2010. május 23. vasárnap

máj. 23
18:36
Jégkorong-vb: elfogyott a német lendület, Svédországé a bronzérem (She)
Svédország szerezte meg a bronzérmet a Németországban zajló jégkorong-világbajnokságon, miután a bronzmeccsen 3–1-re nyertek a házigazda német együttes ellen.
máj. 23
19:30
Soproni Liga: kiütötte hazai pályán a Szombathely a Paksot (She)
A labdarúgó Soproni Liga 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás otthoni környezetben aratott magabiztos, 4–0-s győzelmet a Paks ellen, amelyből Böde Dánielt még az első félidőben kiállították. A hazaiak góljait Lengyel Dániel, Halmosi Péter, Oross Márton és Irhás Ignác szerezték.
máj. 23
19:32
Soproni Liga: a Pápa hazai pályán két góllal legyőzte a Kaposvárt (She)
Közepes iramú mérkőzésen a Pápa 1–1-es félidőt követően 3–1-re legyőzte a vendég Kaposvárt a Soproni Liga utolsó fordulójában. A hazai csapat elsősorban hatékonyabb támadásainak és jobb helyzetkihasználásának köszönheti a három pontot.
máj. 23
19:42
A svédeké a bronzérem a jégkorong vb-n (Metropol)
A svéd válogatott szerezte meg a bronzérmet a németországi jégkorong-világbajnokságon, miután a vasárnapi helyosztón két góllal jobbnak bizonyult a házigazdák együttesénél.
máj. 23
19:44
Sebes Gusztáv minden idők harmadik legjobb fociedzője (Metropol)
Ő volt a lángész az 1950-es évek rendkívüli magyar csapata mögött, amelyik ezüstérmet szerzett az 1954-es svájci világbajnokságon.
máj. 23
20:00
Bajnok a Debrecen! (Metropol)
A Debreceni VSC-TEVA a bajnok a labdarúgó Soproni Liga 2009/2010-es idényében, mert bár 1-0-s vereséget szenvedett vasárnap Kecskeméten a zárófordulóban, közvetlen üldözője, a Videoton is kikapott 1-0-ra Győrött.
máj. 23
20:06
A Debrecen lett az NB I bajnoka (Infostart)
A Debreceni VSC nyerte meg az NB I 2009-2010-es idényét, noha az utolsó mérkőzését elveszítette Kecskeméten. A Loki szerencséjére a Győr legyőzte a Videotont, s így megmaradt a címvédő forduló előtti előnye.
máj. 23
20:24
Roland Garros: Szávay Ágnes győzelemmel mutatkozott be (She)
Szávay Ágnes győzelemmel mutatkozott be a Roland Garroson: a magyar teniszező az első fordulóban két játszmában nyert a francia Stéphanie Foretz ellen.
máj. 23
20:36
Szávay továbbjutott a Roland Garroson (Metropol)
Szávay Ágnes két játszmában nyert a hazai közönség előtt szereplő Stéphanie Foretz ellen vasárnap a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában, a Roland Garroson.
máj. 23
20:42
Roland Garros: Szávay a második fordulóban (Infostart)
Szávay Ágnes két játszmában nyert a hazai közönség előtt szereplő Stéphanie Foretz ellen vasárnap a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában, a Roland Garroson.
máj. 23
20:42
Roland Garros: Gulbis feladta, Tsonga nagyot szenvedett, de nyert (She)
A tavaszi salakpályás szezon során többek között Roger Federert is legyőző Ernests Gulbis már az első fordulóban kiesett a Roland Garroson, miután két elvesztett szett után feladta a küzdelmet Julien Benneteau ellen.
máj. 23
21:00
Bosznia: az utolsó kör előtt eldőlt a lényeg, a Zeljeznicar a bajnok (She)
Egy fordulóval a zárás előtt a szarajevói Zeljeznicar megszerezte az aranyérmet a bosnyák első osztályú labdarúgó-bajnokságban.
máj. 23
21:02
Soproni Liga: a sérült Feczesin szerdán már játszana a kupadöntőben (She)
A Kecskemét elleni meccsen lecserélt Feczesin Róbert szerint sérülése nem súlyos, és szerdán már vállalni tudja a játékot a ZTE elleni Magyar Kupa-döntőben.
máj. 23
21:04
Soproni Liga: Nincs miért szégyenkeznünk - Polonkai Attila (She)
Hazai pályán 1–0-ra nyert a Győr labdarúgócsapata a Videoton ellen a Soproni Liga 30. fordulójában, így a fehérváriak a második helyen végeztek a bajnokságban. Polonkai Attila, a Videoton kulcsembere szerint a túlzott akarás rányomta a bélyegét csapata teljesítményére
máj. 23
23:06
Férfi röplabda Eb-selejtező: Izrael ellen már győzött a magyar csapat (She)
Megszerezte egyetlen győzelmét a magyar férfi röplabda-válogatott a Mariborban rendezett Európa-bajnoki selejtezőn, miután vasárnap nagy csatában legyőzte Izraelt.
máj. 23
23:08
Jégkorong-vb: drámai döntő, kikaptak az oroszok, aranyérmesek a csehek (She)
A 74. jégkorong-világbajnokságot meglepetésre Csehország nyerte meg, miután a döntőben remek védekezéssel legyűrte a címvédő Oroszországot.
máj. 23
23:42
Elképesztő cseh csoda a hokivébén (Infostart)
Hatalmas meglepetésre Csehország nyerte meg a 74. jégkorong-világbajnokságot a toronymagas esélyesnek tartott orosz válogatott előtt. A cseh válogatott minden idők egyik legizgalmasabb világbajnoki döntőjében remek védekezéssel gyűrte le a címvédő Oroszországot. Prágában valóságos hokiőrület tört ki a győzelem után.
máj. 23
23:42
Férfi kézilabda: hamburgi győzelmével nagy lépést tett a bajnoki cím felé a Kiel (She)
A német férfi kézilabda bajnokság 32. fordulójában a mérkőzést megelőzően éllovas Hamburg otthonában nyert 33–31-re az őt egy ponttal követő Kiel, amely így nagy lépést tett a klub tizenhatodik bajnoki címe felé.

Keresés