2010. április 30. péntek

ápr. 30
13:01
Kosárlabda: amerikai kapitány a kínai férfiválogatott élén (She)
Az amerikai Robert Donewald lett a kínai férfi kosárlabda-válogatott új szövetségi kapitánya.
ápr. 30
13:33
Videó: a Sao Paulo védője meg akarta verni a bírót, miután kiállította őt (She)
Richarlyson, a Sao Paulo védője nagyon rosszul viselte, hogy megkapta a második sárga lapját a játékvezetőtől a perui Universitario ellen. Mint az alábbi videón is látható, a brazil hátvédet társai is alig bírták lefogni. A Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében rendezett mérkőzés egyébként gól nélküli döntetlennel ért végét.
ápr. 30
14:09
Asztalitenisz: olimpiai bajnokok nélkül mennek a vb-re a kínaiak (She)
A pekingi egyéni olimpiai bajnok Ma Lin és Csang Ji-ning nem került be a csapat-világbajnokságon induló kínai asztalitenisz-válogatottba.
ápr. 30
14:11
Videó: Mourinho beleszólt Guardiola és Ibrahimovic beszélgetésébe (She)
José Mourinho, az Internazionale vezetőedzője nem csak sportszakmai szempontból alakított nagyot a Barcelona elleni BL-elődöntőben. A portugál edző jóvoltából nem szokványos jelenet zajlott le a pálya szélén: Mourinho rátette a kezét Pep Guardiola vállára, majd beleszólt a Barca-tréner és Zlatan Ibrahimovic beszélgetésébe.
ápr. 30
14:13
Utánpótlás: egygólos Vasas-vereség a Portótól a Nike Premier-kupán (She)
Az aarhusi Premier Kupán a Vasas 15 éves labdarúgói lejátszották második mérkőzésüket is.
ápr. 30
14:45
Manchester United: Rooney és Ferdinand is visszatérhet vasárnap (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Wayne Rooney és Rio Ferdinand állapota is jelentősen javult, így elképzelhető, hogy mindketten pályára lépnek a vasárnapi, Sunderland elleni bajnoki mérkőzésen.
ápr. 30
15:03
Vízágyúkat is bevetett a rendőrség a Ferencváros-Újpest mérkőzés után (Infostart)
Könnygáz mellett vízágyúkat is bevetett a rendőrség a Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés utáni rendbontás megfékezése érdekében az Üllői úti Albert Flórián Stadion közelében péntek este. Korábban azt közölték: fokozott rendőri ellenőrzés lesz a pénteken este hét órakor kezdődő Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés idején az Albert Flórián Stadionban és környékén.
ápr. 30
15:03
Lyon: César Delgado ebben az idényben már nem léphet pályára (She)
Az Olympique Lyonnak César Delgado nélkül kell megvívnia a francia labdarúgó-bajnokság hajráját, ugyanis az argentin szélső kisebb szakadást szenvedett a combközelítő izmában a Bayern München elleni keddi BL-mérkőzésen.
ápr. 30
15:05
Tenisz: Kapros és Marosi kikapott a római torna selejtezőjében (She)
Kapros Anikó és Marosi Katalin is kikapott a római női teniszverseny selejtezőjének első fordulójában.
ápr. 30
15:21
Anglia: Ferguson csodálja Geráék edzőjét, és díjat adna neki (She)
Sir Alex Ferguson, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Manchester United szakvezetője szerint Roy Hodgsonnak, a Fulham trénerének jár az év menedzsere díj.
ápr. 30
15:23
MotoGP: a királykategóriában Stoner kezdett a leggyorsabban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának első szabadedzésén a MotoGP-ben Casey Stoner, a 125 köbcentiseknél Pol Espargaró volt a leggyorsabb.
ápr. 30
15:57
DVSC: Czvitkovics szerint nem szabad hagyni, hogy kibontakozzon az MTK (She)
Czvitkovics Péter sokáig játszott az MTK-ban, most azonban a Debrecen újabb bajnoki címéért küzd. A Loki hivatalos honlapjának a hétvégi mérkőzés kapcsán kifejtette, hogy már nem hibázhatnak a hátralevő fordulókban, és nem szabad hagyniuk az MTK-t kibontakozni.
ápr. 30
15:59
Bordeaux: Blanc beszélt a kapitányságról, de még nem döntött (She)
Laurent Blanc, a Girondins Bordeaux labdarúgócsapatának edzője még nem döntötte el, elfogadná-e a francia szövetségi kapitányi felkérést a nyáron, de elismerte: klubja idény végi helyezése befolyásolja a döntését.
ápr. 30
16:15
Vasas: A tehetség mindig felszínre tör - Vancsa Beliczky Gergőről (She)
Bizonyára sokan emlékeznek arra, hogy Beliczky Gergő, a Vasas ifjú csatára csereként beállva öt perc alatt mesterhármast ért el az MTK ellen a Soproni Liga legutóbbi fordulójában. Beliczky teljesítményéről Vancsa Miklós ügyvezető is megemlékezett, akivel a klub hivatalos honlapján készítettek hosszabb interjút.
ápr. 30
16:33
Roma: Ranieri nem adja fel, még hisz a scudetto elhódításában (She)
Claudio Ranieri, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló Roma szakvezetője úgy véli, csapata három hátralévő bajnoki mérkőzése megnyerésével még megelőzheti a listavezető Internazionalét.
ápr. 30
16:35
MotoGP: Talmácsi a második legjobb időt motorozta az első szabadedzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Spanyol Nagydíjának első szabadedzésén a Moto2-ben szereplő Talmácsi Gábor a második legjobb időt érte el.
ápr. 30
16:37
Bajnokok Ligája: szerdán dől el, játszhat-e mégis Ribéry a döntőben (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága május 5-re, szerdára idézte be Franck Ribéryt, a német Bayern München francia játékosát, aki klubjával együtt fellebbezett eltiltása mérséklése érdekében, mert játszani szeretne a Bajnokok Ligája döntőjében.
ápr. 30
16:51
Hoffenheim: a Duisburgtól igazolt kapussal pótolják Hildebrandot (She)
A német Bundesligában szereplő Hoffenheim leigazolta a másodosztályú Duisburg kapusát, Tom Starkét. A 29 éves játékos (akit átigazolási díj fizetése nélkül szerzett meg a Hoffenheim) három évre szóló szerződést írt alá új csapatánál.
ápr. 30
16:54
Talmácsi második a szabadedzésen (Behaviour)
Talmácsi Gábor az előkelő második helyen végzett a Moto2 kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futama, a Spanyol Nagydíj első szabadedzésén.
ápr. 30
17:09
Manchester City: Ha Tévez rosszul érzi magát, távozzon! - Mancini (She)
Roberto Mancini, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik helyén álló Manchester City menedzsere kijelentette: egyetlen olyan játékosához sem ragaszkodik, aki nem érzi jó magát a klubnál – így Carlos Tévezhez sem.
ápr. 30
17:11
BL: Mourinho reakciója érthető volt a provokáció után - Sneijder (She)
Wesley Sneijder, az olasz Internazionale holland középpályása a De Telegraafnak nyilatkozva kijelentette, José Mourinho vitatott reakciója a Barcelona elleni győztes BL-elődöntő után teljesen érthető volt annak fényében, hogy folyamatosan provokálták az összecsapás alatt.
ápr. 30
17:12
Dragon Eb a Balatonon - 16 ország 64 egysége nevezett (Behaviour)
Tizenhat országból 64 hajó nevezett az idei vitorlás évad legrangosabb hazai versenyére, a Balatonkenesén júniusban megrendezendő Dragon Európa-bajnokságra.
ápr. 30
17:13
Tenisz: Djokovics kiesett, Arn győzelemmel kezdett Rómában (She)
Fernando Verdasco három játszmában legyőzte Novak Djokovicsot a Rómában zajló salakpályás teniszverseny negyeddöntőjében.
ápr. 30
17:27
Románia: újabb két futballbírót tartóztattak le korrupció miatt (She)
Újabb két román futballbírót helyeztek előzetes letartóztatásba a román korrupcióellenes ügyészek, akik szerint pénzt fogadtak el az egyik román klubcsapat tulajdonosától azért, hogy „kedvező" bíráskodásban részesítsék az üzletember együttesét.
ápr. 30
17:29
MLSZ: első évében felülmúlta a várakozásokat a telki edzőközpont (She)
Czuppon Péter ügyvezető igazgató szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) egy éve átadott telki edzőközpontja minden tekintetben felülmúlta a várakozásokat.
ápr. 30
17:30
Talmácsi második az első szabadedzésen (Metropol)
Talmácsi Gábor az előkelő második helyen végzett a Moto2 kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság második futama, a Spanyol Nagydíj első szabadedzésén.
ápr. 30
17:31
Ironman: Major Józsefre kemény ellenfelek várnak Utah államban (She)
Izgalmas verseny, kemény ellenfelekkel. Erre számíthat május elsején Major József ötszörös ironman országos bajnok a Utah állambeli St. George-ban. Nehéz megmondani mi teszi különlegesebbé a hétvégi eseményt, a számos ironman bajnokot felsorakoztató profi mezőny vagy az Egyesült Államokban is egyedülálló, lélegzetelállítóan gyönyörű környezet.
ápr. 30
17:45
Gera: "Amíg Koeman a kapitány, nem térek vissza a válogatottba" (Infostart)
A legnehezebb a Sahtar Donyeck kiejtése volt, de a Juventus búcsúztatása is nagy fegyvertény - mondta az InfoRádiónak Gera Zoltán, miután Fulham támadójaként győztes gólt rúgott a Hamburg elleni Európa Liga elődöntő visszavágóján 2-1-re megnyert mérkőzésen. A játékos megerősítette, hogy amíg Erwin Koeman a nemzeti csapat szövetségi kapitánya, addig nem szerepel címeres mezben.
ápr. 30
17:45
MU: Ferguson szép szavakkal tüzeli a Liverpoolt a Chelsea ellen (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere úgy véli, hiába csekélyek a Liverpool esélyei a negyedik hely elcsípésére a mostani angol bajnokságban, játékosai apait-anyait megtesznek majd a Chelsea legyőzéséért a vasárnapi rangadón, mert ezt diktálja a vérük és a klubtörténelem – még akkor is, ha sikerük lehetővé teszi a nagy rivális Manchester Unitednek, hogy megelőzze…
ápr. 30
17:47
Vitorlázás: tizenhat ország 64 egysége nevezett a kenesei dragon Eb-re (She)
Tizenhat országból 64 hajó nevezett az idei vitorlás évad legrangosabb hazai versenyére, a Balatonkenesén júniusban sorra kerülő Dragon Európa-bajnokságra.
ápr. 30
18:03
Tenisz: Szafina simán kikapott az izraeli Peertől a negyeddöntőben (She)
Az előző fordulóban Szávay Ágnest búcsúztató Dinara Szafina sima, 6:3, 6:2-es vereséget szenvedett az izraeli Sahar Peertől a Stuttgartban zajló női tenisztorna negyeddöntőjében.
ápr. 30
18:06
Szafina kiesett Stuttgartban (Metropol)
A Szávay Ágnest búcsúztató volt világelső orosz Dinara Szafina két játszmában kikapott az izraeli Shahar Peertől a 700 ezer dollár összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztorna pénteki negyeddöntőjében.
ápr. 30
18:21
Vb 2010: Vicente del Bosque számít sérült kulcsembereire (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque nem aggódik jelenleg sérült kulcsemberei, Fernando Torres, Cesc Fabregas és Andrés Iniesta világbajnoki szereplését illetően.
ápr. 30
18:23
Premier League: O’Neill értetlenkedik Fülöp kölcsönadása kapcsán (She)
Martin O’Neill, az Aston Villa menedzsere nem érti, hogy a Premier League illetékesei miért engedték meg a kapusgondokkal küzdő Manchester Citynek, hogy Fülöp Mártont kölcsönvegye a szezon utolsó meccseire a Sunderlandtől.
ápr. 30
18:25
Túraautó-vb: Michelisz volt a leggyorsabb a Marokkói Nagydíj pénteki tesztjén (She)
A túraautó-világbajnokság (WTCC) 2010-es sorozatának második futamán, a Marokkói Nagydíjon a magyar újoncpilóta, Michelisz Norbert érte el a legjobb köridőt a pénteki tesztnap első szabadedzése során.
ápr. 30
18:39
A brit drukker a foci vb miatt akár egy hozzátartozó halálát is "behazudja" (Infostart)
A brit alkalmazottak negyede tervezi, hogy a nyári labdarúgó-világbajnokság idején "beteg" lesz, "elromlik" valamije, sőt valakije "meghal".
ápr. 30
18:39
FTC-Újpest: két csatár itt is, ott is - a derbi kezdőcsapatai (She)
Megvannak az este hét órakor kezdődő Ferencváros–Újpest bajnoki mérkőzés kezdőcsapatai. Craig Short és Mészöly Géza is két-két támadóval küldi majd pályára csapatát: a hazaiaknál Anthony Elding és Ferenczi István, a vendégeknél Kabát Péter és Rajczi Péter rohamozza majd az ellenfél kapuját.
ápr. 30
18:41
Női tornász Eb: Jelencsics 21. a junior egyéni összetettben (She)
Jelencsics Dorina a 21. helyen végzett a juniorok egyéni összetett versenyében a birminghami női tornász Európa-bajnokságon.
ápr. 30
18:42
Betegek lesznek a britek a focivébé alatt (Metropol)
A brit alkalmazottak negyede tervezi, hogy a nyári labdarúgó-világbajnokság idején "beteg" lesz, "elromlik" valamije, sőt valakije "meghal". Az angol beteg átlagosan 3 és fél napot tervez távol tölteni a munkahelyétől.
ápr. 30
18:43
FTC-Újpest: egy órával a kezdés előtt már sorok kígyóztak a bejáratoknál (She)
Már egy órával a Soproni Liga 25. fordulójának péntek esti rangadója, a Ferencváros–Újpest mérkőzés előtt hosszú sorok kígyóztak a beengedő kapuk előtt, így várhatóan nem igen marad majd üres hely a kezdésre. A kapu mögötti, illetve az újpesti szektor tömve van.
ápr. 30
18:57
Túraautó-vb: a Marokkói Nagydíj első tesztjén Michelisz volt a leggyorsabb (She)
A túraautó-világbajnokság (WTCC) 2010-es sorozatának második futamán, a Marokkói Nagydíjon a magyar újoncpilóta, Michelisz Norbert érte el a legjobb köridőt a pénteki tesztnap első szabadedzése során.
ápr. 30
18:59
Vb 2010: várhatóan sok brit lesz "beteg" a focivébé alatt (She)
A brit alkalmazottak negyede tervezi, hogy a nyári labdarúgó-világbajnokság idején "beteg" lesz, "elromlik" valamije, sőt valakije "meghal".
ápr. 30
19:00
FTC-Újpest: üvegek és könnygáz (Metropol)
Üvegeket dobált néhány szurkoló a Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés előtt az Üllői úti Albert Flórián Stadionnál péntek este. A rendőröknek könnygázt kellett alkalmazniuk.
ápr. 30
19:15
Női tornász Eb: Jelencsics Dorina 21. a junior egyéni összetettben (She)
Jelencsics Dorina a 21. helyen végzett a juniorok egyéni összetett versenyében a birminghami női tornász Európa-bajnokságon.
ápr. 30
19:17
Ökölvívás: Harcsa biztosan érmes az ifjúsági világbajnokságon (She)
Harcsa Zoltán, az Unió Kispest 75 kilós versenyzője már biztosan dobogóra állhat a bakui ifjúsági ökölvívó-világbajnokságon.
ápr. 30
19:19
Fogathajtás: a négyesek között Lázár Zoltán vezet Fábiánsebestyénben (She)
A négyesek között Lázár Zoltán áll az élen a díjhajtást követően a Fábiánsebestyénben zajló évadnyitó fogathajtóversenyen, amely az országos bajnokság első fordulója, és egyúttal világkupa-forduló is.
ápr. 30
19:21
Soproni Liga: Ferencváros-Újpest derbi élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I  25. fordulójának nyitó mérkőzése, a Ferencváros–Újpest derbi. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
ápr. 30
19:33
Utánpótlás: hat pont a Vasas mérlege a Premier-kupa első napján (She)
A délelőtti eredményeket másolva a Vasasnak délután is meg kellett elégednie a három ponttal, noha néhány percre volt attól, hogy hatot szerezzen, és biztosan a csoport élén zárjon.
ápr. 30
19:51
Sakk: döntetlen után Anand megőrizte egypontos előnyét a vb-döntőben (She)
A bolgár Veszelin Topalov döntetlent ért el a címvédő Viswanathan Anand ellen a Szófiában zajló 12 játszmás sakkvilágbajnoki döntő pénteki, ötödik mérkőzésén.
ápr. 30
19:53
Deportivo: ötéves szerződést kötöttek Valerónnal, de már nem játékosként (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Deportivo la Coruna ötéves szerződést kötött az együttes 34 éves, 46-szoros válogatott játékosával, Juan Carlos Valerónnal, de már nem a keretben számítanak rá.

Keresés