2010. április 18. vasárnap

ápr. 18
18:50
Kikapott, így kiesett a Győr (Metropol)
Nem jutott be a fináléba a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a múlt heti, hazai első mérkőzésen elért 25-25-ös döntetlent követően az elődöntő vasárnapi visszavágóján 24-20-ra kikapott a román Valcea otthonában.
ápr. 18
18:52
Elmarad a hétfői magyar-szlovák vízilabda-mérkőzés (Metropol)
Elmarad a magyar férfi vízilabda-válogatott hétfőre tervezett, pécsi, szlovákok elleni barátságos találkozója, mert a vendégcsapat - az európai légtérzárlat miatt - Athénban ragadt.
ápr. 18
18:54
Elmarad a hétfői magyar-szlovák vízilabda-mérkőzés (Infostart)
Elmarad a magyar férfi vízilabda-válogatott hétfőre tervezett, pécsi, szlovákok elleni barátságos találkozója, mert a vendégcsapat - az európai légtérzárlat miatt - Athénban ragadt.
ápr. 18
18:54
Férfi vízilabda: a szlovákok nem jönnek, elmarad a válogatott mérkőzés (She)
A szlovák férfi vízilabda-válogatott az európai légtérzár miatt nem tudott elutazni Athénból, így elmarad a hétfőre, Pécsre tervezett magyar válogatott elleni felkészülési mérkőzése.
ápr. 18
18:56
Juhász Roland ismét belga bajnok az Anderlechttel (Infostart)
Juhász Roland csapata, az Anderlecht nyerte - története során immár 30. alkalommal - a belga labdarúgó-bajnokságot.
ápr. 18
18:58
Látványos győzelem a lengyelek ellen a jégkorong-vb-n (Infostart)
A magyar válogatott látványos játékkal 6-0-ra legyőzte a lengyel csapatot a ljubljanai divízió I-es jégkorong-világbajnokság vasárnapi, második fordulójában.
ápr. 18
19:24
Nadal sorozatban hatodszor nyert (Metropol)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal valósággal kiütötte honfitársát, Fernando Verdascót a vasárnapi döntőben, ezzel rekordot jelentően sorozatban hatodik diadalát aratta a 2,5 millió euró összdíjazású, monte-carlói férfi salakpályás tenisztornán.
ápr. 18
19:26
Látványos győzelem a lengyelek ellen (Metropol)
A magyar válogatott látványos játékkal 6-0-ra legyőzte a lengyel csapatot a ljubljanai divízió I-es jégkorong-világbajnokság vasárnapi, második fordulójában.
ápr. 18
19:30
Profi ökölvívás: felesége megölésével gyanúsítják a venezuelai világbajnokot (She)
Vasárnapra virradóra, egy venezuelai szállodában megölték Edwin Valero feleségét; a Boksz Világszövetség (WBA) nagypehelysúlyú bajnokát gyilkosság vádjával letartóztatta a rendőrség.
ápr. 18
19:48
Döntetlen Zalaegerszegen (Infostart)
Döntetlent hozott a harmadik Győr és a negyedik ZTE zalaegerszegi összecsapása, a labdarúgó NB I 23. fordulójának vasárnapi zárómérkőzése.
ápr. 18
19:48
Bundesliga: kétszer vezetett a Hertha, de csak döntetlent játszott Frankfurtban (She)
Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC 2–2-es döntetlent játszott idegenben az Eintracht Frankfurt ellen a német labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 18
20:06
Videó: Dzsudzsák szabadrúgásból lőtt gólt a Groningennek (She)
Dzsudzsák Balázs a Groningen elleni holland bajnokin szabadrúgásból talált be az ellenfél kapujába, a PSV pedig 3-1-re nyert. Nézze meg a magyar szélső találatát videón!
ápr. 18
20:08
Birkózó Eb: egy orosz és két török győzelem a zárónapon (She)
A baki birkózó Európa-bajnokság zárónapján a 84 és a 120 kilogrammban is török győzelem született, míg 96 kilogrammban az orosz Hustov diadalmaskodott.
ápr. 18
20:10
Jégkorong: Ted Sator szerint az egész csapat érdeme a lengyelek elleni siker (She)
Remek és gólerős játékkal 6–0-ra nyert a magyar jégkorongválogatott a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság második fordulójában Lengyelország ellen. Szövetségi kapitányunk, Ted Sator szerint „kiváló védekezésünkkel alapoztuk meg a sikert".
ápr. 18
20:24
Elmarad a jövő heti motoros Japán Nagydíj a vulkánkitörés miatt (Infostart)
Az izlandi vulkánkitörés miatt elmarad a gyorsaságimotoros-világbajnokság jövő hét végén esedékes második futama, a Japán Nagydíj.
ápr. 18
20:24
RG: tisztes helytállás a brémai Eb-n, kilencedik hely 5 karikával (She)
Épphogy lemaradt a fináléról a brémai ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon a Buda Júlia, Hauser Judit, Kohlhoffer Fanni, Topic Dária, Tőkés Anna és Vándor Ágnes összeállítású magyar együttes kéziszer-csapat 5 karikával, ugyanis a 9. helyen végeztek.
ápr. 18
20:42
Sportlövészet: Sidi negyedik légpuskában a pekingi vk-versenyen (She)
Sidi Péter a negyedik helyen végzett a pekingi sportlövő Világkupa-verseny első versenynapján, vasárnap.
ápr. 18
20:44
Görögország: AEK-győzelem és két Németh-assziszt a Tripolisz ellen (She)
Az élvonalbeli görög labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában az AEK Athén hazai pályán 2-0-s győzelmet aratott az Aszterasz Tripolisz ellen, a házigazdák magyar légiósa, Németh Krisztián kezdőként kapott lehetőséget, amit jó játékkal és két gólpasszal hálált meg.
ápr. 18
21:00
Férfi kosárlabda NB I: dombóvári siker a Salgótarján ellen a rájátszásban (She)
A Dombóvár hazai pályán hét ponttal, 116–109-re legyőzte a Salgótarjánt a férfi kosárlabda NB I rájátszásában.
ápr. 18
21:02
Tenisz: Stosur legyőzte Zvonarjovát, így ő ült a charlestoni trónra (She)
Samantha Stosur győzelmével ért véget a Charlestonban rendezett női tenisztorna, a negyedikként rangsorolt ausztrál teniszezőnő két szettben, magabiztosan győzte le a hetedik helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjovát.
ápr. 18
21:04
Videó: Vucsinics duplájával győzött és élre állt az AS Roma (She)
Vucsinics előbb büntetőből, majd szabadrúgásból lőtt gólt a Lazio elleni római derbin, így győzelmével a Roma visszavette éllovas pozícióját a Serie A-ban. Nézze meg a Lazio-Roma találkozó (1-2) góljait videón!
ápr. 18
21:18
Primera División: nem bírt egymással a Bilbao és a Zaragoza (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 33. fordulójában gólnélküli döntetlent játszott egymással az Athletic Bilbao és a Zaragoza.
ápr. 18
21:36
Liverpool: már biztos, hogy vége Fernando Torres szezonjának (She)
Ma műtötték meg Fernando Torres térdét, és biztossá vált, hogy a Liverpool spanyol csatára a szezonban már nem léphet pályára az angol együttesben. A támadó világbajnoki szereplése is erősen kétséges.
ápr. 18
21:54
Videó: íme, Németh Krisztián két gólpassza a Tripolisz ellen (She)
Németh Krisztián két remek gólpasszal vétette észre magát az AEK Athén Tripolisz elleni görög élvonalbeli találkozóján (2-0). Nézze meg a magyar csatár asszisztjait videón!
ápr. 18
22:30
Videó: a lengyelek kiütése után érthető Ladányi Balázsék jókedve (She)
Második mérkőzését fölényesen nyerte meg a magyar jégkorong-válogatott a divízió 1-es világbajnokságon, a lengyeleket 6–0-ra intézték el Ladányiék. Nézze meg a játékosokkal a mérkőzés után készített interjúkat!
ápr. 18
23:42
Ligue 1: a Saint-Étienne értékes ponthoz jutott a Paris SG ellen (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 33. fordulójában a Saint-Étienne hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Paris SG ellen. A házigazdák a kiesés elől menekülnek, nekik minden pont különösen jól jön, a középmezőnyhöz tartozó PSG számára azonban nem sokat jelent.
ápr. 18
23:44
Portugália: a listavezető Benfica egy, a Porto három góllal nyert (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga Sagres) 27. fordulójában a listavezető Benfica az Academica Coimbra vendégeként nyert egygólos különbséggel, a Porto hazai pályán bizonyult jobbnak három találattal a Vitoria Guimaraesnél.

Keresés