2010. március 13. szombat

márc. 13
17:41
Bundesliga: Dárdai Pál vereséggel lett klubrekorder (She)
Dárdai Pál 281. alkalommal ölthette magára a Hertha mezét a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 13
17:43
Rögbi, Hat Nemzet Kupája: az írek simán legyőzték Walest (She)
A rögbi Hat Nemzet-sorozat 2010-es kiírásának negyedik fordulójában Írország hazai környezetben magabiztos győzelmet aratott Wales felett. Az írek harmadik sikerüket aratták, a walesiek harmadik vereségüket szenvedték el.
márc. 13
17:45
Serie B: az éllovas Lecce hazai pályán kapott hatalmas pofont (She)
Az éllovas Lecce hatalmas pofonba szaladt bele az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 29. fordulójában: hazai pályán szenvedett 5–1-es vereséget a Cittadellától.
márc. 13
17:57
Soproni Liga: Kaposváron szerzett egy pontot a Zalaegerszeg (She)
A Soproni Liga 18. fordulójában a Kaposvári Rákóczi a bosnyák Boris Gujic zseniális emelésével vezetett a Zalaegerszeg ellen, ám a második félidőben a montenegrói Darko Pavicsevics egyenlített, kialakítva az 1–1-es végeredményt.
márc. 13
17:59
Premjer-liga: idegenbeli győzelemmel kezdett Németh Norbert csapata (She)
A fehérorosz Szergej Kornilenko két, második félidőben szerzett találatával a Tom Tomszk 2–0-ra győzött a Rosztov otthonában az orosz labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában. A vendégcsapatban Németh Norbert nem kapott lehetőséget.
márc. 13
18:00
Puerto Ricóban bokszolhat Bedák (Metropol)
Helyi lapértesülések szerint a Puerto Ricó-i Bayamonban rendezik meg Wilfredo Velazquez és Bedák Zsolt csatáját a Boksz Világszervezet kispehelysúlyú világbajnoki címéért.
márc. 13
18:16
Premier League: Malouda hozta a meccset a Chelsea-nek a WHU ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 30. fordulójában a Chelsea 1–1-es félidőt követően 4–1-re legyőzte a vendég West Ham Unitedet. A mérkőzés legjobbja a két gólpasszt jegyző és egy gólt szerző Florent Malouda volt.
márc. 13
18:18
Torna: Rácz és Tóth révén magyar érmek a cottbusi világkupán (She)
Rácz Attila gyűrűn második, míg Tóth Renáta ugrásban harmadik lett szombaton a tornászok világkupaversenyén, a németországi Cottbusban.
márc. 13
18:18
Botrányhős sprinter nyert a vb-n (Behaviour)
Dwain Chambers, a 2003-ban kirobbant THG-botrány egyik központi alakja nyerte a férfi 60 méteres síkfutást a Dohában zajló fedettpályás atlétikai világbajnokságon, melynek szombati versenynapján az ausztrál Steven Hooker 6,01 méterrel diadalmaskodott férfi rúdugrásban.
márc. 13
18:20
Skócia: a Motherwell bedarálta Balogh János csapatát is (She)
A Hearts Balogh Jánossal a kapujában 3–1-re kikapott a kiváló formában lévő Motherwell otthonában a skót labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
márc. 13
18:36
Elrontotta Dárdai ünnepét a Nürnberg (Behaviour)
A Hertha BSC hazai pályán kikapott szombaton a Nürnbergtől azon a mérkőzésen, amelyen Dárdai Pál, a berliniek magyar légiósa 281. alkalommal lépett pályára német futballbajnokin, s ezzel a klub rekordere lett.
márc. 13
19:45
Női kézilabda BL: ljubljanai döntetlenjével az ETO bejutott az elődöntőbe (She)
A Győri ETO KC 24–24-es döntetlent játszott a szlovén Krim Ljubljana vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének ötödik fordulójában, és ezzel már biztosan bejutott a legjobb négy közé, míg ellenfele kiesett a kvartettből.
márc. 13
19:47
Férfi vízilabda ob I: a Szeged a Szolnok otthonában nyert két góllal (She)
A Szeged a Szolnok otthonában nyert 5–3-ra a férfi vízilabda-bajnokság élvonalának 19. fordulójában. A mérkőzésen sok gól nem esett, az utolsó negyed előtt azonban a vendégek már négy találattal vezettek.
márc. 13
20:03
Soproni Liga: Közel álltunk a győzelemhez - Massimo Morales (She)
A 2–1-es hazai győzelemmel záruló DVSC-TEVA–Budapest Honvéd mérkőzés után mindkét fél vezetőedzője kiemelte a vendégek jó játékát, Honvéd  mestere, Massimo Moreles szerint együttese ráadásul nemcsak a döntetlenhez, hanem a győzelemhez is közel állt.
márc. 13
20:05
Rövid pályás gyorskorcsolya ob: Darázs Péter két számban győzött (She)
A címvédő Knoch Viktor távolmaradását kihasználva Darázs Péter 1500 és 500 méteren is győzött a rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságának szombati versenynapján.
márc. 13
20:07
Női kézilabda NB I: harmincegy góllal győzött a Fradi (She)
A hazai pályán játszó Ferencváros könnyed győzelmet aratott a Hunnia ellen a női kézilabda-bajnokság 20. fordulójában: a zöld-fehérek 31 góllal bizonyultak jobbnak riválisuknál, 51–20-ra nyertek.
márc. 13
20:21
Férfi kosárlabda NB I: Sopron elleni sikerével hatodik a Falco (She)
A férfi kosárlabda NB I 22. fordulójában a Falco-Szova KC Szombathely hazai pályán jobb második félidejének köszönhetően legyőzte, és ezzel megelőzte a Soproni KC-t – a szünetben még a vendégek vezettek 40–39-re).
márc. 13
20:23
Férfi kézilabda NB I: a PLER vendégeként győzött a Szeged (She)
A férfi kézilabda NB I 24. fordulójában a Pick-Szeged 38–33-ra győzött a PLER vendégeként.
márc. 13
20:24
Szenvedve nyert a Debrecen (Metropol)
A Debrecen hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a Honvédnál szombaton a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójában.
márc. 13
20:39
Továbbra is százszázalékos tavasszal a Videoton és a Debrecen (Infostart)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a Videoton és a Debrecen is megszerezte a három pontot hazai győzelmével. Eredmények: Videoton-Pápa 2-0, Debrecen-Honvéd 2-1, Paks-Vasas 2-2, MTK-Haladás 0-0, Kaposvár-ZTE 1-1, Győr-Kecskemét 1-0
márc. 13
20:39
Videó: Drogba duplája és Malouda gólpasszai a West Ham ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 30. fordulójában a Chelsea 1–1-es félidőt követően 4–1-re legyőzte a vendég West Ham Unitedet. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
márc. 13
20:41
Bundesliga: Robben duplájával fordított a Bayern a Freiburg ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójában a Bayern München Arjen Robben duplájának köszönhetően tartotta otthon a három pontot a Freiburg ellen. A mérkőzésen a kiesés elől menekülő vendégek szereztek vezetést, de a holland góljaira nem volt válaszuk – így a bajorok visszavették az első helyet a tabellán.
márc. 13
20:57
Férfi kosárlabda NB I: sikerrel ünnepelte alapszakasz-győzelmét a ZTE (She)
A férfi kosárlabda NB I 22. fordulójának záró mérkőzésén a korábbi eredmények miatt már biztosan alapszakaszgyőztes Zalakerámia-ZTE KK hazai pályán a vártnál valamivel szorosabb mérkőzésen, 79–65-re legyőzte a Kecskeméti KSE-t.
márc. 13
21:16
Görögország: Németh hat percet kapott a három góllal nyerő AEK-ben (She)
A görög labdarúgó-élvonal 26. fordulójában Németh Krisztián csapata, az AEK Athén hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Kavalát. A magyar légiós a 84. percben állt be csereként.
márc. 13
21:18
Ligue 1: a Paris SG törökje lemészárolta korábbi csapatát (She)
A párizsi Mevlüt Erding nyújtotta a legjobb teljesítményt a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján: a PSG török támadója három góllal vette ki a részét volt csapata, a Sochaux 4–1-es kiütéséből. A hétközi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre tartalékoló Girondins Bordeaux csak egy pontot vitt haza Monacóból, de így is megőrizte helyét a tabella tetején, mert két…
márc. 13
21:20
Női kosárlabda NB I: tizenegy ponttal nyert a Győr otthonában a Szeged (She)
A női kosárlabda NB I 21. fordulójának rangadóján a Szeged 92–81-re nyert a Győr otthonában.
márc. 13
21:33
Jégkorong ob I: a Fehérvár 6-3-as sikerrel szerzett előnyt a Fradi ellen (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 lejátszotta első ob I-es mérkőzését a szezonban, és a bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén magabiztosan legyőzte a Ferencvárost. A fradisták csak a második harmadban tudták felvenni a harcot a fehérváriakkal, akik így 6–3-ra megnyerték az összecsapást.
márc. 13
21:35
Férfi vízilabda ob I: az utolsótól kapott ki egy góllal az Újpest (She)
A mérkőzés előtt utolsó helyen álló OSC-től szenvedett 6–5-ös vereséget az Újpest a férfi vízilabda-bajnokság élvonalának 19. fordulójában.
márc. 13
21:51
Videó: nézze meg Bendtner Hull City elleni győztes gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Arsenal a hajrában szerzett Nicklas Bendtner-találattal 2–1-re nyert a Hull City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
márc. 13
22:09
Rögbi, Hat Nemzet Kupája: döntetlent hozott az angol-skót büntetőpárbaj (She)
A rögbi Hat Nemzet-sorozat 2010-es kiírásának negyedik fordulójában Anglia csaknem 67 ezer néző előtt csak döntetlenre volt képes Skóciában. A találkozó érdekessége volt még, hogy a két együttes összesen harminc pontig jutott ugyan, ám ebben egyetlen árva cél sem fért bele.
márc. 13
22:11
Primera División: nem született gól a Sporting Gijón-Bilbao meccsen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 26. fordulójában a Sporting Gijón gól nélküli döntetlent játszott az Athletic Bilbaóval.
márc. 13
22:27
Ausztria: Waltner Róbert együttese 3-0-ra kikapott a Riedtől (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a listavezető Salzburg hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Kapfenberget. Waltner Róbert együttese, a Mattersburg 3–0-ra kikapott a Ried otthonában, a magyar támadó 85 percet játszott a mérkőzésen.
márc. 13
22:45
Vívás: tíz magyar a 64-es főtáblán a világkupaversenyen (She)
Tíz magyar léphet pástra vasárnap a 64-es főtáblán a női tőrözők budapesti Eximbank világkupaversenyén.
márc. 13
23:03
Hollandia: Bodorék nyerték a Babosék elleni „magyar rangadót” (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 27. fordulójában Bodor Boldizsár csapata nyerte meg a „magyar rangadót": a Roda 2–0-ra győzött a Babos Gáborral felálló NEC Nijmegen otthonában. Mindkét magyar légiós kezdőként kapott lehetőséget, és végigjátszotta a találkozót.
márc. 13
23:05
Serie A: Gilardino duplázott, a Fiorentina nyert a Napoli ellen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 28. fordulójában a Fiorentina idegenben nyert 3–1-re a Napoli ellen.
márc. 13
23:07
Ligue 1: nem bírt egymással a Lyon és a Saint-Étienne (She)
Nem bírt egymással az utóbbi évtized meghatározó csapata, az Olympique Lyon és a rekordbajnok Saint-Étienne a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 28. fordulójában.

Keresés