2010. május 27. csütörtök

máj. 27
17:06
Asztalitenisz csapat-vb: a férfiak a svédek legyőzésével negyeddöntősek (She)
Újabb bravúros győzelmével férfiválogatottunk már negyeddöntős az asztaliteniszezők moszkvai csapat-világbajnokságán. Kosiba Dánielék 3:2-re nyertek a svédek ellen.
máj. 27
17:08
Vb 2010: Dunga biztos benne, hogy Kaká felépül az első csoportmeccsre (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga csütörtökön elmondta: bízik benne, hogy a sérüléssel küszködő Kaká játszhat a dél-afrikai vb első csoportmérkőzésén.
máj. 27
17:10
Anglia: a Leeds United szerződteti Schmeichelt a Notts Countytól (She)
A Leeds United labdarúgója bejelentette: megegyezett a Notts Countyval Kasper Schmeichel szerződtetéséről.
máj. 27
17:24
Giro d’Italia: Greipel sprintelt a leggyorsabban Bresciában (She)
André Greipel nyerte meg a Giro d’Italia Levico Terme és Brescia közötti, 18. szakaszát. A sprintbefutó során Julian Dean ért célba másodikként, Tiziano Dall'Antonia pedig harmadikként.
máj. 27
17:42
Ukrajna pályázna a 2022-es téli olimpi megrendezésére (Infostart)
Viktor Janukovics ukrán elnök csütörtökön Lembergben (Lvivben) azt javasolta, hogy az ország olimpiai bizottsága pályázzon a 2022-es téli ötkarikás játékok rendezésére, melynek helyszíne az Ukrán-Kárpátok lenne.
máj. 27
18:36
Kajak-kenu: az MTV közvetíti a hétvégi, szegedi világkupát (She)
A Magyar Televízió május 29-én és 30-án élőben közvetíti a hétvégi kajak-kenu világkupa délutáni döntőit Szegedről. A regattán, amelyen 43 ország versenyzői méretik meg magukat, vasárnap egymás ellen küzd két olimpiai bajnokunk, Janics Natasa és Kovács Katalin.
máj. 27
19:24
Doppingellenőrzés a Koeman-csapatnál (Metropol)
A szombati, németek elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott csütörtök délutáni edzésén megjelentek a Magyar Antidopping Csoport (MACS) ellenőrei Telkiben, és jelezték, hogy a tréning után doppingvizsgálatot végeznének el a keret tagjain.
máj. 27
19:48
Videoton: a Maccabi Haifa és a Toulouse is érdeklődik Nikolics iránt (She)
A walla.co.il nevű izraeli honlap arról számolt be, hogy a Maccabi Haifa vezetőit foglalkoztatja Nemanja Nikolics megszerzése.
máj. 27
20:06
Kajak-kenu: Vajda Attila egyelőre az egészségével küzd (She)
Szegeden kajak-kenu világkupát rendeznek a hét végén. A Tisza-partiak duplán hazai pályán versenyző olimpiai bajnok kiválósága, Vajda Attila a kajak.hu internetes oldalon vezetett blogjában elárulta: egészségi állapota nem teszi lehetővé, hogy a legjobb formáját nyújtsa majd a vk-n.
máj. 27
20:18
Asztalitenisz csapat-vb - Negyeddöntőben a nők is (Metropol)
A férfi után a magyar női asztalitenisz-válogatott is bejutott a negyeddöntőbe a moszkvai csapat-világbajnokságon.
máj. 27
20:24
Öttusa: Eb-ezüstérmet szerzett a magyar junior női csapat (She)
Ezüstérmet szerzett a Tóth Adrienn, Kovács Sarolta, Cseh Krisztina összeállítású magyar válogatott a portugáliai Golegában zajló junior öttusa Európa-bajnokságon.
máj. 27
20:26
Manchester United: megvan a munkavállalási, jöhet Hernández (She)
Megkapta az angliai munkavállalási engedélyt Javier Hernández, a mexikói labdarúgó-válogatott világbajnokságra készülő támadója, így nincs akadálya annak, hogy csatlakozzon a Manchester Unitedhez.
máj. 27
20:36
Cselgáncs szenior-vb: 6 arany az első napon (Metropol)
Hat aranyérmet szereztek a hazai versenyzők a budapesti szenior cselgáncs-világbajnokság első napján, melyen 10 korcsoportban összesen 56 kategória küzdelmeit bonyolították le.
máj. 27
21:36
Atlétika: Usain Bolt elmaradt Michael Johnson 300-as rekordjától (She)
Usain Boltnak nem sikerült megdöntenie az amerikai Michael Johnson 300 méteres világcsúcsát csütörtökön az ostravai atlétikai Golden Spike viadalon.
máj. 27
21:38
UEFA: elfogadták a pénzügyi fair play elveit, büntetik az adósokat (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága csütörtökön elfogadta azokat az új szabályokat, amelyek a pénzügyi fair play jegyében fogantak, és az európai futballklubok eladósodását hivatottak megakadályozni 2012-től.
máj. 27
22:30
Roland Garros: A. Bondarenko és Peer sem hibázott a második fordulóban (She)
A Roland Garroson a női egyesek második fordulójában a csütörtöki nap zárásaként a 18. kiemelt izraeli Shahar Peer, és a 27. helyen rangsorolt ukrán Alona Bondarenko is győzött.

Keresés