2010. május 28. péntek

máj. 28
16:12
Manchester United: a tulajdonosok nem foglalkoznak a felvásárlási ajánlatokkal (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának tulajdonosai kijelentették, nem hallgatják meg a futballklubbért tett ajánlatokat.
máj. 28
16:14
Kajak-kenu: jól kezdtek a magyarok a szegedi világkupán (She)
Majdnem tökéletes délelőttöt zártak a magyar versenyzők a szegedi MOL kajak-kenu világkupa első, pénteki napján, hiszen mindössze három egységnek nem sikerült beverekednie magát az 1000 méteres fináléba.
máj. 28
16:42
Federer és Nadal tovább menetel (Metropol)
Továbbra is hibátlanul, szettveszteség nélkül menetel a párizsi nyílt teniszbajnokságon a címvédő Roger Federer, valamint a korábbi négyszeres győztes Rafael Nadal.
máj. 28
16:44
Lipcsei edző lesz a Fradinál (Metropol)
A Ferencváros NB III-ban szereplő tartalékcsapatának vezetőedzője lesz Lipcsei Péter, a klub legendás labdarúgója, aki a mostani szezon végeztével fejezte be profi pályafutását.
máj. 28
17:06
Videó: Vörös Düh, Sas Harcos és Jatagaraszu - ajánló (She)
A 2010-es labdarúgó-világbajnokságot felvezető sorozatunk keretében több részben mutatjuk be a dél-afrikai tornán szereplő nemzeti válogatottak hivatalos mezeit és azok történetét. Az második összeállításban az adidas által szponzorált csapatok szerepelnek. Minden részhez készítünk egy videós anyagot is, amelyben a vb zenéjére mutatjuk be a részt vevő csapatok mezeit, egy-két emlékezetes…
máj. 28
17:36
Fontosabb a foci, mint a szex (Metropol)
Bár a legtöbb német a szexnél is jobban kívánja, hogy nemzeti válogatottja bejusson a labdarúgó világbajnokság döntőjébe, mégis megpezsdülhet nemi életük a torna idején.
máj. 28
17:54
Button nyerte a 2. szabadedzést (Metropol)
Jenson Button, a McLaren világbajnoki címvédő brit pilótája autózta a legjobb időt a Forma-1-es Török Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
máj. 28
18:00
Giro d’Italia: Basso átvette Arroyótól a rózsaszín trikót (She)
Az olasz Ivan Basso két szakasszal a vége előtt átvette a vezetést összetettben a Giro d’Italián, miután a rózsaszín trikót viselő David Arroyót több mint három perccel megelőzve, Michele Scarponi mögött a második helyen ért célba a Brescia és Aprica közötti etapon, amely hegyi befutóval végződött.
máj. 28
18:18
Spanyolország: a Valencia is szeretné megszerezni Van Nistelrooyt (She)
A Radio Marca értesülései szerint a Valencia labdarúgócsapata szerződtetni szeretné Ruud Van Nistelrooyt, a Hamburg csatárát. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Espanyol is szeretné megszerezni a holland játékost.
máj. 28
18:36
Real Madrid: a „királyi” klub kompenzálja az Intert Mourinhóért (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége megállapodott az Internazionale elöljáróival, így a spanyol klub kompenzációs összeget fizet az olaszoknak José Mourinho vezetőedzőért.
máj. 28
19:24
Fizet a Real Madrid Mourinhóért (Metropol)
A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége megállapodott az Internazionale elöljáróival, így a spanyol klub kompenzációs összeget fizet az olaszoknak José Mourinho vezetőedzőért.
máj. 28
20:42
Roland Garros: esélyeshez méltóan Tsonga, Söderling és Cilic is győzött (She)
A hazai közönség előtt játszó Jo-Wilfried Tsonga négy szettben búcsúztatta Thiemo De Bakkert a Francia Nemzetközi Teniszbajnokság harmadik fordulójában. Tsongán kívül másik két kiemelt, az ötödik helyen rangsorolt Robin Söderling és a tizedik helyen kiemelt horvát Marin Cilic is továbbjutott a legjobb tizenhat közé.
máj. 28
20:44
Atlétika: rajtra kész a Keszthelyi Kilométerek szervezőgárdája (She)
Az idén harmadik alkalommal, hét versenyszámmal megrendezésre kerülő, a Keszthelyi Kilométerek nevet viselő félmaraton-, maraton- és maratonváltó futóversenyre már mintegy fél ezren regisztráltak. A május 30-i viadal egyik favoritja a háromszoros olimpikon, Eb-bronzérmes Kálovics Anikó.
máj. 28
21:00
Sevilla: a brazil középpályás egy évvel meghosszabbította szerződését (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését Renato, a Sevilla labdarúgócsapatának középpályása, akit így 2012-ig köti új kontraktusa az andalúz klubhoz.
máj. 28
21:36
Pelé és a szambafutball első diadala - videókkal (Infostart)
A labdarúgásért élők-halók számára az 1958-as világbajnokság elsősorban arról marad emlékezetes, hogy Svédországban egy új futballnemzet és egy új világklasszis született. A svédországi torna előtt Brazília nem nyert aranyat. Dél-Amerikában a trófeát kétszer elhódító Uruguay számított az első számú futballhatalomnak, aztán 1958-ban megváltoztak az erőviszonyok: a később ötszörös világelső…
máj. 28
21:38
Roland Garros: kiesett a női címvédő (Infostart)
Már a harmadik fordulóban búcsúzott a párizsi nyílt teniszbajnokságon a címvédő orosz Szvetlana Kuznyecova. Honfitársa Marija Kirilenkó verte ki három szettben.
máj. 28
21:54
Megegyeztek: Nyolcmillió eurót ad a Real Mourinhóért (Infostart)
Megállapodott az Internazionale elöljáróival a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége. A spanyol klub 8 millió euró kompenzációs összeget fizet az olaszoknak José Mourinho vezetőedzőért.
máj. 28
21:54
Férfi kosárlabda NB I: győzött Pakson, ezzel bajnok a Zalaegerszeg (She)
Az alapszakaszt megnyerő Zalakerámia-ZTE KK 67–60-ra győzött a címvédő Atomerőmű SE otthonában a férfi kosárlabda-bajnokság döntőjének pénteki, negyedik mérkőzésén, így 3–1-es összesítéssel, története során negyedszer elhódította a bajnoki címet. A zalaiak 1992 óta először lettek aranyérmesek.
máj. 28
21:56
Tenisz: Szávay Blanka életében először diadalmaskodott felnőtt tornán (She)
Élete első felnőtt trófeáját nyerte meg a dél-afrikai Durbanben zajló 10 000 dollár összdíjazású ITF-Future-tornán Szávay Blanka.
máj. 28
22:12
Férfi kosárlabda: bajnok a ZTE (Infostart)
A Zalaegerszeg nyerte a férfi kosárlabda-bajnokságot, miután a döntő negyedik, pénteki felvonásán 67-60-ra győzött a címvédő Paks otthonában.
máj. 28
23:06
Vb 2010: Lahm a csapatkapitány, Neuer az első számú kapus (She)
Hivatalosan is Philipp Lahm lett a német labdarúgó-válogatott új csapatkapitánya, miután Joachim Löw szövetségi kapitány neki adta ezt a titulust. Az eddig a karszalagot viselő Michael Ballack sérülés miatt nem lehet ott a dél-afrikai világbajnokságon.
máj. 28
23:42
Adócsökkentéssel a sörözőkért (Infostart)
Csökkentik a sör adóját Brazíliában, hogy elkerüljék a hiányt a futball-világbajnokság idején. Helyi sörfőzők ugyanis arra figyelmeztettek, hogy nem lesznek képesek teljesíteni a bajnokság idején megnövekvő igényeket.

Keresés