2010. március 22. hétfő

márc. 22
13:32
Videó: hihetetlen, demoralizáló öngól a horvát bajnokságból (She)
A Hajduk Split védője, Goran Rubil bődületes erejű öngóllal nyitott a Lokomotiva Zagreb elleni idegenbeli találkozó 9. percében. A vendégek később egyenlítettek, de végül ezen találat miatt 2–1-re kikaptak. Nézze meg a nem mindennapi öngólt videón!
márc. 22
13:34
FINA: Kásás Tamás az évtized legjobb vízilabdázója (She)
A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine megválasztotta az elmúlt évtized legjobbjait a különféle vizes sportágakban. A férfi vízilabdázóknál Kásás Tamás lett az első.
márc. 22
13:48
Női kézilabda: Mátéfi kerete, Görbicz, Pálinger és Tomori igen, Hornyák nem (She)
A női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Mátéfi Eszter kihirdette bő, egyelőre 28 főből álló keretét az Európa-bajnoki selejtezősorozat Svédország elleni, április eleji két mérkőzésére. A keretben ott találjuk a kínai világbajnokságot kihagyó Pálinger Katalint, valamint az egyelőre sérülés miatt hiányzó Görbicz Anitát, illetve Tomori Zsuzsannát, akit Győrben egy héttel ezelőtt kitettek az…
márc. 22
13:48
Hullanak a fejek az olimpia miatt Oroszországban (Behaviour)
Újabb sportvezető mondott le Oroszországban a sikertelen olimpiai szereplés miatt.
márc. 22
13:50
Videó: Torres kirúgott gyepkockája miatt kapott ki a Liverpool? (She)
Az angol bajnokság rangadóján a Manchester United 0-1-ről fordított és nyert a Liverpool ellen. A "vörösök" a hajrában egy óriási helyzetet hagytak ki, amivel akár egyenlíthettek is volna, de Torres előbb pocsékul találta el a labdát, majd a vendégek fejese van der Sar kezében kötött ki. Az angol lapok viccesen megjegyezték, hogy azon a fűcsomón pattanhatott meg a labda Torres előtt, amit még az…
márc. 22
14:06
Férfi kézilabda: Gál Gyula maszkban játszhat a Barca ellen (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Croatia Zagreb magyar beállója, Gál Gyula játéka kérdésessé vált a március 27-i Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, de az orrtörést szenvedő játékos a kezi.hu internetes oldalnak elmondta, egy maszkban vállalni tudja a játékot.
márc. 22
14:06
16 éves csodacsatár Juhász Roland csapatában (Metropol)
Belga rekordot állított fel vasárnap Romelu Lukaku, a Juhász Rolandot is foglalkoztató Anderlecht labdarúgója, aki a Lokeren elleni bajnokin immár idénybeli 15. találatát szerezte, s ezzel - 16 évesen és 10 hónaposan - minden idők legfiatalabb alapszakasz-gólkirálya lett.
márc. 22
14:08
Videó: íme, Juhász okos gólja a Lokeren elleni győztes bajnokin (She)
Az Anderlecht idegenben gálázott a Lokeren elleni belga bajnoki mérkőzésen, a 4-0-s sikerből Juhász Roland is góllal vette ki a részét. A magyar védő együttese harmadik gólját szerezte, amelyet az összefoglalóban 3:37-től tekinthet meg.
márc. 22
14:24
Tenisz: a versailles-i kastély mellé költözhet a Roland Garros (She)
Várhatóan új helyszínre költözik a Roland Garros, a teniszidény párizsi Grand Slam-tornája.
márc. 22
14:24
Kásás Tamás az évtized legjobb vízilabdázója (Metropol)
A választást a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine hirdette meg. A három olimpiai aranyat nyert magyar válogatott legjobbjai uralták a voksolást: a győztes Kásás Tamás mögött Biros Péter lett a második, és érkezett szavazat Benedek Tiborra is.
márc. 22
14:24
"Kezit csókolom, jött a bal!" (Behaviour)
Ha valaki látta a szombat éjszakai Vlagyimir Klicsko-Eddie Chambers profi nehézsúlyú bokszmeccset, az pontosan érzékelhette, vajon miért nem tűzte műsorára az HBO a királykategória három világbajnoki övéről döntő találkozót. Az ukrán óriás ugyanis egy meglehetősen unalmas, egysíkú meccset bokszolt az utolsó menet majdnem utolsó pillanatáig, aztán megvillant a csodálatos balja. Chambers még tegnap…
márc. 22
14:26
Megint lehet macikat dobálni a jégre (Behaviour)
Ismét jótékonysági akciót szervez a Magyar Jégkorong Szövetség: ezúttal a Pannon Hoki Gála keretében április 11-én sorra kerülő, norvégok elleni világbajnoki felkészülési mérkőzésen lehet plüssállatokat dobálni a jégre.
márc. 22
14:42
Kásás Tamás az évtized legjobb vízilabdázója (Infostart)
Kásás Tamást választotta meg az elmúlt évtized legjobb vízilabdázójának a Nemzetközi Úszó Szövetség januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine.
márc. 22
14:42
Profi ökölvívás: Pacquiao fontolgatja visszavonulását, édesanyja sírva kéri (She)
Hazaérkezett Maniliába Manny Pacquiao, a bokszvilág súlycsoportoktól független ranglistavezetője, aki a Joshua Clottey ellen megnyert csata és a mindenki által olyannyira várt Floyd Mayweather elleni találkozó létrejötte előtt azt mondta: lehet, hogy visszavonul, már csak édesanyja miatt is, aki erre biztatja.
márc. 22
14:44
Belgium: történelmet írt Juhász Roland 16 éves csapattársa (She)
Belga rekordot állított fel vasárnap Romelu Lukaku, a Juhász Rolandot is foglalkoztató Anderlecht labdarúgója, aki a Lokeren elleni bajnokin immár idénybeli 15. találatát szerezte, s ezzel – 16 évesen és 10 hónaposan – minden idők legfiatalabb alapszakasz-gólkirálya lett.
márc. 22
14:46
Jégkorong: az EBEL a hetedik legnézettebb bajnokság Európában (She)
A Fehérvárt is felvonultató osztrák jégkorongliga (EBEL) vonzza a hetedik legtöbb helyszíni nézőt az európai hokis bajnokságok közül.
márc. 22
15:00
Videó: tíz gól és négy kiállítás a Santos Ituano elleni meccsén (She)
Mint arról beszámoltunk, a Santos hazai pályán 9–1-re győzte le az Ituanót a brazil labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének (Paulista 1) 15. fordulójában. A találkozón még a vendégek szereztek vezetést, ám a félidőben már 4–1-re vezetett a Santos. A mérkőzésen az Ituanóból három, míg a Santosból egy játékos kapott piros lapot. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
márc. 22
15:02
Jégkorong: „Dobj egy macit!” jótékonysági akció 2010-ben is (She)
A 2009-es hihetetlen sikerű jótékonysági akciót megismétlendő, a Pannon és a Magyar Jégkorong-szövetség újra megrendezi az április 11-i Pannon-hokigála  Magyarország–Norvégia mérkőzésén a „Dobj egy macit!” jótékonysági akciót.
márc. 22
15:18
Birkózás: lány is nyert a fiúk között az orosházi serdülő rangsorversenyen (She)
A hazaiak fölényét hozta a Dr. Sándor László serdülő szabadfogású rangsorverseny.
márc. 22
15:36
Vb 2010: Larsen döntetlent remél Hollandia és Kamerun ellen (She)
Sören Larsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya arra számít, hogy ha Hollandia és Kamerun ellen döntetlent játszik csapata, és harmadik csoportmeccsén nyer Japán ellen a világbajnokságon, bejuthat az egyenes kieséses szakaszba.
márc. 22
15:38
Newcastle: a menedzser szerint Kádár jó csere volt, legközelebb is játszhat (She)
A Newcastle menedzsere, Chris Hughton csapata hétvégi, Bristol City (2–2) elleni bajnokija után úgy nyilatkozott, a csereként beálló Kádár Tamás jó teljesítményt nyújtott, és legközelebb is szerepet kaphat.
márc. 22
15:40
Ciprus: menesztették Korolovszky Gábor csapatának edzőjét (She)
A ciprusi labdarúgó-bajnokságban szereplő Arisz Limasszol menesztette Stephane Demol vezetőedzőt.
márc. 22
15:54
Vancouver 2010: újabb sportvezető mondott le Oroszországban (She)
Lemondott posztjáról hétfőn Vlagyimir Loginov, az Orosz Sífutószövetség elnöke. Ő a harmadik magas rangú sportvezető az országban, aki a sikertelen vancouveri olimpiai szereplés miatt távozott.
márc. 22
15:56
Játékvezetés: Kassai Viktor vezeti az Európa-liga egyik negyeddöntőjét (She)
Az UEFA játékvezetői bizottsága kijelölte a nemzetközi kupasorozatok következő körének játékvezetőit. Kassai Viktorra ezúttal az Európa-liga egyik negyeddöntőjének visszavágója vár április 8-án – de csak két nappal a meccs előtt hirdetik ki, hogy konkrétan melyik találkozóra küldik.
márc. 22
15:58
Mainz: Szalai Ádám nem elégedett a teljesítményével (She)
Miután több mint egy héttel ezelőtt kiállították Aristide Bancét, a Mainz labdarúgócsapatának magyar csatára, Szalai Ádám nagy lehetőséget kapott a bizonyításra.
márc. 22
16:12
U19-es válogatott: Telkiben az Eb-elitkörre készülő nemzeti csapat (She)
A május 3. és 8. között Tatabányán és Telkiben megrendezésre kerülő Európa-bajnoki elitkörre készülő U19-es válogatottunk tagjai hétfőn találkoztak, hogy háromnapos összetartáson vegyenek részt az MLSZ telki edzőcentrumában. Szapor Gábor szövetségi edző végül meghívta a keretbe a szombathelyi Pados Józsefet is, így csapata 24 játékossal gyakorol.
márc. 22
16:14
Úszás: a szövetség elfogadta a 2009-es beszámolókat és az új költségvetést (She)
Megtartotta éves közgyűlését a Magyar Úszószövetség, amelynek tagsága egyhangúlag elfogadta a tavalyi évről készült szakmai és pénzügyi beszámolót.
márc. 22
16:16
Kajak-kenu: április második hétvégéjén eldől, lesz-e ismét vb Szegeden (She)
Április 9-11-én Budapesten tartja ülését a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) igazgatótanácsa, a Board, amely a tanácskozáson többek között döntést hoz arról, hogy Szegednek adja-e a 2013-as síkvízi világbajnokság rendezési jogát.
márc. 22
16:18
Arsenal: közeleg Robin van Persie visszatérése a csapatba (She)
Robin van Persie, az Arsenal légiósa egyedül megkezdte a labdás edzéseket. A holland játékos bízik abban, hogy hamarosan a csapattal is együtt tréningezhet.
márc. 22
16:20
Videó: a hamburgi hátvéd fekve, a gólvonalról fejelte ki a labdát (She)
Tomás Rincón, a HSV venezuelai hátvédje megmosolyogtató mozdulattal mentette meg csapatát a góltól a Schalke elleni rangadón 1–2-es állásnál. A védő Kevin Kuranyi helyzeténél becsúszva mentett, majd a kapuban fekve fejelte ki a labdát a gólvonalról.  A találkozó végül 2–2-es döntetlennel ért véget. Nézze meg a jelenetet, valamint a találkozó összefoglalóját videón!
márc. 22
16:30
MU: Ferguson elmondta, nem az ázsiai mezeladás miatt vették meg Pakot (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere cáfolta azt a felvetést, hogy csapata az ázsiai mezeladások növelése érdekében vette meg Pak Dzsi Szungot annak idején.
márc. 22
16:32
DVSC: Bücs szerint a Honvéd játékosai néha rapszodikusan teljesítenek (She)
A DVSC-TEVA kedden a Bozsik-stadionban lép pályára a Magyar Kupa elődöntőjében. Bücs Zsolt, a Loki pályaedzője szerint a honvéd játékosai néha rapszodikusan teljesítenek. Erről a dvsc.hu számolt be.
márc. 22
16:34
Videó: sportszerűtlen volt az összecsuklott védő mellett lőtt gól? (She)
Brazíliában, a Campeonato Capixaba keretében rendezett Rio Branco–Vilavelhense (5–0) találkozón, a hazaiak támadója, Juca szerzett gólt érdekes körülmények között. A védő utolsó emberként csuklott össze, így a csatárnak nem volt nehéz dolga a kapuba továbbítani a labdát. Nézze meg a gólt és döntsön, sportszerűtlen volt-e a találat!
márc. 22
16:48
Arsenal: Fabregas szerint nem számít, hogy a Barcelonát kapták a BL-ben (She)
Cesc Fabregas, az Arsenal futballistája úgy véli, nem számít, hogy a Barcelonával került szembe együttese a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, mivel mindegyik csapat ellen a győzelem a cél.
márc. 22
16:50
Aerobik: testébresztő napot rendeznek vasárnap (She)
Aerobiknapot rendeznek vasárnap a Syma Sport- és Rendezvényközpontban, ahol neves fellépőkkel mozoghatnak együtt a sportág kedvelői. Edzést tart a szülés után visszatérő Béres Alexandra, valamint Varró Gyula, Gáspár Kata, Horváth Gréta és Kiss Gábor is.
márc. 22
16:52
FTC: Tököli szerint a Fradi csatárai kevés használható labdát kapnak (She)
Az ftcbaratikor.hu tájékoztatása szerint Tököli Attila, a Paks futballistája szerint a Ferencvárosban a csatárok kevés használható labdát kapnak a társaktól. A paksi támadó nem játszott a két csapat hét végi, Fradi-győzelemmel záruló bajnokiján.
márc. 22
16:54
Torna: Berki Krisztián a legjobb eredménnyel döntős Dohában (She)
Berki Krisztián a legjobb eredménnyel került a lólengés döntőjébe a dohai világkupa-versenyen.
márc. 22
16:56
Tenisz férfi fedett ob: Jaross Gábor nyerte meg a döntőt (She)
Jaross Gábor nyerte meg a szekszárdi Városi Tenisztelepen rendezett férfi fedett pályás országos bajnokságot, miután a hétfői döntőben legyőzte Szendrői Lászlót.
márc. 22
17:06
Inter: Sneijder sérülés miatt szerdán nem játszik a Livorno ellen (She)
Wesley Sneijder, az Inter labdarúgócsapatának játékosa izomsérülés miatt nem lép pályára csapata szerdai Livorno elleni bajnoki mérkőzésén.
márc. 22
17:06
Visszatér Afrikába a Dakar? (Behaviour)
Szerdán Párizsban jelentik be, hogy hol rendezik meg jövőre a világ legnehezebb autós terepversenyét, a Dakar-ralit, amelyet idén már második alkalommal dél-amerikai helyszíneken bonyolítottak le.
márc. 22
17:24
AC Milan: Pato combizmában szakadás van, heteket hagyhat ki (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta: valószínűleg hosszabb kihagyásra kényszerül brazil támadója, Pato.
márc. 22
17:42
Kerékpár: nem indul a Girón Lance Armstrong csapata (She)
Nem hívták meg Lance Armstrong csapatát, a RadioShakcet az idei olasz országúti kerékpáros körversenyre, a Giro d'Italiára.
márc. 22
17:44
Premjer-liga: három kiállítással tarkított mérkőzésen nyert a Rubin (She)
Hazai pályán szenvedett vereséget az ezúttal is Németh Norbert nélkül felálló Tom Tomszk az orosz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
márc. 22
17:46
Olaszország: tizenegy év börtön a szicíliai rendőrgyilkosságért (She)
A cataniai bíróság 11 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 23 éves Daniele Micalét, mivel a drukker a testület szerint felelős egy rendőr 2007-es meggyilkolásáért. Filippo Rocatit a Catania–Palermo szicíliai derbi után ölték meg.
márc. 22
17:48
Ausztria: sajtóértesülések szerint Sáfár új szerződést kap (She)
Az osztrák Kurier című lap szerint Sáfár Szabolcsnak új szerződést ajánlanak az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Ausztria Wien vezetői.
márc. 22
18:00
Juventus: Antonio Chimenti az öltözőben törte el a kezét (She)
Újabb kapusát veszítette el az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus együttese.
márc. 22
18:02
Görögország: négy ujját vitte el egy petárda a biztonsági embernek (She)
Rendkívül súlyos kézsérülést szenvedett egy biztonsági emberként dolgozó görög hölgy a Panathinaikosz–Olympiakosz athéni derbin.
márc. 22
18:18
Görögország: Otto Rehhagel csak a vb után kaphat új szerződést (She)
A nyári labdarúgó-világbajnokság után ül csak le tárgyalni Otto Rehhagel és a Görög Labdarúgó-szövetség (EPO) vezérkara a német szövetségi kapitány szerződésének meghosszabbításáról.
márc. 22
18:20
Leverkusen: Stefan Kiessling nem játszhat a Schalke ellen (She)
Kihagyja a Schalke elleni rangadót Stefan Kiessling, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Leverkusen csatára.
márc. 22
18:36
Paraguay: a fejbe lőtt Cabanast Argentínában kezelik tovább (She)
A január végén egy mexikói szórakozóhelyen fejbe lőtt paraguayi válogatott labdarúgót, Salvador Cabanast egy argentínai klinikára szállították rehabilitációra.

Keresés