2010. március 20. szombat

márc. 20
17:06
Soproni Liga: döntetlent játszott Kispesten a Videoton (She)
Leszorult az első helyről a Videoton labdarúgócsapata, miután 0–0-s döntetlent játszott a Bp. Honvéd otthonában.
márc. 20
17:08
Labdarúgás: Michel Platini jövő héten dönt jövőjéről (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini jövő héten dönti el, jelölteti-e magát a következő ciklusra is az elnöki pozícióra.
márc. 20
17:24
Labdarúgás: Michel Platini hivatalosan jövő héten dönt jövőjéről (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini hivatalosan jövő héten dönti el, jelölteti-e magát a következő ciklusra is az elnöki pozícióra.
márc. 20
17:26
Sílövészet: Fourcade nyert, összetettben megint Svendsen vezet (She)
A férfi 12.5 km-es üldözéses versennyel folytatódott Oslóban a sílövő világkupa. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg a német Simon Schempp és a norvég Emil Hegle Svendsen előtt. Utóbbi ezzel visszavette a vezetést az összetett világkupában az osztrák Sumanntól.
márc. 20
17:28
Kerékpár: Óscar Freire harmadszor nyerte meg a Milánó-San Remót (She)
Óscar Freire Gómez nyerte meg a Milánó–San Remo versenyt. A háromszoros világbajnok spanyol kerékpáros 2004 és 2007 után harmadszor győzött a leghosszabb (298 km) egynapos klasszikuson.
márc. 20
17:30
Női kézilabda BL: Győr-Valcea, Viborg-Larvik az elődöntőben (She)
A középdöntő utolsó mérkőzésétől függetlenül – vasárnap a Győri Audi ETO KC a német HC Leipziget fogadja 17.15 órai kezdéssel – kialakult a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének párosítása. Ezek szerint a Győr a román Valceával találkozik majd, a másik ágon a dán Viborg és a norvég Larvik mérkőzik meg.
márc. 20
17:42
NB II, Keleti-csoport: Békéscsabán nyert két góllal a Cegléd (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Keleti csoportban a Cegléd Békéscsabán nyert két góllal. A Kazincbarcika egy góllal egy pontot szerzett Szolnokon.
márc. 20
17:42
Pontokat vesztett Kispesten a Videoton (Metropol)
A 19. forduló előtt listavezető Videoton FC gólnélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Soproni Liga szombati mérkőzésén, így a pénteken győztes Debrecen megelőzte a tabellán.
márc. 20
17:44
Bundesliga: 19 mérkőzés után kapott ki ismét a Bayern München (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 27. fordulójának szombati játéknapján az éllovas Bayern München hiába vezetett sokáig az Eintracht Frankfurt otthonában, a hajrában szerzett két gólnak köszönhetően a hazaiak otthon tartották a három pontot. A bajorok 19 mérkőzés után szenvedtek ismét vereséget a Bundesligában.
márc. 20
17:46
NB II, Nyugati csoport: a Gyirmót idegenben verte a Videoton II-t (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Nyugati csoportban a listavezető Gyirmót a Videoton-Puskás Akadémia vendégeként nyert egy góllal.
márc. 20
17:48
Férfi kosárlabda NB I: Szolnokon hagyta veretlenségét a ZTE (She)
A Szolnok a végletekig kiélezett mérkőzésen 83–82-re legyőzte a ZTE-t a férfi kosárlabda NB I 23. fordulójában. A zalaegerszegi csapatnak ez volt az idény során az első veresége.
márc. 20
17:50
Serie B: Vass Ádám csapata legyőzte Filkor Attiláét (She)
Egygólos győzelmet aratott a Vass Ádámot foglalkoztató Brescia az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 30. fordulójában.
márc. 20
17:52
Atlétika: Kürthy Lajos 20 méter felett a téli dobó Ek-n (She)
Kürthy Lajos remek, 20 méter feletti eredménnyel a harmadik helyen végzett férfi súlylökésben a franciaországi Arles-ban zajló téli dobó Európa-kupán.
márc. 20
17:54
Soproni Liga: Paks-Ferencváros találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 19. fordulójában a 9. helyezett Paks a 10. helyen álló Ferencvárost fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 20
17:56
Férfi röplabda Extraliga: az újra győztes Kaposvárnek egy siker kell a döntőhöz (She)
Az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokság elődöntőjének második mérkőzésén a Kaposvár hazai győzelmét követően Veszprémben is nyert három szettben, így az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban 2–0-ra elhúzott.
márc. 20
18:00
Férfi röplabda Extraliga: az újra győztes Kaposvárnak egy siker kell a döntőhöz (She)
Az élvonalbeli férfi röplabdabajnokság elődöntőjének második mérkőzésén a Kaposvár hazai győzelmét követően Veszprémben is nyert három szettben, így az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban 2:0-ra elhúzott.
márc. 20
18:18
Soproni Liga: a Vasas otthonában győzött a Kecskeméti TE (She)
Bár mindkét oldalon megvoltak a helyzetek a Vasas–Kecskemét mérkőzésen a Soproni Liga 19. fordulójában, a vendégek Simon Attila bombagóljának köszönhetően elvitték a három pontot az Illovszky Stadionból.
márc. 20
18:20
Championship: Priskin Tamás és Buzsáky Ákos is 58 percet játszott (She)
Döntetlent játszott a másodosztályú angol labdarúgó-bajnokságban (Championship) a két magyar játékossal felálló Queen's Park Rangers.
márc. 20
18:22
Premier League: Fülöp nélkül nyert a Sunderland, győzött a Spurs is (She)
Fülöp Márton nélkül győzött a Sunderland a Premier League 31. fordulójában, a Bolton magyarja, Bogdán Ádám szintén nem került be a keretbe – együttese kikapott a Goodison Parkban az Evertontól. A negyedik helyre hajtó Tottenham győzött a Britannia Stadiumban, fontos sikert aratott a kiesőzónából menekülő Wigan, új menedzsere sem segített a Hullon.
márc. 20
18:24
Soproni Liga: tovább robog a Győri ETO a bajnokságban (She)
Az utolsó helyen álló DVTK a harmadik pozícióban tanyázó Győrt fogadta a Soproni Liga 19. fordulójában. A mérkőzés egyetlen gólját Józsi György szerezte büntetőből a 45. percben, ezzel a Győr 1–0-ra nyert.
márc. 20
18:36
Öttusa: Gyenesei Leila negyedik a kairói világkupa-versenyen (She)
A dobogóról éppen csak lemaradva a negyedik helyen végzett szombaton Gyenesei Leila az öttusázók kairói világkupa-versenyén.
márc. 20
18:36
Öttusa - Gyenesei Leila negyedik (Behaviour)
A dobogóról éppen csak lemaradva a negyedik helyen végzett szombaton Gyenesei Leila az öttusázók kairói Világkupa-versenyén.
márc. 20
18:54
NB II, Keleti csoport: a Bőcs egy pontot szerzett Vácott (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Keleti csoportban a Bőcs egy pontot szerzett Vácott.
márc. 20
19:12
Skócia: sima Celtic-siker, újabb Robbie Keane-találattal (She)
Hazai pályán háromgólos sikert aratott a Celtic labdarúgócsapata a St. Johnstone ellen a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
márc. 20
19:14
Férfi kézilabda NB I: magabiztosan győzött a Pick-Szeged (She)
A Pick-Szeged hazai pályán könnyed, 38–27-es győzelmet aratott a Dunaferr ellen a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
márc. 20
19:30
Férfi röplabda Extraliga: a Dunaferr egyenlített a Kecskemét ellen (She)
Az élvonalbeli férfi röplabdabajnokság elődöntőjének második mérkőzésén a Dunaferr hazai pályán legyőzte a Kecskemétet, így 1:1-re alakította az egyik fél harmadik nyert mérkőzéséig tartó összecsapását.
márc. 20
19:48
Soproni Liga: győzelemmel debütált a Fradi Pakson (She)
A Soproni Liga 19. fordulójában a 9. helyezett Paks a 10. helyen álló Ferencvárost fogadta. A két csapat először találkozott az élvonalban, Pakson. A vendégek a 34. percben Anthony Elding góljával szereztek vezetést, amit hét perccel később Vayer Gábor még kiegyenlített, de az 50. percben Ferenczi István újra a Fradit juttatta vezetéshez, amire a hazaiaknak már nem volt válaszuk.
márc. 20
19:50
Videó: így verte meg két perc alatt a Frankfurt a Bayern Münchent! (She)
Klose góljával sokáig vezetett a Bayern München, de a lefújás előtt két perc alatt fordított hazai pályán a Frankfurt, és 2–1-re megverte a bajorokat. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
márc. 20
19:52
Jégkorong ob I: a Budapest Stars szerzett előnyt a bronzcsatában (She)
A Vasas Budapest Stars hazai pályán 7–4-es győzelmet aratott a Ferencváros ellen a jégkorong ob I. bronzcsatájának első mérkőzésén. Az egyik fél három győzelméig tartó párharc második összecsapását hétfőn rendezik Pesterzsébeten.
márc. 20
19:54
Férfi kézilabda NB I: félidőben „égett", de simán nyert a Veszprém (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata a szünetben még háromgólos hátrányban volt Mezőkövesden, de a papírformát érvényesítve simán fordított, így elhozta a pontokat Borsodból a Budapest Bank Liga 25. fordulójában.
márc. 20
20:06
Férfi kézilabda NB I: a Balatonfüred kikapott a Ferencvárostól (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság alapszakaszának 25. fordulójában a Ferencváros hazai pályán egy góllal nyert a Balatonfüred ellen, a Kecskemét négy góllal kapott ki Gyöngyösön.
márc. 20
20:08
Férfi vízilabda ob I: egy góllal győzte le az UTE a PVSK-t (She)
Egygólos győzelmet aratott az Uniqa-UTE együttese a férfi vízilabda ob I-ben.
márc. 20
20:10
Női kézilabda NB I: tíz góllal nyert a Békéscsaba Kiskunhalason (She)
Tízgólos győzelmet aratott a Békéscsaba Kiskunhalason a női kézilabda NB I 21. fordulójában.
márc. 20
20:12
Férfi kosárlabda NB I: sima Falco-győzelem született Dombóváron (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Falco a férfi kosárlabda-bajnokság 23. fordulójában.
márc. 20
20:14
Női kosárlabda NB I: a Sopron győzelmével megnyerte az alapszakaszt (She)
A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban a címvédő Sopron hazai pályán 79–66-s győzelmet aratott a Szeged ellen, ezzel megnyerte az alapszakaszt. A MiZo Pécs2010 így hiába nyert 79–67-ra a Győr ellen, csak a második helyen végzett az alapszakaszban.
márc. 20
20:16
Primera División: a Deportivo meglepetésre kikapott a Valladolidtól (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 27. fordulójában a forduló előtt a hatodik helyen álló Deportivo La Coruna meglepetésre 2–0-s vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Valladolidtól.
márc. 20
20:24
Női kosárlabda NB I: a Sopron megnyerte az alapszakaszt (She)
A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban a címvédő Sopron hazai pályán 79–66-os győzelmet aratott a Szeged ellen, ezzel megnyerte az alapszakaszt. A MiZo Pécs 2010 így hiába nyert 79–67-re a Győr ellen, csak a második helyen végzett az alapszakaszban.
márc. 20
20:26
Premjer-Liga: háromgólos győzelmet aratott a Lokomotiv Moszkva (She)
A Lokomotiv Moszkva magabiztos győzelmet aratott a Krilja Szovjetov ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
márc. 20
20:28
Serie A: Santana sarokkal talált be, a „violák” könnyedén nyertek (She)
Sima, 3–0-s győzelmet aratott a Fiorentina a Genoa ellen a labdarúgó Serie A szombati, kora esti mérkőzésén.
márc. 20
20:30
Videó: a félpályáról "nézte be" a hazaadást a mexikói kapus (She)
Mexikóban született az elmúlt hét talán legviccesebb öngólja. A CONCACAF-zóna Bajnokok Ligájában a Pumas védője, Jehu Chiapas a félpályáról adta haza a labdát kapusának, Alejandro Palacios pedig flegmán elengedte a lába alatt – de ez a gól is csak a szépítésre volt elegendő a 6–1-re végződött találkozón. Tekintse meg a komikus jelenetet videón!
márc. 20
20:32
Tenisz női fedett ob: Kovács nagy csatában verte a Szávay Blankát (She)
A tavaly döntős, második helyen kiemelt Kovács Krisztina nagy csatában, három játszmában nyert Szávay Ágnes húga, Blanka ellen a kamaraerdei Grand Slam Park salakos teniszpályáin zajló női fedet tpályás országos bajnokság szombati negyeddöntőjében.
márc. 20
20:42
Nem tudta visszaelőzni a Videoton a Debrecent (Infostart)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában a Videoton csak gól nélküli döntetlent játszott Kispesten, így a Debrecen maradt, azonos pontszámmal, a tabella élén. A Ferencváros 2-1-re nyert Pakson. A mai eredmények: Nyíregyháza-Kaposvár 2-1, Honvéd-Videoton 0-0, Zalaegerszeg-MTK 1-0, Vasas-Kecskemét 0-1, Paks-Ferencváros 1-2, Diósgyőr-Győr 0-1
márc. 20
20:42
Tenisz, női fedett pályás ob: Kovács nagy csatában verte Szávay Blankát (She)
A tavaly döntős, második helyen kiemelt Kovács Krisztina nagy csatában, három játszmában nyert Szávay Ágnes húga, Blanka ellen a kamaraerdei Grand Slam Park salakos teniszpályáin zajló női fedett pályás országos bajnokság szombati negyeddöntőjében.
márc. 20
20:44
Championship: Kádárral a soraiban állt fel a padlóról a Newcastle (She)
Hiába volt kétgólos hátrányban a Bristol City otthonában a Newcastle United az angol labdarúgó másodosztály 38. fordulójában, így is pontot tudott menteni. A „szarkák" már Kádár Tamással a soraikban egyenlítettek – a fiatal magyar légiós az 51. percben állt be Hall helyére, és egy lövéssel vétette észre magát.
márc. 20
20:46
Bundesliga: Hajnalék három góllal győzték le a Leverkusent (She)
Súlyos vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában.
márc. 20
20:48
Premier League: az Arsenal emberhátrányban győzte le a WHU-t (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójának szombat esti mérkőzésén a második félidőben emberhátrányban játszó Arsenal 2–0-ra győzött a West Ham United ellen. Ez volt az „ágyúsok" ötvenedik bajnoki győzelme az Emirates-stadionban, és jelenleg vezetik a bajnokságot (igaz, a Chelsea kettő, a Manchester United egy mérkőzéssel kevesebbet játszott).
márc. 20
20:50
Férfi vízilabda: az FTC csak megnehezíteni tudta az Eger dolgát (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának 20. fordulójában a tabella első helyén álló Eger hazai pályán három góllal bizonyult jobbnak a Ferencvárosnál.
márc. 20
21:00
Soproni Liga: Gellei Imre tizenegyeseket kért számon a játékvezetőn (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a soproni Liga 19. fordulójában Pakson. A hazai együttes mestere, Gellei Imre tizenegyeseket kért számon a játékvezetőn, a vendégek győztes gólját szerző Ferenczi István csapata játékán javítana.
márc. 20
21:00
Az ötöslottó 11. heti nyerőszámai (Infostart)
Az ötöslottó e heti nyerőszámai
márc. 20
21:18
Ligue 1: az utolsó percben lőtt góllal nyert az Auxerre, vezeti a tabellát (She)
A Guy Roux-i idők után ismét az Auxerre nevével kezdődik a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabellája.

Keresés