2010. április 28. szerda

ápr. 28
13:03
Mind valószínűbb: Schmitt nem marad a MOB elnöke (Behaviour)
A "Schmitt Pál megy vagy marad a MOB élén?" kérdés lebegtetése nagyüzemi szintre emelkedett, de a TV2 Mokka című műsorában tegnap reggel elhangzottak után legalább már annyit tudni: a Magyar Olimpiai Bizottság vezérének "jó esélye" van arra, hogy az országgyűlés elnöke legyen.
ápr. 28
13:05
Tenisz: Balázs Attila legyőzte a tavaly még Top 100-as Jan Hernychet! (She)
Újabb bravúrt, méghozzá most már kifejezetten nagy bravúrt vitt véghez Balázs Attila Ostravában: a második fordulóban Jan Hernychet búcsúztatta, aki egyrészt hazai pályán játszott, másrészt a verseny harmadik kiemeltje, harmadrészt tavaly novemberben még tagja volt a Top 100-as elitnek (olyannyira, hogy esztendeje még az 59. helyen jegyezték a világranglistán a jelenleg 134. cseh játékost),…
ápr. 28
13:05
Egyre rosszabbak vagyunk fociban (Behaviour)
A magyar válogatott négy hellyel visszaesett legutóbbi, márciusi pozíciójához képest, így jelenleg az 56. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján.
ápr. 28
13:21
Sportpolitika: Schmitt Pál a felkérés függvényében dönt a MOB-elnökségről (She)
Esetleges jövőbeni feladata határozza majd meg, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke marad-e Schmitt Pál.
ápr. 28
13:21
Kemény verekedés a focimeccsen (Blikk)
Persze csak viccből. Az FC Nordsjaelland csatára egy verekedős gólörömmel lepte meg a szurkolókat.
ápr. 28
13:39
Póker: magyarok nélkül folytatódik az EPT döntője (She)
Az EPT Grand Final elnevezésű Monte Carló-i versenyén mind az öt magyar játékos búcsúra kényszerült.
ápr. 28
13:41
Primera División: testvért keres az Arsenalnak a légitársaság (She)
Az Arsenal stadionjának névadó szponzora, az Emirates légitársaság partnert keres a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában is.
ápr. 28
13:43
Freestyle: Sűrű Tamás már a tizenhat között a fokvárosi világbajnokságon (She)
Sűrű Tamás remekül szerepel a Fokvárosban zajló freestyle-világbajnokságon: öt győzelme mellett mindössze egy vereséget szenvedett, és ezzel az eredménnyel már a legjobb tizenhat között folytatja a szereplését. Az 58 indulót felvonultató viadal küzdelmei csütörtökön folytatódnak, mikor is kiderül, hogy ki lesz a világbajnok.
ápr. 28
13:45
Vb 2010: Platini favoritja Brazília, Anglia és Spanyolország (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke megnevezte azokat az országokat, amelyek válogatottja szerinte megnyerheti a nyári dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot. Platini szerint a torna favoritja Brazília, Anglia és Spanyolország, és kevés esélyt ad hazájának, Franciaországnak is.
ápr. 28
13:57
Kosárlabda: kómában a kétszeres Euroliga-győztes szerb-görög sportoló (She)
A mérkőzésen történt egyik ütközés következtében mesterséges kómában fekszik Dusan Sakota, a görög válogatott és az olasz Scavolini Pesaro szerb származású kosarasa.
ápr. 28
13:59
Juventus: ha a nyáron eladják Buffont, a Cagliariból jöhet az utód (She)
Federico Marchetti, a Cagliari kapusa lehet Gianluigi Buffon utódja a Juventusnál, ha az olasz labdarúgó-bajnokság patinás torinói klubja a világbajnok kapus eladása mellett dönt.
ápr. 28
14:01
Bajnokok Ligája: Franck Ribéryt a döntőről is eltiltották (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdán három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Bayern Münchent erősítő Franck Ribéryt, aki így a Bajnokok Ligája döntőjében sem szerepelhet.
ápr. 28
14:15
A BL-döntőben sem játszhat Ribéry (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség szerdán három mérkőzésre tiltotta el a Bayern Münchent erősítő Franck Ribéryt, aki így a Bajnokok Ligája döntőjében sem szerepelhet.
ápr. 28
14:15
Autósport: 15 éves versenyző lehet az első magyar pilóta a Formula BMW-ben (She)
Élete eddigi legnagyobb lehetősége előtt áll a mindössze 15 éves hévízi autóversenyző, Királykúti Márk.
ápr. 28
14:15
Geráék hatalmas lehetőség kapujában (Behaviour)
Fennállása legnagyobb diadalát arathatja Gera Zoltán angol együttese, a Fulham a labdarúgó Európa Ligában, ha csütörtök este legyőzi a német Hamburg gárdáját a második számú kontinentális sorozat elődöntőjének londoni visszavágóján.
ápr. 28
14:17
Stoke: a menedzser is megszólalt a Chelsea elleni bunyó ügyében (She)
Tony Pulis, az angol élvonalbeli Stoke City labdarúgócsapatának menedzsere nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy két játékosa, Glenn Whelan és a csapatkapitány Abdoulaye Faye egymásnak ugrott a Chelsea elleni bajnoki szünetében.
ápr. 28
14:33
Profi ökölvívás: Oberwindenben a két legjobb magyar könnyűsúlyú találkozik (She)
Október 23-án a németországi, pontosabban oberwindeni profi ökölvívógálán összecsap egymással Vető Gábor és honfitársa, Nagy István.
ápr. 28
14:33
Ribéry a döntőn se játszhat (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Bayern Münchent erősítő Franck Ribéryt, aki így a Bajnokok Ligája döntőjében sem szerepelhet.
ápr. 28
14:35
Liverpool: a „vörösök" megvették a Charlton ifjú korrekorderét (She)
A Liverpool labdarúgócsapata szerződtette Jonjo Shelveyt, az angol harmadik vonalban rájátszásba jutó Charlton és az angol utánpótlás-válogatott rendkívül tehetséges középpályását.
ápr. 28
14:51
Atlétika: edzés közben meghalt egy 25 éves spanyol tízpróbázó (She)
Edzés közben meghalt Ismael González, 25 esztendős spanyol tízpróbázó – az atléta halálhírét szerdán jelentette be az ibériai ország sportági szövetsége.
ápr. 28
14:51
Olimpiai zöldfesztivál a Hármashatárhegyen (Behaviour)
Május elsején, szombaton a Hármashatárhegyre várják a futni és mozogni vágyókat az Olimpiai Zöldfesztivál szervezői, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Budapest Sportiroda (BSI).
ápr. 28
14:53
Soproni Liga: változik a menetrend, ősszel több fordulót játszanak (She)
A következő kiírástól változik a magyar labdarúgó-bajnokság, a Soproni Liga lebonyolítási rendje: nem a bajnoki fordulók felét, hanem kettővel többet, 17-et rendeznek meg az ősszel, és csak 13 marad tavaszra – jelentették be szerdán a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökségi ülését követő sajtótájékoztatón.
ápr. 28
15:09
Videoton: a fehérvári klub megvenné Farkas II Balázst (She)
A Videoton labdarúgócsapata megvenné Farkas II Balázst, aki eddig csak kölcsönben szerepelt a klubnál – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A Videoton jelenleg tárgyalásokat folytat a játékos ügyében a Dinamo Kijevvel, mivel a kölcsönszerződés június végén lejár.
ápr. 28
15:11
Férfi kézilabda: Djukics csak május 31-ig marad a Szeged kispadján (She)
Eldőlt, hogy a következő szezonban nem a szerb Dragan Djukics irányítja a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának munkáját. Erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
ápr. 28
15:13
MLSZ: Csányi Sándor elvállalja az elnöki pozíciót, új elnökség is lesz (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség mai sajtótájékoztatóján nyilvánosságra hozták, hogy sikerült megállapodni Csányi Sándorral, aki elindul jelöltként az MLSZ elnökválasztásán.
ápr. 28
15:15
Úszás: a Magyar Televízió közvetíti a budapesti Európa-bajnokságot (She)
Az MTV közvetíti a budapesti úszó-, műúszó-, műugró- és hosszútávúszó Európa-bajnokságot augusztus 4. és 15. között a Margitszigetről és Balatonfüredről.
ápr. 28
15:27
Csányi Sándor jelölteti magát MLSZ-elnöknek (Infostart)
Csányi Sándor elfogadta a Magyar Labdarúgó-szövetség felkérését, s jelölteti magát a szervezet elnöki posztjára.
ápr. 28
15:27
MLSZ: Csányi Sándor elfogadja az elnöki jelölést, új elnökség is lesz (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség mai sajtótájékoztatóján bejelentették, sikerült megállapodni Csányi Sándorral, aki elindul jelöltként a szervezet elnökválasztásán. Az is kiderült, hogy a jelenlegi elnökség lemond, és legkésőbb június végéig megválasztják az új grémiumot.
ápr. 28
15:27
Az MTV mégis közvetíti a budapesti úszó Eb-t (Metropol)
Korábbi döntését megváltoztatva a Magyar Televízió mégis közvetíti az augusztusi, budapesti úszó-, műúszó-, műugró-, s balatonfüredi hosszútávúszó Európa-bajnokságot.
ápr. 28
15:27
Nagy falat lesz a Bayern (Behaviour)
A Bayern München 2001 óta először jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe, az otthoni 1-0 után vendégként játszi könnyedséggel, 3-0-val lépve túl az Olympique Lyonon a kedd esti franciaországi visszavágón.
ápr. 28
15:29
Férfi vízilabda: a pécsiek szerződést bontottak a lengyel Diakonówval (She)
Szerdán játssza első meccsét a rájátszásban a Pécsi Vízmű-PVSK-Füszért férfi vízilabdacsapata, a baranyai együttes a 9–11. helyért zajló playoff mai játéknapján az OSC-hez látogat.
ápr. 28
15:29
Csányi Sándor jelölteti magát MLSZ-elnöknek (Metropol)
Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója elfogadta a Magyar Labdarúgó Szövetség felkérését, s jelölteti magát a szervezet elnöki posztjára.
ápr. 28
15:31
Premier League: Lee Carsley otthagyja a Birminghamet (She)
Távozik az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Birmingham City együttesétől Lee Carsley.
ápr. 28
15:33
Tenisz: Söderling győzött, Hewitt kikapott Rómában (She)
Az ötödik helyen kiemelt svéd Robin Söderling sikerrel vette a Rómában zajló 2 227 500 euró összdíjazású tenisztorna második fordulóját, míg az ausztrál Lleyton Hewitt kikapott a spanyol García-Lópeztől.
ápr. 28
15:35
Kosárlabda: már nem Ruttner György a kosárszövetség elnöke, két utódjelölt (She)
Már nem Ruttner György a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke, a májusi tisztújító küldöttgyűlésre eddig két jelölés érkezett.
ápr. 28
15:45
Tenisz: a kiemeltek közül Jankovics és Stosur is továbbjutott Stuttgartban (She)
A negyedik helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics és a hetedik helyen rangsorolt ausztrál Samantha Stosur is győzött a stuttgarti női tenisztorna első fordulójában. Mindketten sima, két szettes mérkőzésen diadalmaskodtak.
ápr. 28
15:45
Az MTV mégis közvetíti az úszó EB-t (Behaviour)
Korábbi döntését megváltoztatva a Magyar Televízió mégis közvetíti az augusztusi, budapesti úszó-, műúszó-, műugró-, s balatonfüredi hosszútávúszó Európa-bajnokságot.
ápr. 28
16:03
Képes-e újra fordítani a "megszállott" Barcelona? (Infostart)
A címvédő Barcelona az Internazionale elleni, szerda esti elődöntős visszavágón harmadszor kerül olyan helyzetbe, hogy 3-1-es hátrányból indul neki egy párharcnak. A korábbi két alkalommal továbbjutott a katalán együttes.
ápr. 28
16:03
Premier League: Lee Carsley a szezon végén otthagyja a Birminghamet (She)
Távozik az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Birmingham City együttesétől Lee Carsley.
ápr. 28
16:05
A Magyar Televízió közvetíti a budapesti úszó Eb-t (Infostart)
Korábbi döntését megváltoztatva a Magyar Televízió mégis közvetíti az augusztusi, budapesti úszó-, műúszó-, műugró-, s balatonfüredi hosszútávúszó Európa-bajnokságot.
ápr. 28
16:05
Juventus: a Tuttosport szerint Benítezzel megegyeztek, az ügynök cáfol (She)
Olasz lapértesülések szerint szóban megállapodott egymással a közös munkáról Rafael Benítez és a Juventus labdarúgócsapata. Az edző ügynöke egyelőre cáfol.
ápr. 28
16:07
Labdarúgás: közös ligát tervez Csehország és Szlovákia (She)
Újra közös bajnokságban szerepelhetnek a cseh és a szlovák labdarúgócsapatok.
ápr. 28
16:21
Argentína: a 36 éves Ariel Ortega is ott van Diego Maradona keretében (She)
Meglepetésre a 36 éves Ariel Ortegát is behívta a Haiti elleni felkészülésre mérkőzésre Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
ápr. 28
16:21
Nem szerepelhet a testépítés a Világjátékokon (Metropol)
A sorozatos doppingbotrányok miatt ideiglenesen nem szerepelhet a nyári Világjátékokon a testépítés - így döntött a nem olimpiai sportágakat tömörítő szervezet (IWGA) Dubajban rendezett közgyűlése.
ápr. 28
16:39
Győzött Nadal Rómában (Metropol)
A címvédő Rafael Nadal 1 óra 10 perc alatt, két sima játszmában búcsúztatta szerdán a német Philipp Kohlschreibert a 2,75 millió euró összdíjazású, római salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 28
16:57
Szerbia: tíz év börtönbüntetést kapott a rendőrre támadó huligán (She)
Tíz év börtönbüntetésre ítélték azt a szerb labdarúgó-szurkolót, aki a Crvena zvezda egyik bajnoki mérkőzésén súlyos sebesülést okozott egy rendőrnek.
ápr. 28
16:59
Rali-vb: a FIA nyilvánosságra hozta a 2011-es versenynaptárt (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) nyilvánosságra hozta a 2011-es versenynaptárt. Ebben – mint ahogy az ideiben sem – nem szerepel a legendás Monte-Carlo-rali, ott továbbra is Intercontinental Rally Challenge- (IRC) versenyt rendeznek.
ápr. 28
17:01
Hamburg: Aogo nélkül utazott el a HSV a Fulham elleni visszavágóra (She)
A Hamburger SV valószínűleg nélkülözni kényszerül Dennis Aogo szolgálatait a Fulham elleni Európa-liga-elődöntő visszavágóján.
ápr. 28
17:03
Fulham: Zamora sérült, lemaradhat az elődöntőről a gólerős csatár (She)
Achilles-ín-sérülése miatt valószínűleg kihagyja a Hamburg elleni Európa-liga-elődöntő visszavágóját Bobby Zamora, a Fulham legveszélyesebb csatára.
ápr. 28
17:15
Ipswich Town: Roy Keane tíz játékosától megválik a nyáron (She)
Angol lapértesülések szerint „nagytakarítást" tart Roy Keane menedzser az Ipswich Town keretében a nyáron.

Keresés