2010. március 11. csütörtök

márc. 11
15:38
Rg: Vass Dóra és Forray Fanni már Portugáliában készül a hétvégi vk-ra (She)
A hazai, valamint a külföldi versenyzők, illetve az edzők és a szakvezetők szerint nagy sikerrel zárult a 125 éves Magyar Tornaszövetség ünnepi rendezvénysorozatát elindító második magyar rg-világkupa Debrecenben. A vk-sorozat azonban nem áll meg: Vass Dóra és Forray Fanni már Portugáliában gyakorol, ahol a hétvégi versenyen szőnyegre lép Portimaóban.
márc. 11
15:54
FTC: az átépítés alatt is az Albert-stadionban játszhatnának a zöld-fehérek (She)
Közeleg az időpont, hogy kezdetét vegye az Üllői úti Albert Flórián Stadion rekonstrukciója, így a nyártól előre láthatólag ideiglenesen új otthont kell keresnie a Ferencváros élvonalbeli labdarúgócsapatának. Egy technikai megoldás azonban elméletben lehetővé tenné, hogy az építkezéssel párhuzamosan a stadionban lépjen pályára az együttes – olvasható az ulloi129.wordpress.com, valamint a…
márc. 11
15:54
Nadal elindul a queen's-i füvespályás tornán (Metropol)
A spanyolok elsőszámú teniszezője, a sérüléséből nemrég felépült Rafael Nadal a tervek szerint indul a június 7. és 13. között rendezendő queen's-i tornán.
márc. 11
16:12
Koreai Köztársaság: a buddhisták tiltakoznak a keresztény gólöröm miatt (She)
A legnagyobb dél-koreai buddhista közösség követelte az ország labdarúgó-szövetségétől, hogy tiltsák meg a keresztény gólörömöt a pályákon. Minimális célként azt szeretnék elérni, hogy ez legalább a televízió által közvetített mérkőzéseken megvalósuljon.
márc. 11
16:14
Ökölvívás: Chambers nem áll majd meg Vladimir Klicsko előtt (She)
Március 20-án, Németországban védi meg WBO/IBF címeit a nehézsúlyú világbajnok Vladimir Klicsko. Az ukrán bunyós kihívója a rendkívül képzett és jó képességű Eddie Chambers lesz, aki elszántan készül élete lehetőségére.
márc. 11
16:30
Torna: Berki nélkül vesz részt az ötfős magyar válogatott a cottbusi vk-n (She)
Ötfős magyar válogatott vesz részt a pénteki selejtezővel rajtoló cottbusi torna világkupán.
márc. 11
17:06
Promóció: Puskás Ferenc váltja Figót az ismert ásványvizes palackon (She)
A jövőben Puskás Ferenc lesz a Szentkirályi ásványvíz reklámarca.
márc. 11
17:24
Ligue 1: a Nice zárt kapuk mögött játssza a PSG elleni meccsét (She)
Zárt kapuk mögött játsszák a Nice–Paris SG mérkőzést a francia labdarúgó-bajnokságban.
márc. 11
17:26
Női labdarúgás: a válogatott újabb döntetlent játszott Szlovákia ellen (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott a keddi, Telkiben játszott döntetlen után csütörtökön Szencen újabb döntetlent ért el a szlovák válogatott ellen.
márc. 11
17:28
Labdarúgó NB II: távozott Vecsésről a vezetőedző, Herédi Attila (She)
Távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Vecsés együttesétől Herédi Attila.
márc. 11
17:42
Örvénylő vízzel harcol Vajda Attila (Infostart)
Már a második hetét tölti Vécsi Viktor és csapata a horvátországi Rogotinban, a Neretva-folyó torkolatánál. Vajda Attiláék nem először járnak itt, jól ismert terepen mozognak.
márc. 11
18:00
Sífutás: Björgen és Jönsson nyerte a sprintversenyt Drammenben (She)
A férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet a norvégiai Drammenben. A hölgyeknél a norvég Marit Björgen győzött, míg a férfiaknál a svéd Emil Jönsson volt a leggyorsabb.
márc. 11
18:00
Vettel győzni akar „Szexi Liz”-zel (Metropol)
Sebastian Vettel, a tavalyi Forma-1-es világbajnokság pontversenyében második helyezett Red Bull-pilóta célja továbbra is a vb-cím megszerzése, s idei, általa Szexi Liz-ként emlegetett autójával már a hétvégi Bahreini Nagydíjon nyerni szeretne.
márc. 11
18:02
Formula-1: Schumi-mánia Szahírban, józan főszereplővel (She)
A hihetetlen médiaérdeklődés is jelzi, hogy tombol a Schumacher-mánia a három év után a Forma-1-be visszatérő, hétszeres világbajnok körül.
márc. 11
18:18
Magyar válogatott: Koemanék három nap alatt négy mérkőzést néznek meg (She)
Az őszi labdarúgó Eb-selejtezők, illetve az azokat megelőző barátságos találkozók előtt folytatódik a válogatottjelöltek megfigyelése: Erwin Koeman és segítője, Pető Tamás szombaton, vasárnap és hétfőn összesen négy találkozón teszteli a szóba jöhető játékosokat – olvasható az MLSZ honlapján.
márc. 11
18:36
Formula-1: India jövőre biztosan futamot rendez (She)
Egy futamot India is rendez a 2011-es Formula-1-es sorozatban.
márc. 11
18:54
Vb 2010: Honduras három mérkőzéssel hangol a világbajnokságra (She)
Három felkészülési mérkőzést is vív a világbajnokság előtt a hondurasi labdarúgó-válogatott.
márc. 11
19:12
Serie A: Dunga válthatja Cesare Prandellit a Fiorentinánál (She)
Dunga lehet a Fiorentina labdarúgócsapatának edzője, amennyiben Cesare Prandelli távozik.
márc. 11
19:14
Formula-1: Vettel győzelemre tör „Szexi Liz" volánjánál (She)
Sebastian Vettel, a tavalyi Formula–1-es világbajnokság pontversenyében második helyezett Red Bull-pilóta célja továbbra is a vb-cím megszerzése, s idei, általa Szexi Liz-ként emlegetett autójával már a hétvégi Bahreini Nagydíjon nyerni szeretne.
márc. 11
19:30
Kerékpár: Contador átvette a vezetést összetettben a Párizs-Nizzán (She)
Alberto Contador nyerte meg a 4. szakaszt a Párizs-Nizza versenyen, és összetettben is átvette a vezetést a német Jens Voigttól.
márc. 11
19:45
Nyíregyháza: Szentes Lázár szerint minden ellenük szól (She)
Szentes Lázár, a Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzésre készülő Nyíregyháza labdarúgócsapatának vezetőedzője több mint nehéz mérkőzésre számít.
márc. 11
20:21
FIFA: Blatter szerint túl költségesek lennének a technikai újítások (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint túlságosan költségesek lennének és lelassítanák a játékot azok a technikai megoldások amelyek jeleznék, ha a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon.
márc. 11
20:57
Vízilabda, Interliga: az Eger két góllal nyert Nagyváradon (She)
Két góllal, 11–9-re győzött az Eger Nagyváradon a férfi vízilabda Interliga csütörtökön játéknapján.
márc. 11
21:18
Európa Liga - Juhászék kikaptak Hamburgban (Metropol)
Kétgólos vereséget szenvedett csütörtökön a Juhász Rolanddal felálló belga Anderlecht a német Hamburg vendégeként a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntős párharcának első mérkőzésén.
márc. 11
21:33
Európa-liga: a liverpooliak Lille-ben, Juhászék Hamburgban vesztettek (She)
Juhász Roland kezdett, és végig a pályán volt az Anderlechtben, amely bár két góllal kikapott Hamburgban, némi reményt keltő idegenbeli találattal zárta a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének keretében megrendezett párharc első mérkőzését. A Liverpool meglepetésre kikapott Lille-ben, az Atlético Madrid jelentős időt emberelőnyben töltve sem bírt a Sportinggal, míg a Wolfsburg döntetlennel,…
márc. 11
22:09
Videó: nézze meg Hazard Liverpoolnak lőtt szabadrúgásgólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Liverpool óriási meglepetésre 1–0-ra kikapott Lille-ben Európa-liga nyolcaddöntőjének keretében megrendezett párharc első mérkőzésen. Az alábbi videón megnézheti Eden Hazard szabadrúgását!
márc. 11
22:27
Arsenal: Wenger szerint Gallas maradna, és ő biztatja is erre (She)
Arsene Wenger Arsenal-menedzser azon lesz, hogy meggyőzze az idény végén lejáró szerződésű William Gallast: ne engedjen a Roma csábításának, maradjon továbbra is az „ágyúsok" szolgálatában.
márc. 11
23:03
Blog: jókedv Mainzban, katasztrófa Madridban - Szalai Ádám írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott csatára, aki ezúttal egy kicsit elemzi a BL hétközi mérkőzéseit, így kifejti véleményét a Bayern München továbbjutásáról és a Real Madrid kieséséről is.
márc. 11
23:05
Real Madrid: Casillas bocsánatot kért, és barátnőket emlegetett (She)
Egy nappal a Lyon elleni Bajnokok Ligája-kiesést követően Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa bocsánatot kért a történtekért a szurkolóktól, és arccal a bajnoki hajrá felé fordult.
márc. 11
23:07
Serie A: rekordot dönthetnek az argentinok a Catania-Inter mérkőzésen (She)
A pénteki Catania–Internazionale találkozó lehet az első a Serie A történetében, amelyen több mint kilenc, ugyanabból az országból származó idegenlégiós lép pályára kezdőként.
márc. 11
23:21
Európa-liga: Geráék kétgólos vereséget szenvedtek Torinóban (She)
Két góllal kapott ki a Gera Zoltánt végig a soraiban tudó Fulham a Juventus otthonában a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében.
márc. 11
23:39
Videó: nézze meg a Juventus Fulham elleni kétgólos győzelmét! (She)
Mint már beszámoltunk róla, 3–1-re kapott ki a Gera Zoltánt végig a soraiban tudó Fulham a Juventus otthonában a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!

Keresés