2010. április 12. hétfő

ápr. 12
15:08
Golf: elképzelhető, hogy Woods újra száműzetésbe vonul (She)
A hétvégi golf US Mastersen negyedik helyen végző Tiger Woods elképzelhetőnek tartja, hogy egy ideig újra távol marad a versenyzéstől, hogy összeszedje magát.
ápr. 12
15:12
Futball közben szólították magukhoz az angyalok (Behaviour)
"Csak a futballnak élt, és futball közben szólították magukhoz az angyalok" - nyilatkozta Varga Zoltán tragikus halála kapcsán Werner Gegenbauer, a berlini Hertha BSC elnöke.
ápr. 12
15:24
Kecskeméti TE: Szűcs István térdét megműtötték (She)
A Kecskemét bal oldali védőjét, Szűcs Istvánt pénteken operálták meg Székesfehérváron, és a hétvégén már mankó nélkül tért vissza Kecskemétre – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.
ápr. 12
15:26
Paksi FC: edzőcsere, Gellei Imrét Kis Károly váltja a kispadon (She)
A Soproni Ligában szereplő Paksi FC labdarúgócsapatánál „hátralép" posztjáról Gellei Imre, a zöld-fehérek vezetőedzője. Utódja a kispadon Kis Károly lesz.
ápr. 12
15:42
Póker: Negreanu eldobja a nyerőt, majd tiltre kerül - videó (She)
A High Stakes Poker legutóbbi adásában Daniel Negreanu elengedi nyerő lapjait, majd nehezen dolgozza fel, hogy rosszul döntött.
ápr. 12
15:44
Sakk: növelte előnyét a Nagykanizsa a csapatbajnokságon (She)
Két fordulóval a vége előtt 5.5 pontra nőtt az éllovas Nagykanizsa előnye a hazai csapatbajnokságon. A kilencedik körben Makón győztes gárda a legjobbak, vagyis a világbajnok indiai Anand, a spanyol Shirov és Polgár Judit nélkül állt ki, de így is másfél egységgel többet szerzett a Paks elleni rangadót megnyerő Zalaegerszegnél.
ápr. 12
15:48
Férfi kézilabda BL - a katalánoknál kezd a Veszprém (Behaviour)
Április 25-én és május elsején lép pályára az MKB Veszprém a spanyol Barcelona ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
ápr. 12
16:00
Sakk: növelte előnyét a Nagykanizsa a csapatbajnokságban (She)
Két fordulóval a vége előtt 5.5 pontra nőtt az éllovas Nagykanizsa előnye a hazai csapatbajnokságban. A kilencedik körben Makón győztes gárda a legjobbak, vagyis a világbajnok indiai Anand, a spanyol Shirov és Polgár Judit nélkül állt ki, de így is másfél egységgel többet szerzett a Paks elleni rangadót megnyerő Zalaegerszegnél.
ápr. 12
16:02
NSSZ: brüsszeli továbbképzés magyar sportvezetőnőknek (She)
Az Európai Bizottság sporttal kapcsolatos politikai tevékenységéről és az európai sportélet lehetséges irányairól hallgatnak előadást Brüsszelben magyar sportvezetőnők – tájékoztatott Szántó Éva, a programot koordináló Nemzeti Sportszövetség főtitkára.
ápr. 12
16:04
Aerobik: magyar parádé Szlovákiában, tíz arany, tizenhat érem (She)
Roik Zsolt parádézott az aerobikosok Slovak Openén Érsekújváron, ahol egyéniben és Lendvay Dórával párosban is győzött. Az Osztafin Anna, Ujvári Cecília, László Orsolya, Táskai Anita, Ferenczy Edina, Borlai Sára összetételű magyar csoport is az első helyen végzett.
ápr. 12
16:06
Férfi kézilabda BL: megvannak a Veszprém-Barca párharc időpontjai (She)
Megvannak a pontos időpontok a MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának Barcelona elleni BL-negyeddöntő párharcára – tájékoztat a magyar klub hivatalos honlapja.
ápr. 12
16:18
Tenisz: gyerekkori edzője a válogatottba csalhatja Murrayt (She)
A brit teniszszövetség kinevezte a Davis-kupa-válogatott új kapitányát: Leon Smith eddig csak 16 évesnél fiatalabb játékosokat edzett, ám Andy Murray is a tanítványai között volt, ami kulcstényező.
ápr. 12
16:36
Női labdarúgás: a válogatott kétnapos összetartása Telkiben (She)
Április 21-én Ukrajnában lép pályára a női labdarúgó válogatott világbajnoki selejtezőn. A mérkőzés előtt hétfőn és kedden a hölgyek összetartáson vesznek részt Telkiben – adta hírül az mlsz.hu.
ápr. 12
16:38
Benfica: meghosszabbították a sikeres tréner, Jorge Jesus szerződését (She)
A Benfica labdarúgócsapatának vezetősége a 2011–2012-es szezon végéig meghosszabbította Jorge Jesus vezetőedző szerződését.
ápr. 12
16:40
Jégkorong: U18-as világbajnoki vereség szétlövéssel a britektől (She)
A magyar jégkorong-válogatott büntetőkkel kikapott a brit csapattól a krynicai U18-as divízió I-es világbajnokság hétfői játéknapján.
ápr. 12
16:54
Jégkorong: ajándékok a vasárnapi meccsen megsérült nézőnek (She)
Sok értékes ajándékot kap kárpótlásként az a női szurkoló, aki vasárnap megsérült a Magyarország–Norvégia Pannon Hoki Gála-mérkőzésen.
ápr. 12
17:12
West Ham: Kurucz Péter az angol harmadosztályba kerülhet (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az angol Premier League-ben szereplő West Ham United magyar kapusa, a 21 éves Kurucz Péter nyáron a League One-ban, vagyis a harmadosztályban folytathatja pályafutását.
ápr. 12
17:14
Tenisz: Nalbandian és Gasquet is sikerrel zárta az első fordulót (She)
A Monte Carlóban rendezett tenisztorna első fordulójában nyertek az esélyesebbnek számító versenyzők, így Nalbandian, Berdych és Gasquet is ott lesz a második körben.
ápr. 12
17:48
El clásico: itthon közel félmillióan nézték a Real-Barca rangadót a tévében (She)
A Sport1 televízió által közvetített szombati Real Madrid–Barcelona spanyol bajnoki labdarúgómérkőzést, az „el clásicót” több mint 460 000 néző kísérte figyelemmel.
ápr. 12
17:50
Portsmouth: a klub kérvényezi, mégis indulhasson az Európa ligában (She)
A Porthmouth Tottenham elleni győzelmével bejutott az FA kupa döntőjébe. A fináléban a Chelsea ellen lépnek majd pályára, amely viszont jövőre nagy valószínűség szerint Bajnokok Ligája résztvevő lesz. Ezek alapján a Portsmouth jogosult lenne indulni az Európa ligában. Azonban a klub csőd-közeli állapota miatt nem kérvényezte az erre feljogosító UEFA klublicencet. Úgy néz ki, hogy új tulajdonosa…
ápr. 12
17:52
Serie A: a Calciopoli a mélybe rántja futballunkat - Galliani (She)
Adriano Galliani, a Milan alelnöke hétfőn párhuzamot vont a ma is hullámokat verő 2005–2006-os meccsmanipulációs botrány, a Calciopoli, valamint az olasz labdarúgás nemzetközi pozícióvesztése között.
ápr. 12
17:54
Játékossors: „Anthony Elding szupersztár lett a Ferencvárosnál” (She)
Az Európai labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapja hosszú cikket közöl a Ferencváros angol csatáráról, Anthony Eldingről. Az írás szerzője úgy fogalmaz, a 27 éves támadó szupersztárrá vált a  magyar csapatban.
ápr. 12
18:06
Női kézilabda NB I: Kudor Kitti Békéscsabán folytatja pályafutását (She)
A Mondi-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2011 nyaráig szóló szerződést kötött Kudor Kittivel, az ASA-Consolis HNKC irányítójával.
ápr. 12
18:08
Labdarúgás: Törökország euró-milliókat fektet be a 2016-os Eb-rendezésbe (She)
Törökország 290 millió eurót invesztál a 2016-os Európa-bajnokság megrendezése esetén kilenc stadionba. A költségeket teljes egészében a török állam állná. Két stadion Isztambulban lenne, hatot pedig újonnan építenének.
ápr. 12
18:10
Férfi kézilabda Pannon Kupa: csonka keret készül Veszprémben (She)
Egyelőre csonka keret készül hétfőtől Veszprémben a hétvégi férfi kézilabda Pannon Kupára.
ápr. 12
18:42
Formula-1: Briatore 2013-ig nem tér vissza a száguldó cirkuszba (She)
Flavio Briatore, a Formula-1-ben szereplő Renault korábbi csapatfőnöke beleegyezett abba, hogy 2013-ig nem tér vissza a száguldó cirkuszba.
ápr. 12
19:18
Togo: Emmanuel Adebayor többé nem szerepel a válogatottban (She)
Lemondta a válogatottságot Emmanuel Adebayor, a togói nemzeti csapat labdarúgója.
ápr. 12
19:24
Briatore ismét beszállhat a Forma-1-be (Metropol)
A Nemzetközi Automobil Szövetség hétfői döntésének értelmében Flavio Briatore, a Renault istálló korábbi csapatfőnöke 2013-tól visszatérhet a Forma-1-be.
ápr. 12
19:36
Serie A: három meccset kapott a játékvezetőt inzultáló Quagliarella (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség három mérkőzésre tiltotta el Fabio Quagliarellát.
ápr. 12
20:12
Varga Zoltánra emlékeztek az Üllői úton (Infostart)
Varga Zoltánra, a Ferencváros és a magyar válogatott pénteken elhunyt labdarúgójára emlékeztek hétfő este az Albert Flórián Stadionban.
ápr. 12
20:12
Ferencváros: Varga Zoltánra emlékeztek az Albert-stadionban (She)
Varga Zoltánra, a Ferencváros és a magyar válogatott pénteken elhunyt labdarúgójára emlékeztek hétfő este az Albert Flórián Stadionban.
ápr. 12
20:30
Atlétika: ex-edzője a mostanit vádolja Iszinbajeva rossz szereplése miatt (She)
Jevgenyij Trofimov, a kétszeres olimpiai bajnok Jelena Iszinbajeva volt edzője Vitalij Petrovot, az orosz rúdugró jelenlegi trénerét hibáztatja a rossz eredmények miatt.
ápr. 12
20:36
Varga Zoltánra emlékeztek az Albert Stadionban (Metropol)
Varga Zoltánra, a Ferencváros és a magyar válogatott pénteken elhunyt labdarúgójára emlékeztek hétfő este az Albert Flórián Stadionban.
ápr. 12
20:48
Arsenal: egy részvényes el szeretné adni 15.9 százalékos részesedését (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának negyedik legnagyobb részvényese, Nina Bracewell-Smith el szeretné adni részesedését, ami további bizonytalanságot jelent a klub tulajdonlásában.
ápr. 12
21:06
Férfi vízilabda: a Honvéd három góllal győzött a Kosice ellen (She)
A harmadik számú európai kupában, az Interligában a Honvéd hazai pályán 9–6-ra megverte a Kőér utcában a kassai CH Hornets Kosicét.
ápr. 12
21:08
Labdarúgás: Henk ten Cate most Katarban próbál szerencsét (She)
Új állása van Henk ten Caténak, aki az Ázsiai Bajnokok Ligájában elszenvedett 5–0-s vereség utáni sajtótájékoztatón jelentette lemondását az al-Ahli kispadjáról. A holland szakember a katari Umm-Salal irányítását vállalta most el.
ápr. 12
21:24
AC Milan: májusban Washingtonban lép pályára Leonardo csapata (She)
Amerikai hírügynökségi jelentések szerint május 26-án Washingtonban lép pályára az olasz AC Milan.
ápr. 12
21:42
Férfi vízilabda ob I: a Szeged Budapesten győzte le a Vasast (She)
A Szeged nyerte meg a férfi vízilabda-bajnokság 17. fordulójának hétfő esti rangadóját, miután a Szőnyi úton 5–4-re verte meg a Vasast. A rájátszásban is ez a két csapat találkozik egymással az elődöntőben.
ápr. 12
22:36
Újpest: visszatért Erős Károly, ismét a lila-fehéreket erősíti (She)
Az Újpest FC korábbi középpályása, Erős Károly lett a Mészöly Géza vezette szakmai stáb legújabb tagja. Erről az ujpestfc.hu adott tájékoztatást.
ápr. 12
22:38
Bundesliga 2.: Torghellével a soraiban veszített rangadót az Augsburg (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának rangadóján a második helyen álló St. Pauli hazai pályán 3–0-ra győzött Torghelle Sándor és Szabics Imre csapata, a harmadik Augsburg ellen.
ápr. 12
22:40
Lombard Pápa: Orosz Pétert hamarosan elhagyhatja a kórházat (She)
Orosz Pétert vasárnap Székesfehérváron esett át műtéten, beavatkozás komplikációmentes volt. A Lombard Pápa támadója a lombardfcpapa.hu-nak tájékoztatása szerint pár napon belül el is hagyhatja a kórházat.
ápr. 12
22:42
Liverpool: még nem dőlt el, hogy véget ért-e Fernando Torres szezonja (She)
Fernando Torres, a Liverpool és a spanyol válogatott labdarúgója hétfőn egy térdspecialistához fordult Spanyolországban, hogy kivizsgáltassa sérülését. A pontos diagnózis azonban még várat magára.
ápr. 12
23:12
Lombard Pápa: Orosz Péter hamarosan elhagyhatja a kórházat (She)
Orosz Pétert vasárnap Székesfehérváron esett át műtéten, beavatkozás komplikációmentes volt. A Lombard Pápa támadója a lombardfcpapa.hu-nak tájékoztatása szerint pár napon belül el is hagyhatja a kórházat.

Keresés