2010. március 24. szerda

márc. 24
12:54
Magyar Kupa: Herczeg és Morales szerint sem dőlt el a továbbjutás (She)
Mint ismeretes, tegnap döntetlennel zárult a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzése: a DVSC-TEVA 1–1-et játszott a Bp. Honvéddal a Bozsik-stadionban. A vendégek szakvezetője, Herczeg András szerint továbbra is teljesen nyílt a továbbjutás kérdése.
márc. 24
12:54
Alonso szerint nyolcesélyes a száguldás Melbournben (Behaviour)
A bahreini nyitányon győztes spanyol Fernando Alonso úgy véli, nyolc pilótának van esélye első helyen célba érni vasárnap, a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság második futamán, az Ausztrál Nagydíjon.
márc. 24
13:12
Női kézilabda: Győrben már Tomori pótlásán gondolkodnak (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Győr női kézilabdacsapata szerződést bontott a válogatott átlövővel, Tomori Zsuzsannával. A klubtól származó információk szerint a vezetők már a játékos nyári pótlásáról gondolkodnak.
márc. 24
13:30
A tartalékba száműzték a győri átlövőt (Behaviour)
Szerződést bontott a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata és Tomori Zsuzsanna válogatott átlövő. Szerződése 2011-ig szólt, de az ETO száműzte a tartalékhoz.
márc. 24
13:48
Győr: Babic könnyített edzéseket végez, a Pápa ellen játszhat (She)
A Győri ETO FC horvát hátvédje, Valentin Babic a DVTK elleni szombati bajnokin elszenvedett sérülését követően már könnyített edzéseket végez, a hétvégén a Pápa ellen már pályára léphet – adta hírül a győri klub hivatalos honlapja.
márc. 24
13:48
Bundabotrány: 31 őrizetbe vétel Törökországban (Metropol)
A februári 77 után a napokban további 31 személyt vettek őrizetbe Törökországban, akiket a közelmúltbeli bundabotrányban való részvétellel gyanúsítanak.
márc. 24
13:50
Portsmouth: a Pompey átigazolási időszakon kívül is adhat el játékosokat (She)
Az angol élvonalbeli Portsmouth labdarúgócsapatának csődbiztosa, Andrew Andronikou bejelentette: engedélyt kaptak a Premier League-től arra, hogy az átigazolási időszakon kívül is eladhassanak futballistákat.
márc. 24
14:06
Folytatódó futballkomédia - Csányit még nem kereste meg az MLSZ (Behaviour)
Az OTP Bank médiakommunikációs osztálya lapunk érdeklődésére azt a tájékoztatást adta, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségből (MLSZ) nem keresték meg hivatalosan Csányi Sándort, a pénzintézet elnök vezérigazgatóját. Mivel nem kapott felkérést, így nincs mire reagálnia a bankvezérnek.
márc. 24
14:08
Török bundabotrány - újabb őrizetbe vétel (Behaviour)
A februári 77 után a napokban további 31 személyt vettek őrizetbe Törökországban, akiket a közelmúltbeli bundabotrányban való részvétellel gyanúsítanak.
márc. 24
14:10
Műtétje után újra versenyez Pars Krisztián (Behaviour)
A kalapácsvető olimpikon már alkalmas az edzésekre, május végétől pedig versenyeit tervezi. Pars Krisztiánt néhány hónapja lágyéksérvvel műtötték, de kezd formába lendülni.
márc. 24
14:24
Futsal: Horvátország rendezi a 2012-es Európa-bajnokságot (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség bejelentette: Horvátország rendezheti meg a 2012-es futsal Európa-bajnokságot.
márc. 24
14:26
Bayern München: Ha elmegyek, akkor biztosan Spanyolországba - Ribéry (She)
Franck Ribéry, a Bayern München labdarúgócsapatának játékosa még mindig nem döntött a jövőjéről, de kizárta, hogy Angliában folytassa a pályafutását. A francia futballista kijelentette: vagy további öt évig marad a bajoroknál, vagy spanyol csapathoz igazol.
márc. 24
14:42
MTK: Szekeres legkésőbb a Ferencváros ellen visszatér (She)
Öt hónapja játszott utoljára mérkőzést Szekeres Adrián, az MTK U20-as vb-bronzérmes labdarúgója. A védő klubja hivatalos honlapjának elmondta, felépült a vállsérüléséből, és jövő héten a Paks elleni idegenbeli bajnokin akár már pályára is léphet.
márc. 24
15:00
Kosárlabda: az Atomerőmű nyerte a kiskunfélegyházi jótékonysági meccset (She)
Ma Kiskunfélegyházán gálameccs keretében találkozott egymással a Szolnok és az Atomerőmű. A jótékonysági férfi kosárlabda-mérkőzés a paksiak 81–77-es győzelmével ért véget.
márc. 24
15:18
Ferencváros: Short szerint a rossz védekezés okozta a vereséget (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, elvesztette veretlenségét a Ferencváros a labdarúgó Ligakupa középdöntőjében, miután 4–1-re kikapott a Haladás vendégeként. Craig Short, a Fradi edzője a rossz védekezésben látta a keddi szombathelyi vereség okát.
márc. 24
15:36
Jégkorong-vb: új kapitány a kanadai és a szlovák válogatottnál (She)
A kanadai Glen Hanlon lett a májusi világbajnokságra készülő szlovák jégkorong-válogatott új szövetségi kapitánya, míg a kanadai együttes élére Craig MacTavisht nevezték ki.
márc. 24
15:38
Atlétika: Pars Krisztián május végén kezdené a versenyszezont (She)
Már két hete teljes értékű munkát végezhet a múlt év végén lágyéksérvvel műtött olimpiai ezüstérmes kalapácsvető, Pars Krisztián, aki azt tervezi, hogy májusban versenyez először az idén.
márc. 24
15:40
Blog: edzés két méteres hóbuckák között - Németh Norbert írása (She)
Újabb írással és fotóval jelentkezett blogjában Németh Norbert, a Tom Tomszk magyar légiósa. A középpályás ezúttal csapata szerepléséről, valamint a szibériai körülményekről ír.
márc. 24
15:54
Blog: edzés kétméteres hóbuckák között - Németh Norbert írása (She)
Újabb írással és fotóval jelentkezett blogjában Németh Norbert, a Tom Tomszk magyar légiósa. A középpályás ezúttal csapata szerepléséről, valamint a szibériai körülményekről ír.
márc. 24
16:12
A következő kupaidényben egy játékos két klubban is szerepelhet a nemzetközi kupaporondon (Infostart)
A következő európai kupaszezonban a labdarúgóknak lehetőségük lesz arra, hogy egy idényen belül akár két különböző csapatban is pályára lépjenek a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában.
márc. 24
16:12
UEFA: a következő kupaidényben egy játékos két klubban is szerepelhet (She)
A következő európai kupaszezonban a labdarúgóknak lehetőségük lesz arra, hogy egy idényen belül akár két különböző csapatban is pályára lépjenek a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában.
márc. 24
16:12
Overdose újból versenyezhet (Metropol)
Minden remény megvan arra, hogy súlyos betegsége után ismét versenyezhet Overdose - erősítette meg az MTI-nek szerdán, Berlinben Mikóczy Zoltán, a magyar „csodaló” tulajdonosa.
márc. 24
16:12
Overdose újból versenyezhet a remények szerint (Behaviour)
Minden remény megvan arra, hogy súlyos betegsége után ismét versenyezhet Overdose - erősítette meg az MTI-nek szerdán, Berlinben Mikóczy Zoltán, a magyar "csodaló" tulajdonosa.
márc. 24
16:14
Bulgária: a CSZKA elnöke a csapat visszaléptetésén gondolkodik (She)
A CSZKA Szófia elnöke kilátásba helyezte, hogy visszalépteti csapatát a bolgár labdarúgó-bajnokság élvonalbeli küzdelmeitől. Mint korábban megírtuk, a fővárosi gárdát több mint 10 ezer dollárnak megfelelő összegre büntették, valamint a pályáját három mérkőzésre betiltották, mert szurkolói a Lokomotiv Mezdra elleni idegenbeli találkozón berohantak a pályára.
márc. 24
16:30
Sevilla: Perotti és Zokora is hetekre kidőlt izomsérülés miatt (She)
A Sevilla a spanyol labdarúgó-bajnokság keddi játéknapján egy 92. percben kapott gól miatt csak 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó Xerezzel, a mérkőzésen ráadásul két játékosa is megsérült.
márc. 24
17:06
Csányi Sándort felkérték az MLSZ-elnökjelöltségre, még gondolkodik (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökválasztást és közgyűlést előkészítő bizottsága hivatalosan felkérte Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját, hogy vállalja el a jelöltséget a szervezet elnöki posztjára.
márc. 24
17:24
Kendó: a főpróba sikerült, jöhet az előadás, az Európa-bajnokság (She)
Sikeresen lezajlott a XXIII. Kendó Európa-bajnokság főpróbája, a válogatott csapat versenygyakorlásával egybekötve.
márc. 24
17:26
MLSZ: Csányi Sándort szeretnék elnöknek (She)
Az MLSZ elnökválasztást és közgyűlést előkészítő bizottsága képviseletében Helmeczy László alelnök, a bizottság elnöke és Garancsi István, az elnökség és a bizottság tagja felkérte Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját, hogy legyen a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a leköszönő Kisteleki István után. Erről az mlsz.hu számolt be.
márc. 24
17:42
Labdarúgás: Hriszto Sztoicskovnak 6700 dollárt kell fizetnie (She)
Hriszto Sztoicskovnak 6700 dollárt kell fizetnie, amellett nyilvános bocsánatkérésre is kötelezte a Dél-afrikai Köztársaság futball-ligája (PSL).
márc. 24
17:42
MLSZ: Csányit végre felkérték, most ő gondolkodik (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökválasztást és közgyűlést előkészítő bizottsága kedden hivatalosan felkérte Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját, hogy vállalja el a jelöltséget a szervezet elnöki posztjára.
márc. 24
18:00
Vb 2010: Löw megerősítette, Adler lesz az első számú kapus (She)
Hiába a René Adlert érő heves kritikák, Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megerősítette, hogy a Bayer Leverkusen kapusa lesz a Nationalelf első számú kapusa a tornán.
márc. 24
18:02
Műkorcsolya-vb: Vardanjan nem jutott a legjobb 24 közé, 41. lett (She)
A várakozásoknak megfelelően nem jutott a legjobb 24 közé, így nem mutathatja be a kűrjét Vardanjan Tigran a Torinóban zajló műkorcsolya-világbajnokságon, miután a férfi verseny szerdai rövidprogramja során csak a 41. lett.
márc. 24
18:18
Magyar Kupa: Újpest-ZTE elődöntő élőben, az NSO-n! (She)
Elkezdődött az Újpest–Zalaegerszeg labdarúgó Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzése, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 24
18:20
Real Madrid: Pellegrini furcsállja, hogy kritizálják csapatát (She)
Manuel Pellegrini, a Real Madrid vezetőedzője úgy nyilatkozott, furcsának tartja, hogy annyi kritikát kap csapata, amely a klub utóbbi éveinek legjobb együttese.
márc. 24
18:36
DVTK: az elkövetkező mérkőzések döntenek Tornyi sorsáról (She)
A dvtk.eu tájékoztatása szerint a DVTK labdarúgócsapatát üzemeltető gazdasági társaság egyelőre nem vált a vezetőedzői poszton, a Tornyi Barnabás által vezetett szakmai stáb sorsa azonban az elkövetkező mérkőzések eredményétől függ majd.
márc. 24
18:54
Sevilla: a klubelnök három órát tárgyalt Aragonésszel, de nem egyeztek meg (She)
A Manolo Jiménez kedd éjjeli menesztésével vezetőedző nélkül maradt Sevilla elnöke, José María del Nido ma délután három órán keresztül tárgyalt Luis Aragonésszel, akit az elküldött szakember helyére szeretnének kinevezni.
márc. 24
18:56
Tenisz: Czink meccslabdát hárítva nyert a holland Rus ellen (She)
Czink Melinda 3:6, 6:1, 7:6-ra nyert a holland Arantxa Rus ellen a Miamiban zajló teniszverseny első fordulójában.
márc. 24
19:48
Férfi kosár MK: a Sopron megnyugtató előnyt szerzett a Kaposvár ellen (She)
A Sopron magabiztosan, 86–63-ra megverte a Kaposvárt hazai pályán a férfi kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, így megnyugtató előny tudatában készülhet a visszavágóra.
márc. 24
19:50
Francia Kupa: a Monaco a sírból hozta vissza a Sochaux elleni meccset (She)
Nem mindennapi körülmények között jutott a négy közé a Monaco a Francia Kupában. A hazai pályán játszó hercegségbeliek 3–2-es vesztésre álltak a Sochaux ellen, ám a 94. percben a kolumbiai Juan Pablo Pino góljával egyenlítettek, így kiharcolták a hosszabbítást. A ráadásban aztán újra betaláltak, ezzel pedig 4–3-ra megnyerték a mérkőzést.
márc. 24
20:06
DVSC: külön készül a csapattól a Haladás ellen megsérülő Mészáros (She)
A dvsc.hu tájékoztatása szerint külön készül a csapattól Mészáros Norbert, a DVSC labdarúgója, aki még Szombathelyen, a Haladás elleni összecsapáson sérült meg.
márc. 24
20:06
MK: Újpesten szerzett előnyt a ZTE (Metropol)
Az Újpest hazai környezetben 1-0-s vereséget szenvedett szerdán a Zalaegerszegtől a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.
márc. 24
20:08
Magyar Kupa: Balázs Zsolt góljával nyert a Zalaegerszeg Újpesten (She)
Egygólos győzelmet aratott a Zalaegerszeg Újpesten a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.
márc. 24
20:24
Női kézilabda: Mátéfi Eszter egy évvel hosszabbított Békéscsabán (She)
Szerda délután újabb egyéves megállapodást írt alá a Mondi-Békéscsabai Előre NKSE élvonalban szereplő női kézilabdacsapatával az együttes vezetőedzője, Mátéfi Eszter. A női válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó szakember  2011. június 30-ig kötelezte el magát a felsőházi rájátszásba jutott gárdához.
márc. 24
20:26
Férfi kosárlabda MK: kikapott, de továbbjutott a Falco a Körmend ellen (She)
A Falco 76–72-re kikapott a Körmendtől Szombathelyen a férfi kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, de az első meccsen elért eredményének köszönhetően így is kiharcolta a legjobb négy közé kerülést.
márc. 24
20:28
Férfi röplabda Extraliga: a Kecskeméttel játssza a döntőt a Kaposvár (She)
A Kecskemét 3:0-ra győzött Dunaújvárosban a férfi röplabda Extraliga elődöntőjében, így a párharcot 3–1-re megnyerve bejutott a döntőbe.
márc. 24
20:42
Férfi vízilabda Euroliga: már az első meccsen elszállt az Eger (She)
Nagyon kikapott az Eger a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjének első összecsapásán a Partizan Beográdtól. A magyar csapat 12–4-es veresége után gyakorlatilag formalitássá vált a visszavágó.
márc. 24
20:44
Női kézilabda: Herr Anita eljön Oldenburgból, és lehet, hogy hazatér (She)
Jól érezte magát, egyre jobban ment is neki a játék, mégis távozik a német Bundesliga harmadik helyén álló VfL Oldenburg csapatától Herr Anita.
márc. 24
21:00
Női röplabda Extraliga: Békéscsaba-NRK-Nyíregyháza az ötödik helyért (She)
A női röplabda Extraliga szerdai játéknapján eldőlt, hogy a Békéscsaba és az Euroaszfalt-NRK-Nyíregyháza játszhat egymás ellen az ötödik helyért, míg a hetedik helyért az Újpest a Nyíregyházi Főiskola SE-vel küzd meg.
márc. 24
21:00
Euroliga: Súlyos vereséget szenvedett az Eger (Metropol)
Az Eger férfi vízilabdacsapata hazai környezetben 12-4-re kikapott szerdán a szerb Partizan Beogradtól az Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 24
21:36
Jégkorong ob I: már csak egy győzelem kell a Vasasnak a bronzéremhez (She)
A Vasas Bp. Stars 4–1-re legyőzte a Ferencvárost a jégkorong ob I harmadik helyéért zajló párharcban, így már csak egy győzelem hiányzik neki a bronzérem megszerzéséhez.

Keresés