2010. április 10. szombat

ápr. 10
15:24
Soproni Liga: Debrecen-Paks találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 22. fordulójában a második helyen álló Debrecen a tizenegyedik Paksot fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 10
15:42
Férfi kézilabda MK: a Balatonfüred lett a bronzérmes (She)
A Balatonfüred nyerte meg a férfi kézilabda Magyar Kupában a harmadik helyért rendezett mérkőzést.
ápr. 10
15:44
Skócia: sokkoló Celtic-vereség az FA-kupa elődöntőjében (She)
A Celtic 2–0-ra kikapott a második ligás Ross Countytól a skót labdarúgó FA-kupa szombati elődöntőjében, így valószínűleg trófea nélkül fejezi be az idényt.
ápr. 10
16:00
Asztalitenisz: döntetlen a Békési TE és a Félegyháza összecsapásán (She)
Döntetlen született a Békési TE és a Félegyháza összecsapásán a férfiaknál, valamint az Orosháza és a BSE párharcában a nőknél az asztaliteniszezők Extraligájában.
ápr. 10
16:02
Franciaország: Anelka ostorozza a válogatottat, baj lehet a vb-n (She)
Nicolas Anelka még mindig nem tudta túltenni magát a spanyoloktól márciusban kapott leckén (0–2); a francia labdarúgó-válogatott és a Chelsea támadója szerint „valamit ki kell találni" a vb előtt, különben csupán három meccsig tart majd a dél-afrikai kaland.
ápr. 10
16:36
Premjer-liga: Moszkvában úszott el a Tyerek veretlensége (She)
A 88. percben kapott góllal szenvedett vereséget a Tyerek Groznij az orosz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában.
ápr. 10
16:54
Videó: íme, Szalai Ádám Dortmundnak lőtt vezető gólja! (She)
A magyar válogatott csatára, Szalai Ádám gólt lőtt a Borussia Dortmund elleni találkozón, amivel a Mainz a vezetést is megszerezte. Nézze meg a gólt videón!
ápr. 10
16:56
Soproni Liga: Kecskemét- Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában szombaton 16.30-kor kezdődik a 12. helyen álló KTE-ERECO és a 14. Budapest Honvéd összecsapása. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 10
17:12
Soproni Liga: a második félidőben ébredt és fordított a Loki (She)
A Soproni Liga 22. fordulójában a második helyen álló Debrecen a tizenegyedik Paksot fogadta. Bár Böde Dániel góljával a vendégek szereztek vezetést az első félidő végén, a második játékrészben Adamo Coulibaly duplájával és Feczesin Róbert büntetőjével megfordították a találkozót.
ápr. 10
17:14
Videó: nézze meg Buzsáky Ákos Crystal Palace elleni találatát! (She)
Idegenben szerezte meg a vezetést a QPR a Crystal Palace elleni londoni derbin, a gólszerző pedig válogatott középpályásunk, Buzsáky Ákos volt. Tekintse meg a légiós találatát videón!
ápr. 10
17:16
Tenisz: Suárez Navarro jutott elsőként a marbellai döntőbe (She)
Elsőként Carla Suárez Navarro jutott be a marbellai női tenisztorna döntőjébe.
ápr. 10
17:18
NFL: egy kissrác robbantja fel a Cowboys régi stadionját (She)
Dallasi idő szerint vasárnap reggel hétkor egy 11 esztendős kisfiú megnyomja a gombot, és romba dől a Texas Stadium, amely 1971 és 2008 között a Dallas Cowboys amerikaifutball-csapatának otthonául szolgált.
ápr. 10
17:30
Atlétika: Jelena Iszinbajeva határozatlan ideig nem versenyez (She)
Határozatlan időre visszavonul a versenyzéstől Jelena Iszinbajeva, kétszeres olimpiai bajnok orosz rúdugrónő.
ápr. 10
17:30
Visszavonul a világ legjobb sportolónője (Metropol)
Határozatlan időre visszavonul a versenyzéstől Jelena Iszinbajeva, kétszeres olimpiai bajnok orosz rúdugrónő.
ápr. 10
17:32
Birkózás: három magyar arany a Matura Mihály Emlékversenyen (She)
Szombaton a Vasas Fáy utcai sporttelepén rendezték meg a Matura Mihály junior birkózó emlékversenyt, amely egyben válogató is volt a korosztály versenyzői számára az idei budapesti junior világbajnokságra.
ápr. 10
17:48
Soproni Liga: MTK-Ferencváros mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában az MTK a Ferencvárost fogadja. Kövesse a mérkőzést az NSO-n!
ápr. 10
17:50
Serie B: Vass Ádám csak néhány percet kapott a Bresciában (She)
Vass Ádám a 84. percben állt be csereként a Brescia csapata az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának 34. fordulójában.
ápr. 10
17:52
Bundesliga: Szalai Ádám gyönyörű góljával nyert a Mainz a Borussia ellen (She)
A Mainz hazai pályán verte meg 1–0-ra a Borussia Dortmundot a német labdarúgó-bajnokság élvonalának 30. fordulójában. A mindent eldöntő találatot Szalai Ádám érte el, aki első gólját szerezte a német csapatban. A magyar támadó ráadásul nemcsak fontos, de szép gólt is lőtt. Hajnal Tamás csereként jutott szóhoz a dortmundiaknál, akárcsak Dárdai Pál a Herthában.
ápr. 10
17:54
Kajak-kenu: Szeged rendezheti a síkvízi világbajnokságot 2013-ban (She)
Szeged rendezheti 2013-ban a síkvízi világbajnokságot – döntött szombaton budapesti ülésén a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) igazgatótanácsa.
ápr. 10
18:06
Férfi kézilabda MK: hatalmas csatában győzött a Veszprém (She)
A Szeged a mérkőzés nagy részében uralta a játékot a Veszprém ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében, de az MKB egyenlített, majd Fazekas Nándor nagyszerű védéseivel hetesekkel megnyerte a finálét.
ápr. 10
18:06
Egy időre visszavonul a rúdugrás orosz sztárja (Behaviour)
Határozatlan időre visszavonul a versenyzéstől Jelena Iszinbajeva, kétszeres olimpiai bajnok orosz rúdugrónő.
ápr. 10
18:08
Soproni Liga: a három késő délutáni meccs élőben az NSO-n! (She)
Szombat 18 órai kezdettel három mérkőzést rendeznek a Soproni Liga 22. fordulójában. A Győr–Haladás, a Diósgyőr–Pápa, és a Kaposvár–Vasas találkozót élőben követheti szöveges tudósításaink segítségével!
ápr. 10
18:24
Premier League: hét perc alatt két büntetőt lőtt be a védő (She)
Az FA-kupa elődöntői miatt csonka fordulót rendeznek a hétvégén az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában. A 34. forduló szétszórt mérkőzéseiből mindössze kettő jutott szombatra: a West Ham United legyőzte a Sunderlandet, míg az idegenben eddig nyeretlen Burnley nagyon fontos mérkőzést nyert meg a Hull City vendégeként.
ápr. 10
18:24
Hetesekkel védte meg címét a Veszprém (Metropol)
A címvédő MKB Veszprém nyerte a férfi kézilabda Magyar Kupát, miután szombaton a balatonfüredi négyesdöntő fináléjában óriási izgalmak után büntetőkkel legyőzte a Pick Szeged együttesét.
ápr. 10
18:24
Szeged ismét kajak-kenu vb-t rendezhet (Behaviour)
Szeged rendezheti 2013-ban a síkvízi világbajnokságát - döntött szombaton, budapesti ülésén a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) igazgatótanácsa, a Board.
ápr. 10
18:26
Női röplabda: győzött a magyar csapat a junior Eb-selejtező 4. fordulójában (She)
A magyar női junior röplabda-válogatott a szombati negyedik fordulóban 3:1-re nyert a cseh csapat ellen az Európa-bajnokság lengyelországi selejtezőtornáján, Krosnóban.
ápr. 10
18:28
Championship: Buzsáky-gól, Kádár-sérülés, West Brom-feljutás (She)
Buzsáky Ákos góljával szerzett vezetést a QPR, amely végül 2–0-ra meg is nyerte a Crystal Palace otthonában vívott londoni derbit az angol másodosztály szombati, 43. fordulójában. A játéknapon eldőlt, hogy a Newcastle mellett a West Bromwich is a Premier League-ben kezdi meg a következő szezont.
ápr. 10
18:30
Skócia: a Falkirk nyerte a St. Mirren elleni kiesési rangadót (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában kiesési helyosztót játszott egymással a Falkirk és a St. Mirren, a tabella két utolsó helyezettje. A mérkőzés a Falkirk 2–1-es sikerét hozta, így a hazaiak pontszámban utolérték riválisukat.
ápr. 10
18:42
Szeged ismét kajak-kenu világbajnokságot rendezhet (Infostart)
Szeged rendezheti 2013-ban a síkvízi szakág világbajnokságát - döntött szombaton, budapesti ülésén a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) igazgatótanácsa, a Board.
ápr. 10
18:42
Soproni Liga: egy ponttal távozott Kecskemétről a Honvéd (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén 2–2-es döntetlent játszott a Kecskemét a Budapest Honvéddal hazai pályán. Bár a vendégek szerezték meg a vezetést Gyagya Attila öngóljának köszönhetően, a Kecskemét Montvai Tibor és Némedi Norbert révén fordított, ám az olasz Angelo Vaccaro a hajrában pontot mentett a Honvédnak.
ápr. 10
18:42
Szalai győztes gólt lőtt Mainzban (Behaviour)
A Mainz Szalai Ádám góljával nyert a Borussia Dortmund ellen a német labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában.
ápr. 10
18:44
NB II: a Keleti csoportban négy pontra növelte előnyét a Szolnok (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában éllovas Szolnok négy pontra növelte előnyét a második helyezett DEAC-cal szemben. A Nyugati csoportban a Siófok és a Tatabánya is győzött.
ápr. 10
19:00
Szeged ismét kajak-kenu vb-t rendezhet (Metropol)
Szeged rendezheti 2013-ban a síkvízi szakág világbajnokságát - döntött szombaton, budapesti ülésén a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség igazgatótanácsa, a Board.
ápr. 10
19:18
Súlyemelő Eb: Kasirina az első, Magát Krisztina 11. összetettben (She)
Az orosz Tatjana Kasirina hatalmas fölénnyel győzött összetettben, s mindkét fogásnem aranyát is magabiztosan érdemelte ki a plusz 75 kg-ban a minszki súlyemelő Eb szombati versenynapján.
ápr. 10
19:18
Kézilabda: hetesekkel védte meg címét a Veszprém (Behaviour)
A címvédő MKB Veszprém nyerte a férfi kézilabda Magyar Kupát, miután szombaton a balatonfüredi négyesdöntő fináléjában óriási izgalmak után büntetőkkel legyőzte a Pick Szeged együttesét.
ápr. 10
19:20
Tenisz: Pennetta nyerte az olasz csatát, és döntőbe jutott Marbellán (She)
A második helyen kiemelt olasz Flavia Pennetta magabiztosan, két szettben megverte honfitársát, Sara Erranit, és bejutott a Marbellán zajló WTA-torna döntőjébe, ahol a spanyol Carla Suárez Navarróval találkozik.
ápr. 10
19:22
Premjer-liga: Németh Norbert nélkül ikszelt a Tomszk a Dinamo Moszkvával (She)
Németh Norbert nem kapott lehetőséget a Tom Tomszk Dinamo Moszkva elleni idegenbeli bajnokiján, amely gól nélküli döntetlennel zárult a Premjer-liga 5. fordulójában.
ápr. 10
19:36
Először rossz címre érkezett a Varga Zoltánhoz riasztott mentő (Infostart)
A 65 éves futballklasszis a zuglói Danubia-pályán lett rosszul, a szemtanúk, játékostársai szerint a mentők 23 perc múlva érkeztek meg, mert először egy másik zuglói focipályára, a Csömöri útra navigálták őket - értesült az Index. Az OMSZ állásfoglalást adott ki, eszerint a teljesen felszerelt rohamkocsi 15 percen belül a helyszínen volt.
ápr. 10
19:36
Tenisz: Pennetta nyerte meg az olasz csatát, döntőbe jutott Marbellán (She)
A második helyen kiemelt olasz Flavia Pennetta magabiztosan, két szettben megverte honfitársát, Sara Erranit, és bejutott a Marbellán zajló WTA-torna döntőjébe, amelyben a spanyol Carla Suárez Navarróval találkozik.
ápr. 10
19:38
Soproni Liga: 1-1-es döntetlen született az örökrangadón (She)
Nem bírt egymással az MTK és a Ferencváros a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában.
ápr. 10
19:40
MotoGP: Stoner a második szabadedzésen is a legjobb időt futotta (She)
Casey Stoner a második szabadedzésen is a leggyorsabb volt a királykategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katari Nagydíján.
ápr. 10
19:54
Soproni Liga: Nagy küzdelem, kevés foci - Garami József (She)
Garami József szerint nagy küzdelem, de kevés foci volt az MTK–Ferencváros mérkőzésen a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában.
ápr. 10
19:54
Bombagólokkal döntetlen az örökrangadón (Metropol)
Az MTK hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a Ferencvárossal a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójának szombati rangadóján.
ápr. 10
19:56
Svájc: Vanczák kezdte meg a gólgyártást a Sion győztes meccsén (She)
Vanczák Vilmos már a 7. percben betalált a Sion Aarau ellen 4–0-ra megnyert mérkőzésén a svájci bajnokság 29. fordulójában.
ápr. 10
19:58
Bayern München: Kroos visszatér a bajorokhoz Leverkusenből (She)
A Bayer Leverkusen–Bayern München német bajnoki mérkőzés előtt tárgyaltak egymással a két csapat képviselői, és megegyeztek abban, hogy Toni Kroos, a bajorok Leverkusennek kölcsönadott középpályása a szezon végén visszatér Münchenbe.
ápr. 10
20:12
Soproni Liga: szerencsét hozott az edzőváltás Diósgyőrött (She)
A hazai közönség előtt játszó DVTK nagyon motivált játékosokkal és szép focival három góllal legyőzte az előzetesen esélyesebbnek tartott Pápát. Ezen a mérkőzésen mutatkozott be Tóth László vezetőedző a hazaiak kispadján.
ápr. 10
20:14
Férfi kosárlabda NB I: az Atom zárta 2. helyen az alapszakaszt (She)
A Pécs otthonában diadalmaskodó Atomerőmű zárta a második helyen az alapszakaszt a férfi kosárlabda-bajnokságban. A paksiak sikeréhez kellett, hogy a forduló előtt második helyen álló Szolnok vereséget szenvedjen Körmenden.
ápr. 10
20:16
Primera División: Lolo hajrában szerzett góljával nyert a Sevilla a Málaga ellen (She)
A Sevilla csak nagy nehezen tudta kiharcolni a 2–1-es győzelmet a Málaga otthonában a spanyol bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 10
20:18
Soproni Liga: nem bírt egymással a Győr és a Haladás (She)
A Soproni Liga 22. fordulójában a negyedik helyen álló Győr a tizenharmadik Haladást fogadta. A győriek Józsi büntetőjével szereztek vezetést a 16. percben, amit húsz perccel később Tóth Péter egyenlített ki ugyancsak 11-esből.
ápr. 10
20:20
FA-kupa: második félidei gólokkal döntős a Chelsea (She)
A Chelsea 3–0-ra legyőzte az Aston Villát az angol labdarúgó FA-kupa szombati elődöntőjében, azaz 2000 óta immár ötödször szerzett jogot arra, hogy megvívjon a serlegért. A londoni Wembley Stadionban lejátszott találkozón az első félidő nem hozott gólt, a második viszont hármat is:  Didier Drogba bravúrosan perdített a Villa kapujába, a lefújás előtt nem sokkal előbb Florent Malouda lőtt közelről…

Keresés