2010. március 12. péntek

márc. 12
14:57
Férfi kézilabda: új edzőt keresnek Csurgón Buday Ferenc helyére (She)
Pénteken az érintettek bejelentették: szerződést bontott a Csurgói KK és Buday Ferenc edző.
márc. 12
15:33
AC Milan: minden bizonnyal véget ért Alessandro Nesta szezonja (She)
Ebben a szezonban valószínűleg már nem léphet pályára Alessandro Nesta, az AC Milan világbajnok labdarúgója, mivel a térdében elszakadt egy ínszalag.
márc. 12
15:35
Légfegyveres Eb: Csonka Zsófia ezüstérmet nyert Norvégiában (She)
Csonka Zsófia ezüstérmet nyert a női pisztolyosok között a norvégiai Merakerben zajló légfegyveres Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
márc. 12
15:51
Sílövészet: norvég siker a vegyes váltóban, Kontiolahtiban (She)
A vegyes váltók küzdelmével folytatódott a sílövő-világkupa a finnországi Kontiolahtiban. A győzelmet a Flatland, Berger, Hanevold, Bö összeállítású norvég csapat nyerte meg a németek és az olaszok előtt.
márc. 12
16:12
Magyar sportlövő ezüstérme (Metropol)
Csonka Zsófia ezüstérmet nyert a női pisztolyosok között a norvégiai Merakerben zajló légfegyveres Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
márc. 12
16:45
Újpest: a brazil Jucemar kölcsönbe került hazája egyik klubjához (She)
A Soproni Ligában szereplő Újpest FC és brazil légiósa, Jucemar még februárban döntöttek úgy, hogy közös megegyezéssel szüneteltetik a labdarúgó szerződését, miután a játékos családi okokra hivatkozva visszatért a hazájába. A magyar klub hivatalos honlapjának pénteki beszámolója szerint a középpályás kölcsönben az EC Pelotashoz igazolt.
márc. 12
17:24
Két magyar sportlövő nyert ezüstérmet (Metropol)
Remekül szerepeltek a magyarok pénteken a norvégiai Merakerben zajló légfegyveres Európa-bajnokságon: Sidi Péter a férfi puskások között, Csonka Zsófia pedig a női pisztolyosok versenyében ezüstérmet nyert.
márc. 12
17:57
Juventus: több mint három év börtönre ítélték Trezeguet zsarolóját (She)
Három év és négy hónap börtönbüntetést kapott az a férfi, aki pénzt próbált kizsarolni David Trezeguet-től.
márc. 12
18:33
Kerékpár: a szlovák Sagan újabb szakaszt nyert meg a Párizs-Nizzán (She)
A szlovák Peter Sagan begyűjtötte második szakaszgyőzelmét is az idei Párizs–Nizza kerékpárversenyen.
márc. 12
19:09
Vívás: rosztovi arany-, Honvéd-ezüstérem a budapesti női tőr BEK-ben (She)
Címét megvédve az orosz Dinamo Rosztov nyerte pénteken a női tőrcsapatok budapesti BEK-viadalát. A tavaly bronzérmes Bp. Honvéd ezúttal második lett.
márc. 12
19:45
Premjer-liga: a CSZKA megverte Gaál Miklós csapatát az idénynyitón (She)
A CSZKA Moszkva hazai pályán a japán Honda Keiszuke 93. percben lőtt góljával 1–0-ra legyőzte az Amkar Perm csapatát az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2010-es idényének első mérkőzésén. A vendégeknél Gaál Miklós nem lépett pályára.
márc. 12
20:03
Síugrás: Ammann megnyerte a világkupát Lillehammerben (She)
Simon Ammann győzelmével ért véget a 2009–2010-es világkupa, miután megnyerte a lillehammeri versenyt. A négyszeres olimpiai bajnok svájci összesítésben 203 pontos előnyre tett szert, így az utolsó állomáson már biztosan nem lehet megelőzni. Ammann első alkalommal hódította el a kristálygömböt.
márc. 12
20:05
Férfi kézilabda NB I: továbbra is százszázalékos az MKB Veszprém (She)
Továbbra is százszázalékos az MKB Veszprém a férfi kézilabda-bajnokságban: a címvédő a 24. fordulóban a Dunaferr vendégeként győzött 34–22-re.
márc. 12
20:21
Bundesliga 2.: a sérült Stieber nélkül nyert kiesési rangadót a Koblenz (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 26. fordulójában Stieber Zoltán csapata, a Koblenz 2–0-ra megnyerte az Ahlen elleni kiesési rangadót. A mérkőzésen nem kapott szerepet a sérült magyar légiós.
márc. 12
20:23
Női kézilabda NB I: a Vác óriási küzdelemben nyert Békéscsabán (She)
A Vác hatalmas csatában 33–32-re győzött Békéscsabán a női kézilabda NB I 20. fordulójának rangadóján. Németh András csapata ezzel nagy lépést tett az alapszakasz második helyének megszerzése felé, míg a békéscsabaiak valószínűleg a negyedik helyen végeznek.
márc. 12
21:18
A Ferencváros nem bírt a Nyíregyházával (Metropol)
A Ferencváros hazai környezetben gólnélküli döntetlent játszott a Nyíregyházával a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A zöld-fehérek a tavaszi szezonban először játszhattak saját szurkolóik előtt azt követően, hogy letöltötték három összecsapásra szóló zártkapus büntetésüket.
márc. 12
21:51
Soproni Liga: Szentes és Short is elégedetlen a döntetlen után (She)
A 0–0-s döntetlenre végződő Ferencváros–Nyíregyháza Soproni Liga-találkozó után a hazaiak és a vendégek szakvezetője sem volt elégedett az eredménnyel és a mutatott játékkal.
márc. 12
21:53
Női röplabda Extraliga: a székesfehérváriak is elődöntőbe jutottak (She)
Pénteken kialakult a női Extraliga elődöntőjének mezőnye, miután a negyeddöntő második mérkőzésein mind a négy párharc eldőlt. A székesfehérvári MÁV Előre a Nyíregyházát búcsúztatta, amely így 1997 után először nem jutott a négy közé.
márc. 12
22:09
Sakk: Almási remizett, Berkes nyert a horvátországi Eb-n (She)
A magyar férfi versenyzők közül Almási Zoltán remizett, s ezzel megtartotta holtversenyes harmadik helyét, Berkes Ferenc pedig győzött a Rijekában zajló sakk Európa-bajnokság pénteki, hetedik fordulójában.
márc. 12
22:45
Serie A: hiába vezetett az Inter, végül kikapott Cataniában (She)
A Catania hazai pályán 3–1-re győzött a listavezető Inter ellen a Serie A 28. fordulójának nyitó mérkőzésén.

Keresés