2010. március 28. vasárnap

márc. 28
17:42
Férfi kézilabda BL: idegenben győzte le a Kiel a Handboldot (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Kiel, akárcsak a Veszprém, idegenben diadalmaskodott. A német csapat a dán Handboldot győzte le 31–33-ra.
márc. 28
17:45
Dzsudzsák góllal vette ki részét a PSV sikeréből (Metropol)
Dzsudzsák Balázs góllal vette ki részét a PSV Eindhovennek a Venlo vendégeként vasárnap aratott 4-2-es győzelméből a holland labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.
márc. 28
17:54
Ciprus: Leandróval nyert rangadót az Omonia, Naggyal az Anorthoszisz (She)
Folytatódik a ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Omonia és az Anorthoszisz versenyfutása, miután mindkét csapat rangadót nyert vasárnap.
márc. 28
18:12
Aerobik: fantasztikus hangulat a tavasz legnagyobb sportági buliján (She)
Remek hangulatban 1400 mozogni vágyó részvételével zajlott le a 4. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap. A tavasz legnagyobb aerobik eseményét a SYMA csarnokban rendezték meg március 28-án. A sportág szerelmeseit népszerű előadók, és remek óratípusok várták – az összegyűltek mindegyiket bátran kipróbálhatták. A résztvevők összesen 9800 aerobik órát teljesítettek.
márc. 28
18:14
NB II: otthon kapott ki a REAC, a Honvéd II ikszelt a Vidi II-vel (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a BKV Előre győzött a feljutásra pályázó REAC otthonában, így tavasszal továbbra is száz százalékos mutatóval rendelkezik, a Bőcs megverte a Makót. Nyugaton a Tatbánya győzött a Szigetszentmiklós ellen, a Budapest Honvéd II ikszelt a. Videoton-Puskás Akadémiával.
márc. 28
19:06
Premier League: 3-0-ra győzte le a Liverpool Fülöp nélküli Sunderlandet (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a hazai pályán játszó Liverpool egy félidőnyi remekléssel 3–0-ra győzte le a Fülöp Mártont a keretbe sem nevező Sunderlandet. Fernando Torres duplázott, rajta kívül Glen Johnson volt még eredményes.
márc. 28
19:24
Fernando Torresszel jobban megy a Liverpoolnak (Infostart)
A hetek óta botladozó Liverpool hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Sunderland felett az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 28
19:24
Premier League: 3-0-ra győzte le a Liverpool a Fülöp nélküli Sunderlandet (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a hazai pályán játszó Liverpool köszönhetően első félidőnyi remeklésének, 3–0-ra győzte le a Fülöp Mártont a keretbe sem nevező Sunderlandet. Fernando Torres duplázott, rajta kívül Glen Johnson volt még eredményes.
márc. 28
19:26
Francia Kupa: a PSG ellen folytatódhat az amatőrcsapat csodás menetelése (She)
A már két élvonalbeli csapatot búcsúztató negyedosztályú Quevilly a Paris Saint-Germaint, a Monaco a Lens együttesét fogadja a labdarúgó Francia Kupa elődöntőjében.
márc. 28
19:33
Simán győzött a Liverpool (Metropol)
A hetek óta botladozó Liverpool hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Sunderland felett az angol labdarúgó-bajnokság 32.fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 28
19:42
Bundesliga: Brouwers döntött, kikapott a HSV a Gladbachtól (She)
A Borussia Mönchengladbach Roel Brouwers 43. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Hamburger SV-t a német labdarúgó Bundesliga vasárnap kora esti mérkőzésén. A Gladbach öt bajnoki (és február 13.) után győzött ismét. A Hamburgban Zé Roberto 300. Bundesliga-találkozóján lépett pályára, de nem fog szívesen visszaemlékezni a jubileumra.
márc. 28
19:44
Soproni Liga: a hajrában mentett pontot a Ferencváros (She)
A Soproni Liga 20. fordulójának záró mérkőzésén, a Ferencváros rendkívül parázs találkozón 1–1-es döntetlent játszott a Vasassal.
márc. 28
19:46
Ligue 1: Dia triplázott a Lens-t 5-1-re kiütő Nancy-ban (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Nancy hazai pályán 5–1-re ütötte ki a Lens-t, Dia triplázott a mérkőzésen. Szintén nagy különbséggel tudott nyerni otthon a Lorient és a PSG is.
márc. 28
20:00
Nem bírt a Fradi a Vasassal az Üllői úton (Infostart)
A Vasas elsősorban kapusa, Végh Zoltán nagyszerű teljesítményének köszönhetően 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros otthonában a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
márc. 28
20:00
Ligue 1: Dia triplázott a Lens-t 5-1-re kiütő Nancyban (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Nancy hazai pályán 5–1-re ütötte ki a Lens-t, Dia triplázott a mérkőzésen. Szintén nagy különbséggel tudott nyerni otthon a Lorient és a PSG is.
márc. 28
20:02
Soproni Liga: Nem tudom elhinni a tizenegyes előtti döntést - Short (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Ferencváros–Vasas mérkőzés 1–1-es döntetlennel ért véget. A hazaiak menedzsere, Craig Short szerint győzelmüket Bognár Tamás téves döntése akadályozta meg.
márc. 28
20:09
Pontot rabolt a Fraditól a Vasas (Metropol)
A Vasas elsősorban kapusa, Végh Zoltán nagyszerű teljesítményének köszönhetően 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros otthonában a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
márc. 28
20:18
Görögország: Németh 27 percet kapott, az AEK a végén mentett pontot (She)
Hazai pályán az utolsó percekben, Ignacio Scocco szabadrúgásával mentett pontot az AEK Athén a Panioniosz ellen a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Németh Krisztián a 63. percben állt be az AEK-ba és a 83. percben kihagyott egy nagy lehetőséget. Az idegenben nyerő Ergotelisz keretébe nem került be Posza Zsolt.
márc. 28
20:45
Megvédte címét a Pécs (Metropol)
A Pécs hazai pályán megvédte címét a női kosárlabda Magyar Kupában, miután a vasárnapi döntőben az utolsó pillanatban szerzett találattal legyőzte a Sopront.
márc. 28
21:03
Javult Talmácsi motorja (Metropol)
Sokat javult Talmácsi Gábor motorja: a magyar pilóta lényegesen jobb időket ért el a gyorsaságimotoros-világbajnokság április 11-i rajtja előtti utolsó, háromnapos tesztsorozat második napján, vasárnap Jerezben.
márc. 28
21:30
Törökország: a Fener nyerte az isztambuli derbit a Galatasaray ellen (She)
A Fenerbahce Selcuk Sahin 70. percben szerzett góljával 1–0-s győzelmet aratott az ősi rivális Galatasaray otthonában a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. A Fener ezzel feljött a 2. helyre, három pontra megközelítve a Bursasport.
márc. 28
21:48
Férfi kézilabda BL: Gál Gyulán kívül mindenki alulteljesített - Gobac (She)
A Barcelona elleni csúfos BL-vereség után a horvát CO Zagreb férfi kézilabda csapatának új edzője, Nenad Kljaic bejelentette, hogy azoknak a játékosoknak, akik nem igazán küzdöttek, nem lesz helyük az új idényre tervezett keretben. A klub főmenedzsere, Zoran Gobac, sem titkolta csalódottságát, ugyanakkor kiemelte az öt gólt szerző Gál Gyula játékát.
márc. 28
22:24
Röplabda: az olasz Cuneo győzött a CEV-kupa döntőjében (She)
Az olasz Bre Banca Lannutti Cuneo csapata diadalmaskodott a 2009–2010-es férfi röplabda CEV-kupában, miután a fináléban 3:1-re legyőzte az orosz Iszkra Odincovót. A harmadik helyen a négyes döntő házigazdája, a belga Maaseik végzett.
márc. 28
22:26
Férfi kézilabda BL: idegenben tudott nyerni a Ciudad Real és a Medvegyi (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzései a vendégcsapatok sikerét hozták a vasárnapi napon. Az MKB Veszprém és a dán FC Köbenhavn mellett a spanyol Ciudad Real és az orosz Csehovszkije Medvegyi is idegenben tudott előnyre szert tenni.
márc. 28
22:42
Belgium: Juhásszal a soraiban győzött 6-0-ra az Anderlecht (She)
A belga első osztályú labdarúgó-bajnokságban az Anderlecht hazai pályán 6–0-ra győzött a Zulte-Waregem ellen. A csapat magyar védője, a héten kisebb sérüléssel bajlódó Juhász Roland végigjátszotta a mérkőzést.
márc. 28
22:44
Serie A: megbotlott a Milan a Lazio ellen az esti mérkőzésen (She)
Nem tudott közelebb kerülni a listavezető Interhez és a címvédőt egy pontra követő AS Romához az AC Milan: Leonardo együttese hazai pályán 1–1-et játszott a Lazióval az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának zárómérkőzésén.
márc. 28
23:18
Ligue 1: az elsőségre hajtó Montpellier nagy pofont kapott Lille-ben (She)
Nagyon sima, 4–1-es győzelmet aratott a Lille a Montpellier ellen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap esti rangadóján.
márc. 28
23:36
Primera División: 0-1-ről fordított a Real az Atlético ellen (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó bajnokság 29. fordulójának esti mérkőzésén a Real Madrid 0–1-ről fordítva, 3–2-re győzött a városi rangadón az Atlético Madrid ellen. A meccs hőse a gólt szerző és gólpasszt is adó Xabi Alonso volt.

Keresés