2010. február 7. vasárnap

febr. 7
13:36
Euro 2012: a svéd kapitány szerint kedvező csoportba kerültek (She)
A svéd válogatott szövetségi kapitánya, Erik Hamrén a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolása után elmondta: úgy véli, kedvező csoportba került együttese.
febr. 7
13:39
Euro 2012: nincs könnyű csoport (Metropol)
A magyar válogatott San Marino, Moldova, Finnország, Svédország és Hollandia nemzeti együttesével került egy csoportba a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi, varsói sorsolásán.
febr. 7
13:54
Euro 2012: a finn szövetség elnöke elégedett a csoportbeosztással (She)
Jónak minősítette Sauli Väinämö Niinistö, a Finn Labdarúgó-szövetség elnöke a csapat sorsolását a 2012-es Eb selejtezőin.
febr. 7
13:56
Euro 2012: Erwin Koeman örül az új esélynek a svédek ellen (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az MLSZ hivatalos honlapjának elmondta, örül az új esélynek a svédek ellen.
febr. 7
14:30
Euro 2012: a holland kapitány szerint külön pikantériája lesz a magyarok elleni párharcnak (She)
Bert van Marwijk, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, örül, hogy nemzeti csapata az Erwin Koeman vezette Magyarországgal is szembekerül az Eb-selejtezőkön.
febr. 7
14:32
Euro 2012: maradhat a holland-magyar, egyeztetés Amszterdamban (She)
Február 17-én Amszterdamban tartják a menetrend-egyeztetést az Eb-selejtezők E-csoportjában érintett csapatok képviselői, tehát a holland, a svéd, a finn, a magyar, a moldovai és a San Marinó-i küldöttség – adta hírül a holland labdarúgó-válogatott honlapja.
febr. 7
14:33
Bronzérmesek a magyar kardozók (Behaviour)
A harmadik helyen végzett vasárnap a magyar válogatott a Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kardcsapat Világkupa-versenyen.
febr. 7
14:48
Felkészülés: Dél-Korea legázolta Hongkong válogatottját (She)
A világbajnokságra készülő dél-koreai labdarúgó-válogatott kiütéses, 5–0-s győzelmet aratott Hongkong ellen a Kelet-ázsiai-bajnokságon.
febr. 7
14:50
Euro 2012: a finnek revánsot akarnak venni a magyarokon 1997-ért (She)
Kimmo J. Lipponen, a Finn Labdarúgó-szövetség delegációjának vezetője azt mondta az Eb-selejtezők sorsolása után: hazája nemzeti csapatának van mit törlesztenie a magyarok ellen.
febr. 7
14:52
Euro 2012: Löw tart a német ajkú csoporttól; Capello készül a derbire (She)
Az Európa-bajnoki selejtezők varsói sorsolásának egyik érdekessége, hogy az A-csoportba három olyan válogatott került, amelyet német szövetségi kapitány irányít. Fabio Capello, az angolok szakvezetője az első szigetországi derbijére készül Wales ellen, míg a C-csoport az egyetlen, amelyben három világbajnoki résztvevő is van.
febr. 7
14:54
Gerevich-Kovács-Kárpáti kard-vk: bronzérmes a magyar csapat (She)
A harmadik helyen végzett vasárnap a magyar kardcsapat a Gerevich–Kovács–Kárpáti férfi világkupaversenyen.
febr. 7
15:24
Öttusa: Marosi Ádám a második helyen végzett Olaszországban (She)
Marosi Ádám a második helyen végzett vasárnap az olaszországi Montelibrettiben rendezett öttusaversenyen.
febr. 7
15:27
Magyar ezüst öttusában (Behaviour)
Marosi Ádám a második helyen végzett vasárnap az olaszországi Montelibrettiben rendezett öttusaversenyen.
febr. 7
15:42
Skót Kupa: Robbie Keane megszerezte első gólját a Celtic színeiben (She)
Bár 2–1-es hátrányban is volt a Dunfermline otthonában a Celtic labdarúgócsapata, mégis magabiztos, 4–2-es győzelmet aratott másodosztályú ellenfelével szemben a Skót Kupa nyolcaddöntőjében. A glasgow-iak színeiben először talált be a Tottenhamtől kölcsönvett Robbie Keane, aki büntetőt értékesített.
febr. 7
15:44
Újpest: Sindou Dosso nem lesz a lila-fehérek játékosa (She)
Az elmúlt két hét során tesztelte az Újpest FC szakmai stábja a Nyíregyháza 23 éves támadóját, Sindou Dossót, azonban az elefántcsontparti támadó nem lesz a klub játékosa, mert nem jelentene azonnali erősítést a csapatnak.
febr. 7
15:46
Bundesliga 2.: simán nyert a Kaiserslautern, visszavette a vezetést (She)
Könnyed, 3–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Paderborn ellen a Kaiserslautern labdarúgócsapata a német másodosztály 21. fordulójában. A „vörös ördögök” így élre álltak a tabellán, megelőzve a St. Paulit, a harmadik, osztályozót jelentő helyen az Augsburg áll.
febr. 7
16:00
Koeman: "Előny, hogy ismerem a hollandokat" (Infostart)
A magyar válogatott San Marino, Moldova, Finnország, Svédország és Hollandia nemzeti együttesével került egy csoportba a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének vasárnapi, varsói sorsolásán.
febr. 7
16:00
Real Zaragoza: szerződést bontottak Ewerthonnal, a Palmeirasba igazolhat (She)
Már korábban beszámoltunk róla, hogy a Real Zaragoza átadólistára tette a brazil Ewerthont, azóta pedig már szerződést is bontottak a 28 éves csatárral.
febr. 7
16:18
Tóth Krisztinát csak kínaiak előzték meg az Európa TOP 12-n (Infostart)
A férfiaknál a hazai közönség előtt szereplő Timo Boll, a nőknél pedig az elődöntőben Tóth Krisztinát búcsúztató, holland színekben szereplő Li Jiao nyerte az asztaliteniszezők Düsseldorfban rendezett Európa TOP 12-bajnokságát. A hölgyeknél az elődöntőbe a magyar éljátékoson kívül csak kínaiak kerültek.
febr. 7
16:36
Felkészülés: 3–1 nyert a Vidi második törökországi mérkőzésén (She)
A Törökországban edzőtáborozó Videoton 3–1-re győzött felkészülési mérkőzésen a kínai Shandong Luneng ellen.
febr. 7
16:54
Síugrás: a németek nyerték meg a willingeni csapatversenyt (She)
Nagy küzdelemben Németország nyerte meg a willingeni síugró-csapatversenyt. A Michael Neumayer, Pascal Bodmer, Martin Schmitt, Michael Uhrmann alkotta kvartett mindössze 5.9 ponttal győzte le a norvégokat.
febr. 7
17:12
Meghalt egy futballszurkoló Angliában (Infostart)
Stoke-ban elhunyt egy Blackburn Rovers-szurkoló, aki a két futballcsapat szombati, angol bajnoki mérkőzésén szenvedett súlyos sérüléseket.
febr. 7
17:12
Felkészülés: 3–1 nyert a Vidi második beleki mérkőzésén, Lencse első gólja (She)
A Törökországban edzőtáborozó Videoton 3–1-re győzött felkészülési mérkőzésen a kínai Shandong Luneng ellen.
febr. 7
17:14
Premier League: meghalt a Stoke ellen megsérülő Blackburn-szurkoló (She)
Vasárnap délelőtt Stoke-ban elhunyt egy Blackburn Rovers-szurkoló, aki a két futballcsapat szombati angol bajnoki mérkőzésén szenvedett súlyos sérüléseket.
febr. 7
17:16
Tenisz: Feliciano López öt és fél év után nyert újra tornát (She)
2004 októbere után ismét tornát nyert a spanyol Feliciano López. A 28 éves teniszező a johannesburgi viadal döntőjében 7:5, 6:1-re verte meg a francia Stéphane Robert-t. López legutóbb 2004 októberében nyert ATP Tour-tornát Bécsben.
febr. 7
17:18
Videó: védhetetlenül lőtt saját kapujába az Alkmaar csatára (She)
Elképesztő öngóllal egyenlített a Feyenoord az Alkmaar ellen a holland labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A találkozó 39. percében a Feyenoord támadását az Alkmaar svéd csatára, Pontus Wernbloom fejezte be egy remekül helyezett jobblábas lövéssel. A mérkőzést végül az AZ nyerte meg 2–1-re.
febr. 7
17:20
Premier League: Chelsea-Arsenal élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának londoni derbije, a Chelsea–Arsenal mérkőzés. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
febr. 7
17:22
Serie A: Inter-siker, Milan-pontvesztés, vége a Napoli sorozatának (She)
Sima, 3–0-s győzelmet aratott a Cagliari ellen a listavezető Internazionale a Serie A 23. fordulójában, míg a városi rivális AC Milan pontokat vesztett Bolognában. Antonio Di Natale mesterhármassal vetett véget a Napoli veretlenségi sorozatának, a Lazio ismét kikapott, és egyre nagyobb bajban van. Koman Vladimirnak 73 perc jutott a Bergamóban alulmaradó Bariban.
febr. 7
17:30
Győzött az Inter, gólképtelen a Milan, kikapott a Bari (Infostart)
A címvédő és éllovas Internazionale 3-0-ra verte a vendég Cagliarit, míg az AC Milan gólnélküli döntetlent játszott Bolognában az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 7
17:30
Bundesliga: egy góllal nyert a Mainz, Szalai húsz percet kapott (She)
A német labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Mainz a dán Bo Svensson 44. percben szerzett góljával legyőzte a Mönchengladbachot (a találathoz kellett, hogy a vendégek részéről Marco Reus igen sután találja el a szögletnél a labdát, amely így a gólszerző elé került, akinek már nem volt nehéz dolga).
febr. 7
17:48
Felkészülés: a szlovén ligaválogatott legyőzte a Győri ETO-t (She)
Egygólos győzelmet aratott a Győri ETO gyakorlatilag második csapata ellen a szlovén ligaválogatott felkészülési mérkőzésen. A hat felnőtt válogatottal játszó szlovének a felázott talajú pályán nagy küzdelemben győztek.
febr. 7
18:06
Cselgáncs-vk: Mészáros Anett ezüstérmes a párizsi szupertornán (She)
A 70 kg-os Mészáros Anett ezüstérmet nyert vasárnap a cselgáncsvilágkupa-sorozat 150 ezer dollár összdíjazású Grand Slam-viadalán Párizsban.
febr. 7
18:08
MLSZ: az Eb-selejtezőre készülő U17-es válogatott elutazott Dublinba (She)
A március 25–30. között Svájcban megrendezendő Eb-selejtezőkre (amelyek során a hazai válogatott mellett Németország és Szerbia lesz az ellenfelünk) készülő U17-es válogatottunk kedden és csütörtökön Dublinban Írország korosztályos gárdája ellen játszik felkészülési mérkőzést. A keret tagjai vasárnap délután találkoztak s keltek útra Írországba, a Liverpoolban szereplő Poór Patrik és a Twente…
febr. 7
18:10
Torna: KSI-s bemutató Berkivel, olimpiai aranyérmesek a sportág mellett (She)
Kanyó Évára emlékeztek a KSI hagyományteremtő, sportág-népszerűsítő rendezvényén szombaton a klub tornacsarnokában. Az „Óvodásoktól Berki Krisztiánig" elnevezésű tornabemutatót a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület (KSI) torna szakosztálya és a Kanyó Éva Alapítvány szervezte. A több száz főt megmozgató zuglói eseményen a gyermekek mellett Berki Krisztián is bemutatta gyakorlatát; a tornasport…
febr. 7
18:24
Női röplabda NB I: nagy csatában nyert a Békéscsaba (She)
A női röplabda Extraliga vasárnapi mérkőzésén a Békéscsaba nagy csatában, ötjátszmás mérkőzésen nyert a MÁV Előre vendégeként. A házigazdák kétszer is vezetést szereztek, de a végén ellenfelük örülhetett a győzelemnek.
febr. 7
18:26
Női kézilabda BL: három góllal nyert Lipcsében a Larvik (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntő 1. csoportjának (ebben szerepel a Győr is) első fordulójában a norvég Larvik háromgólos győzelmet aratott a német Leipzig vendégeként.
febr. 7
18:27
Magyaros diadal a Bundesligában (Behaviour)
A Szalai Ádámot a 69. perctől soraiban tudó Mainz egy góllal legyőzte a vendég Mönchengladbachot a német labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 7
18:42
Hollandia: az Ajax a Twente legyőzésével besegített a PSV-nek (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában az Ajax 3–0-ra legyőzte a táblázaton második helyen álló Twentét, ezzel pedig nagy szívességet tett Dzsudzsák Balázs klubjának,a listavezető PSV-nek.
febr. 7
18:44
Rögbi, Hat Nemzet: francia győzelem Skóciában (She)
A rögbi Hat Nemzet sorozat 2010-es kiírásának első fordulójában a végső győzelemre is esélyes franciák kilenc ponttal nyertek Skóciában. A találkozón két cél született, méghozzá az első félidőben, mindkettő Mathieu Bastareaud érdeme.
febr. 7
18:46
Videó: íme, az Inter sima győzelme és Di Natale mesterhármasa! (She)
Mint már beszámoltunk róla, 3–0-s győzelmet aratott a Cagliari ellen a listavezető Internazionale a Serie A 23. fordulójában, míg a városi rivális AC Milan pontokat vesztett Bolognában. Antonio Di Natale mesterhármassal vetett véget a Napoli veretlenségi sorozatának, az Udinese 3–1-re verte meg a nápolyiakat. Az alábbi videókon megnézheti a mérkőzések összefoglalóját!
febr. 7
19:00
Felkészülés: a Kaposvár a második helyen végzett a horvát négyes tornán (She)
A második helyen végzett a Kaposvári Rákóczi FC a négycsapatos felkészülési tornán a horvárországi edzőtáborban. A hazaiak elleni döntőben a Pula szerzett vezetést, amelyet Grúz Tamás fejese még kiegyenlített, ám a második félidőben 3-1-re ellépett az Istra, Srdjan Stanic jobb felsős bombagólja pedig csak a szépítésre volt elegendő.
febr. 7
19:02
Vívó vk: ötödik a női kardválogatott Franciaországban (She)
Az ötödik helyen végzett vasárnap a magyar női kardválogatott a franciaországi Orleans-ban rendezett világkupaversenyen.
febr. 7
19:03
Ötödik a női kardválogatott Franciaországban (Metropol)
Az ötödik helyen végzett vasárnap a magyar női kardválogatott a franciaországi Orleans-ban rendezett Világkupa-versenyen.
febr. 7
19:18
Drogba duplája minimálisra csökkentette az Arsenal bajnoki reményeit (Infostart)
A Chelsea a duplázó Didier Drogba találataival legyőzte a londoni rivális, vendég Arsenalt az angol labdarúgó Premier League 25. fordulójának vasárnapi rangadóján, egyben zárómérkőzésén.
febr. 7
19:18
Videó: nézze meg Didier Drogba Arsenal elleni dupláját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Chelsea Didier Drogba első félidőben szerzett két találatával 2–0-ra legyőzte az Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának londoni derbijén. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
febr. 7
19:20
Női kosárlabda NB I: magabiztos szegedi siker a BSE ellen (She)
A Szeged csapata nagyon könnyedén, 43 ponttal legyőzte a vendég BSE-t a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
febr. 7
19:36
Primera División: otthon nyert az Osasuna, Vadócz csereként játszott (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában tíz emberrel fordított és nyert az Almería hazai pályán a Sporting Gijón ellen. Vadócz Krisztián kispados volt, és a 91. percben lépett pályára a vendéglátóként három pontot begyűjtő Osasunában.
febr. 7
19:38
Ligue 1: nem bírt a Lyon a Toulouse-zal, kikapott a Monaco (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a középcsapatnak számító Toulouse vendégeként játszott gól nélküli döntetlent a Lyon. A Saint-Étienne ugyanakkor hárommal nyert a Monaco ellen, a házigazdák győzelme a hajrában lett biztos.
febr. 7
19:54
Jégkorong ob I: félbeszakadt a Ferencváros Miskolc elleni mérkőzése (She)
A pálya alkalmatlansága miatt Haszonits Miklós játékvezető a 20. percben 0–0-s állásnál lefújta a Ferencváros–Miskolc élvonalbeli jégkorongmérkőzést.
febr. 7
20:12
Jégkorong ob I: súlyos vereségbe futott bele az Újpest a Stars otthonában (She)
Az élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszában a Vasas Bp. Stars hazai pályán négygólos vereséget mért az Újpestre. A győztes együttesben Kangyal Balázs és Somogyi Balázs is két-két gólt szerzett.

Keresés