2010. február 3. szerda

febr. 3
13:59
Formula-1: Fernando Alonso egyből az élre állt Ferrarijával (She)
A harmadik valenciai tesztnap ebédszünete előtt a Ferrariban bemutatkozó kétszeres világbajnok Fernando Alonso autózta a leggyorsabb időt. A délelőtt egyébként spanyol dominanciát hozott: az első négy időeredményből hármat „hazai pályán" szereplő pilóta ért el.
febr. 3
14:01
Olaszország: Kamerun, Mexikó és Svájc ellen készül a világbajnok (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott Kamerun, Mexikó és Svájc elleni mérkőzésekkel készül a dél-afrikai világbajnokságra.
febr. 3
14:15
DVSC: Herczeg megtartotta első edzését Belekben, nincs sérült a csapatban (She)
Teljes kerettel dolgozhatott együtt Herczeg András a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának edzőtáborában: a szakmai stáb dolgát nem nehezítik sérülések – adta hírül a debreceniek hivatalos honlapja.
febr. 3
14:17
Úszás: Ázsia legnagyobb akvaparkjává alakul a pekingi Vizes Kocka (She)
Ázsia legnagyobb akvaparkjává épül át a 2008-as pekingi nyári olimpia egyik központi versenyszínhelye, a Vizes Kocka.
febr. 3
14:19
DVTK: a Kazincbarcikában folytatja a diósgyőriek fiatal kapusa (She)
A másodosztály keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika labdarúgócsapatához igazolt a DVTK fiatal kapusa, Somodi Bence – adta hírül a dvtk.eu.
febr. 3
14:21
Videó: parázs jelenetek, Nagy Gergő bunyója a Volán meccsén (She)
Mint arról beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán, indulatoktól sem mentes összecsapáson 4–3-ra győzött a Jesenice ellen az EBEL-ben. A találkozón Gasper Susanjnak kiprovokált egy bunyót Nagy Gergőnél, a verekedést az alábbi videón megtekintheti.
febr. 3
14:23
Nyíregyháza: Goiával szerződést bontottak, Mboussi és Perényi az NB III-asoknál (She)
A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Sabin Cosmin Goiával – tudatta a klub hivatalos honlapja.
febr. 3
15:09
Póker: újabb jótékony felajánlás, ezúttal a vesebetegeknek (She)
Jennifer Harman maga is küzd a Nephrosis-szindrómával, nyereménye egy százalékát egy vesebetegség ellen harcoló alapítványnak ajánlotta.
febr. 3
15:11
NFL: baleset történt a Super Bowl előkészületei során (She)
Baleset történt az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntője, a XLIV. Super Bowl előkészületei során: a félidei show színpadának elkészítése közben négy munkás sérült meg.
febr. 3
15:13
Videoton: Présinger Ádám és Varga Róbert nélkül utazott el a csapat (She)
Sérülés miatt nem tarthatott társaival a Videoton törökországi edzőtáborába Présinger Ádám és Varga Róbert.
febr. 3
15:45
Skócia: felgyújtották a Rangers amerikai szélsőjének az autóját (She)
Glasgowban ismeretlenek felgyújtották DaMarcus Beasleynek, az amerikai válogatott és a Rangers labdarúgójának az autóját.
febr. 3
16:03
Futsal Eb: megtaláltuk a magyar válogatott legfanatikusabb szurkolóit! (She)
Hazánk a közelmúltban – budapesti és debreceni helyszínnel – futsal Európa-bajnokságot rendezhetett. A Nemzeti Sport Online-on „Legyél Te a válogatott hatodik játékosa!" felhívással az Eb-n szereplő nemzeti csapatunk legfanatikusabb szurkolóit kerestük és találtuk meg. Közülük a három nyertes – Lordfan, Lylle és Szabcsi91 – egy-egy dedikált futsal-mezt kap ajándékba, amelyet postai úton juttatunk…
febr. 3
17:15
Formula-1: Fernando Alonso délután tovább javította a legjobb időt (She)
Fernando Alonso autózta a leggyorsabb időt szerdán Valenciában (1:11.470), a Ferrariban bemutatkozó spanyol klasszis ezzel a háromnapos teszt legjobb eredményét érte el. Érdekesség, hogy a három nap alatt csak csak Alonso és csapattársa, Felipe Massa került az 1:12-es határ alá.
febr. 3
17:17
Felkészülési mérkőzés: kétgólos kecskeméti győzelem Veszprémben (She)
Az élvonalbeli kecskeméti labdarúgócsapat felkészülési mérkőzésen kétgólos győzelmet aratott Veszprémben, a harmadosztályban szereplő házigazdák ellen.
febr. 3
17:33
A Ferrari eddig mindent megnyert (Infostart)
Valenciában egy háromnapos tesztsorozattal hivatalosan is megkezdődött a felkészülés a Formula-1-es világbajnokság idei versenyeire. Mindhárom napon a Ferrari volt a leggyorsabb. Bemutatkozott új autójával Alonso, Barrichello, Button, Kubica, Rosberg és Schumacher is.
febr. 3
17:51
MTK: Hrepka Ádám a Vasashoz kerül kölcsönbe fél évre (She)
Az MTK vezetői megállapodtak a Vasassal Hrepka Ádám kölcsönadása ügyében. A támadó 2010. június 30-ig szerepel az angyalföldi együttesben – adta hírül a kék-fehér klub hivatalos honlapja.
febr. 3
17:53
Birkózás: Andorra szerdán kiadta Magyarországnak Farkas Pétert (She)
Andorra szerdán kiadta Magyarországnak Farkas Pétert, akit december 26-án fogtak el – közölte a távirati irodával szerdán az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium sajtóosztálya, miután az erről szóló döntést meghozta az andorrai hatóság.
febr. 3
18:09
MTK: Melczer Vilmos megsérült a Szolnok ellen (She)
A Szolnok elleni felkészülési mérkőzésen megsérült Melczer Vilmos, az MTK labdarúgója.
febr. 3
18:27
Ferencváros: Pölöskey Péter a REAC-ban folytatja kölcsönben (She)
Pölöskey Péter, a Ferencváros labdarúgója a következő fél évben a REAC együttesében szerepel.
febr. 3
19:03
Tenisz: a Melbourne-ben remeklő Cilic Zágrábban is jól kezdett (She)
Az Australian Openen az elődöntőig jutó horvát Marin Cilic jól kezdett hazai pályán a majd' négyszázezer összdíjazású zágrábi férfi tenisztornán. Cilic a cseh Jan Hájeket verte meg két szettben.
febr. 3
19:05
Kecskemét: változások történtek az utánpótlást irányító stábban (She)
A kecskeméti labdarúgócsapat utánpótlás-szakágvezetői tisztségét a jövőben Losonczy László ügyvezető igazgató tölti be – olvasható a klub hivatalos honlapján.
febr. 3
19:21
Síugrás: Simon Ammann parádézott Klingenthalban (She)
A németországi Klingenthalban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet az összetett világkupában is az élen álló svájci Simon Ammann szerezte meg a lengyel Adam Malysz és az osztrák Gregor Schlierenzauer előtt.
febr. 3
19:23
Férfi vízilabda Euroliga: nagy verést kapott Montenegróban a Honvéd (She)
Nagy különbségű vereséget szenvedett a Domino-Honvéd a férfi vízilabda Euroliga C-csoportjának 4. fordulójában a Budva otthonában. A montenegrói csapat 14–6-ra nyert.
febr. 3
19:25
Kézilabda: mégsem változik az olimpiai kvalifikáció menetrendje (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség tanácsának (IHF Council) döntése értelmében – az előzetes elképzelésekkel ellentétben – nem változik az olimpiai kvalifikáció rendszere.
febr. 3
19:57
Női kézilabda NB I: döntetlenre végzett a Ferencváros Békéscsabán (She)
Bár a bajnoki mérkőzés nagy részében vezetett, végül be kellett érni a 25–25-ös döntetlennel a Ferencváros női kézilabdacsapatának a Békéscsaba vendégeként. A Debrecen megszenvedett hazai pályán az újonc Siófokkal, a Fehérvár és a bajnok Győr pedig sima győzelmet aratott idegenben.
febr. 3
19:57
Magyar vereségek az Euroligában (Metropol)
Súlyos vereséget szenvedett a Honvéd a férfi vízilabda Euroliga főtáblájának 4. csoportkörében: a magyar együttes szerdán a montenegrói Budva vendégeként maradt alul nyolc góllal a C jelű négyesben. A Pro Recco idegenben vágott vissza az Egernek, a Vasas Kotorban maradt alul két góllal.
febr. 3
19:59
Férfi kézilabda NB I: otthon nyert az FTC, a Dunaferr és a Tatabánya (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 19. fordulójában hazai pályán nyert az FTC, a Dunaferr és a Tatabánya.
febr. 3
20:15
Felkészülés: kétgólos paksi siker a horvátországi edzőtáborban (She)
A Horvátországban edzőtáborozó Paksi FC élvonalbeli labdarúgócsapata gól nélküli első felvonást követően két találattal bizonyult jobbnak a házigazda NK Rovinjnál.
febr. 3
20:33
Férfi kosárlabda NB I: 24 pontot dobott egy félidő alatt a Salgótarján (She)
A MJUS-Körmend sima győzelmet könyvelhetett el a Salgótarján ellen a férfi kosárlabda NB I 16. fordulójának szerdai mérkőzésén. Az összecsapást a hétvégén az erős havazás miatt kialakult közlekedési helyzet miatt nem rendezték meg. A Körmend már a félidőben is több mint harminc ponttal, 56–24-re vezetett.
febr. 3
20:33
Bírót ütöttek a CSKA Szófia jégkorongozói (Metropol)
Megütötték a játékvezetőt, majd nem jöttek ki a második harmadra a CSZKA Szófia jégkorongcsapatának játékosai a Szlavia elleni fővárosi bajnoki mérkőzésen.
febr. 3
20:35
Felkészülés: három góllal nyert a Pápa a Sárvár ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Pápa labdarúgócsapata háromgólos győzelmet aratott a harmadosztályú Sárvár ellen.
febr. 3
20:51
Meglepte a válogatottság a Görbicz-utódot (Infostart)
Sokan máris Görbicz Anita utódjának tartják Kovacsics Anikót, aki tavaly az U19-es Európa-bajnokságon második lett a magyar korosztályos csapattal, majd az év végén már a felnőtt válogatott egyik legjobbja volt a kínai világbajnokságon.
febr. 3
20:54
Átigazolások: az MTK dobta a legnagyobbat (Behaviour)
Átigazolási szempontból autópálya simaságú transzfert vezényelt le az MTK az U20-as vb-bronzérmes Gosztonyi András eladásával. A magyar játékos az olasz élvonal újoncánál folytatja. Nem érdemtelenül, ahogy az sem véletlen, hogy a Hungária körúton elképzelhetetlen az, ami mondjuk a debreceni Rudolf átigazolása kapcsán történt. Amikor se a klubnak, se a menedzsernek nem volt fogalma arról, hogy…
febr. 3
21:09
Francia Kupa: megizzadt a Saint-Étienne a negyedosztályú csapat ellen (She)
Csak tizenegyesekkel jutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Francia Kupában a Saint-Étienne. Az élvonalbeli csapat 2–2 után a „szétlövésben" tudta csak két vállra fektetni a negyedosztályban szereplő Villefranche-t.
febr. 3
21:27
Atlétika: Kürthy Lajos ötödik, Kiss Dániel hatodik Düsseldorfban (She)
Kürthy Lajos súlylökésben az ötödik, Kiss Dániel 60 m gáton pedig a hatodik lett a Düsseldorfban rendezett szerdai fedett pályás atlétikai viadalon.
febr. 3
21:29
Fulham: Andy Johnson megsérült, véget érhet a szezonja (She)
Térdsérülése miatt pihenő vár az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham angol válogatott csatárára, Andy Johnsonra.
febr. 3
21:45
Tenisz: nem hibáztak a kiemeltek a johannesburgi torna 2. körében (She)
A johannesburgi férfi tenisztorna szerdai négy mérkőzésén nem hibáztak a kiemeltek: a spanyol Feliciano López, az amerikai Rajeev Ram és a francia Stéphane Robert is kétjátszmás győzelemmel jutott a negyeddöntőbe.
febr. 3
22:03
Vancouver 2010: kihagyja az olimpiát az egyik legjobb fehérorosz hokis (She)
Elhúzódó sérülése miatt nem vesz részt a jövő pénteken kezdődő vancouveri téli olimpián Mihail Grabovszkij, az egyik legjobb fehérorosz jégkorongozó.
febr. 3
22:05
Férfi vízilabda Euroliga: kikapott a Vasas a címvédő otthonában (She)
Kétgólos vereséget szenvedett a Vasas a Kotor otthonában a férfi vízilabda Euroliga B-csoportjának negyedik fordulójában. A magyar csapat 9–7-re kapott ki.
febr. 3
22:07
Vancouver 2010: Riesch készül Vonn „ellen”, legalább egy érmet szeretne (She)
Legalább egy érmet szeretne nyerni a jövő pénteken kezdődő vancouveri téli olimpián Maria Riesch német alpesi síző.
febr. 3
22:09
Tenisz: vesztésre állt, mégis továbbjutott Ivo Karlovic (She)
Öt horvát teniszező is lesz a zágrábi férfi tenisztorna második fordulójában. Ez már a nap utolsó mérkőzése előtt biztossá vált, ugyanis az 1. forduló záró összecsapásán a második helyen kiemelt Ivo Karlovic honfitársával, Antonio Veiccsel mérkőzött. Karlovicnak nem kellett nagyon megizzadnia, ugyanis Veic 5:4-es vezetésnél feladta a találkozót.
febr. 3
22:11
Asztalitenisz: 20 országból 209 induló a Molnár János-emlékversenyen (She)
Csütörtöktől 15. alkalommal rendezi meg a BVSC-Zugló asztalitenisz-szakosztálya a Molnár János-emlékversenyt az utánpótláskorúak számára.
febr. 3
22:13
Jégkorong ob I: gólzáporos újpesti siker a Ferencváros otthonában (She)
Az élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszának szerdai mérőzésén az Újpest magabiztos, gólzáporos győzelmet aratott Pesterzsébeten a Ferencváros vendégeként. A zöld-fehérek nem voltak méltó partnerei a liláknak, amíg a hazaiak egyetlen találatukat emberelőnyös helyzetből szerezték, addig a vendégek kizárólag akciógólokat lőttek.
febr. 3
22:21
Videó: íme, Dzsudzsák gólpassza Toivonennek az Utrecht ellen! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV hazai pályán az Utrecht ellen aratott egygólos győzelmet. Az alábbi videón megtekintheti a magyar középpályás remek beadását, amely után Ola Toivonen a hálóba talált.
febr. 3
22:39
Pápa: a próbajátékon lévő Balaskó Ivántól elköszöntek (She)
Egy héten át az élvonalbeli Pápa labdarúgócsapatánál vett részt próbajátékon Balaskó Iván, aki korábban több első osztályú klubnál is megfordult. Ügyében ma született meg a szakmai vezetőség végső döntése: elköszöntek a középpályástól.
febr. 3
22:41
LEN-kupa: összesítésben egy góllal maradt alul a Ferencváros (She)
A férfi vízilabda LEN-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Ferencváros a Savona otthonában szenvedett 10–8-as vereséget. A zöld-fehérek az első találkozón 8–7-re nyertek, így 17–16-os összesítéssel búcsúztak a további küzdelmektől.
febr. 3
22:43
Belgium: Juhász gólt fejelt, az Anderlecht 3-2-re nyert a rangadón (She)
Változatos mérkőzést játszott a belga bajnokság 23. fordulójának rangadóján a listavezető Anderlecht és közvetlen üldözője, az FC Bruges. A mérkőzést 3–2-re a hazai pályán játszó brüsszeli csapat nyerte meg, az összecsapáson Juhász Roland szerzett vezetést először az Anderlechtnek, míg a vendégektől betalált a korábbi tatabányai és debreceni támadó, Dorge Rostand Kouemaha is.
febr. 3
22:57
Olasz Kupa: egygólos előnyt szerzett az Inter a Fiorentina ellen (She)
Az Inter hazai pályán 1–0-ra nyert a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Fiorentina ellen. Az egyetlen találatot Diego Milito szerezte a találkozó 33. percében. A visszavágót április 14-én Firenzében rendezik.
febr. 3
22:59
Videó: nézze meg Diego Milito Fiorentina elleni győztes gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Inter hazai pályán 1–0-ra nyert a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Fiorentina ellen. Most megmutatjuk Diego Milito gólját videón!
febr. 3
23:15
Premier League: Greening góljával győzte le a Fulham a Pompeyt (She)
Jonathan Greening 74. percben lőtt találatával a Fulham hazai pályán 1–0-ra legyőzte a ligautolsó Portsmoutht az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen. Gera Zoltánt térdsérülése miatt nem nevezték hazai keretbe.

Keresés