2010. március 27. szombat

márc. 27
16:09
Championship: Gyepes gólja adta meg a kezdőlökést, már negyedik a Cardiff (She)
Az angol labdarúgó-másodosztály (Championship) 39. fordulójának első szombati mérkőzésén Gyepes Gábor együttese, a Cardiff City idegenben 2–1-re legyőzte a Crystal Palace-t, sikerével pedig feljött a 4. helyre. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót, sőt, a 4. percben az ő góljával szerezte meg a vezetést a walesi csapat.
márc. 27
16:11
Soproni Liga: két mérkőzés 16 órától élőben az NSO-n! (She)
16 órakor két újabb mérkőzés kezdődik a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában: a Kaposvár a Paksot, a Győr pedig a Lombard Pápát fogadja. Kövesse a mérkőzéseket élőben az NSO-n!
márc. 27
16:27
Profi ökölvívás: elbukta első világbajnoki címvédését a japán Kameda (She)
Némi meglepetésre elbukta első címvédő mérkőzését a WBC légsúlyú világbajnoka, Kameda Koki.
márc. 27
16:29
Prágai félmaratoni: a nőknél és a férfiaknál is kenyai siker született (She)
A női viadalt Rose Kosgei kiváló, 1:09:57 órás eredménnyel nyerte meg, míg a férfiaknál Joel Kimurer győzött a szintén remeknek nevezhető 1:00:09 órás idővel.
márc. 27
16:45
Barcelona: Xavi és Piqué is elutazott a kerettel Mallorcára (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szombaton Mallorcán vendégszerepel a címvédő Barcelona. Pep Guardiola vezetőedző keretében ismét ott található az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódó Xavi.
márc. 27
16:47
Paraguay: a fejbe lőtt Cabanas szabadrúgásokat gyakorol (She)
A két hónappal ezelőtt fejbe lőtt paraguayi válogatott labdarúgó, Salvador Cabanas a minap szabadrúgásokat gyakorolt és kosárra dobott az argentínai klinikán, ahová rehabilitációra szállították.
márc. 27
17:03
Soproni Liga: Diego gólja döntött az Újpest és a Honvéd rangadóján (She)
A labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában fővárosi rangadót rendeztek, amelyen az Újpest a Budapest Honvédot fogadta. A hazaiak könnyen megszerezhették volna a vezetést az első félidőben, egy "ajándékba" kapott büntetőből azonban Kabát Péter a kaput sem tudta eltalálni. Az igazsághoz tartozik, hogy a Honvédnak volt egy kapufája Abraham révén. A második félidőben Diego bombagóljával hamar…
márc. 27
17:05
Soproni Liga: az MTK legyőzte hazai pályán a Nyíregyházát (She)
Megérdemelt, 4–0-s győzelmet aratott az MTK a Nyíregyháza felett a Soproni Liga 20. fordulójának szombat délutáni találkozóján. A fővárosi kék-fehérek góljain Kulcsár Tamás, Könyves Norbert, Pál András és Lázok János osztozott.
márc. 27
17:07
Red Bull Air Race: Besenyei harmadik lett Abu-Dzabiban (She)
Besenyei Péter a harmadik helyen végzett a Red Bull Air Race gyorsaságiműrepülő-világbajnoki sorozat idei első versenyén, az Egyesült Arab Emírségek fővárosában.
márc. 27
17:21
Soproni Liga: Csukics a hajrában egyenlített a DVTK ellen (She)
Balajti Ádám góljával mintegy 80 percig vezetett a Diósgyőr Kecskeméten a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában, azonban Vladan Csukics nem sokkal a vége előtt egyenlített. A DVTK Bognár Zsolt kiállítása miatt az utolsó negyedórában emberhátrányban játszott. A diósgyőriek Tornyi Barnabás irányításával négy vereség után az első pontjukat szerezték meg a tavaszi szezonban.
márc. 27
17:23
NB II, Keleti csoport: magabiztosan nyert a DVSC-DEAC és a Szolnok is (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 19. fordulójában magabiztosan, 3–0-ra nyert a listavezető DVSC-DEAC a Mezőkövesd ellen, ám így sem tudta növelni előnyét a táblázaton, mivel a Szolnoki MÁV FC is győztesen hagyta el a pályát.
márc. 27
17:25
Női kosárlabda: a Sopron jutott elsőként a Magyar Kupa döntőjébe (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa szombati első elődöntőjében 79:71-es győzelmet aratott a MKB-Euroleasing Sopron a Szeviép-Szeged felett, így Székely Norbert tanítványai várnak a MiZo Pécs 2010–ZTE-Zala Volán párharc győztesére a vasárnapi döntőben.
márc. 27
17:39
NB II, Nyugati csoport: három pontot ért a négy kozármislenyi gól (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Nyugati csoportban négy mérkőzést rendeztek, a vendéglátók közül a Hévíz és a Kozármisleny otthon tudta tartani a három pontot, a Budaörs és az Ajka ellenben csak egyet-egyet.
márc. 27
17:41
Soproni Liga: Ennyi gólhelyzet kihagyására nincs mentség - McStay (She)
Nem sikerült talpra állnia a tavaszt rosszul kezdő Újpest labdarúgócsapatának: a lila-fehérek tizenegyest hibáztak a Soproni Liga szombati játéknapján, és végül Diego bombagóljával 1–0-s vereséget szenvedtek a Budapest Honvédtól. William McStay, az Újpest vezetőedzője szerint megbocsáthatatlan a sok kihagyott helyzet, a vendégeket irányító Massimo Morales a kispestiek helyes taktikáját méltatta a…
márc. 27
17:42
Besenyei harmadik Abu-Dzabiban (Metropol)
Besenyei Péter a harmadik helyen végzett a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat idei első versenyén, az Egyesült Arab Emírségek fővárosában.
márc. 27
17:42
NBI - eredmények (Behaviour)
A győztesek a Honvéd és az MTK, Kecskeméten, Pápán és Kaposváron döntetlen lett az eredmény.
márc. 27
17:43
Bundesliga: a Stuttgart fordított a Bayern München vendégeként (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójában a Bayern München hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a VfB Stuttgarttól. A bajnok Wolfsburg gyengén játszott a Mainz ellen, azonban Edin Dzeko klasszisának köszönhetően begyűjtötte a három pontot.
márc. 27
17:57
Soproni Liga: Zalaegerszeg-DVSC mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A forduló egyik rangadóját szombat délután Zalaegerszegen rendezik, ahol a ZTE a bajnoki címvédő Debrecent fogadja. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a találkozót!
márc. 27
17:59
Serie B: megint nem sikerült nyernie Vass Ádám csapatának (She)
Csupán 1–1-es döntetlent ért el Vass Ádám csapata, az élvonalba pályázó Brescia a középmezőnyben tanyázó Albinoleffe vendégeként az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
márc. 27
18:01
Műkorcsolya-vb: Sebestyén Júlia 15. hellyel fejezte be karrierjét (She)
Sebestyén Júlia öt helyet rontott a szombati kűrben, így a 15. helyen fejezte be élete utolsó versenyét, a torinói műkorcsolya-világbajnokságot.
márc. 27
18:15
Soproni Liga: igazságos döntetlen a Kaposvár és a Paks meccsén (She)
Eseménytelen első félidőt követően a második félidőben esett egy-egy góllal döntetlent játszott egymással a Kaposvár és a Paks. A találkozón valamivel aktívabb volt a hazai alakulat, ám a védekezését kiválóan megszervező vendégek nagyszerűen hárították a támadásokat. Sőt, a Paks a vezetést is megszerezte, de a Kaposvár végül egyenlíteni tudott.
márc. 27
18:17
Soproni Liga: a hajrában egyenlített Győrben a Pápa (She)
Döntetlent játszott Győrben a Lombard Pápa együttese a labdarúgó NB I 20. fordulójában.
márc. 27
18:18
Kiütéses győzelmével élen a Chelsea (Metropol)
A Chelsea hazai környezetben 7-1-re kiütötte az Aston Villát szombaton az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
márc. 27
18:19
Premier League: a négygólos Lampard vezetésével parádézott a Chelsea (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Chelsea hazai pályán 7–1-re kiütötte az Aston Villát. A mérkőzés főszereplője Frank Lampard volt, aki négy gólt szerzett, emellett pedig kiosztott egy gólpasszt is. Az Arsenal az utolsó percben vesztett fontos pontokat Manuel Almunia hibája után.
márc. 27
18:21
Videó: nézze meg Gyepes Gábor Crystal Palace elleni gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az angol labdarúgó-másodosztály (Championship) 39. fordulójának első szombati mérkőzésén Gyepes Gábor együttese, a Cardiff City idegenben 2–1-re legyőzte a Crystal Palace-t, sikerével pedig feljött a 4. helyre. Az alábbi videón megtekintheti a magyar légiós találatát, amellyel megszerezte a vezetést a walesi csapatnak.
márc. 27
18:23
Serie A: Roma-Internazionale mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójának rangadóján a bajnoki címvédő Internazionale az AS Roma vendégeként lép pályára 18 órai kezdéssel. A rómaiak a forduló előtt négy ponttal a listavezető milánóiak mögött a harmadik helyen álltak. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a találkozót!
márc. 27
18:25
Skócia: a Celtic feledtette a szerdai négygólos vereséget (She)
A kétgólos Robbie Keane vezérletével a Celtic feledtette a St. Mirrentől szerdán elszenvedett négygólos, edzőbuktató vereséget; a zöld-fehérek 3–1-re legyőzték a Kilmarnockot a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
márc. 27
18:51
Kiütéses győzelmével élen a Chelsea (Infostart)
A Chelsea hazai környezetben 7-1-re kiütötte az Aston Villát szombaton az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
márc. 27
18:51
Videó: íme, Nasri találata és Almunia elképesztő hibája! (She)
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal az utolsó percben vesztett fontos pontokat Manuel Almunia hibája után a Birmingham ellen az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
márc. 27
18:53
Videó: Lampard négy gólja és a Chelsea győzelme a Villa ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Chelsea hazai pályán 7–1-re kiütötte az Aston Villát. A mérkőzés főszereplője Frank Lampard volt, aki négy gólt szerzett, emellett pedig kiosztott egy gólpasszt is. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
márc. 27
18:55
Bayern München: Robben játéka kérdéses az MU ellen (She)
Lehet, hogy Arjen Robben, a Bayern München labdarúgócsapatának játékosa nem léphet pályára a Manchester United elleni keddi Bajnokok Ligája negyeddöntőn, mert a szombati, VfB Stuttgarttal szemben 2–1-re elvesztett mérkőzés alkalmával vádlisérülést szenvedett.
márc. 27
19:09
Championship: Priskin Tamás góljával mentett pontot a QPR (She)
Az angol labdarúgó-másodosztály (Championship) 40. fordulójában a QPR kétgólos hátrányból egyenlített a Preston North End otthonában. A vendégcsapat második gólját Priskin Tamás szerezte a 66. percben.
márc. 27
19:27
Bayern München: Arjen Robben játéka kérdéses az MU ellen (She)
Lehet, hogy Arjen Robben, a Bayern München labdarúgócsapatának játékosa nem léphet pályára a Manchester United elleni keddi Bajnokok Ligája negyeddöntőn, mert a szombati, VfB Stuttgarttal szemben 2–1-re elvesztett mérkőzés alkalmával vádlisérülést szenvedett.
márc. 27
19:29
Vb 2010: Bernd Schuster is az elefántcsontparti kapitányjelöltek között (She)
Miután Guus Hiddink visszautasította az Elefántcsontparti Labdarúgó-szövetség felkérését a szövetségi kapitányi posztra, Bernd Schuster neve is felvetődött a jelöltek között. A Real Madrid korábbi vezetőedzője is elismerte, hogy tárgyal az „elefántok” kapitányi posztjáról.
márc. 27
19:30
Talmácsi utolsó tesztsorozata a vb előtt (Metropol)
Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság április 11-i rajtja előtti utolsó, háromnapos tesztsorozatát kezdte meg szombaton Jerezben.
márc. 27
19:31
Vízilabda Euroliga: idegenbeli sikerével közel a Final Fourhoz a Jug (She)
A vízilabda Euroliga negyeddöntőjének szombati mérkőzésén a Jug Croatia legyőzte idegenben a Barcelonetát.
márc. 27
19:33
Vívás: Boczkó Gábor bronzérmes a németországi párbajtőr vk-n (She)
Boczkó Gábor a harmadik, Imre Géza pedig a nyolcadik helyen végzett szombaton a férfi párbajtőrözők heidenheimi világkupa-viadalán.
márc. 27
19:35
Férfi vízilabda ob I: négygólos szegedi siker született Pécsett (She)
A férfi vízilabdázók országos bajnokságában négygólos sikert aratott idegenben Kásás Zoltán együttese: a Szeged 13–9-re nyert a Pécs ellen.
márc. 27
19:45
Soproni Liga: a Zalaegerszeg kiütötte a bajnoki címvédőt (She)
A hazai pályán játszó ZTE Marián Sluká, Darko Pavicsevics, Illés Gyula és Szalai Tamás góljainak köszönhetően megérdemelt, 4–1-es győzelmet aratott a DVSC-TEVA ellen a Soproni Liga 20. fordulójának szombat esti összecsapásán. A zalaiak ezzel már a negyedik helyen állnak.
márc. 27
19:47
Tenisz: Montanés és Tipszarevics kivételével menetelnek a kiemeltek (She)
A Miamiban zajló férfi tenisztorna második fordulójában a kiemelt versenyzők két kivétellel továbbjutottak, a 26. helyen kiemelt Albert Montanés, valamint a harmincegyedikként rangsorolt Janko Tipszarevics kikapott a francia Florent Serrától, valamint a német Philipp Petzschnertől.
márc. 27
19:49
Evezés: Csepelen húsz egyesület evezőseivel kezdődött a szezon (She)
A Gubacsi hídnál rendezték meg a szezon első evezősviadalát, a tavaszi hosszútávú versenyt. A csepeli évadnyitón húsz klub egységei ültek hajóba, hogy teljesítsék a hat kilométeres távot. A Magyar Evezősszövetség tizenhat kategóriában hirdetett győztest. Néhány papírforma-győzelem mellett meglepetések is születtek.
márc. 27
20:03
Profi ökölvívás: Sithsamerchai Japánban védte meg vb-övét (She)
Nagy küzdelemben, egyes külföldi beszámolók szerint vitatható körülmények között védte meg WBC szalmasúlyú világbajnoki címét Oleydong Sithsamerchai.
márc. 27
20:05
Női kézilabda NB I: a Győr hatvan góllal búcsúzott az alapszakasztól (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 22., utolsó fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC nagyon megszórta a sereghajtó, túlélésre játszó Hunniát. A Rába-partiak így pontveszteség nélkül zárták az alapszakaszt.
márc. 27
20:07
Serie A: az AS Roma legyőzte a listavezető Intert (She)
Az AS Roma 2–1-re legyőzte hazai pályán a listavezető Internazionalét az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójának nyitó mérkőzésén.
márc. 27
20:21
A Zete kiütötte a Debrecent, így élen maradt a Videoton (Infostart)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában a Zalaegerszeg meglepetésre 4-1-re kiütötte a Debrecent, s ezzel feljött a negyedik helyre. A Debrecen maradt második a Videoton mögött. További eredmények: Újpest-Honvéd 0-1, Győr-Pápa 1-1, Kecskemét-Diósgyőr 1-1, MTK-Nyíregyháza 4-0, Kaposvár-Paks 1-1
márc. 27
20:21
Férfi kosárlabda NB I: majdnem megégett az Olaj Salgótarjánban (She)
A férfi kosárlabda NB I 24. fordulójában a második helyen álló Szolnoki Olaj mindössze öt ponttal, 80–75-re tudta idegenben legyőzni az utolsó előtti Salgótarjáni KSE-t.
márc. 27
20:23
A Roma megverte az Intert, nyílt az olasz bajnokság (Infostart)
Az AS Roma hazai környezetben 2-1-re nyert a címvédő, listavezető Internazionale ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati rangadóján.
márc. 27
20:23
Férfi vízilabda ob I: kiütéses Honvéd-siker az OSC otthonában (She)
Kiütéses, 16–4-es sikert aratott a Domino Honvéd az OSC otthonában a férfi vízilabda bajnokság hétvégi fordulójának szombat esti mérkőzésén.
márc. 27
20:39
Bundesliga: Kuranyi két góljával nyert, és az élre állt a Schalke (She)
A Schalke kihasználta a Bayern München délutáni vereségét, és 2–0-s leverkuseni győzelmével az élre állt a német labdarúgó-bajnokság élvonalában. A gelsenkircheniek hőse megint Kevin Kuranyi volt: a kétszer a kapuba találó támadó a 16. és a 17 gólját szerezte a 2009–2010-es bajnoki idényben, ezzel átvette a vezetést Bundesliga góllövőlistáján.
márc. 27
20:57
Videó: nézze meg az AS Roma Internazionale elleni sikerét! (She)
Mint arról beszámoltunk, az AS Roma 2–1-re legyőzte hazai pályán a listavezető Intert az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójában. Az alábbi videón megtekintheti a találkozó góljait!

Keresés