2010. február 24. szerda

febr. 24
12:07
NB II, Nyugati csoport: tovább erősödött a feljutásra pályázó Gyirmót kerete (She)
A téli átigazolási szezonban nem változott jelentősen a másodosztály Nyugati csoportjában éllovas Gyirmót SE labdarúgócsapatának kerete, az utolsó érkező az ETO 20 éves kapusa, Filipánics Bálint.
febr. 24
12:39
A Fradi edzője csak edzéseket vezethet (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség közölte: Craig Short, a Ferencváros angol vezetőedzője nem nyert felvételt a pro-licences tanfolyamra, ezért nem felel meg "azoknak a minimális előírásoknak sem, amelyek kötelező érvényűek a Soproni Ligában szereplő csapatok esetében".
febr. 24
12:39
Vb 2010: Hiddink irányíthatja Didier Drogbáékat a nyári tornán (She)
A jelek szerint a XXI. században nem rendezhetnek világbajnokságot a holland edzőfejedelem, Guus Hiddink nélkül – a világvándort Elefántcsontpart fogadná fel kapitánynak a dél-afrikai torna idejére (az „elefántok" Brazíliával, Portugáliával és a Koreai NDK-val kerültek egy csoportba). Keleten mindamellett még keresztülhúzhatják a korábban (1988-ban a PSV-vel) BEK-győztes tréner számításait,…
febr. 24
12:57
Csoknyai marad a kapitány, de Mocsai lett a szakmai igazgató (Infostart)
Csoknyai István a gyenge Európa-bajnoki szereplés után is a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya marad, ugyanakkor Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője lett a világbajnoki selejtező előtt álló nemzeti csapat új szakmai igazgatója.
febr. 24
13:15
Ferencváros: Fitosra műtét vár, működnek a térfigyelő kamerák (She)
Fitos Lászlónak, a Ferencváros játékosának súlyosabb a sérülése a vártnál, ezért műtét vár rá.
febr. 24
13:17
Öttusa: junior-vb Székesfehérváron, hazai reményekkel (She)
Székesfehérvár adhat otthont augusztus 5. és 10. között a juniorkorú öttusázók idei világbajnokságának.
febr. 24
13:18
Fejre állt esélyesek (Behaviour)
A téli olimpián az esélyesek botlása volt jellemző: kikapott a sífutóknál a svéd női válogatott sprintben, síakrobatikában a hóba fúródott a címvédő kínai Han Hsziao-peng, harmadik lett jégtáncban az Európa-, és világbajnok orosz Okszana Domnyina és Makszim Sabalin. Utóbbiban a magyar Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim duó a 13. lett.
febr. 24
13:19
Kajak-kenu: melegvízi edzőtáborokban a kajak-kenusok (She)
A jól sikerült téli alapozás után a következő hetekben négy helyszínen már melegvízi edzőtáborokban készülnek az idény versenyeire a magyar kajak-kenu válogatott tagjai.
febr. 24
13:20
Csoknyai marad a kapitány, Mocsai szakmai igazgató lett (Behaviour)
Csoknyai István a gyenge Európa-bajnoki szereplés után is a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya marad, ugyanakkor Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője lett a világbajnoki selejtező előtt álló nemzeti csapat új szakmai igazgatója.
febr. 24
13:33
Real Madrid: a klub futballistái miatt nem sikerült megszerezni Villát (She)
Bernd Schuster, a Real Madrid korábbi vezetőedzője elmondta, a klub annak idején a „királyi gárda" futballistái miatt nem vette meg David Villát a Valenciától.
febr. 24
13:35
Kézilabda: „Mindenkire számítunk, aki képes és akar tenni a válogatottért” - Mocsai (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Mocsai lajos szakmai igazgatóként csatlakozik a férfi válogatotthoz, míg Csoknyai István továbbra is marad szövetségi kapitány. A veszprémi mesteredző elmondta, mindenkire számítanak, aki képes és akar tenni a válogatottért.
febr. 24
13:36
Nem lehet szakvezető a Fradi edzője (Behaviour)
Craig Short, a Ferencváros angol vezetőedzője nem nyert felvételt a pro-licences tanfolyamra, ezért nem felel meg "azoknak a minimális előírásoknak sem, amelyek kötelező érvényűek a Soproni Ligában szereplő csapatok esetében" - tájékoztatta az MTI-t szerdán a Magyar Labdarúgó Szövetség.
febr. 24
13:51
El: berágtak az Unirea szurkolói, mert a Liverpool szerint Budapesten játszanak (She)
A román Unirea Urziceni szurkolói fel vannak háborodva a Liverpool "húzása" kapcsán, mivel az angol klub a hivatalos honlapján nem csak elírta Európa-ligabeli riválisanevét, de azt tette közzé, hogy a két fél holnapi mérkőzése Budapesten lesz.
febr. 24
14:09
Hamburg: Van Nistelrooy kihagyja a Dzsudzsákék elleni El-visszavágót (She)
Ruud van Nistelrooy és Marcell Jansen is kihagyja a Hamburg csütörtöki, PSV elleni Európa-liga-mérkőzését.
febr. 24
14:11
Póker: online játékosok az észak-amerikai döntőben (She)
A jelenleg zajló North-American Poker Tour (NAPT) Venetian állomásán Sam Stein kezdheti az élről a döntőt.
febr. 24
14:45
Tenisz: újabb Serena Williams-iskola nyílt Kenyában (She)
Már a második középiskola viseli Kenyában a női tenisz-világranglistát vezető Serena Williams nevét.
febr. 24
14:47
Profi ökölvívás: Mayweather meccse érdekesebb, mint Pacquiaóé (She)
Manny Pacquiao és Floyd Mayweather csapata, valamint rajongói között állandóan megy a verbális huzavona, hogy melyikük a népszerűbb bunyós és melyikük vonz több nézőt. Nos, úgy tűnik, az HBO illetékesei inkább Floyd Mayweatherre voksolnak, hiszen az ő május 1-i, Shane Mosley elleni mérkőzéséhez elkészítik majd a közkedvelt, 24/7 elnevezésű adásokat, míg Pacquiao Clottey elleni meccsét csupán az…
febr. 24
15:21
Brazília: újra van csapata a világbajnok védőnek (She)
A brazil labdarúgó-válogatottal 2002-ben világbajnoki címet szerző, több mint 15 hónapja klub nélküli Roque Junior az Ituanóhoz szerződött.
febr. 24
15:23
Asztalitenisz Pro Tour: Jakab főtáblára jutott Kuvaitvárosban (She)
Jakab János feljutott a 64-es főtáblára az asztaliteniszezők kuvaitvárosi Pro Tour-versenyén.
febr. 24
15:39
Tenisz: már a második Serena Williams-iskola nyílt meg Kenyában (She)
Már a második középiskola viseli Kenyában a női tenisz-világranglistát vezető Serena Williams nevét.
febr. 24
15:41
Brazília: 15 hónap után újra van csapata a világbajnok védőnek (She)
A brazil labdarúgó-válogatottal 2002-ben világbajnoki címet szerző, több mint 15 hónapja klub nélküli Roque Junior az Ituanóhoz szerződött.
febr. 24
15:43
Asztalitenisz Pro Tour: Jakab János főtáblára jutott Kuvaitvárosban (She)
Jakab János feljutott a 64-es főtáblára az asztaliteniszezők kuvaitvárosi Pro Tour-versenyén.
febr. 24
15:45
Vancouver 2010: legalább egy évet kihagy az orosz jégtáncos (She)
A vancouveri téli olimpián jégtáncban bronzérmes Okszana Domnyina, Makszim Sabalin kettős férfitagja legalább egy esztendőt kihagy, hogy kikúrálja makacs térdsérülését.
febr. 24
15:57
Tenisz: Davigyenko feladta a mérkőzését, Djokovics és Cilic nyert (She)
A tornát már eleve kisebb csuklósérüléssel kezdő Nyikolaj Davigyenko az első fordulón még túljutott, a második körben azonban az első szett elvesztése után feladta a küzdelmet Michael Berrer ellen a Dubaiban zajló teniszversenyen. Az orosz játékos még Rotterdamban sérült meg egy esés következtében.
febr. 24
15:59
Werder Bremen: négy évvel hosszabbított a nagy reménység (She)
A Werder Bremen négy évvel meghosszabbította fiatal támadója, a már a német válogatottban is bemutatkozó Aaron Hunt nyáron lejáró szerződését.
febr. 24
16:01
Tenisz: Marosi párosban kikapott a malajziai torna első fordulójában (She)
Marosi Katalin a horvát Darija Jurak oldalán 7:6, 6:2-es vereséget szenvedett a Sarah Borwell, Raquel Kops-Jones, brit, amerikai duótól a malajziai teniszverseny párosküzdelmeinek első fordulójában.
febr. 24
16:33
Ferencváros: házon belül oldják meg az edzőkérdést, Tuboly Frigyessel tárgyalnak (She)
A 100% Fradi információi szerint házon belül oldja meg a Ferencváros az edzőkérdést: mint arról beszámoltunk, Craig Short és Ron Reid sem nyert felvételt az angliai pro licences edzői tanfolyamra, így egyikük sem lehet a zöld-fehérek vezetőedzője. Dave McCarthy elmondta, a klub Tuboly Frigyessel tárgyal.
febr. 24
16:35
Everton: Donovan szeretne még egyszer visszatérni a liverpooli klubhoz (She)
Landon Donovan nagyon a szívébe zárta az Evertont és a szurkolóit, és reményei szerint pályafutása során lesz még a liverpooli klub játékosa.
febr. 24
17:30
MLSZ: alulképzett a Fradi edzője (Metropol)
Craig Short, a Ferencváros angol vezetőedzője nem nyert felvételt a pro-licences tanfolyamra, ezért nem felel meg "azoknak a minimális előírásoknak sem, amelyek kötelező érvényűek a Soproni Ligában szereplő csapatok esetében" - vélekedik a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).
febr. 24
17:45
Manchester United: Ferguson kész megadni a 45 millió fontot David Villáért (She)
Könnyen megvalósulhat a spanyol Európa-bajnok csatár, David Villa álma, aki Angliában, a Premier League-ben szeretne játszani. A gólerős labdarúgót már régen kinézte és körüludvarolta a Manchester United, amelynek menedzsere, Sir Alex Ferguson a nyáron angol lapértesülések szerint kész megadni a Valencia által kért 45 millió fontot a spanyol támadóért.
febr. 24
17:47
NSO Tv: "Az Újpest-Fradi minden mutatóban verte a Barca-Realt!" (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Sport Televízió sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy 2012 nyaráig a magyar labdarúgó válogatott összes találkozóját a csatorna közvetíti. Máté Pál, a televízió főszerkesztője szerint megéri műsorra tűzni a magyar labdarúgást, mert az embereket jobban érdekli, mint a külföldi sztáregyüttesek akármelyike.
febr. 24
17:48
Április elején lehet új elnöke a Magyar Evezős Szövetségnek (Behaviour)
Várhatóan április elején tartja évi rendes közgyűlését a Magyar Evezős Szövetség (MESZ), amely Dávid Imre hétfői lemondása után akkor választhat új elnököt a szervezet élére.
febr. 24
17:49
Bundabotrány: az UEFA örökre eltiltott egy játékvezetőt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) örökre eltiltotta a játékvezetéstől Novo Panicot.
febr. 24
17:51
Labdarúgás: kizárták a bolgár bajnokságból a Botev Plovdivot (She)
Kizárta szerdán az élvonalból a Botev Plovdiv labdarúgócsapatát a bolgár szövetség, miután az eladósodott klub nem tudott megfelelő számú játékost igazolni.
febr. 24
18:03
NSO Tv: "Az Újpest-Fradi minden mutatóban verte a Barca-Realt!" (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Sport Televízió sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy 2012 nyaráig a magyar labdarúgó válogatott összes találkozóját a csatorna közvetíti. Máté Pál, a televízió főszerkesztője szerint megéri műsorra tűzni a magyar labdarúgást, mert az embereket jobban érdekli, mint a külföldi sztáregyüttesek akármelyike.
febr. 24
18:05
Bajnokok Ligája: a CSZKA Moszkva-Sevilla mérkőzés kezdőcsapatai (She)
Kijelölték a kezdőcsapatokat a CSZKA Moszkva–Sevilla Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
febr. 24
18:24
Visszalépett a Debrecen az NB I-ből (Metropol)
Anyagi problémák miatt visszalépett szerdán a férfi kosárlabda élvonal további küzdelmeitől a Debreceni EKE.
febr. 24
18:39
Férfi kosárlabda NB I: anyagi problémák miatt visszalépett a Debrecen (She)
Anyagi problémák miatt visszalépett szerdán a férfi kosárlabda-élvonal további küzdelmeitől a Debreceni EKE.
febr. 24
18:41
Vb 2010: Saha reménykedik benne, hogy ott lehet Dél-Afrikában (She)
Louis Saha nem titkolja, bízik benne, hogy ott lehet a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. Az Everton csatára legutóbb 2006 novemberében húzhatta magára a francia válogatott mezét, ám az utóbbi időben mutatott formája alapján joggal bízhat benne, hogy Raymond Domenech szövetségi kapitány rá is számít majd.
febr. 24
18:42
Az MLSZ szerint nem ülhet le a kispadra a Fradi edzője (Behaviour)
Craig Short, a Ferencváros angol vezetőedzője nem nyert felvételt a pro-licences tanfolyamra, ezért nem felel meg "azoknak a minimális előírásoknak sem, amelyek kötelező érvényűek a Soproni Ligában szereplő csapatok esetében" - tájékoztatta az MTI-t szerdán a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Az FTC házon belül próbálja megoldani a helyzetet, de a szakmai munkáért továbbra is a Short, Ron Reid…
febr. 24
18:43
Férfi röplabda: Nusser Elemér és a Szeged útjai külön váltak (She)
A HPQ-Szegedi RSE férfi röplabdacsapatának vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Nusser Elemér vezetőedzővel.
febr. 24
18:45
Bajnokok Ligája: CSZKA Moszkva-Sevilla mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája mai játéknapján a CSZKA Moszkva vendége a Sevilla lesz. Az NSO-n élő, szöveges tudósítást olvashat a mérkőzésről.
febr. 24
18:47
Vancouver 2010: Kramer hatalmasat hibázó edzője vállalja a felelősséget (She)
Mint arról beszámoltunk, kedden a vancouveri téli olimpián a férfi gyorskorcsolyázók 10 000 méteres versenyében a legjobb idővel célba érő holland Sven Kramert pályaelhagyás miatt kizárták. Kramer elmondása szerint edzője utasítására választott rossz pályát – a tréner magára vállalja a teljes felelősséget.
febr. 24
19:15
Felkészülés: megvan a svéd keret, fiatal titánokkal, Ibrahimovic nélkül (She)
Erik Hamrén szövetségi kapitány kihirdette a március 3-i Wales elleni felkészülési mérkőzésre készülő svéd labdarúgó-válogatott keretét, amelyben több játékos is szerepel a 2009-es U21-es Eb-n elődöntőig jutó svéd csapatból.
febr. 24
19:17
Ecuador: felfüggesztették a bajnokcsapat játékjogát tartozásai miatt (She)
Az Ecuadori Labdarúgó-szövetség (FEF) felfüggesztette a bajnoki címvédő Deportivo Quito játékjogát az együttes tartozásai miatt.
febr. 24
19:18
A sávolyi MOTO GP projekt felfüggesztését kérik civilek (Metropol)
Nyílt levélben fordult Bajnai Gordon miniszterelnökhöz három civil szervezet, amelyben a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által a Sávoly Motorcentrum Kft. részére nyújtandó 15,3 milliárd forint összegű kölcsönre és a mintegy 20 milliárd forint költségvetési támogatásra vonatkozó szerződéskötés és a kapcsolódó kifizetések felfüggesztését kérik.
febr. 24
19:19
Tenisz: Tipszarevics három játszmában legyőzte Murrayt Dubaiban (She)
A 3. helyen kiemelt Andy Murray a második fordulóban befejezte szereplését a Dubai tornán, miután a szerb Janko Tipszarevics 7:6, 4:6, 6:4-re legyőzte őt.
febr. 24
19:33
Brazília: a Palmeiras egymilliót kínál az egyiptomi sztárkapusért (She)
A brazil Palmeiras labdarúgócsapata egymillió dollárt ajánl az egyiptomi labdarúgó válogatott kapusáért, a kontinens legjobbjai közé tartozó Esszam el-Hadariért.
febr. 24
19:51
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém és a Szeged is simán győzött (She)
A férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján az MKB Veszprém a Csurgó, a Pick-Szeged pedig a Balatonfüred ellen nyert hazai pályán nagy különbséggel.
febr. 24
19:53
Formula-1: vizsgálódik az FIA a gondokkal küszködő USF1-nél (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) vizsgálatot indított a USF1 Formula–1-es istálló ellen. Az amerikai csapat jelezte: az első négy vb-futamon valószínűleg nem tud indulni.

Keresés