2010. április 5. hétfő

ápr. 5
18:26
Labdarúgás: kómában egy volt válogatott mexikói futballista (She)
Kómába került a mexikói labdarúgó-válogatott egyik volt játékosa, miután fejbe rúgták vasárnap egy élvonalbeli mérkőzésen.
ápr. 5
19:18
A Honvéd nyerte a rangos utánpótlás-tornát (Infostart)
A tavaly döntős Budapest Honvéd nyerte meg a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi utánpótlás labdarúgótornát, miután a székesfehérvári fináléban 2-0-ra legyőzte a görög Panathinaikoszt.
ápr. 5
19:18
Labdarúgás: Koeman szerint javult az NB I színvonala (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a helyszínen tekintette meg a hétvégi Haladás–Újpest találkozót, amely a Haladás 1–0-s győzelmével zárult. A mérkőzés kapcsán Erwin Koeman a Hali TV-nek adott interjút, melyben elmondta, véleménye szerint az elmúlt években javult a bajnokság színvonala, és jó, hogy jelenleg is négy csapat küzd a bajnoki címért.
ápr. 5
19:18
Sporttörténelmet írna a CSZKA Moszkva (Blikk)
ápr. 5
19:20
Kómában egy volt válogatott labdarúgó (Infostart)
Kómába került a mexikói labdarúgó-válogatott egyik volt játékosa, miután fejbe rúgták vasárnap egy élvonalbeli mérkőzésen.
ápr. 5
19:36
Magyar csatár a jövő csillagai között (Infostart)
A kétszeres válogatott támadóról, Szalai Ádámról közöl írást a tehetséges fiatalokat bemutató rovatában a világ egyik legnevesebb labdarúgó-szaklapja, a World Soccer legfrissebb száma.
ápr. 5
19:57
A Honvéd nyerte a Puskás Suzuki Kupát (Metropol)
A tavaly döntős Budapest Honvéd nyerte meg hétfőn a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi utánpótlás labdarúgótornát, miután a székesfehérvári fináléban 2-0-ra legyőzte a görög Panathinaikoszt.
ápr. 5
20:30
Championship: a Nottingham botlásával visszajutott az élvonalba a Newcastle (She)
Nem tudott győzni az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 42. fordulójában a Nottingham Forest. A korábbi kétszeres BEK-győztes Cardiff City elleni döntetlenje azt jelenti, hogy az este pályára lépő Newcastle United saját mérkőzése eredményétől függetlenül visszajutott az élvonalba.
ápr. 5
21:24
Norvégia: Kovács Péterék döntetlent játszottak (She)
Kovács Péter csapata, a norvég Odd Greenland idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Sandefjord ellen, ezzel hatodik helyen állnak a norvég első osztályú bajnokságban.
ápr. 5
21:27
Czink Melinda kiesett (Metropol)
Czink Melinda két játszmában, 1 óra 21 perc alatt kikapott hétfőn a harmadik helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkovától a Ponte Vedrában zajló, 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
ápr. 5
21:42
Férfi vízilabda ob I: döntetlent játszott egymással a Honvéd és a Szeged (She)
Nem bírt egymással a Domino-Honvéd és a Szeged-Beton a férfi vízilabda ob I 15. fordulójában. A két csapat nagyszerű mérkőzést játszott egymással, a 9–9-es döntetlen igazságosnak mondható.
ápr. 5
21:44
Súlyemelés: török és fehérorosz arany az Eb nyitónapján (She)
Női 48 kg-ban a török Nurcan Taylan, míg férfi 56 kg-ban hazai közönség előtt szereplő Vitalij Derbenjev diadalmaskodott a minszki súlyemelő Európa-bajnokság hétfői nyitónapján.

Keresés