2010. március 5. péntek

márc. 5
14:15
FTC: Lipcsei jövőre bajnoki címet, a ZTE ellen győzelmet remél a csapattól (She)
Lipcsei Péter, a Ferencváros és Kocsárdi Gergely, a Zalaegerszeg futballistája is győzelmet vár csapatától a szombati ZTE–FTC Soproni Liga-találkozón. Erről a ztefc.hu számolt be.
márc. 5
14:17
Spanyolország: Del Bosque akár a brazil Nenét is viheti a vb-re (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a France Football című lapnak elmondta, szemmel tartja a Monacóban szereplő, spanyol-brazil kettős állampolgárságú Nenét, aki akár a hispánok vb-keretébe is bekerülhet.
márc. 5
14:27
FTC: Fitos László a nyári alapozást már a Fradival kezdené (She)
Fitos László, a Ferencváros futballistája a nyári alapozáson már mindenképpen részt venne a csapattal. Mint ismert: a játékos keresztszalag-szakadást szenvedett, ezért az egész szezont ki kell hagynia.
márc. 5
14:45
Kendó: Király Barbara két év után az Eb-n tér vissza (She)
Király Barbara a debreceni kendó Eb-n tér vissza. A négyszeres Európa-bajnok szülés miatt hagyott ki két évet, és bízik abban, hogy csapatban dobogóra állhatnak.
márc. 5
15:03
Moto GP: szerdáig aláírhatják a Balatonring hitelszerződését (She)
Adva vannak a feltételek ahhoz, hogy szerda délutánig lezáruljon a Balatonring-beruházás hitelszerződésének előkészítése és azt aláírják a felek, ami feltétele annak, hogy határidőre elkészülhessen a motorversenypálya – jelentette be ma Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, a sávolyi fejlesztésekért felelős kormánybiztos.
márc. 5
15:21
Alpesi sí: szombatra halasztották a női kombinációt Crans Montanában (She)
Pénteken a svájci Crans Montanában folytatódott volna a női alpesisí-világkupa, ám a hölgyek szuperkombinációját el kellett halasztani, mert a heves szél miatt nem tudták megrendezni a lesiklást.
márc. 5
15:39
Davis-kupa: Kellner Ádám megnyerte az első egyest az észtek ellen (She)
Kellner Ádám 6:3, 6:4, 6:4-re legyőzte Jaak Pőldmát, így Magyarország 1–0-ra vezet Észtország ellen Tallinnban a tenisz Davis-kupa euro-afrikai zónája II. csoportjának első fordulójában.
márc. 5
15:41
Anderlecht: 15 millió euróért kínálják az „új Drogbát" a Realnak és a Barcának (She)
A belga labdarúgó-válogatottban a szerdai, horvátok elleni vesztes mérkőzésen (0–1) bemutatkozó, 16 éves Romelu Lukaku Európa számos nagycsapatának felkeltette az érdeklődését: olasz lapértesülések szerint 15 millió euróért a nyáron szerződtethető a fiatal tehetség.
márc. 5
15:57
Paks: Gellei Imre meglepetést szerezne csapatával Nyíregyházán (She)
A Nyíregyháza ellen készülő Paks vezetőedzője, Gellei Imre már alig várja, hogy csapata számára is elkezdődjön a labdarúgó NB I tavaszi idénye (a 16. fordulóban ugyanis a Paks–ZTE találkozó a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt). A szakember szerint meglepetés lenne, ha nyernének Szentes Lázár együttese ellen.
márc. 5
15:59
Póker: magyarok nélkül folytatódik az EPT Berlin (She)
A berlini EPT-versenyen Kovács András és Péntek Zsolt is búcsúzni kényszerült, míg a mezőnyt egy svájci játékos vezeti.
márc. 5
16:01
Búvárúszás: uszonyosúszó-világkupa lesz a hétvégén Hajdúszoboszlón (She)
Március 5. és 7. között rendezik meg a CMAS világkupa magyarországi fordulóját a hajdúszoboszlói Árpád uszodában. A versenyt a CMAS Nemzetközi Búvárszövetség megbízása alapján a Magyar Búvárszakszövetség és a Debreceni Búvárklub közösen bonyolíthatja le, immáron ötödik alkalommal.
márc. 5
16:15
REAC: Szili Attila a tavasszal a rákospalotaiakat erősíti (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokságban második helyen álló REAC fél évre szerződtette Szili Attilát.
márc. 5
16:17
Vb 2010: a kínaiak nem akarták, hogy megismétlődjön Cissé esete (She)
A kínai labdarúgó-válogatott tagjai különösen figyeltek a portugál játékosok testi épségére a két csapat szerdai felkészülési mérkőzésén, amelyet 2–0-ra az ibériaiak nyertek meg. Erről az ázsiai együttes szövetségi kapitánya beszélt pénteken.
márc. 5
16:19
Északi összetett: Moan nyerte a pénteki versenyt Lahtiban (She)
Pénteken a finnországi Lahtiban folytatódott az északi összetett világkupa-sorozat. A versenyt a norvég Magnus Moan nyerte meg a finn Hannu Manninen és a német Tino Edelmann előtt.
márc. 5
16:33
Vb 2010: sötétedés miatt ért véget Venezuela és Észak-Korea mérkőzése (She)
A nyári világbajnokságra készülő észak-koreai labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a venezuelai csapat vendégeként.
márc. 5
17:09
DVSC: Bodnár László játéka kérdéses a Pápa elleni mérkőzésen (She)
A dvsc.hu tájékoztatása szerint Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere szerint kérdéses Bodnár László játéka a Pápa elleni hétvégi labdarúgó-bajnokin.
márc. 5
17:27
Davis-kupa: Bardóczky Kornél elveszítette az egyest, 1-1 az állás (She)
Bardóczky Kornél elvesztette a pénteki második egyest Jürgen Zopp-pal szemben, így Magyarország 1–1-re áll az észtek elleni tenisz Davis-kupa-összecsapáson Tallinnban, az euro-afrikai zóna II. csoportjának első fordulójában.
márc. 5
17:45
MotoGP: Sávolyon nem akarnak Bős-Nagymarost vagy Megyeri hidat (She)
Adottak a feltételek ahhoz, hogy szerdán délutánig lezáruljon a Balatonring beruházás hitelszerződésének előkészítése és azt aláírják a felek, ami feltétele annak, hogy határidőre elkészülhessen a motorversenypálya – jelentette be Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, a sávolyi fejlesztésekért felelős kormánybiztos pénteken.
márc. 5
18:21
Moto GP: Talmácsi Gáborék nem utaznak Jerezbe (She)
Talmácsi Gábor csapata, a SpeedUp úgy döntött, hogy a hétvégén nem a spanyolországi Jerezben, hanem Olaszországban teszteli új versenymotorját.
márc. 5
18:21
Talmácsiék nem utaznak Jerezbe (Behaviour)
Talmácsi Gábor csapata, a SpeedUp úgy döntött, hogy a hétvégén nem a spanyolországi Jerezben, hanem Olaszországban teszteli új versenymotorját.
márc. 5
18:23
Labdarúgás: Jürgen Klinsmann a vb után visszatérne a kispadra (She)
A német labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya és a Bayern München korábbi vezetőedzője a világbajnokság után szívesen visszatérne valamelyik nemzeti tizenegy kispadjára.
márc. 5
18:39
Alpesi sí Vk - A viharos szél miatt elmaradt a női szuperkombináció (Behaviour)
Korábbi döntésüket megváltoztatva nem szombatra halasztották, hanem törölték a viharos erejű szél miatt a szervezők a női alpesi sízők szuperkombinációs Világkupa-versenyét a svájci Crans Montanában.
márc. 5
18:57
Asztalitenisz: Póta nem jutott a nyolc közé egyesben az ob-n (She)
Mindössze egyetlen meglepetést hozott a pénteki nyitónap az asztaliteniszezők 93. országos bajnokságán, az azonban annál nagyobb volt: Póta Georginának ugyanis egyesben nem sikerült beverekednie magát a legjobb nyolc közé.
márc. 5
18:59
NBA: Michael Finley bostoni szerződést kapott születésnapjára (She)
A 37. születésnapját március 7-én ünneplő Michael Finley a Boston Celticshez szerződött.
márc. 5
19:15
Magyar versenyző ellen lázadnak a Túraautó-világbajnokságon! (Infostart)
Michelisz Norbertnek a privát csapatok bojkottfenyegetése miatt a gyári csapatok között kell versenyezni a Túraautó-világbajnokságon. A magyar csapatnak és pilótának így a gyári menőkkel kell megküzdeniük.
márc. 5
19:16
Anglia: Capello próbálja meggyőzni Brigde-t a vb-részvételről (She)
Angol lapértesülések szerint Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem nyugszik meg azzal, hogy Wayne Bridge magánjellegű okokra hivatkozva gyakorlatilag lemondta a részvételt a dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 5
19:18
Leverkusen: Toni Kroos a nyáron visszatér a Bayern Münchenhez (She)
A Bayer Leverkusen labdarúgócsapatánál kölcsönben lévő Toni Kroos a nyáron mindenképp visszatér nevelőegyesületéhez, a Bayern Münchenhez.
márc. 5
19:20
Soproni Liga: Haladás-Kaposvár bajnoki élőben az NSO-n (She)
Szombathelyen elkezdődött a Soproni Liga 17. fordulójának nyitó mérkőzése, a Haladás–Kaposvár találkozó. Az összecsapást ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
márc. 5
19:22
Spanyolország: az UEFA nem hagyja jóvá a Király Kupa döntőjének módosítását (She)
Spanyolországban egyelőre csak az biztos, hogy a Sevilla és az Atlético Madrid labdarúgócsapatai mérkőznek majd meg egymással a Király Kupa döntőjében. A dátumról viszont már hetek óta megy a találgatás és a huzavona.
márc. 5
19:33
Spanyolország: az UEFA nem hagyja jóvá a Király Kupa-döntő módosítását (She)
Spanyolországban egyelőre csak az biztos, hogy a Sevilla és az Atlético Madrid labdarúgócsapatai mérkőznek majd meg egymással a Király Kupa döntőjében. A dátumról viszont már hetek óta megy a találgatás és a huzavona.
márc. 5
19:35
Vívás: újabb magyar érem kardban a kadett Európa-bajnokságon (She)
Bronzérmet nyert pénteken a kardozó Csaba Márton Bence a kadett vívók athéni Európa-bajnokságán.
márc. 5
19:37
Újpest: Mérges voltam, mert cserbenhagytuk szurkolóinkat - McStay (She)
Az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője, William McStay klubja honlapjának nyilatkozva elmondta, szerinte Kecskeméten minden eddiginél nagy elszántságra lesz szükségük, hogy talpra álljanak a Győri ETO elleni vereség után.
márc. 5
19:51
Győri ETO: Fehér ugyanúgy várja a Vasas elleni meccset, mint a múlt hetit (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata tavaly májusban kapott ki utoljára hazai pályán, így a kisalföldiek szombaton is győzelemre készülnek a Vasas ellen. A védő Fehér Zoltán volt klubja ellen várhatóan szombaton is a kezdő tizenegyben kap majd helyet. A játékos klubja hivatalos honlapjának nyilatkozott.
márc. 5
20:09
Norvégia: győzelemmel hangolt a bajnoki nyitányra Kovács Péter csapata (She)
Kovács Péter együttese, a Odd Grenland sikerrel vívta meg utolsó felkészülési mérkőzését a 2010-es norvég labdarúgó-bajnokság jövő hétvégi rajtja előtt. A skieni együttes 2–1-re győzte le a Lilleströmöt, a magyar játékos kezdőként végigjátszotta a találkozót.
márc. 5
20:11
Női kézilabda NB I: hetvengólos meccset nyert meg a Dunaújváros (She)
A Dunaújváros szoros mérkőzésen 36–34-re legyőzte a Hódmezővásárhelyt a női kézilabda NB I 19. fordulójában.
márc. 5
20:13
Bundesliga 2.: Stieber nélkül szenvedett vereséget a Koblenz (She)
Újabb lépést tett a kiesés felé a Koblenz, amely 2–0-ra kikapott az Oberhausen otthonában a Bundesliga 2. 25. fordulójának pénteki játéknapján. Az utolsó helyre visszacsúszó koblenzieknél nem szerepelt a műtét előtt álló Stieber Zoltán.
márc. 5
20:15
Férfi kézilabda NB I: a Tatabánya egy góllal verte meg a Csurgót (She)
A férfi kézilabda NB I 23. fordulójának pénteki mérkőzésén a Tatabánya hazai pályán minimális különbséggel verte meg a Csurgót, és tett nagy lépést ezzel afelé, hogy bejusson a felsőházi rájátszásba.
márc. 5
20:17
Everton: Landon Donovant megtartanák a szezon végéig (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton menedzsere, David Moyes egy pénteki sajtótájékoztatón elárulta: szeretné, ha amerikai légiósuk, Landon Donovan a kölcsönadási szerződés végén sem térne vissza anyaegyesületéhez, a Los Angeles Galaxyhoz és a szezont náluk tudná le.
márc. 5
20:27
Női kosárlabda NB I: a Pécs idegenben is legyőzte a Szegedet (She)
A MiZo Pécs 2010 idegenben 74–68 győzött a Szeviép-Szeged ellen a női kosárlabda NB I 20. fordulójának rangadóján. A baranyai csapat – amely ősszel Pécsen is nyert a szegediek ellen – ezzel nagy lépést tett az alapszakasz megnyerése felé.
márc. 5
20:45
Elismerés: sportújságírókat jutalmazott a paralimpiai bizottság (She)
Sportújságírókat jutalmazott a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) pénteken; a díjazottak fejenként 100-100 ezer forintot és egy-egy kerámia madártollat vehettek át.
márc. 5
20:47
Női kosárlabda NB I: a BSE tizenkét ponttal nyert a BEAC ellen (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 20. fordulójában a BSE tizenkétpontos győzelmet aratott a BEAC-Újbuda vendégeként.
márc. 5
20:49
Jégkorong ob I: „hobbiszinten” is kevés lett volna a Miskolc teljesítménye (She)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata hazai pályán 6–0-s vereséget szenvedett a Dunaújvárostól a bajnokság középszakaszának pénteki mérkőzésén.
márc. 5
21:03
Soproni Liga: Bogdanovics duplájával győzött a Haladás (She)
A Haladás a Soproni Liga 17. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén Igor Bogdanovics két góljával győzte le a Kaposvárt 2–1-re. A szerb támadó a 22. percben büntetőből szerzett vezetést, ezt Szrdjan Sztanics a 71. percben kiegyenlítette, azonban a 78. minutumban született újabb Bogdanovics-gólra már nem érkezett válasz.
márc. 5
21:03
350 millióval gazdagodott a magyar kártyás (Behaviour)
Minden idők második legnagyobb magyar pókernyereményét, 350 millió forintot zsebelt be egy debreceni fiatalember Los Angelesben. Koroknai András a World Poker Tour L.A. Poker Classic névre hallgató versenysorozat 10 ezer dolláros főversenyét nyerte meg tegnap. Szakértők szerint hiába szerepelnek egyre jobban a magyarok a világ pókertornáin, a pókertörvény néven elhíresült új szabályozás…
márc. 5
21:36
Cselgáncs: az atlantai olimpia kubai bajnoka bejelentette visszavonulását (She)
Döntő elhatározásra jutott Driulis González: a 37 éves olimpiai bajnok kubai cselgáncsozó befejezte aktív sportpályafutását.
márc. 5
21:38
Férfi kézilabda: Puljezevics Nenad, „a Hannover életbiztosítása” (She)
Puljezevics Nenaddal közöl hosszabb interjút a handball-world.com német internetes szaklap. A magyar válogatott kapus a portálnak elárulta, hogy már 2001-ben is hívták Németországba légióskodni, ám akkor nemet mondott az ajánlatra, mert már elkötelezte magát máshová, azután pedig következett a szegedi korszaka.
márc. 5
21:40
Jégkorong ob I: a Vasas idegenben győzte le a Ferencvárost (She)
A Vasas Budapest Stars 4–2-re legyőzte a Ferencvárost a jégkorong ob I pénteki mérkőzésén.
márc. 5
21:54
Futsal NB I: a Berettyóújfalu három góllal nyert a Cső-Montage ellen (She)
A futsal NB I 16. fordulójának pénteki mérkőzésén a Berettyóújfalu hazai pályán 3–0-ra nyert az Üllő FC Cső-Montage ellen, így pontszámban beérte a listavezető győri csapatot.
márc. 5
21:56
Videó: parádés, sarokkal szerzett gól a portugál másodosztályban (She)
Elio, a Beira Mar támadója sarokkal talált a hálóba és szerzett vezetést a Chaves elleni portugál másodosztályú bajnoki mérkőzésen. A látványos gól azonban nem ért győzelmet, a Chaves ugyanis később egyenlített. Nézze meg a találatot videón!
márc. 5
21:57
Rangadót nyert a Pécs (Metropol)
A Pécs nagy csatában győzött Szegeden a női kosárlabda NB I pénteki rangadóján.

Keresés