2010. május 26. szerda

máj. 26
20:42
Vb 2010: Bob Bradely véglegesítette az Egyesült Államok keretét (She)
Bob Bradley, az Egyesült Államok válogatottjának szövetségi kapitánya véglegesítette keretét a június 11-én kezdődő világbajnokságra. A kapitány hét játékostól vált meg, döntése következtében Chad Marshall, Heath Pearce, Alejandro Bedoya, Sacha Kljestan, Robbie Rogers, Brian Ching és Eddie Johnson kénytelen kihagyni a dél-afrikai tornát.
máj. 26
21:00
Labdarúgó MK-döntő: sikerével triplázott a Debrecen (Infostart)
A bajnok és Ligakupa-győztes Debrecen szerdán 3-2-re legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó Magyar Kupa Puskás Ferenc Stadionban rendezett döntőjében, így első magyar csapatként sikerült tripláznia.
máj. 26
21:48
Magyar Kupa - A Debrecen nyert a döntőben (Behaviour)
A Debreceni VSC labdarúgócsapata nyerte a Magyar Kupa idei kiírását, miután a szerdai döntőben 3-2-re legyőzte a ZTE együttesét a Puskás Ferenc Stadionban.
máj. 26
22:30
Roland Garros: Monfils három mérkőzéslabdát hárítva folytathatja (She)
A Roland Garros férfi egyeseinek küzdelmében a második fordulóban a hazai közönség előtt teniszező francia Gaël Monfils hiába nyerte meg az első két szettet, ellenfele, az olasz Fabio Fognini egyenlített, majd a döntő játszmában három labdája is volt a mérkőzés megnyeréséhez. Monfils azonban hárította azokat, így végül sikerült elérnie, hogy holnap érjenek a párharc végére.
máj. 26
23:06
Vb 2010: a franciák otthon nehezen gyűrték le Costa Ricát (She)
Felkészülési mérkőzésen a dél-afrikai világbajnokságra készülő francia labdarúgó-válogatott hazai pályán egygólos győzelmet aratott Costa Rica ellen.
máj. 26
23:08
MK-döntő: Csank szerint a kupadöntő elvesztése ismét borzalmas volt (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a DVSC-TEVA nyerte meg a labdarúgó Magyar Kupát, miután a döntőben 3–2-re legyőzte a Zalaegerszeget.
máj. 26
23:10
Románia: kupagyőzelmével címet védett és duplázott a CFR Cluj (She)
Sem a rendes játékidő, sem a hosszabbítás nem hozott gólt a Román Kupa mai döntőjében, végül a CFR Cluj tizenegyespárbajban 5–4-re megverte az FC Vasluit, és megvédte címét. A kolozsváriak dupláztak győzelmükkel, ugyanis a román bajnokságban is a CFR végzett az élen.
máj. 26
23:24
Videó: nézze meg Coulibaly dupláját és a Debrecen győzelmét! (She)
Mint arról beszámoltunk, a DVSC-TEVA nyerte meg a labdarúgó Magyar Kupa 2009–2010-es kiírását, miután a döntőben 3–2-re legyőzte a Zalaegerszeget. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!

Keresés