2010. május 15. szombat

máj. 15
16:45
League One: hiába reklamáltak büntetőket, az ítéletek elmaradtak (She)
Nem hozott gólt az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályába jutásért vívott szombati osztályozó-elődöntő a Huddersfield és a Millwall között.
máj. 15
16:47
Cselgáncs: kiestek a magyar versenyzők a kairói világkupán (She)
Mind a négy szombaton érdekelt magyar helyezetlenül zárt szombaton az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat kairói állomásán.
máj. 15
16:49
Formula-1: Webber előnyt kovácsolna az első rajthelyből a futamon (She)
A Monacói Nagydíj időmérő edzésén az első rajtkockát megszerző Mark Webber bízik abban, hogy a vasárnapi nagydíjon kihasználja majd, hogy az élről indulhat a legendás pályán.
máj. 15
16:51
Soproni Liga: összeverekedtek a Fradi és a Debrecen szurkolói (She)
Összeverekedtek a Ferencváros és a Debrecen futballcsapatának szurkolói az M3-as autópálya mellett lévő geleji pihenőnél szombat délután – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
máj. 15
16:53
Női kézilabda NB I: a Kiskunhalas győzelemmel búcsúzott az élvonaltól (She)
A két kieső csapat találkozóján a Kiskunhalas 32–19-re nyert a Hunnia otthonában a női kézilabda NB I rájátszásának utolsó fordulójában.
máj. 15
17:03
Vb 2010: William Gallas lesz a 24. a franciák hétfői keretében (She)
Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn kihirdetendő 24-es keretében William Gallas lesz a ráadásjátékos – adta hírül az AFP hírügynökség.
máj. 15
17:05
Soproni Liga: Tutorics góljával győzött a Fradi Diósgyőrben (She)
A Soproni Liga 28. fordulójában a sereghajtó, s már kiesett Diósgyőr a hetedik helyen álló Ferencvárost fogadta. A vendégek Djordje Tutorics fejesével szereztek vezetést az 50. percben. Majd a 62.-ben emberelőnybe is kerültek, miután a szünetben beálló Illés Richárdot a játékvezető kiállította.
máj. 15
17:06
Nadal a döntőben (Metropol)
A második helyen kiemelt, hazai közönség előtt szereplő Rafael Nadal három játszmában nyert honfitársa, Nicolás Almagro ellen a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyében és bejutott a döntőbe.
máj. 15
17:06
Duplázás, triplázás, rekordok (Behaviour)
Egyszerű a képlet Olaszországban és Spanyolországban: amennyiben a listavezető Internazionale és Barcelona három pontot szerez az utolsó fordulóban, megnyeri hazája labdarúgó bajnoki címét (másként: megvédi). A Bayern München és a Chelsea mindeközben - José Mourinho alakulatához hasonlóan - duplázni készül: Németországban és Angliában véget ért a pontvadászat, a kupadöntőt viszont mindkét…
máj. 15
17:21
Kosárlabda: váltás a világ- és európai szövetség élén, Bodrogváry maradt (She)
Új elnököt választottak a Nemzetközi (FIBA) és az Európai Kosárlabda-szövetség (FIBA Europe) élére, utóbbi vezetőségében tag maradt Bodrogváry Iván.
máj. 15
17:23
Giro d’Italia: ismét Vinokurov áll az élen az összetettben (She)
Az ausztrál Cadel Evans nyerte meg a Giro d’Italia 7. szakaszát, amely után a kazah Alekszandr Vinokurov vette át a vezetést az összetettben, Evans a második, David Millar a harmadik.
máj. 15
17:24
Ferencvárosi siker, Lipcsei csúcsbeállítása (Metropol)
A Ferencváros 1-0-ra nyert a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójának szombati mérkőzésén.
máj. 15
17:25
Fulham: Damien Duff szerint Gera Zoltán briliáns futballista (She)
Damien Duff, a Fulham futballistája szép szavakkal méltatta csapattársát, Gera Zoltánt, aki szerinte az egész szezonban remek teljesítményt nyújtott.
máj. 15
17:27
NB II, Keleti csoport: a DVSC-DEAC győzött, és az élre állt (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának 26. fordulójában a DVSC-DEAC együttese hazai pályán 2–1-re győzött a Hajdúböszörmény ellen. A debreceniek sikerükkel az élre álltak a bajnokságban.
máj. 15
17:39
Krikett: az idén Macedóniába utazhat a magyar válogatott az EuroTwenty-re (She)
Az idén Macedóniában rendezik meg a közép- és kelet-európai országok krikettválogatottjai számára harmadik alkalommal kiírt nemzetközi megméretést, az EuroTwenty 20 tornát.
máj. 15
18:15
Megvédte címét a Chelsea (Infostart)
A papírformának megfelelően a Chelsea megvédte címét az angol FA Kupában, miután a londoni döntőben szombaton 1-0-ra győzött a Portsmouth ellen.
máj. 15
18:15
NB II, Nyugati csoport: a Gyirmót öt gólt rúgott a sereghajtónak (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 26. fordulójában a Gyirmót hazai pályán könnyed, 5–1-es győzelmet aratott az utolsó helyezett Hévíz ellen. A sikernek köszönhetően a gyirmótiak az élre álltak a tabellán, igaz, egy mérkőzéssel többet játszottak a Siófoknál.
máj. 15
18:17
FA-kupa: a Portsmouth nem tett csodát a Chelsea ellen (She)
A Chelsea nyerte meg az angol labdarúgó FA-kupát, miután a döntőben Didier Drogba 59. percben szerzett góljával 1–0-ra győzte le a Portsmoutht.
máj. 15
18:19
Videó: Drogba szabadrúgásból szerzett gólja az FA-kupa döntőjében (She)
Didier Drogba szabadrúgásgóljával nyert a Chelsea a Portsmouth elleni FA-kupa-döntőben, így sikerült dupláznia a 2009–2010-es szezonban. Nézze meg a csatár mindent eldöntő gólját videón!
máj. 15
18:33
Soproni Liga: három találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 28. fordulójában három találkozó kezdődik 18 órakor: a Honvéd a Nyíregyházát, a Kecskemét a Kaposvárt, a Pápa pedig a Paksot fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 15
18:35
Soproni Liga: elmarad a KTE-Kaposvár mérkőzés (She)
A pálya alkalmatlansága miatt elmarad a Soproni Liga 28. fordulójára kiírt Kecskemét–Kaposvár találkozó. A nagy esőzés miatt ugyanis a találkozó játékvezetője, Kassai Viktor úgy döntött: nem alkalmas játékra a pálya.
máj. 15
18:36
Duplázott a Chelsea: az FA kupát is megnyerte (Metropol)
A papírformának megfelelően a Chelsea megvédte címét az angol FA Kupában, miután a londoni döntőben szombaton 1-0-ra győzött a Portsmouth ellen.
máj. 15
18:37
Litvánia: a Vetra elleni sikerrel az Ekranas a negyedik kupagyőzelmét aratta (She)
Az Ekranas labdarúgócsapata nyerte meg a Litván Kupa 2009–2010-es kiírását, miután a döntőben 2–1-re legyőzte a Vetrát.
máj. 15
18:38
Hetvenkét Fradi-szurkolót állítottak elő (Metropol)
Hetvenkét Ferencváros-szurkolót állítottak elő a miskolci rendőrkapitányságon, mert korábban összeverekedtek a Debrecen futballcsapatának drukkereivel az M3-as autópálya mellett lévő geleji pihenőnél szombat délután.
máj. 15
18:39
Jégkorong-vb: eltiltották a tornától a norvég csapatkapitányt (She)
Nem játszhat a jégkorong-világbajnokságon csapata hátralévő mérkőzésein a norvégok csapatkapitánya, Tommy Jakobsen, miután vállal nekiment egy vonalbírónak pénteken a Kanada elleni találkozón.
máj. 15
18:41
Tenisz: Arn Gréta győzelemmel kezdte a varsói torna selejtezőjét (She)
Arn Gréta 6:1, 6:2-re nyert a kínai Jen Ce ellen a varsói tenisztorna selejtezőjének első fordulójában. A magyar játékos a második körben az amerikai Abigail Spears ellen lép pályára.
máj. 15
18:43
F-1: Massa állítja, nem szándékosan tartotta fel Buttont az időmérőn (She)
Jenson Button csalódott és dühös volt a Monacói Nagydíj időmérő edzése után, mivel a Q3-ban Felipe Massa feltartotta az egyik gyors körén. A brazil pilóta állítja, nem volt szándékos, amit tett.
máj. 15
18:45
Premjer-liga: értékes tomszki győzelem, Németh nem játszott (She)
A Tom Tomszk értékes győzelmet aratott az idényt remekül kezdő Szpartak Nalcsik ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján.
máj. 15
18:47
Skócia: a kicsik összeomlottak, a Dundee Unitedé lett a kupa (She)
A labdarúgó Skót Kupa szombat délutáni glasgow-i döntőjében a Dundee United 47 ezer néző előtt, gól nélküli első félidőt követően 3–0-ra legyőzte a második ligás Ross Countyt.
máj. 15
18:51
Soproni Liga: két találkozó élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 28. fordulójában két találkozó kezdődik 18 órakor: a Honvéd a Nyíregyházát,  a Pápa pedig a Paksot fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével! A Kecskemét és a Kaposvár mérkőzése elmaradt a rossz időjárási viszonyok miatt.
máj. 15
18:53
Jégkorong-vb: kiütéses amerikai siker Kazahsztán ellen az alsóházban (She)
A Németországban zajló jégkorong-világbajnokságon megkezdődtek a küzdelmek az alsóházban, ahol a kiesés elkerülése a cél. Már akinek, ugyanis az amerikai együttesnek azért nem ez a szintje, ezt bizonyítja a Kazahsztán ellen aratott gólzáporos sikere. A másik találkozón a franciák egy lépéssel közelebb kerültek a bentmaradáshoz, miután legyőzték Olaszországot.
máj. 15
18:54
Hetvenkét Fradi-szurkolót állítottak elő (Behaviour)
Hetvenkét Ferencváros-szurkolót állítottak elő a miskolci rendőrkapitányságon, mert korábban összeverekedtek a Debrecen futballcsapatának drukkereivel az M3-as autópálya mellett lévő geleji pihenőnél szombat délután.
máj. 15
18:55
Hertha: Drobny távozik, új kapus után kell nézniük a berlinieknek (She)
Jaroslav Drobny nem kívánja meghosszabbítani a nyáron lejáró szerződését, így minden bizonnyal elhagyja a német labdarúgó-bajnokság élvonalától búcsúzó Herthát.
máj. 15
19:09
Tenisz: Safárová az első szett után feladta, Rezai döntős Madridban (She)
Aravane Rezai lesz az amerikai Venus Williams ellenfele a Madridban zajló teniszverseny női egyesében.
máj. 15
19:11
Vb 2010: Beckenbauer szerint Ballack már kevésbé fontos a Nationalelfnek (She)
Franz Beckenbauer, a német futball Császára szerint Michael Ballack már nem tölt be olyan fontos szerepet a német válogatottban, mint a korábbi években.
máj. 15
19:13
Női vízilabda: a bajnok Dunaújváros győzelemmel zárta a bajnokságot (She)
A Vodafone női vízilabda ob I rájátszásában, a felsőház utolsó fordulójában az eredménytől függetlenül a bajnoki címet már korábban megszerző Dunaújváros az ezüstérmes Szentes otthonában nyert nyolc góllal.
máj. 15
19:15
Soproni Liga: Győr-MTK rangadó élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött az Győr–MTK rangadó a Soproni Liga 28. fordulójában. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkban!
máj. 15
19:17
Kerékpár: Astarlozát jövő nyárig eltiltották doppingolás miatt (She)
Mikel Astarloza szombaton bejelentette, hogy a Spanyol Kerékpáros-szövetség 2011 júniusáig felfüggesztette a versenyzési jogát.
máj. 15
19:27
F1: Schumi szerint Rosberg feltartotta őt, a fiatal német bocsánatot kért (She)
Nico Rosberg bocsánatot kért csapattársától, Michael Schumachertől, miután a hétszeres világbajnok német úgy nyilatkozott, hogy fiatal honfitársa feltartotta őt a Monacói Nagydíj időmérő edzésén.
máj. 15
19:29
Lengyelország: tizenhét év után újra bajnok a Lech Poznan (She)
A lengyel labdarúgó-bajnokság szombati utolsó fordulóját egy pont előnnyel kezdő Lech Poznan nem hibázott, legyőzte a Zaglebie Lubint, ezzel tizenhét esztendő után elhódította a bajnoki címet.
máj. 15
19:45
Soproni Liga: az Újpest ismét megverte a Debrecent (She)
Az Újpest 2–1-re legyőzte hazai pályán a Debreceni VSC-t a Soproni Liga 28. fordulójában, így a két csapat őszi bajnokija (2–1) után a lila-fehérek másodszor is legyőzték a bajnokot, kiélezetté téve a pontvadászat hajráját.
máj. 15
20:03
Soproni Liga: A csapat nagyon megérdemelte a győzelmet - Mészöly (She)
Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője szerint csapata megérdemelte a győzelmet a DVSC ellen. Mint ismert, a bajnokcsapat idegenben szenvedett 2–1-es vereséget a Soproni Liga 28. fordulójában.
máj. 15
20:06
Kikapott a Debrecen Újpesten (Metropol)
Az Újpest hazai környezetben 2-1-re legyőzte a bajnoki címvédő Debrecen együttesét a labdarúgó Soproni Liga 28.fordulójának szombati rangadóján.
máj. 15
20:21
Soproni Liga: két perc alatt két gól, döntetlent játszott a Szpari Kispesten (She)
Hatalmas esőben, nehéz talajon 1–1-es döntetlent játszott a kiesés elől menekülő Nyíregyháza a Honvéd otthonában a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójában. A kispestiek a 89. percben szerezték meg a vezetést Fernando Cuerda révén, majd az ellenakcióból Diego Balbinot közeli fejessel egyenlített.
máj. 15
20:23
Soproni Liga: Éger öngólja döntött a Pápa-Paks mérkőzésen (She)
A labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójának szombat esti összecsapásán a hazai pályán játszó Lombard Pápa az egész találkozón mezőnyfölényben játszva, több helyzetet kidolgozva nyert 1–0-ra a Paks ellen.
máj. 15
20:25
Női kézilabda NB I: hatgólos győzelme után bronzérmes a Vác (She)
A Vác hazai pályán 28–22-re nyert a Békéscsaba ellen a női kézilabda NB I harmadik helyéért zajló párharc harmadik mérkőzésén, ezzel megszerezte a bronzérmet.
máj. 15
20:27
Ciprus: elmaradt a huszadik APOEL-siker, az Apolloné a kupatrófea (She)
Limassolba került a labdarúgó Ciprusi Kupa trófeája, miután a sorozat 2009–2010-es kiírásának döntőjében a  bajnokságot harmadik helyen záró Apollon 2–1-re legyőzte az APOEL-t.
máj. 15
20:29
Primera División: a Bilbao két góllal nyert a La Coruna ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 38., utolsó fordulójában az Athletic Bilbao hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Deportivo La Coruna ellen.
máj. 15
20:39
Férfi vízilabda Euroliga: ötméteresekkel a Partizané a bronzérem (She)
A szerb Partizan Beograd végzett a harmadik helyen a férfi vízilabda Euroligában, miután a bronzmérkőzésen ötméteresekkel győzte le a horvát Jug Dubrovnikot.
máj. 15
20:41
Vb 2010: Paraguay késői tizenegyesgóllal győzte le Észak-Koreát (She)
A paraguayi labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte Észak-Koreát a svájci Nyonban rendezett felkészülési mérkőzésen.

Keresés