2010. április 2. péntek

ápr. 2
18:09
Az MLSZ ártatlannak tekinti Petryt (Metropol)
Bizonyítékok hiányában ártatlannak tekinti a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a bundázással vádolt Petry Zsoltot, akiről egykori csapata, a Genclerbirligi elnöke azt állította egy 2005-ös parlamenti vizsgálóbizottsági ülésen, hogy 25 ezer dollárért eladta az 1995. szeptember 6-án Isztambulban 2-0-ra elveszített Törökország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt.
ápr. 2
18:11
Bundabotrány: az MLSZ szerint nincsenek bizonyítékok Petry ellen (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) bizonyítékok hiányában ártatlannak tekinti a Petry Zsoltot, akit bundázással vádolt egykori csapata, a Genclerbirligi elnöke azt állítva, hogy 25 ezer dollárért eladta az 1995. szeptember 6-án Isztambulban 2–0-ra elveszített Törökország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt.
ápr. 2
18:27
Bundabotrány: Mészöly Géza és Illés sem feltételezi Petryről a bundázást (She)
Szinte elképzelhetetlennek tartja két válogatottbeli csapattársa, Mészöly Géza és Illés Béla a bundázással gyanúsított Petry Zsoltról, hogy eladta volna az 1995. szeptember 6-án Isztambulban 2-0-ra elveszített Törökország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt.
ápr. 2
18:45
Kecskemét: Csertői Aurél otthon tartaná a három pontot a Pápa ellen (She)
A labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójában a 12. helyen álló Kecskeméthez látogat a hetedik helyezett Pápa. A házigazdák vezetőedzője, Csertői Aurél a találkozót illetően a pápaiak honlapján nyilatkozott elképzeléseiről és reményeiről.
ápr. 2
19:03
Ligue 1: a Lille kiügyeskedett több mint félmillió eurót a Lyontól (She)
A lille-i gazdasági bíróság döntése értelmében a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Lyon további 598 ezer eurót köteles fizetni a Lille-nek a 2007-ben szerződtetett Abdulkader Keitáért.
ápr. 2
19:21
Soproni Liga: világítás problémák miatt még mindig nincs kezdés (She)
Habár 19 órára volt kiírva a Soproni Liga nyitó mérkőzése, a világítás hiánya miatt még mindig nem kezdődött el a Nyíregyháza–DVSC találkozó.
ápr. 2
19:57
Futsal: a Vesta a női kupagyőztes, több mint tízes gólátlaggal (She)
A papírformának megfelelően a Vesta-CityLine 7–1-re legyőzte a Tolna-Mözs csapatát az első ízben kiírt futsal női Magyar Kupa pénteki móri döntőjében.
ápr. 2
19:57
Elmaradt a nyíregyházi bajnoki labdarúgó-mérkőzés (Infostart)
A világítóberendezés meghibásodása miatt nem tudták megrendezni a 19 órára kiírt Nyíregyháza Spartacus- Debrecen bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
ápr. 2
19:59
Soproni Liga: technikai problémák miatt elhalasztották a mérkőzést (She)
Technikai problémák miatt nem lehetett lejátszani, így elhalasztották a Nyíregyháza–DVSC-TEVA Soproni Liga mérkőzést.
ápr. 2
20:15
Soproni Liga: tíz percre visszajött a világítás, otthon edzenek a debreceniek (She)
Egy órával a hivatalos kezdés után megjavultak a reflektorok a nyíregyházi labdarúgó-stadionban, így világítás már van a pályán, ahol a debreceni játékosok rögtönzött edzést tartanak az elmaradt mérkőzés helyett.
ápr. 2
20:33
Férfi kézilabda NB I: nem bírt egymással a Balatonfüred és a PLER (She)
A férfi kézilabda NB I 5-8. helyéért folytatott rájátszásában a Balatonfüred 26–26-os döntetlent játszott a PLER csapatával. A Csurgó a Kecskemét otthonában nyert egy góllal.
ápr. 2
21:27
Soproni Liga: április 20-án pótolhatják a Nyíregyháza-DVSC-t (She)
Dr. Róka Géza, az MLSZ főtitkára arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapját, hogy a jelenlegi állás szerint az április 20-i időpont lenne alkalmas arra, hogy pótolják a Nyíregyháza–DVSC Soproni Liga-bajnokit.
ápr. 2
21:45
Futsal: hatot lőtt az ETO, és megnyerte az idei Magyar Kupát (She)
A Duna Takarék-ETO FC százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a futsal Magyar Kupát. Az aranymeccset először elérő, bajnoki listavezető győriek 6–2-re győzték le a háromszoros kupagyőztes Üllő FC Cső-Montage csapatát a pénteki móri döntőben.
ápr. 2
21:47
Tenisz: a Rafael Nadalt verő Andy Roddick az első döntős Miamiban (She)
A Miamiban zajló ATP-torna első elődöntőjében a hatodik helyen rangsorolt amerikai Andy Roddick szetthátrányból fordított és nyert a negyedikként kiemelt spanyol Rafael Nadal ellen. A két klasszis ezt megelőző hét összecsapása közül ötöt nyert meg a spanyol,  kemény pályán 2–2 volt a mérlegük. Péntekig...
ápr. 2
22:03
Utánpótlás: FTC-siker a Milan ellen, a Puskás Akadémia kikapott a Real Madridtól (She)
Két mérkőzést rendeztek meg a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi labdarúgó utánpótlástorna csoportkörének első fordulójában. Magyar szemszögből egy győzelem és egy vereség a mérleg.
ápr. 2
22:21
Curling-vb: második nemzetként védhetik meg címüket a skótok (She)
Április 3-11-ig az olaszországi Cortina d'Ampezzóban rendezik meg a férfi curlingvilágbajnokságot. A német Andy Kapp tizenharmadik vb-szereplésére készül, nála többször csak a sportágban úttörőnek számító norvég Eigil Ramsfjell lehetett ott a legjobbak 1959 óta tartó küzdelmében.
ápr. 2
22:57
Románia: szűken nyert Bukarestben a Steaua és a Dinamo (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) 25. fordulójában a Steaua és a Dinamo is egygólos győzelmet aratott Bukarestben, így előbbiek pontszámban beérték, utóbbiak pedig egy pontra megközelítették a listavezető, a fordulóban szombaton pályára lépő kolozsváriakat.
ápr. 2
23:33
Portugália: Yannick mesterhármasával a Sporting lerendezte a Rio Avét (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga Sagres) 25. fordulójában a Sporting Lisszabonban csúnya zakót szabott a Rio Avére, a „főszabász" Yannick Djaló volt, aki három remek góllal keserítette a vendégeket.
ápr. 2
23:51
Diósgyőr: Tornyi eltiltotta az edzéslátogatástól az angol légióst (She)
Súlyos vétséget követett el Rohan Ricketts, az élvonalbeli Diósgyőri VTK angol légiósa, ennek következtében Tornyi Barnabás vezetőedző eltiltotta az edzések látogatástól a középpályást.

Keresés