2010. február 5. péntek

febr. 5
13:41
Arsenal: Spanyolország helyett Olaszországba szerződik Fabregas? (She)
A La Gazzetta dello Sport olasz napilap értesülései szerint Cesc Fabregas az Intert erősítheti majd – jóllehet Spanyolországban arról cikkeznek, a középpályás nyártól a Barcelonában folytatja.
febr. 5
14:15
Vancouver 2010: csődbe ment a Brit Síszövetség, kérdés, utaznak-e a versenyzők (She)
Csődöt jelentett pénteken a Brit Síszövetség, így kérdésessé vált a vancouveri téli olimpiára kvalifikációt szerző tizennégy szigetországi síelő és hódeszkás indulása.
febr. 5
14:17
Ökölvívás: olimpiai érmes és világbajnok ökölvívók Debrecenben (She)
A pekingi olimpia öt érmese mellett két világbajnok is ringbe lép a jövő héten Debrecenben rendezendő 54. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen – jelentette be Kovács László szövetségi kapitány pénteki sajtótájékoztatóján a cívisvárosban.
febr. 5
14:18
Boxbajnokok Debrecenben (Behaviour)
A pekingi olimpia öt érmese mellett két világbajnok is ringbe lép a jövő héten rendezendő 54. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen, Debrecenben - jelentette be Kovács László szövetségi kapitány pénteki sajtótájékoztatóján a cívisvárosban.
febr. 5
14:19
Vancouver 2010: elutazott a magyar csapat első nagyobb csoportja (She)
Pénteken korán keltek a vancouveri olimpiára utazó magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók, alpesi sízők, sífutók, valamint egyetlen sílövőnk, Tagscherer Imre.
febr. 5
14:33
Milan: Kaká nem volt sérült, amikor eladták a Real Madridnak (She)
Adriano Galliani, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan ügyvezető igazgatója spanyol újságíróknak adott nyilatkozatában elmondta, nem igaz, hogy sérülten adták volna el Kakát a Real Madridnak.
febr. 5
14:36
Március végéig dől el Ribery sorsa (Behaviour)
Március végéig eldönti a Bayern München francia labdarúgója, Franck Ribery várhatóan, hogy hol folytatja pályafutását.
febr. 5
14:38
Csikók és Szentek - Vasárnap jön a Super Bowl! (Behaviour)
Az Indianapolis Colts és a New Orleans Saints bejutásával az idény két legjobb támadóegysége találkozik egymással a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) döntőjében, a magyar idő szerint hétfő kora hajnalban, 0:30-kor kezdődő 44. Super Bowlon.
febr. 5
14:51
Női kézilabda MK: 6.6 millió forintot fizetett a Győr a négyes döntőért (She)
A Magyar Kézilabda-szövetségben február 5-én megtartott licitáláson eldőlt, hogy a legjobb négy közé jutott csapatok február 27-i elődöntőjének és a másnapi éremcsatáknak Győr adhat otthont. A három pályázó közül a Győri ETO Kézilabda Club 6.6 millió forintos ajánlata bizonyult a legmagasabbnak, adta hírül a szövetség internetes oldala.
febr. 5
14:54
Ingyen diploma az olimpikonoknak (Behaviour)
Az olimpiai kerettagok és az olimpiai reménységek felsőfokú tanulmányainak elősegítésére két évre szóló együttműködést írt alá pénteken Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Kandikó József, a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának (MÜTF) rektora
febr. 5
15:09
Szlovákia: a DAC egy hétig Dubaiban készül a Slovan ellen (She)
A szlovák élvonalbeli bajnokság tavaszi folytatására készülő DAC labdarúgócsapata egyhetes edzőtáborba utazott az Egyesült Arab Emírségekbe, Dubaiba – adta hírül a felvidek.ma internetes oldal.
febr. 5
15:11
West Ham: befektetőket keres a klub, szurkolók is jelentkezhetnek (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. helyén álló West Ham United jelentős pénzügyi problémákkal küzd, ezért befektetőket keres, akik – az elképzelések szerint – legalább 23 millió euróval tudnák támogatni a klubot – ezt egy felhívás formájában közölték a londoni vezetők.
febr. 5
15:12
Halálos focimecs: hazafelé lőtték agyon a tizenéves drukkert (Behaviour)
Egy 14 éves fiú halálos lövést kapott, további két szurkoló pedig megsérült, amikor buszuk hazafelé tartott a Newell's Old Boysnak a Huracan elleni szerdai argentin bajnoki labdarúgó-mérkőzéséről, Buenos Airesből.
febr. 5
15:27
Ökölvívás: „Ruiz olyan unalmas, hogy még be sem tudok szólni neki” - Haye (She)
A Bokszvilágszövetség (WBA) mérkőzések előtti cirkuszairól is híres nehézsúlyú világbajnoka, David Haye április 3-án Manchesterben lép majd szorítóba a szervezet többszörös bajnoka, John Ruiz ellen. A brit már meg is kezdte a szócsatát.
febr. 5
15:29
Vívás: nyolc magyar a budapesti GP 64-es tábláján (She)
Nyolc magyar vívó léphet pástra szombaton a legjobb 64 között a budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Grand Prix-n.
febr. 5
15:45
Felkészülés: a Nyíregyháza kikapott a román másodosztályú Branesti-től (She)
A Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott a román másodosztály egyik csoportjának listavezetőjétől, a Branesti-től.
febr. 5
15:47
NFL: Barack Obama a Saintsnek szurkol majd a Super Bowlon (She)
Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama elmondta, a New Orleans Saints győzelméért szorít a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjében, a 44. Super Bowlon.
febr. 5
15:49
Diósgyőr: Tornyi Barnabás mindent tudni akar a játékosairól (She)
A DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője, Tornyi Barnabás a klub hivatalos honlapjának elmondta, azért volt hasznos az együttes boszniai edzőtábora, mert az ott tartott négyszemközti beszélgetéseken sokkal közelebbről megismerhette futballistáit, azt a közeget, amelyben dolgoznia kell.
febr. 5
16:03
Profi ökölvívás: Vitalij Klicsko május 29-én összecsaphat Valujevvel (She)
Az orosz Nyikolaj Valujev május 29-én, Gelsenkirchenben léphet szorítóba a Bokszvilágtanács (WBC) ukrán világbajnoka, Vitalij Klicsko ellen – tudatta a L'Équipe francia sportnapilap internetes oldala.
febr. 5
16:05
Formula-1: Ralf Schumacher a Stefan GP pilótájaként térhet vissza (She)
Elképzelhető, hogy hétszeres világbajnok bátyja, Michael példáján felbuzdulva Ralf Schumacher is visszatér a Formula–1-be – a 34 éves pilóta a szintén a száguldó cirkuszba vágyó Stefan GP-vel áll kapcsolatban.
febr. 5
16:21
Férfi kézilabda: a horvátok 312 ezer kunát kaptak az Eb-ezüstérmért (She)
A horvát kormány határozata szerint az Eb-ezüstérmes férfi kézilabda-válogatott játékosai és a szakmai stáb tagjai külön pénzjutalmat kapnak.
febr. 5
16:23
Férfi floorball vb-selejtező: kétgólos magyar siker Ausztria ellen (She)
A Lengyelországban zajló férfi floorball vb-selejtező torna második fordulójában az előző napi vereség után azzal a tudattal lépett pályára válogatottunk, hogy a csoport első két helyének eléréséhez feltétlen győzni kellett Ausztria ellen. Csapatunk teljesítette a részfeladatot: két góllal nyert.
febr. 5
16:25
Felkészülés: az Ajka Mihalecz duplájával nyert a ZTE ellen (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Ajka felkészülési mérkőzésen 2–0-ra győzött az élvonalbeli Zalaegerszeg ellen. A vendégek mindkét gólját Mihalecz Péter szerezte.
febr. 5
16:57
DVSC: Bodnár Lászlót egy felkészülési meccstől eltiltotta az MLSZ (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy nemzetközi felkészülési meccsre szóló eltiltást szabott ki Bodnár Lászlóra, a Debrecen magyar válogatott futballistájára.
febr. 5
16:59
Felkészülés: gól nélküli döntetlent játszott Ausztriában a Haladás (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás ma délután Ausztriában játszott felkészülési mérkőzést. Az osztrák másodosztályú csapat elleni találkozón nem született gól.
febr. 5
17:15
Kerékpár: a Vuelta-győztes Valverde is indul a mallorcai versenyen (She)
Alejandro Valverde és Andy Schleck részvételével rendezik meg a vasárnaptól jövő hét csütörtökig tartó országúti kerékpáros Challenge à Mallorcát.
febr. 5
17:18
Nyolc magyar a hatvannégy között a kard GP-n (Behaviour)
Nyolc magyar vívó léphet pástra szombaton a legjobb 64 között a budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Grand Prix-n.
febr. 5
17:33
Terrynek a csapatkapitányi posztba került a szexbotrány (Infostart)
Megfosztotta az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitányi tisztségétől John Terryt Fabio Capello szövetségi kapitány.
febr. 5
17:51
Anglia: Terry elveszítette a válogatott csapatkapitányi karszalagját (She)
Nem maradt következmények nélkül az angol labdarúgó-válogatott háza táján John Terry magánéletbeli botránya, a védő ugyanis elveszítette a csapatkapitányi karszalagot. Mint ismert, nemrég derült rá fény, hogy a Chelsea nős csapatkapitánya viszonyt folytatott egyik legjobb barátja, korábbi klubtársa, a szintén válogatott Wayne Bridge volt barátnőjével.
febr. 5
17:53
Real Madrid: Marcelóval 2015-ig szerződést hosszabbítottak (She)
Marcelo új szerződést írt alá a Real Madriddal, a brazil balhátvéd 2015-ig kötelezte el magát a spanyol klubhoz.
febr. 5
18:09
Atlétika: Iszinbajeva szeretne örömet szerezni Moszkva népének (She)
Vasárnap Moszkvában a hagyományos Russian Winter versenyen megkezdi a fedett pályás idényt Jelena Iszinbajeva, a rúdugrás világcsúcstartója.
febr. 5
18:09
Leváltják az angol csapatkapitányt (Metropol)
Fabio Capello azért váltja le a Chelsea 29 éves védőjét, mert a futballista a napokban azzal került a bulvárlapok címoldalára, hogy volt csapattársa, Wayne Bridge ex-barátnőjével csalta a feleségét.
febr. 5
18:11
Tenisz: az egyik ágon német elődöntőt rendeznek Zágrábban (She)
A negyeddöntő első két mérkőzése után kiderült, hogy az egyik ágon két német játékos játssza az elődöntőt a zágrábi férfi tenisztornán. Michael Berrer Viktor Troickit győzte le, míg Philipp Petzschner a szlovák Lukás Lackót.
febr. 5
18:12
Százéves az argentinok legendás focistája (Behaviour)
Pénteken (ma) ünnepli századik születésnapját Francisco Varallo, az első, 1930-as labdarúgó-világbajnokságon szerepelt argentin válogatott egyetlen, még élő tagja.
febr. 5
18:27
Honvéd: korábbi U20-as világbajnok spanyol játékost tesztel a klub (She)
A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint négy új próbajátékost tesztel a Budapest Honvéd: a szombati felkészülési meccsen minden bizonnyal pályára lép Gohér Gergő, az ukrán Pavlo Jancsuk, és a két spanyol, Pablo Coira és Fernando Cuerda is.
febr. 5
18:29
Tenisz, Fed-kupa: Jani Réka elvesztette az első egyest a svédek ellen (She)
Jani Réka 6:4, 6:2-re kikapott Johanna Larssontól a Fed-kupa Euro-afrikai zóna 1-es csoportjának pénteki játéknapján, így Svédország 1:0-ra vezet a magyar válogatott ellen.
febr. 5
18:45
Premjer-liga: az FK Moszkva visszalépett az élvonalbeli szerepléstől (She)
Visszalépett az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában való szerepléstől az FK Moszkva, amely elveszítette főszponzorát a Norilszk Nickelt.
febr. 5
18:47
Real Madrid: Cristiano Ronaldo nem játszhat az Espanyol ellen (She)
A Spanyol Sportfegyelmi Bizottság nem tárgyalta Cristiano Ronaldo kétmeccses eltiltását, így a Real Madrid portugál klasszisa biztosan nem játszhat a hét végén az Espanyol ellen.
febr. 5
19:03
Labdarúgó NB II: a másodosztályban is bevezetik a klublicencrendszert (She)
Az MLSZ elnöksége a legutóbbi ülésén határozott arról, hogy az NB II-ben is bevezetik a hazai élvonalban már évek óta kötelező jelleggel működő klublicenc rendszert. A szövetség munkatársai tájékoztatót tartottak az érintett klubok képviselői részére, útmutatást adtak a március 12-ig benyújtandó licenckérelemmel kapcsolatban. Érdekesség: a licenceljárás mellett külön szabályozzák a stadionokkal…
febr. 5
19:05
Argentína: Maradonának már 100-nál is több válogatott futballistája van (She)
Az argentin nemzeti együttes szövetségi kapitánya, Diego Maradona által beválogatott labdarúgók száma 15 hónap alatt már a 100-at is meghaladta.
febr. 5
19:06
Száznál is több embere van már Maradonának (Behaviour)
Az argentin nemzeti együttes szövetségi kapitánya, Diego Maradona által beválogatott labdarúgók száma 15 hónap alatt már a 100-at is meghaladta.
febr. 5
19:21
Lombard: kórházba kellett szállítani a Pápa futballistáját (She)
A lombardfcpapa.hu tájékoztatása szerint a csapat edzésén megsérült Gahwabi Nebil, a Pápa középpályása.
febr. 5
19:23
Görögország: francia válogatott játékossal erősített az Arisz (She)
A Marseille mezében 2004-ben UEFA-kupa-döntőt játszó, fél éve csapat nélküli Camel Meriem másfél évre kötelezte el magát az Arisz Szalonikinek.
febr. 5
19:39
Sífutás: svéd siker született női 10 kilométeren Canmore-ban (She)
Charlotte Kalla győzött a női 10 kilométeres sífutó világkupaversenyen, amelyet a kanadai Canmore-ban rendeztek meg. A svéd kiválóság a táv második felében ellenállhatatlan volt, és végül simán megelőzte a lengyel Justyna Kowalczykot.
febr. 5
19:41
Női kosárlabda Euroliga: a Kraków legyőzésével életben maradt a Pécs (She)
A hazai pályán játszó MiZo Pécs Iványi Dalma vezetésével 68–64-re legyőzte a lengyel Wisla Kraków csapatát a női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőjében, ezzel életben tartotta reményeit a továbbjutásra. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása 1–1.
febr. 5
19:57
Kassai is vezethet a világbajnokságon (Infostart)
Kassai Viktor neve is szerepel azon a 30 fős játékvezetői listán, amelyet pénteken jelölt ki a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) illetékes testülete a nyári, dél-afrikai világbajnokságra - ezt a FIFA honlapja közölte. A pekingi olimpia döntőjét vezető magyar bíró két asszisztense Erős Gábor és Vámos Tibor lesz.
febr. 5
19:57
Vb 2010: Kassai Viktor is fújhatja a sípot a dél-afrikai tornán (She)
Kassai Viktor neve is szerepel azon a 30 fős játékvezetői listán, amelyet pénteken jelölt ki a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) illetékes testülete a nyári, dél-afrikai világbajnokságra.
febr. 5
20:15
Férfi röplabda Extraliga: közel négy év után kikapott a Kaposvár (She)
Közel négy év után szenvedett ismét vereséget a férfi röplabda Extraligában a Kaposvár, amely a pénteki játéknapon a Kecskemét otthonában kapott ki 3:0-ra.
febr. 5
20:33
Soproni Liga: Bori Gábor Kecskeméten folytatja pályafutását (She)
Eldőlt Bori Gábor jövője: az MTK támadó középpályása kölcsönben a Kecskeméti TE-nél folytatja pályafutását.
febr. 5
20:33
Magyar részvevő a dél-afrikai focivb-n (Metropol)
Kassai Viktor neve is szerepel azon a 30 fős játékvezetői listán, amelyet pénteken jelölt ki a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség illetékes testülete a nyári, dél-afrikai világbajnokságra.

Keresés