2010. április 14. szerda

ápr. 14
16:51
Pápa: Véber György öt hónapos felfüggesztett fogházbüntetést kapott (She)
Ítélet született Véber György, a Soproni Ligában szereplő Lombard Pápa vezetőedzőjének ügyében: a szakembert – tárgyalás mellőzésével – garázdaság és rongálás miatt öt hónap, felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a pápai városi bíróság – írja a blikk.hu.
ápr. 14
16:53
Sakk: Gonda László nemzetközi nagymesteri címet szerzett (She)
Gonda Lászlónak hívják hazánk legújabb sakknagymesterét. A 22 éves játékos az áprilisi Első Szombat tornán harmadszor is teljesítette a szükséges feltételeket, így a Nemzetközi Sakkszövetség áprilisi-májusi kongresszusán megkapja a címet.
ápr. 14
17:00
Nadal és Djokovic győzött Monte-Carlóban (Metropol)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovic és a másodikon rangsorolt spanyol Rafael Nadal magabiztos játékkal jutott szerdán a nyolcaddöntőbe a 2,5 millió euró összdíjazású monte-carlói férfi salakpályás tenisztornán.
ápr. 14
17:09
Tenisz: Murray pocsékul játszott, Kohlschreiber lemosta a pályáról (She)
Máris búcsúzott a monte-carlói ATP-tornától Andy Murray: az első számú brit teniszező egészen pocsékul játszott és 6:2, 6:1-es vereséget szenvedett a német Kohlschreibertől. A vesztes gyatra produkcióját a közönség füttykoncerttel jutalmazta.
ápr. 14
17:18
MLSZ - Elfogadták az NB I. és II. versenykiírását (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége rendkívüli, szerdai ülésén összességében elfogadta az NB I-es és az NB II-es bajnokságok 2010/11-es versenykiírását, de néhány pont esetében a következő ülésére halasztotta a döntést.
ápr. 14
18:03
Juventus: immár biztos, hogy Trezeguet kihagyja az Inter elleni meccset (She)
A Juventus hivatalos honlapján közölte, hogy David Trezeguet nem játszik a pénteki, Inter elleni bajnoki mérkőzésen.
ápr. 14
18:05
Ferencváros: a DVSC elleni lesz a 4900. hivatalos mérkőzés (She)
A Ferencváros 110 éves labdarúgócsapata jubileumhoz érkezett, pénteken a DVSC ellen játssza 4900. hivatalos mérkőzését. Eddig a Ferencváros 2831 bajnoki, 1457 nemzetközi, 321 MK és 290 hazai díjmérkőzést játszott – olvasható a 100% Fradi internetes oldalon.
ápr. 14
18:12
Hatszáz indulót várnak a félmaratoni ob-ra (Metropol)
Sorozatban harmadszor lesz házigazdája a félmaratoni országos bajnokságnak Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Sajószentpéter (2008), és Szerencs (2009) után vasárnap Encsen rendezik a versenyt.
ápr. 14
18:21
Magyar Kupa: Zalaegerszeg-Újpest élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágója, a Zalaegerszeg–Újpest találkozó. A mérkőzés kérdése, hogy az első mérkőzésen egygólos előnyt (1–0) szerző zalai csapat megtartja-e előnyét a visszavágón. Az összecsapást ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
ápr. 14
18:39
NFL: Brandon Marshall Denverből a Miami Dolphinshoz igazolt (She)
Az előző szezonokban a Denver Broncost erősítő Brandon Marshall a Miami Dolphinsban folytatja pályafutását. A hírt mindkét klub hivatalosan is bejelentette.
ápr. 14
19:33
Birkózó Eb: szerdán két orosz és egy azeri aranyérem született (She)
A Bakiban zajló birkózó Európa-bajnokságon szerdán három számban osztottak érmeket. A szabadfogású férfiaknál 60 kg-ban az orosz Opan Szat, 74 kg-ban a szintén orosz Gyenyisz Cargus, míg 96 kilóban az azeri Hetag Gazjumov diadalmaskodott.
ápr. 14
19:51
Serie A: Lippi úgy véli, hogy most már a Románál van az előny (She)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, hogy az AS Roma esélyesebb a scudetto elhódítására riválisainál, az Internél és az AC Milannál.
ápr. 14
19:53
Tenisz: Nalbandian mérkőzéslabdát hárítva nyert Juzsnij ellen (She)
David Nalbandian jutott utolsóként a nyolcaddöntőbe a monte-carlói tenisztornán, miután a 2. fordulóban mérkőzéslabdát is hárítva 4:6, 6:3, 7:6-ra legyőzte a 7. kiemelt Mihail Juzsnijt.
ápr. 14
20:09
Magyar Kupa: története során először kupadöntős a Zalaegerszeg (She)
A Debrecen után a Zalaegerszeg jutott be a Magyar Kupa fináléjába, miután az elődöntő visszavágóján gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az Újpesttel, így 1–0-s összesítéssel jobbnak bizonyult a párharcban. A vendégcsapat Tóth Norbert révén büntetőt hibázott, majd a második félidőben több nagy helyzetet is kihagyott. A zalaiak történetük során először játszhatnak MK-döntőt.
ápr. 14
20:11
Magyar Kupa: története során először kupadöntős a ZTE (She)
A Debrecen után a Zalaegerszeg jutott be a Magyar Kupa fináléjába, miután az elődöntő visszavágóján gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az Újpesttel, így 1–0-s összesítéssel jobbnak bizonyult a párharcban. A vendégcsapat Tóth Norbert révén büntetőt hibázott, majd a második félidőben több nagy helyzetet is kihagyott. A zalaiak történetük során először játszhatnak MK-döntőt.
ápr. 14
20:27
Magyar Kupa: A játékvezető nem tudott felnőni a feladathoz - Mészöly (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján a Zalaegerszeg hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Újpesttel, így 1–0-s összesítéssel a fináélba jutott. A vendégek vezetőedzője, Mészöly Géza Solymosi Péter játékvezető ténykedését kritizálta a találkozót követően.
ápr. 14
21:03
FTC: az idegenbeli meccsek látogatásához nem kell regisztráció (She)
Az FTC Labdarúgó Zrt. hivatalos sajtóközleményben tudatta: az Erkölcs Erő Egyetértés (EEE) szurkolói mozgalommal folytatott egyeztetések eredményeként a Zrt. nem teszi kötelezővé a szurkolók részére az FTC idegenbeli mérkőzéseinek látogatásához a szurkolói regisztrációt.
ápr. 14
21:21
NB II, Nyugati csoport: háromgólos PMFC-siker a Videoton II ellen (She)
A labdarúgó NB II Nyugat csoportjában a 17. fordulóból elmaradt mérkőzésen a PMFC hazai pályán 4–1-re nyert a Videoton-Puskás Akadémia ellen.
ápr. 14
21:39
Norvégia: Kovács megint benne volt egy Odd-gólban, a csapat ikszelt (She)
Az Odd Grenland labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent ért el a Start otthonában a norvég élvonal 6. fordulójában.
ápr. 14
21:41
Román Kupa: döntőben a kolozsváriak a Dinamo legyőzésével (She)
Bejutott a Román Kupa 2009–2010-es kiírásának döntőjébe a CFR Cluj labdarúgócsapata, miután 2–1-re (összesítésben 3–2-re) legyőzte a Dinamo Bucuresti együttesét.
ápr. 14
21:48
Benedek Tiborék is a Final Fourban (Metropol)
A szerda esti negyeddöntős visszavágók nyomán kialakult a férfi vízilabda Euroliga négyes döntőjének, az úgynevezett Final Fournak a mezőnye.
ápr. 14
22:15
Primera División: Vadóczék ikszeltek, Madridban nyert a Xerez (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a sereghajtó Xerez nagy meglepetésre idegenben győzte le az Atlético Madridot. Az Osasuna Vadócz Krisztiánnal a soraiban 2–2-es döntetlent játszott otthon a Málaga elllen.
ápr. 14
22:33
Vízilabda LEN-kupa: Varga Tamás és a Cattaro nyerte meg a sorozatot (She)
A Cattaro nyerte meg a férfi vízilabda LEN-kupát, miután a döntő visszavágóján előbb ledolgozta a Savona elleni első mérkőzésen összeszedett kétgólos hátrányát, majd hosszabbításban végül 8–5-re nyert.
ápr. 14
22:51
Tenisz: Kirilenko kiesett, Bacsinszky továbbjutott Barcelonában (She)
A Barcelonában zajló WTA-tornán egyesben a 2. fordulóban a kiemeltek közül búcsúzott az orosz Marija Kirilenko, a román Catalina Cristea és a spanyol Martínez Sánchez is. A svájci színekben versenyző Tímea Bacsinszky viszont továbbjutott.
ápr. 14
23:09
Premier League: Jagielka öngóljával mentett pontot az Aston Villa (She)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában az Everton Tim Cahil két találatával kétszer is vezetett az Aston Villa otthonában, de Phil Jagielka 90. percben vétett öngóljával 2–2-es döntetlennel zárult a mérkőzés.
ápr. 14
23:11
Ausztria: Waltner gólt szerzett, de a Mattersburg kikapott (She)
A Mattersburg labdarúgócsapata 2–1-es vereséget szenvedett Bécsújhelyen az osztrák Bundesliga 30. fordulójában. A burgenlandiak szépítő gólját az 53. percben Waltner Róbert szerezte, aki közvetlen közelről talált a hálóba. Az éllovas Salzburg nyolc pont előnnyel vezet, miután könnyedén legyőzte a Riedet.
ápr. 14
23:13
Premier League: csak tíz percet focizott, ki is kapott az Arsenal (She)
A Tottenham hazai pályán győzte le 2–1-re az Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 34. fordulójában. A Spurs Danny Rose góljával szerezte meg a vezetést a találkozó elején, majd a második félidőben Gareth Bale duplázta meg az előnyt. Az utolsó tíz percet nagyon meghajtó „ágyúsok" csak szépíteni tudtak Nicklas Bendtner révén.
ápr. 14
23:27
Francia Kupa: véget ért a Quevilly tündérmeséje, döntős a PSG (She)
A Paris Saint-Germain csapata jutott be a Monaco után a Francia Kupa 2009–2010-es kiírásának a döntőjébe, miután Caenban 1–0-ra legyőzte a sorozat legjobb kiscsapatát, a fantasztikus teljesítménnyel a négy közé menetelő negyedosztályú Quevillyt.

Keresés