2010. május 21. péntek

máj. 21
16:34
Női kézilabda: Tóth Tímea nélkül készül a válogatott az Eb-selejtezőre (She)
A vállsérülése után még pihenő Tóth Tímea nem lesz ott a magyar női kézilabda-válogatottban a gyakorlatilag tét nélküli, csehek és azeriek elleni, jövő heti Európa-bajnoki selejtezőkön.
máj. 21
16:36
Fogadási botrány: kilenc futballistát hosszú időre eltiltottak Svájcban (She)
A Svájci Labdarúgó-szövetség pénteken kilenc futballistát legalább egyéves eltiltással sújtott, miután bebizonyosodott: részt vettek mérkőzések eredményének manipulálásában.
máj. 21
17:06
Tenisz: Marosi páros partnere lesz az Arnt legyőző Cseng Csie ellenfele (She)
A varsói női tenisztorna elődöntőjében Marosi Katalin páros partnere, a román Alexandra Dulgheru háromszettes mérkőzésen legyőzte a kínai Li Nát, így bejutott a döntőbe, ahol az ellenfele az Arn Grétát búcsúztató Cseng Csie lesz.
máj. 21
17:30
Talmácsi 11. az első Le Mans-i szabadedzésen (Metropol)
Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett pénteken a Moto2 kategória első szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futamán, a Francia Nagydíjon, Le Mans-ban. A géposztály legjobbja a hazai közönség előtt szereplő Jules Cluzel volt.
máj. 21
17:42
FTC: Tutorics és Morrison játéka kérdéses, Doherty biztosan kimarad (She)
A Soproni Ligában szereplő Ferencváros középpályása, az Angliában tartózkodó Tommy Doherty biztosan nem lép pályára a Honvéd elleni záró fordulóbeli mérkőzésen, míg Djordje Tutorics és Jason Morrison játéka kérdéses – adta hírül a 100% Fradi.
máj. 21
18:00
Póker: a balhés amerikai 78 órás rekorddöntésre készül (She)
A pókervilág egyik balhés figurája most állóképességéről kíván tanúbizonyságot adni, a WSOP alatt rekorddöntést tervez.
máj. 21
18:02
Giro d'Italia: ismét olasz szakaszgyőzelem, ezúttal Belletti nyert (She)
Manuel Belletti nyerte meg az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia 13. szakaszát.
máj. 21
18:04
Profi ökölvívás: Bedák Zsolt megérkezett a vb-meccs helyszínére (She)
Pár napja még arról számoltunk be, hogy Bedák Zsolt vasárnap, a rostocki Universum-gálát követően az edzői stábbal együtt utazik ki a május 29-én esedékes bayamoni, Wilfredo Vázquez Jr. elleni WBO kispehelysúlyú világbajnoki mérkőzésre.
máj. 21
18:18
Juventus: olasz lapértesülések szerint a klub ajánlatott tett Vargasért (She)
Az olasz rekordbajnok Juventus olasz lapértesülések szerint ajánlatott tett a Fiorentinának, hogy megszerezze a firenzei klub perui játékosát, Juan Manuel Vargast.
máj. 21
18:36
Milan: szerződést hosszabbított a klub Filippo Inzaghival (She)
Az olasz labdarúgó-bajnoksság élvonalában szereplő AC Milan egy évvel meghosszabbította Filippo Inzaghi szerződését. Az olasz támadó 2011 nyaráig marad a „piros-feketéknél".
máj. 21
18:38
Férfi kézilabda: az U18-asok kikaptak Svájctól, aligha jutnak ki az Eb-re (She)
Gyakorlatilag elszállt a magyar U18-as férfi kézilabda-válogatott reménye, hogy részt vegyen az augusztusi, montenegrói Európa-bajnokságon, ugyanis pénteken, a debreceni selejtező első mérkőzésén 27–20-ra kikapott a svájci csapattól.
máj. 21
18:54
Olaszország: David Trezeguet ismét a hercegségben játszhat (She)
David Trezeguet, a Juventus 32 éves világ- és Európa-bajnok támadója kilenc év után visszatérhet a francia élvonalban (Ligue 1) szereplő AS Monacóhoz.
máj. 21
18:56
Ferencváros: André Schembri hosszabbított a zöld-fehérekkel (She)
A Ferencváros vezetői és André Schembri ügynöke megegyeztek egymással, így a 30-szoros máltai válogatott középpályás a következő szezonban is a zöld-fehéreket erősíti majd – adta hírül a 100% Fradi.
máj. 21
18:58
Formula-1: a Ferrari elnökének hiányzik Michael Schumacher (She)
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke egy csütörtöki sajtótájékoztatón elismerte, hiányzik neki Michael Schumacher, aki a maranellóiak pilótájaként öt világbajnoki címet szerzett.
máj. 21
19:00
Atlétika: megvan az első magyar kvóta az ifjúsági olimpiára (She)
Nguyen Anasztázia női 100 méteres síkfutásban indulási jogot szerzett pénteken az idei ifjúsági olimpiára.
máj. 21
19:12
Arsenal: az „ágyúsok” leigazolták Maruan Samahot (She)
Az Arsenal hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a Bordeaux marokkói válogatott csatárát, Maruan Samahot. A 26 éves játékos hosszú távra szóló szerződését kötött az „ágyúsokkal".
máj. 21
19:18
Samak az Arsenalban folytatja (Metropol)
Az angol élvonalban szereplő Arsenalnál folytatja pályafutását Maruane Samak, a Girondins Bordeaux marokkói futballistája.
máj. 21
19:48
Tenisz: Verdasco és Gasquet játssza a döntőt a nizzai tornán (She)
A spanyol Fernando Verdasco és Richard Gasquet játssza a szombati finálét a nizzai salakpályás férfi tenisztornán, miután előbbi az argentin Leonardo Mayert, utóbbi az olasz Potito Staracét verte meg az elődöntőben.
máj. 21
19:50
Kajak-kenu: Noé, Csay és Györe sikere a maratoni ob-n (She)
A kajakosoknál Noé Milán és Csay Renáta, a kenusoknál pedig Györe Attila nyerte a pénteki egyest a kajak-kenusok maratoni országos bajnokságán, Fadd-Domboriban.
máj. 21
19:52
Tenisz: Sarapova Czink Garros- ellenfelének legyőzésével elődöntős (She)
A strasbourgi női tenisztorna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt orosz Marija Sarapova kétszettben legyőzte Czink Melinda Roland Garros-ellenfelét, a német Julia Görgest, így bejutott az elődöntőbe, ahol az ellenfele az ötödikként rangsorolt Anabel Medina Garrigues lesz.
máj. 21
20:06
Férfi kézilabda NB I: a Ferencváros elleni vereséggel kiesett a Debrecen (She)
A Debrecen kiesett a férfi kézilabda NB I-ből, miután 31–29-es vereséget szenvedett a Ferencváros otthonában a 9-12. helyért zajló rájátszásban.
máj. 21
20:12
Inzaghi még egy évig marad az AC Milanban (Metropol)
Egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Filippo Inzaghi, az AC Milan veterán labdarúgója - jelentette a klub hivatalos honlapja.
máj. 21
20:24
Tenisz: Sarapova döntő szettben múlta felül Medina Garriguest (She)
A strasbourgi női tenisztorna elődöntőjében az első helyen kiemelt orosz Marija Sarapova szetthátrányból fordítva győzte le a spanyol Anabel Medina Garriguest, így bejutott a fináléba.
máj. 21
21:00
Röplabda: férfiválogatottunk kikapott Szlovéniától Eb-selejtezőn (She)
A magyar férfi röplabda-válogatott pénteken 3:0-ra kikapott a házigazda szlovén csapattól Európa-bajnoki selejtezőn.
máj. 21
21:02
Genk: Nagyon örülök a hosszabbításnak! - Köteles László (She)
Ahogy arról a klub hivatalos honlapján megjelentek alapján a Nemzeti Sport Online korábban beszámolt, Köteles László marad a belga élvonalban szereplő KRC Genknél.
máj. 21
21:54
Női sakk ob: változatlanul Tóth Lili és Rudolf Anna a élen (She)
Tóth Lili és Rudolf Anna is begyűjtötte a teljes pontot a Nagykanizsán zajló női sakk országos bajnokság pénteki, 7. fordulójában, így továbbra is holtversenyben vezetik a mezőnyt.
máj. 21
22:00
Tízezrek várták a Barca új 7-esét (Metropol)
Körülbelül 35 ezer drukker előtt mutatták be David Villát, az FC Barcelona labdarúgócsapatának első nyári szerzeményét, aki negyven millió euróért a Valenciától érkezett az együtteshez.
máj. 21
22:12
Luxemburg: története 28. bajnoki címét szerezte a Jeunesse Esch (She)
Története 28. bajnoki címét szerezte meg pénteken este a Jeunesse Esch, miután a luxemburgi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó, 26. fordulójában 4–0-ra legyőzte a Rumelange együttesét.
máj. 21
22:14
Felkészülés: sima vereséget szenvedtek a finnek Tallinnban (She)
Felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett Finnország labdarúgó-válogatottja Észtország legjobbjaitól pénteken Tallinnban.
máj. 21
22:36
Tornádót leléptették sérülés miatt (Metropol)
Kótai Mihálynak nem sikerült megszereznie a Boksz Világszövetség (WBA) középsúlyú interkontinentális övét, miután a címvédő grúz Avtandil Hurcidze elleni mérkőzésen sérülés miatt leléptették.
máj. 21
22:38
A szerbekkel egy Eb-csoportban a Kemény-csapat (Metropol)
Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott a világbajnok szerb, továbbá az orosz, a görög, a macedón és a német csapattal lesz egy csoportban az augusztus végi-szeptember eleji zágrábi Európa-bajnokságon.
máj. 21
22:48
Női röplabda: kikapott a magyar válogatott a franciáktól az Eb-selejtezőn (She)
A magyar női röplabda-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 3:2-es vereséget szenvedett Franciaországtól. A magyarok szombaton a csehekkel, vasárnap az osztrákokkal játszanak.
máj. 21
23:42
Ferencváros: Craig Short megtisztelve érzi magát, hogy a Fradit irányíthatta (She)
Craig Short a Ferencváros hivatalos honlapján, az ftc.hu-n köszönt el a klubtól, a kollégáitól, s mondott köszönetet többeknek is – tudatta a 100% Fradi.. A Ferencvárostól távozó menedzser nyílt levelét szó szerint közöljük.

Keresés