2010. március 10. szerda

márc. 10
12:57
Vb 2010: botrányos munkakörülmények miatt leállt a kabalagyártás Kínában (Behaviour)
A rossz munkafeltételek miatt leállt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság kabalafigurájának gyártása egy kínai üzemben.
márc. 10
13:12
Euro 2012: Ausztria Svájc ellen játszik felkészülési meccset augusztusban (She)
Augusztus 11-én a klagenfurti Hypo-Arenában (korábbi neve: Wörthersee Stadion) játszik felkészülési mérkőzést Ausztria és Svájc labdarúgó-válogatottja. A két együttes ezzel az ősszel kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre készül.
márc. 10
13:12
Rekordlétszám a vancouveri téli paralimpián (Metropol)
Részvételi csúcsot dönt a pénteken kezdődő vancouveri X. téli paralimpia. A szervezők 44 ország 507 sportolóját várják, akik 64 versenyszámban mérik össze tudásukat a közel két hétig tartó eseményen.
márc. 10
13:15
Az Ágyúsok kilőtték a Portót, a Bayernt a szerencse is segítette (Behaviour)
Az Arsenal a vártnál is magabiztosabban, fölényes győzelmet aratva biztosította helyét a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata között, míg a kedd esti nyolcaddöntős program másik párjában a Bayern München örülhetett annak, hogy veresége dacára tagja lett a negyeddöntős mezőnynek.
márc. 10
13:17
Kosárlabda All Star: hétpontos lett a magyar sportoló (Behaviour)
Az egyedüli magyarként pályára lépett Vajda Anna hét ponttal járult hozzá az európai csapat sikeréhez kedd este a női kosárlabda Euroliga gdyniai All Star-gáláján.
márc. 10
13:30
Legalább nyolcesélyes az F1-es világbajnokság (Infostart)
Keménynek ígérkezik a küzdelem a Formula-1-es világbajnoki címért, hiszen az élcsapatok versenyzői szinte egyformán esélyesek a végső győzelemre - mondta az InfoRádiónak Dávid Sándor szakíró.
márc. 10
13:30
Úszás: Gyárfás Tamást rangos nemzetközi kitüntetésben részesítik (She)
Kiemelkedőnek ígérkezik az Úszó Hírességek Csarnokának ez évi ünnepsége magyar szempontból: mint ismert, májusban iktatják be a Hall of Fame-be Széchy Tamás mesteredzőt, míg egy most érkezett levél szerint ugyanezen eseményen rangos kitüntetésben részesítik Gyárfás Tamást.
márc. 10
13:30
Rajczi megúszta a taposást (Blikk)
márc. 10
13:30
Tiger Woods visszatér? (Metropol)
Ellenfelei között újra beszédtéma lett Tiger Woods visszatérése, ugyanis a világranglista-vezető golfozót edzőjével, Hank Haneyvel látták gyakorolni.
márc. 10
13:32
Póker: egy magyar játékos 34 milliót nyert a Sunday Millionon (She)
Az eddig komoly eredménnyel nem büszkélkedő „camillo30" felhasználónevű magyar pókeres második lett a Sunday Millionon, és 176 959 dollárt nyert.
márc. 10
13:34
Formula-1: a Sauber előnybe kerülhet a gumik kopása miatt (She)
Néhány nappal a 2010-es szezon első versenye, a vasárnapi Bahreini Nagydíj előtt úgy tűnik, hogy a Sauber versenyautói kevésbé fogyasztják a gumikat, mint riválisai, ezért az istálló előnyt élvez a nagycsapatokkal szemben.
márc. 10
13:48
Spanyolország: lehet, hogy Cazorlának ki kell hagynia a világbajnokságot (She)
Elképzelhető, hogy Santi Cazorlának, a Villareal és a spanyol labdarúgó-válogatott szélsőjének ki kell hagynia a világbajnokságot, ugyanis februári műtétje után nem gyógyul olyan ütemben, mint azt várni lehetett.
márc. 10
13:48
Gyárfás Tamás nemzetközi kitüntetése (Metropol)
Az Úszóhírességek Csarnoka, az egyesült államokbeli Fort Lauderdale-ben székelő Hall of Fame rangos kitüntetésben részesíti Gyárfás Tamást.
márc. 10
13:50
Hamburg: Ruud van Nistelrooy még három évig maradna a klubnál (She)
Ruud van Nistelrooy, a Hamburg labdarúgója úgy gondolja, hogy még rengeteg lehetősége van sikereket elérni német klubjánál, ezért további három évig, vagy akár még tovább is játszana Hamburgban.
márc. 10
14:06
Videó: átvert kapus, trükkös büntető a japán bajnokságban (She)
Érdekesen elvégzett büntetővel szerzett vezetést Szato Hiszato, a Sanfrecce Hiroshima játékosa a Shimizu S-Pulse elleni bajnoki mérkőzésen. A japánok trükkös tizenegyesét megtekintheti az alábbi videón! A találkozó egyébként 1–1-es döntetlennel ért véget.
márc. 10
14:08
Videó: a Fradi döntetlenje Pakson és Morrison újabb piros lapja (She)
Mint már korábban beszámoltunk róla, a labdarúgó Ligakupa középdöntőjének B-csoportjában a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott Pakson. Jason Morrisont a hétvégi bajnoki után ismét kiállították a zöld-fehérektől. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját videón.
márc. 10
14:24
Nyomozás a Lazio elnöke ellen (Metropol)
Nyomozás indul a Lazio elnöke, Claudio Lotito ellen, ugyanis a klub két labdarúgójának megvételekor szokatlanul magas összeget kaptak az ügyleteket intéző közvetítőcégek.
márc. 10
14:42
Olaszország: nyomozás indult a Lazio elnöke ellen (She)
Nyomozás indul a Lazio elnöke, Claudio Lotito ellen, ugyanis a klub két labdarúgójának megvételekor szokatlanul magas összeget kaptak az ügyleteket intéző közvetítőcégek.
márc. 10
15:36
Formula-1: Massa az utóbbi évek legjobb idénykezdését várja a Ferraritól (She)
Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája elmondta, a téli teszteredmények alapján az utóbbi évek legjobb idénykezdését várja csapatától a Formula–1-ben.
márc. 10
15:38
NSSZ: „Az olimpián kívüli sportágakban vannak kiválóságaink” (She)
Az elmúlt hétvégén eredményesen szerepeltek a világjátékokon részt vett sportolók. Kanyó Dénes aranyat nyert az uszonyosúszó világkupán Hajdúszoboszlón, Krajcsák Márk sorozatban hetedszer nyerte meg a fallabda országos bajnokságot, Vass Dóra karikával döntőzött a debreceni ritmikus gimnasztika világkupán, és a László Csaba, Mikes Anna páros győzött tíztáncban a Saxonian Openen, a németországi…
márc. 10
15:40
Kerékpár: Massimo Giunti pozitív doppingtesztet produkált (She)
Massimo Giunti olasz kerékpáros vérében egy doppingteszt során EPO-t találtak, ezért egy ideig nem versenyezhet.
márc. 10
15:54
Liverpool: kérdéses Benajun csütörtöki, Lille elleni pályára lépése (She)
Rafa Benítez menedzser és a Liverpool labdarúgócsapatának egész szakmai stábja aggódik Josszi Benajun hétfőn, a Wigan elleni 1–0-s vereség alkalmával elszenvedett bokasérülése miatt. Az izraeli játékos ugyanis nem biztos, hogy pályára tud lépni a csütörtöki, Lille elleni Európa-liga meccsen.
márc. 10
15:56
Asztalitenisz: kihirdették a csapat-vb-re utazók névsorát (She)
A legutóbbi, 2008-as Kínában rendezett asztalitenisz csapat-világbajnokságon női válogatottunk legjobb európai együttesként óriási bravúrral az 5. helyen végzett. Idén reálisan nézve az 5–12. helyezés megszerzése fogalmazódhat meg fő célkitűzésként.
márc. 10
16:12
U17-es női válogatott: Hevesi Tamás lesz az új szövetségi edző (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Hevesi Tamás veszi át a magyar U17-es női labdarúgó-válogatott irányítását.
márc. 10
16:14
Honvéd: Szalai László és Herczeg Vince szerződést hosszabbított (She)
A Bp. Honvéd szerződést hosszabbított a Magyar Futball Akadémia két prominens szakemberével, Szalai László igazgatóval és Herczeg Vincével, az akadémia menedzserével és játékosmegfigyelői hálózatának vezetőjével – olvasható a kispesti klub honlapján.
márc. 10
16:30
MotoGP: az MFB aláírhatja a sávolyi pálya hitelszerződését (She)
A kormány továbbra is úgy véli, hogy a sávolyi MotoGP-pálya fontos beruházás; a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a napokban aláírhatja a hitelszerződést.
márc. 10
16:48
Állami forrásból kilencszáz doppingellenőrzés idén (Metropol)
A sportért is felelős Önkormányzati Minisztériumban döntése alapján idén állami forrásból 900 doppingvizsgálatot végeznek el Magyarországon.
márc. 10
17:06
Asztalitenisz: kihirdették a csapat-vb-re utazó magyar keretet (She)
Kihirdették a május 23. és 30. között Moszkvában rendezendő asztalitenisz csapat-világbajnokságra utazó magyar női és férfiválogatott keretét.
márc. 10
17:06
Vb-2010: Ronaldinho nem tett le az álmáról (Metropol)
Továbbra sem tett le világbajnoki szerepléséről Ronaldinho, az AC Milan brazil labdarúgója.
márc. 10
17:08
FA-kupa: az angol szövetség kijelölte az elődöntő pontos időpontjait (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség meghatározta az FA-kupa elődöntőjének pontos időpontjait: a Chelsea április 10-én, szombaton 18 órakor csap össze az Aston Villával, míg a Portsmouth egy nappal később, vasárnap 17 órakor játszik a Tottenham és a Fulham március 24-i találkozójának győztesével.
márc. 10
17:24
Formula-1: Kubica lekéste a bahreini gépet, a Ferrarit tartja esélyesnek (She)
Az Auto Motor und Sport információi szerint lekéste bahreini közvetlen járatát Robert Kubica, a Renault Formula–1-es istálló lengyel pilótája, így Firenzén, illetve Dubain keresztül kell utaznia az évad első versenyére.
márc. 10
17:26
U18-as válogatott: a Vidi nem engedte el két játékosát, az MLSZ fenyeget (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján tette közzé, hogy a Videoton nem engedi el Ponczók Csabát és Baracskai Rolandot az U18-as magyar válogatott jövő hét eleji edzőtáborába.
márc. 10
18:00
Atlétika: füvet szívott az amerikai esélyes, nem indul a vb-n (She)
Pozitív doppingtesztet adott Ivory Williams, az amerikaiak sprinterklasszisa, így nem indulhat a fedett pályás atlétikai világbajnokságon Dohában.
márc. 10
18:00
Usain Bolt és Serena Williams kapta a sport Oscart (Metropol)
Usain Bolt jamaicai sprinter és Serena Williams amerikai teniszező nyerte a sport "Oscar-díjának" tartott Laureus-díjat a 2009-es teljesítmények alapján.
márc. 10
18:02
WNBA: Marion Jones a kosárpályán, aláírt a Tulsa Shock csapatához (She)
Marion Jones az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokságban folytatja pályafutását. Az 1999 és 2001 között doppingszereket használó sprinter a Tulsa Shockban szerepel a jövőben.
márc. 10
18:04
Elismerés: Usain Bolt kapta a Laureus-díjat, vagyis a „sport-Oscart” (She)
Usain Bolt sorozatban másodszor kapta meg a sportolók Oscar-díjának nevezett Laureus-díjat. Az Abu-Dzabiban rendezett ünnepségen Bolt lett a legjobb férfi sportoló, míg a nőknél Serena Williamst díjazták.
márc. 10
18:18
Bolt és Serena Williams kapta a sport Oscar-díját (Infostart)
Usain Bolt jamaicai sprinter és Serena Williams amerikai teniszező nyerte a sport "Oscar-díjának" tartott Laureus-díjat a 2009-es teljesítmények alapján.
márc. 10
18:18
Soproni Liga: a Vasas Hollandiából szerződtethet magyar csatárt (She)
A 19 esztendős Beliczky Gergő felbontotta nyárig szóló szerződését a holland másodosztályú Zwollénél, és visszatér korábbi csapatához, a Vasashoz – ezt a holland klub hivatalos honlapja jelentette be.
márc. 10
18:20
Görögország: az UEFA jelentése alapján bundagyanús meccseket vizsgálnak (She)
A Görög Sportminisztérium államtitkára, Panosz Bicakszisz átadta a legfelsőbb bíróság államügyészének az UEFA aktáját, melynek alapján hat bundagyanús mérkőzést vizsgálnak ki.
márc. 10
18:36
Ausztria: tizenhét év után távozik a sikeres síugrófőnök (She)
Tizenhét év és számtalan siker után távozik posztjáról az 1980-as olimpiai bajnok Toni Innauer, az Osztrák Síszövetség síugrásért és északi összetettért felelős sportigazgatója.
márc. 10
18:38
Női röplabda Extraliga: simán nyert a BSE a negyeddöntő első meccsén (She)
A BSE magabiztosan, három szettben legyőzte a Nyíregyházi Főiskolát a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 10
18:54
Hiddink irányítja az Elefántokat (Metropol)
Guus Hiddink lesz az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nyári világbajnokságon.
márc. 10
19:12
Juventus: Camoranesi felgyógyult, játszhat a Fulham elleni El-meccsen (She)
Felépült izomsérüléséből a Juventus labdarúgócsapatának középpályása, Mauro Camoranesi – jelentette a klub hivatalos honlapja.
márc. 10
19:14
Női kézilabda BL: Lekics szerint a Győr ellen győznie kell csapatának (She)
Andrea Lekics sérülése a fő téma immár néhány napja szlovén és szerb kézilabdakörökben. A Krim Ljubljana játékosa nagy valószínűséggel nem játszhat már ebben a  szezonban, így a Győr elleni Bajnokok Ligája-találkozón sem.
márc. 10
20:06
Ligakupa: a DVSC Bodnár vezérletével megverte a Honvédot (She)
A labdarúgó Ligakupa középdöntőjének A-csoportjában a DVSC-TEVA hazai pályán Bodnár László vezérletével 2–1-re győzött a Honvéd ellen. A válogatott védő gólpasszt adott és gólt szerzett.
márc. 10
20:06
Simán nyert a Man United, a Lyon kiejtette a galaktikusokat (Infostart)
A Lyon 1-1-es döntetlent ért el a Real Madrid otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, ezzel a francia együttes jutott tovább 2-1-es összesítéssel. A királyi klub legutóbb 2004-ben szerepelt a BL legjobb 8 együttese között. A tavalyi döntős Manchester United 4-0-ra győzött a Milan ellen, így kettős sikerrel lépett tovább.
márc. 10
20:08
Barcelona: Rosell kész mezszponzort hozni, ha a helyzet megkívánja (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának elnöki posztjára pályázó Sandro Rosell elismerte: ha a gazdasági helyzet megkívánja, kész szakítani a katalán klub egyik hagyományával.
márc. 10
20:24
Ligakupa: kispesti vereség Debrecenben (Metropol)
A Budapest Honvéd kikapott a Debrecen vendégeként a labdarúgó Ligakupában, a középdöntő A csoportjának szerdai, 3. fordulós mérkőzésén.
márc. 10
21:00
Bajnokok Ligája: Manchester United-Milan élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött Manchester United–AC Milan mérkőzés, a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének második felvonása.
márc. 10
21:02
Bajnokok Ligája: Real Madrid-Lyon mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Real Madrid–Lyon Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!

Keresés