2010. március 18. csütörtök

márc. 18
13:48
Jégkorong: nincs döntés a doppinggyanúba keveredő hokisok ügyében (She)
Várhatóan csak jövő szerdán születhet döntés a doppinggyanúba keveredő két magyar jégkorongozó ügyében. Csütörtökön kiderült, hogy a dunaújvárosi Erdélyi Péter és az újpesti Hetler Ádám akadt fenn a vizsgálaton.
márc. 18
13:50
Női kosárlabda MK: nem lesz élő televíziós közvetítés a döntőről (She)
Nem lesz élő televíziós közvetítés a női kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjéről, amelyet március 27-én és 28-án Pécsen rendeznek meg – jelentette be Rózsa Gábor, a MiZo Pécs 2010 csapatának ügyvezetője a csütörtöki sajtótájékoztatón.
márc. 18
14:06
Jégkorong: nincs döntés a doppinggyanúba keveredők ügyében (She)
Várhatóan csak jövő szerdán születhet döntés a doppinggyanúba keveredő két magyar jégkorongozó ügyében. Csütörtökön kiderült, hogy a dunaújvárosi Erdélyi Péter és az újpesti Hetler Ádám akadt fenn a vizsgálaton.
márc. 18
14:08
Serie A: Marek Hamsík új ötéves szerződést írt alá Nápolyban (She)
Marek Hamsík, a szlovák válogatott és a Nápoly labdarúgócsapatának középpályása új, ötéves szerződést írt alá az olasz klubbal, így 2015. júniusáig kötelezte el magát a csapathoz.
márc. 18
14:10
Ferencváros: Rósa, Abdi és Vass játéka is kérdéses a hétvégén (She)
A 100% Fradi információi szerint Rósa Dénes, Liban Abdi és Vass Máté is combsérüléssel bajlódik, és nem biztos, hogy pályára léphetnek szombaton a Paks elleni mérkőzésen.
márc. 18
14:24
MLSZ: Róka Géza lehet a megbízott főtitkár (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Róka Géza, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenyszervezési osztályának vezetője lesz az MLSZ megbízott főtitkára a májusi elnökválasztó közgyűlésig.
márc. 18
14:26
Serie A: először lesz élvonalbeli bajnokin két női asszisztens (She)
Első ízben fordul elő, hogy élvonalbeli olasz férfi labdarúgó bajnoki mérkőzésen két női asszisztens működjön közre.
márc. 18
14:42
Premjer-liga: az első forduló után lemondott a Mahacskala edzője (She)
Az első forduló után lemondott posztjáról az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala 40 éves vezetőedzője, Omari Tetradze.
márc. 18
14:42
A futballakadémiát támogatják a BL-ből befolyt DVSC osztalékból (Behaviour)
Előzetes kötelezettséget vállalt csütörtöki ülésén a debreceni közgyűlés arra, hogy a DVSC Futball Szervező Zrt.-től befolyt 200 millió forintos osztalékból az önkormányzat a Debreceni Futball Akadémiát támogatja.
márc. 18
15:00
Csúszik a hokisok doppingügye (Behaviour)
Várhatóan csak jövő szerdán születhet döntés a doppinggyanúba keveredett két magyar jégkorongozó ügyében. Csütörtökön kiderült, hogy a dunaújvárosi Erdélyi Péter és az újpesti Hetler Ádám akadt fenn a vizsgálaton.
márc. 18
15:18
AC Milan: Adriano Galliani jövő télen is számít David Beckhamre (She)
Az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke, Adriano Galliani támogatásáról biztosította az Achilles-ín-szakadást szenvedett David Beckhamet, és szeretné, ha 2011. januárjában is a milánói csapatban szerepelne.
márc. 18
15:18
Hétvégén biztosíthatják helyüket a dobogósok (Behaviour)
Hétvégi sikere esetén elszakadhat az üldözőktől a német labdarúgó-bajnokság első három helyezettje.
márc. 18
15:36
DVSC: az akadémiát támogatja a város a klubtól befolyt osztalékból (She)
Előzetes kötelezettséget vállalt csütörtöki ülésén a debreceni közgyűlés arra, hogy a DVSC Futballszervező Zrt.-től befolyt 200 millió forintos osztalékból az önkormányzat a Debreceni Futballakadémiát támogatja.
márc. 18
15:38
Sílövészet: Martin Fourcade nyerte meg az oslói sprintversenyt (She)
A férfi 10 kilométeres sprintversennyel folytatódott a sílövő-világkupa Norvégia fővárosában, Oslóban. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg az orosz Makszim Csudov és az osztrák Christoph Sumann előtt.
márc. 18
15:54
Kosárlabda: Rátgéber László Baján tart edzéseket a nyáron (She)
Rátgéber László és Révfy Zoltán polgármester csütörtökön hivatalosan is bejelentette, hogy Baja júliusban nemzetközi kosárlabdatábornak ad otthont, amelyben gyermekek és kollégák is tanulhatnak.
márc. 18
15:54
Reális elvárás az ausztrál negyeddöntőbe jutás (Behaviour)
Ben Buckley, az Ausztrál Labdarúgó Szövetség (FFA) elnöke csütörtökön kijelentette: a válogatott célja nem lehet más, mint a negyeddöntőig menetelni a nyári dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 18
15:56
Internazionale: Bármikor elhagyhatom az Intert - José Mourinho (She)
José Mourinho elmondta: szerződése szerint bármikor felállhat az Internazionale labdarúgócsapatának kispadjáról, így az sem elképzelhetetlen, hogy nemsokára ismét a Premier League egyik klubjának lesz a menedzsere.
márc. 18
15:58
Liverpool: honfitársa kikelt Rafa Benítez menedzser ellen (She)
Albert Riera, a Liverpool labdarúgócsapatának mellőzött szélsője nyilvánosan kritizálta edzőjét, Rafa Benítezt, akit úgy jellemzett: bármilyen problémával fordulnak hozzá játékosai, süket fülekre találnak.
márc. 18
16:12
Formula-1: Jenson Button nagy előrelépést vár a melbourne-i futamra (She)
Jenson Button, a Formula–1 világbajnoka nagy javulást vár a jövő hétvégi futamtól, mert szerinte McLarenje jobban illeszkedik az ausztrál pályához, mint a bahreinihez.
márc. 18
16:30
Crystal Palace: P. Diddy valószínűleg befektet a klubba (She)
A híres rapper, P. Diddy várhatóan befektet az angol másodosztályban szereplő Crystal Palace labdarúgócsapatába. A rappernek egy másik klub is szerepelt a listáján, méghozzá a Portsmouth, de végül Király Gábor korábbi klubja mellett döntött.
márc. 18
16:32
Atlétika: az ob-második Szabó Gábor is indul a Keszthelyi kilométereken (She)
A szervezők január végén élesítették a 3. Keszthelyi kilométerek utcai futóverseny nevezését. A május 30-i esemény maratoni számának egyik esélyese – aki kétszer már győzelemmel bizonyított –, Szabó Gábor a napokban regisztrált. A versenyre – amely az internet segítségével élőben, online módon is követhető lesz – március 31-ig lehet kedvezményesen nevezni.
márc. 18
16:48
Atlétika: több mint 600 fővel rajtolt el a Balaton szupermaratoni mezőnye (She)
Március 18-án, csütörtökön délelőtt 11 órakor több mint hatszáz fővel rajtolt el a 3. BSI Balaton szupermaratoni mezőnye.
márc. 18
17:06
Jégkorong: a Ferencvárosnak ki kell fizetnie a Miskolc utazási költségét (She)
A Magyar Jégkorongszövetség versenybírósága döntött az ob I középszakaszában megrendezett FTC-Corner MoneyGram–Miskolci JJSE bajnoki mérkőzés ügyében, olvasható az MJSZ hivatalos honlapján (icehockey.hu).
márc. 18
17:06
Csak a siker adható el a szponzoroknak (Behaviour)
A tavalyi teljesítmények alapján a vívósport hazai legjobbjait - versenyzőket, edzőket, csapatokat, szakosztályt, versenybírót - díjazott csütörtökön a sportági szövetség (MVSZ) Budapesten.
márc. 18
17:08
Vívás: a szövetség díjazta az elmúlt év legjobbjait, taroltak a kardozók (She)
A tavalyi teljesítmények alapján a vívósport hazai legjobbjait – versenyzőket, edzőket, csapatokat, szakosztályt, versenybírót – díjazott csütörtökön a sportági szövetség (MVSZ) Budapesten. A kategóriák felében a kard szakág képviselői vehettek át jutalmat.
márc. 18
17:24
Hegymászás: Klein és Várkonyi a Mount Everest meghódítására készül (She)
Klein Dávid és Várkonyi László a Dreher 24 Everest-expedíció 2010 keretében arra vállalkoznak, hogy oxigénpalack és magashegyi teherhordók segítsége nélkül jutnak fel a Mount Everest csúcsára. Ahogy ők fogalmaztak: tisztán és sportszerűen. A csúcsra csupán egyetlen palack, a Dreher 24 juthat fel!
márc. 18
17:42
Újabb orosz sportvezető távozott Vancouver miatt (Metropol)
Lemondott posztjáról Gennagyij Aljosin orosz sportminiszter-helyettes - jelentette be csütörtökön a tárca.
márc. 18
18:00
Tereprali: öt magyar csapat nevezett az Italian Baja-versenyre (She)
Szalay Balázs idén célba vette a FIA Baja-kupasorozatot, azaz a magyar tereprali-bajnokság és a Közép-Európa Zóna-kupa mellett a Baja-versenyeken is megméretteti magát a Dakart hatszor teljesítő pilóta.
márc. 18
18:02
Soproni Liga: Halmosi Péter nem akar visszaszokni az NB I-es iramra (She)
Halmosi Péter három és fél évig futballozott Debrecenben, itt lett igazán ismert játékos, többször is bekerült a Lokiból a válogatottba, és innen igazolt végül az angol másodosztályba. A Plymouthnál eltöltött idény után a Premier League-ben szereplő Hull Cityhez szerződött, ahol azonban nem sok lehetőséget kapott, így idén télen kölcsönbe nevelőegyesületéhez, a Haladáshoz került. Halmosi így volt…
márc. 18
18:18
Törölték a sávolyi futamot a gyorsaságimotoros-vb idei programjából (Infostart)
A Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) törölte a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei versenynaptárából a szeptember 19-re kiírt sávolyi Magyar Nagydíjat, s a helyére egy újabb spanyolországi futamot iktatott be.
márc. 18
18:18
Birkózás: tizenhárom magyar induló helye már biztos az áprilisi Eb-n (She)
A szakágvezetők javaslatát elfogadva jelölte ki a Magyar Birkózószövetség elnöksége az április 13-18-i bakui Európa-bajnokságon részt vevő magyar csapatot. A kötöttfogás 60 kg-os súlycsoportjában maradt az egyetlen nyitott kérdés – olvasható a szövetség hivatalos honlapján, a birkozoszov.hu-n.
márc. 18
18:36
MotoGP: hivatalosan törölték a szeptemberre kiírt sávolyi futamot (She)
A Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) törölte a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei versenynaptárából a szeptember 19-re kiírt sávolyi Magyar Nagydíjat, s a helyére egy újabb spanyolországi futamot iktatott be.
márc. 18
18:36
Törölték a sávolyi futamot (Metropol)
A Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) törölte a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei versenynaptárából a szeptember 19-re kiírt sávolyi Magyar Nagydíjat, s a helyére egy újabb spanyolországi futamot iktatott be.
márc. 18
18:38
Real Madrid: Sergio Ramos edzésbe állt, játszhat a Gijón ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madridnál ismét edzésbe állt Sergio Ramos, aki előző két napban csak könnyített munkát végezhetett, de minden esély megvan a hétvégi játékára a Sporting Gijón ellen.
márc. 18
18:54
Európa-liga: Gera Zoltán a kezdőben a Juventus ellen (She)
Gera Zoltánnal a kezdőcsapatban áll fel a Fulham a Juventus elleni labdarúgó Európa-liga-nyolcaddöntő visszavágóján. Az első mérkőzést Torinóban az olasz együttes nyerte meg 3–1-re.
márc. 18
19:12
Ligakupa: Szabó Jánost és Martint egy meccsről eltiltották (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a Ligakupa hétközi mérkőzésein kiállított Szabó Jánost (Paks) és Gary Martint (Újpest) egyaránt egy Ligakupa-találkozóra szóló eltiltással büntette.
márc. 18
19:14
NB II: egy nappal korábban játszik a DEAC a Mezőkövesddel (She)
Az MLSZ versenybizottsága megváltoztatta a z NB II Keleti csoportjában március 28-án (vasárnap) 16 órára kisorsolt DVSC-DEAC–Mezőkövesdi SE mérkőzés kezdési időpontját, a találkozó március 27-én (szombat) 15 órakor lesz.
márc. 18
19:16
Európa-liga: Fulham-Juventus élőben a Nemzeti Sport Online-on (She)
Elkezdődött a Fulham–Juventus mérkőzés, a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágója. A Gera Zoltánnal a kezdőcsapatban felálló londoni csapat kétgólos hátrányból vág neki a két együttes második összecsapásának, amelyről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk a Nemzeti Sport Online-on.
márc. 18
19:18
Formula-1: a Bridgestone év végén biztosan kiszáll a száguldó cirkuszból (She)
A Formula-1 jelenlegi kizárólagos gumiszállítója, a Bridgestone cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint év végén mégsem távozik a száguldó cirkuszból.
márc. 18
19:30
Férfi kosárlabda: jótékonysági gála a Kiskunfélegyházi KC megmentéséért (She)
Március 23-án, kedden 18 órától jótékonysági kosárlabda gálát szerveznek a Kiskunfélegyházi Kosárlabdázók Clubjának megmentéséért.
márc. 18
19:48
Olaszország: 16 játékost tiltottak el, amiért az elhunyt maffiavezérre emlékeztek (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) 16 amatőr játékost tiltott el két mérkőzésre, amiért egy mérkőzésükön fekete karszalagot viseltek egy elhunyt calabriai maffiavezér, Antonio Pelle emlékére. Az olasz nyolcadosztályban szereplő San Luca focistái állítólag azért cselekedtek így, mert Pelle a klub pártolói közé tartozott.
márc. 18
19:50
Női öttusa vk: mindhárom magyar döntős a kairói versenyen (She)
Mindhárom magyar induló – Gyenesei Leila, Kovács Sarolta és Pataki Viktória – bejutott a döntőbe az öttusázók kairói világkupa-fordulójának női versenyében.
márc. 18
19:52
Férfi röplabda: a Kaposvár könnyedén megnyerte az elődöntő első meccsét (She)
A címvédő Kaposvár magabiztosan győzött a Veszprém ellen férfi röplabda Extraliga elődöntőjének első mérkőzésén.
márc. 18
20:06
MTK: a holland Henk ten Cate is részt vesz a kék-fehérek bálján (She)
Az MTK hivatalos honlapján tette közzé, hogy a holland edző, Henk ten Cate is részt vesz a klub által szervezett bálon.
márc. 18
20:24
Videó: nézze meg Gera Zoltán Juventusnak lőtt első gólját! (She)
Amint arról online közvetítésünkben beszámoltunk, Gera Zoltán – nem sokkal azután, hogy kiállítottak róla Fabio Cannavarót – gólt szerzett a Juventus elleni Európa-liga-találkozón. Az alábbi videón megnézheti a Fulham magyar középpályásának találatát!
márc. 18
20:24
Öttusa Vk - Mindhárom magyar döntős a női versenyben (Metropol)
Mindhárom magyar induló - Gyenesei Leila, Kovács Sarolta és Pataki Viktória - bejutott a döntőbe az öttusázók kairói Világkupa-fordulójának női versenyében.
márc. 18
20:26
Európa-liga: Juhász Roland kezdő lesz a Hamburg ellen (She)
Az Anderlecht  kezdőcsapatában lép pályára Juhász Roland a Hamburg elleni Európa-liga-nyolcaddöntő brüsszeli visszavágóján.
márc. 18
20:26
Monzában marad a Forma-1-es Olasz Nagydíj (Metropol)
Meghosszabbították a jelenleg is élő szerződést, így egészen 2016-ig Monza adhat otthont a Forma-1-es Olasz Nagydíjnak.
márc. 18
20:28
Formula-1: 2016-ig biztosan lesz futam az olaszországi Monzában (She)
Bejelentették, hogy a Formula–1-es Olasz Nagydíjat 2016-ig biztosan Monzában rendezik, miután meghosszabbították a megállapodást az olasz várossal.
márc. 18
20:30
Sakk Eb: Almási mellett Berkes is indulhat a világkupán (She)
Almási Zoltán után Berkes Ferenc is kiharcolta a világkupa-részvétel jogát a Rijekában rendezett sakk Európa-bajnokságon, miután a csütörtöki rájátszásban nagy csatában legyőzte ellenfelét.

Keresés