2010. március 8. hétfő

márc. 8
17:27
Történelmet írt Dárdai a Bundesligában (Behaviour)
Történelmet írt a Bundesligában Dárdai Pál, a berlini Hertha BSC magyar válogatott középpályása: ő az első olyan külföldi labdarúgó a német bajnokságban, aki elmondhatja magáról, hogy egy Bundesliga-klub történetében - jelen esetben a fővárosi kék-fehéreknél - a legtöbb mérkőzést játszotta.
márc. 8
17:39
Kerékpár: Armstrong szerint nehéz lesz legyőzni Contadort a Touron (She)
Érdekes versengésre számít a címvédő Alberto Contadorral az idei Tour de France-on a korábbi hétszeres győztes Lance Armstrong. Az amerikai kerékpáros úgy véli: nehéz lesz megelőzni spanyol ellenfelét.
márc. 8
17:39
Armstrong szerint nehéz lesz legyőzni Contadort (Metropol)
Érdekes versengésre számít a címvédő Alberto Contadorral az idei Tour de France-on a korábbi hétszeres győztes Lance Armstrong.
márc. 8
18:18
Vb 2010: az olaszoknak nincs esélyük, Balotellit a keretbe - Moggi (She)
A Juventus sportigazgatójaként a négy évvel ezelőtti bundabotrányban vastagon érintett Luciano Moggi – akit eltiltottak a futballtól, de azért „baráti" alapon feladatot talált a Bolognánál – nem kíméli az olasz válogatottat, amelynek szerinte semmi esélye a címvédésre a dél-afrikai világbajnokságon, viszont Mario Balotellinek helyet szorítana az utazó keretben.
márc. 8
18:20
Kerékpár: Greg Henderson nyerte a Párizs-Nizza első szakaszát (She)
Az új-zélandi Greg Henderson (Sky) nyerte a Párizs-Nizza kerékpáros verseny első, Saint-Arnoult-en-Yveline és Contres közötti, 2035 kilométeres szakaszát. Második helyen a szlovén Grega Bole (Lampre), a harmadikon a francia Jeremy Galland (Saur) végzett.
márc. 8
18:36
Davis-kupa: Fernando Gonzalez nyert, Chile előnye behozhatatlan (She)
A tenisz Davis-kupa egyetlen hétfőre maradt párharcában a házigazda chilei válogatott hazai pályán, Coquimbóban a negyedik mérkőzésen biztosította be továbbjutását Izrael ellen: Fernando Gonzalez három játszmában nyert Dudi Sela ellen.
márc. 8
18:38
Ferencváros: Kulcsár a Nyíregyháza ellen talán már játszhat (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának középpályása, a ZTE elleni bajnokin (3–3) megsérült Kulcsár Dávid biztosan kihagyja csapata keddi Ligakupa-meccsét, pénteken a Nyíregyháza elleni bajnokin azonban már lehet, hogy vállalni tudja a játékost – adta hírül a 100% Fradi.
márc. 8
18:39
Hatályon kívül a 2007-es határozatok - a tisztújítás is (Behaviour)
A Legfelsőbb Bíróság (LB) hétfőn hatályon kívül helyezte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) 2007. március 9-i küldöttgyűlésének határozatait, élükön Berényi János elnök kinevezésével.
márc. 8
18:54
Bajnokok Ligája: Történelmet akarunk írni - Cesare Prandelli (She)
Az olasz Fiorentina labdarúgócsapata egygólos hátrányban lép pályára a német Bayern München elleni nyolcaddöntő visszavágón. A firenzeiek szakvezetője, Cesare Prandelli történelmet írna övéivel.
márc. 8
18:54
Beckham az MU vereségét kívánja (Metropol)
David Beckham, az AC Milan légiósa most először kívánja azt, hogy volt csapata, a Manchester United kapjon ki: a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának szerdai visszavágóján az olasz alakulat az Old Trafford Stadionban lép pályára.
márc. 8
19:12
F1: „vagy Button, vagy Hamilton elégedetlen lesz” - Whitmarsh (She)
A Formula 1-es McLaren istálló csapatfőnöke, McLaren csapatfőnöke, Martin Whitmarsh a hétvégén rajtoló szezon kapcsán újságíróknak nyilatkozott: elmondta, tisztában van vele, hogy két klasszis pilótájuk van, akik közül az egyik mindig kényelmetlenül fogja érezni magát, ha kikap a másiktól.
márc. 8
19:14
Real Madrid: Ismét európai tényezővé kell válnunk - Iker Casillas (She)
A Lyon elleni BL-nyolcaddöntő madridi visszavágóján egygólos hátrányát készül ledolgozni a spanyol Real Madrid labdarúgócsapata, amely hétvégén ismét listavezető lett a honi bajnokságban. Ettől érthetően megnőtt az önbizalmuk, a „blancók" hálóőre, Iker Casillas arra vágyik, hogy nemzetközi és hazai porondon ismét meghatározó szerep jusson együttesnek.
márc. 8
19:30
Sportlövészet: négyórás egyeztetés a fegyvertatási jogszabálytervezetről (She)
A Magyar Sportlövő-szövetség (MSSZ) vezetői több más civil szervezettel együtt négy órán keresztül egyeztettek hétfőn a fegyvertartási jogszabálytervezetről, kifogásaikra, felvetéseikre azonban konkrét választ és ígéretet nem kaptak a kormány képviselőitől.
márc. 8
19:48
Feyenoord: kérdéses De Guzmán játéka a szezon hátralévő részében (She)
Kérdésessé vált a szezon hátralévő részében a Jonathan de Guzman játéka. A Feyenoord kanadai születésű, de holland válogatott labdarúgója a múlt hét csütörtöki edzésen sérült rá még mindig nem százszázalékos állapotban lévő térdére, a héten eldől: milyen hosszú pihenő vár rá ezúttal.
márc. 8
19:50
Bajnokok Ligája: A Fiorentina ellenünk a másik arcát mutatja - Van Gaal (She)
Egygólos előnnyel várhatja a Fiorentina elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját a német Bayern München labdarúgócsapata. A bajorok holland trénerét, Louis van Gaalt nem téveszti meg a firenzeiek visszafogott bajnoki teljesítménye, ő egy másik arcát mutató Fiorentinára számít a mérkőzésen.
márc. 8
20:42
Női kosárlabda NB I: 49 pontos pécsi siker a BSE otthonában (She)
A női kosárlabda NB I hétfő esti mérkőzésén a MiZo Pécs 2010 a 20 pontig jutó Iványi Dalma vezetésével 108–59-re győzött a BSE vendégeként.
márc. 8
21:00
Tenisz: Rafael Nadal Indian Wellsben tér vissza (She)
Térdsérüléséből felépülve a csütörtökön rajtoló Indian Wells-i tenisztornán tér vissza Rafel Nadal.
márc. 8
21:18
Jégkorong: a magyar szövetség elutasította a Miskolc óvását (She)
A Magyar Jégkorong-szövetség elnöksége elutasította a miskolciak óvását, melyet az egyik Vasas-játékos vélt jogosulatlan szereplése miatt adtak be
márc. 8
21:21
Négy órás egyeztetés - semmi válasz, ígéret (Behaviour)
A Magyar Sportlövő Szövetség (MSSZ) vezetői több más civil szervezettel együtt négy órán keresztül egyeztettek hétfőn a fegyvertartási jogszabálytervezetről, kifogásaikra, felvetéseikre azonban konkrét választ és ígéretet nem kaptak a kormány képviselőitől.
márc. 8
21:36
Atlétika, fedett vb: fia miatt nem indul a hármasugrás brit címvédője (She)
Nem vesz részt a pénteken kezdődő fedettpályás atlétikai világbajnokságon a hármasugrás címvédője.
márc. 8
22:12
Davis-kupa: Chile a negyedik egyest is megnyerte Izrael ellen (She)
A tenisz Davis-kupa egyetlen hétfőre maradt párharcában a házigazda chilei válogatott hazai pályán, Coquimbóban a negyedik egyest is megnyerte Izrael ellen. A továbbjutást Fernando Gonzalez győzelme jelentette, a végszót azonban Jorge Aguilar mondta ki, aki két játszmában nyert Harel Levy ellen.
márc. 8
22:30
Sakk Eb: négy magyar győzelem a harmadik fordulóban (She)
A magyar férfiversenyzők három győzelmet arattak, 12 játszmában remiztek, kettőben kikaptak a Rijekában zajló sakk Európa-bajnokság hétfői, harmadik fordulójában.
márc. 8
23:06
Videó: nézze meg Botis látványos, ollózós gólját az MTK ellen! (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a Honvéd hazai pályán 4-1-re verte az MTK csapatát a Soproni Ligában. A találkozó és a forduló legnagyobb gólja Sorin Botis által született meg, a román bekk ugyanis egy szögletet követően elegánsan vette mellre a labdát, majd ollózva lőtt a kék-fehérek hálójába. Tekintse meg a nem mindennapi gólt videón!
márc. 8
23:08
Serie B: a Reggina pontot szerzett a Piacenza vendégeként (She)
A másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság (Serie B) 28. fordulójában a Reggina gólnélküli döntetlent játszott a Piacenza otthonában. A vendégcsapatban kispados volt Kovacsik Ádám kapus, az ifjúsági Preklet Csabát nem nevezték a találkozóra.
márc. 8
23:10
Primera División: a Valencia nem bírt otthon a Santanderrel (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 25. fordulójának záró mérkőzésén a dobogó harmadik fokán álló Valencia meglepetésre hazai pályán játszott gólnélküli döntetlent a középmezőny alsó régiójába tartózó Racing Santander ellen.

Keresés