döntetlennel zárult a Haladás-Paks mérkőzés (She)
A Ligakupa középdöntőjének B-csoportjában a Szombathelyi Haladás hazai pályán nem bírt a Paksi FC-vel.
febr. 23
16:02
Vb 2010: a FIFA szerint Anglia nem kényszerül kempingezésre (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vezetői elképzelhetetlennek tartják, hogy ne készüljön el időben az angol válogatott nyári világbajnoki szálláshelye a dél-afrikai Rustenburg közelében.
febr. 23
16:18
Nagy bajban vannak a focivébé szervezői (Infostart)
Jelen pillanatban nem áll készen a nyári labdarúgó-világbajnokság megrendezésére a dél-afrikai Köztársaság - jelentette ki Jerome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára.
febr. 23
16:18
Gabon: egykori klubtársa váltja Giresse-t a válogatottnál (She)
Gernot Rohr, a Girondins Bordeaux egykori játékosa, a bordeaux-iakat beugró edzőként 1996-ban az UEFA-kupa döntőjébe vezető szakember lesz a gaboni válogatott új szövetségi kapitánya.
febr. 23
16:36
Női kézilabda MK: címvédésre készül a négyes döntő házigazdája (She)
Címvédésre készül a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Magyar Kupában, melynek négyes döntőjére a hétvégén kerül sor, éppen Győrben.
febr. 23
16:38
Ligakupa: az emberhátrány sem akadályozta a Videotont (She)
A Ligakupa középdöntőjének A–csoportjában a Videoton hatvan percen keresztül emberhátrányban játszva is legyőzte a Budapest Honvédot.
febr. 23
16:40
Tenisz: Davigyenko szenvedett, de nyert Dubaiban (She)
Kemény háromszettes mérkőzésen jutott túl a 2010-es esztendőt remek formában kezdő Nyikolaj Davigyenko a Dubaiban rendezett tenisztornán: az orosz versenyzőnek az első, rövidítésben elvesztett játszma után kellett fordítania a francia Florent Serra ellen.
febr. 23
16:54
Belgium: borzalmas lábtörése után újra fut Juhász klubtársa (She)
Nem egészen fél évvel súlyos sérülése után Marcin Wasilewski, az Anderlecht labdarúgócsapatának lengyel védője már több kilométeres futóedzéseket végez, és elszántan készül arra, hogy a 2010–2011-es idény elején újra pályára léphessen.
febr. 23
17:12
Dánia: Jörgensen és a volt ZTE-csatár ismét ott van Olsen keretében (She)
Kihirdette keretét Morten Olsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Ausztria elleni március 3-i felkészülési mérkőzésre.
febr. 23
17:14
Formula-1: nem Petrov, hanem Kubica lesz a második számú Renault-pilóta? (She)
Nagy önbizalommal várja a Formula–1 2010-es szezonjának rajtját Vitalij Petrov.
febr. 23
17:16
Profi ökölvívás: „Hopkins még mindig Titóból, Oscarból és Pavlikból él” (She)
Április 3-án, tizenhét esztendő után ad visszavágót egykori legyőzöttjének a legendás Roy Jones Jr.: ellenfele a szintén legendás Bernard Hopkins lesz.
febr. 23
17:18
Gyász: végső nyugalomra helyezték Frenkl Róbert professzort (She)
Végső nyugalomra helyezték Frenkl Róbert professzort, az orvostudomány doktorát a Farkasréti temetőben kedden. A 76. életévében elhunyt egyetemi tanártól, a magyar sportélet és az evangélikus egyház vezető személyiségétől több százan búcsúztak.
febr. 23
17:20
Ligue 1: negyedmillió euróba kerül a francia „clasico” biztosítása (She)
Legkevesebb 250 ezer eurójába kerül a Paris Saint-Germainnek, hogy rend legyen a Parc des Princes-ben az Olympique Marseille elleni vasárnapi presztízsmeccsen, a francia labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának csúcstalálkozóján.
febr. 23
17:22
Kosárlabda: lemondott Berényi János, a szövetség elnöke (She)
Bejelentette lemondását kedden Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke.
febr. 23
17:30
Lemondott Berényi János, a kosárszövetség elnöke (Infostart)
Bejelentette lemondását Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke.
febr. 23
17:30
Felkészülés: sima diósgyőri siker Bojan Brnovics vezérletével (She)
A DVTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 5–1-re legyőzte a Cigánd együttesét a kétgólos Bojan Brnovics vezérletével. A diósgyőriek összes gólját légiós szerezte.
febr. 23
17:48
Marokkó: a párizsi ikon lehet a válogatott új szakvezetője (She)
A jelenleg szakkommentátorként dolgozó Luis Fernandez bejelentette: a következő szezonban szövetségi kapitányként tevékenykedik majd. Bár a szakember titkolózott a célállomását illetően, a francia sajtó szerint Fernandez Marokkó legjobbjait irányítja majd.
febr. 23
17:48
Lemondott a kosárszövetség elnöke (Metropol)
A 2007. márciusában hivatalba lépett Berényi János - akit a tavaly júniusi küldöttgyűlés megerősített pozíciójában - az ellene irányuló, sorozatos gáncsoskodásokkal indokolta döntését.
febr. 23
17:50
Ausztria: Garics György nem lesz ott a dánok elleni keretben (She)
Bár hivatalosan csak szerdán hozzák nyilvánosságra az osztrák labdarúgó-válogatott keretét, az biztos, hogy Garics György nem kap meghívót.
febr. 23
18:24
Férfi kosárlabda MK: vasi csata lesz a negyeddöntőben (She)
Kedden kisorsolták a férfi kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének párosításait: a két vasi szomszédvár, a Körmend és a Szombathelyi Falco egymással csap össze a nyolc között.
febr. 23
18:26
Ferencváros: Nem hagyjuk magára Kriston Attilát - Berki (She)
Mint ismeretes, múlt szerdán elhunyt a korábbi Ferencváros-futballista, Kriston Attila felesége. A Ferencváros Zrt. vezérigazgatója, Berki Krisztián a Blikk.hu-nak elmondta, nem hagyják magára Kristont.
febr. 23
18:28
Serie A: Costinha szerződését felbontotta az Atalanta (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Atalanta felbontotta portugál légiósa, Costinha szerződését.
febr. 23
19:00
Argentína: négy meccset játszik az Egyesült Államokban a válogatott (She)
Az Argentin Labdarúgó-szövetség kötelezettséget vállalt arra, hogy a következő négy évben négy válogatott mérkőzést vív az Egyesült Államokban.
febr. 23
19:02
Premier League: pénteken felszámolhatják a Portsmoutht (She)
Péntekig van ideje arra az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth együttesének, hogy új tulajdonost találjon.
febr. 23
19:18
NFL: a San Diego szabadlistára tette a liga történetének egyik legjobb futóját (She)
A tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő San Diego Chargers szabadlistára tette a liga történetének egyik legjobb futóját (running back), LaDainian Tomlinsont.

Keresés