2010. május 5. szerda

máj. 5
16:45
Jégkorong: válogatottak osztottak plüssmackókat Balassagyarmaton (She)
A Pannon Hoki Gála keretében április közepén, a ljubljanai vb-felkészülés jegyében Magyarország–Norvégia jégkorongmérkőzést rendeztek, amelyen a sportág honi szövetsége „Dobj egy macit!” akciót hirdetett. Az összegyűlt játékok egy részét szerdán a válogatott néhány tagja – Ennaffati Omar, Benk András, Holéczy Roger – a balassagyarmati Reménysugár Otthon gyermekei között osztotta szét.
máj. 5
16:47
Barcelona: Busquets is azt hitte, hogy ő kapta a sárgát a Villarreal ellen (She)
Sergio Busquets, a Barcelona középpályása elmondta, ő is azt hitte, hogy a játékvezető neki mutatta fel a sárga lapot a Villarreal elleni szombati bajnokin.
máj. 5
16:49
Formula-1: Barrichello úgy érzi, rutinja előnyt jelent Barcelonában (She)
A Williams-istálló háza táján bizakodva várják a hétvégi Spanyol Nagydíjat, ugyanis a barcelonai pálya vonalvezetése passzol az istálló pilótáinak stílusához. Rubens Barrichello úgy véli, rutinjának köszönhetően előnyben lehet, mivel a pályán elég nehéz előzni.
máj. 5
17:03
Fogadási botrány: az UEFA felveszi a kapcsolatot a DVSC-vel (She)
A Nemzeti Sport korábban megírta, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a nemzetközi fogadási botrány kapcsán vizsgálja a DVSC 2008-as, Young Boys elleni UEFA-kupa-mérkőzését. Róka Géza, a Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkára érdeklődésünkre megerősítette, hogy az UEFA felveszi a kapcsolatot a debreceni klubbal.
máj. 5
17:12
Róma - Williams a nyolc között (Behaviour)
A sérüléséből kedden visszatért világelső Serena Williams három szettben nyert a német Andrea Petkovic ellen a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.
máj. 5
17:21
Fogadási botrány: az UEFA felveszi a kapcsolatot a DVSC-vel (She)
A Nemzeti Sport korábban megírta, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a nemzetközi fogadási botrány kapcsán vizsgálja a DVSC 2008-as, Young Boys elleni UEFA-kupa-mérkőzését. Róka Géza, a Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkára érdeklődésünkre megerősítette, hogy az UEFA felvette a kapcsolatot a debreceni klubbal.
máj. 5
17:30
Távozik a Juventustól Camoranesi (Behaviour)
Mauro Camoranesi nyolc év után elhagyja el a Juventus labdarúgócsapatát.
máj. 5
17:39
Férfi kézilabda: Skaliczki László távozik Kecskemétről - lapértesülés (She)
A kesport.hu internetes oldal szerint a szezon végén távozik a Kecskemét férfi kézilabdacsapatától Skaliczki László, az együttes szakmai igazgatója, a felek közös megegyezéssel bontanak szerződést egymással.
máj. 5
17:57
Törökország: a Trabzonspor nyerte meg a Fener elleni kupadöntőt (She)
A klub története nyolcadik Török Kupa-sikerét aratta a Trabzonspor labdarúgócsapata – legutóbb 2004-ben nyert –, amely két góllal diadalmaskodott a Fenerbahce elleni kupadöntőben.
máj. 5
17:57
Így néz ki Kucsera tetoválása (Blikk)
Budapest — Angyalt, keresztre feszített Jézust és ördögöt ábrázoló tetoválást varratott magára Kucsera Gábor (27).
máj. 5
18:15
Soproni Liga: négy mérkőzés elkezdődött élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójában négy találkozót rendeznek szerdán 18 órai kezdettel. Kövesse élő, szöveges tudósításaink segítségével az összecsapásokat!
máj. 5
18:51
Ribéry nem játszhat a Bajnokok Ligája döntőjében (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága elutasította a Bayern München fellebbezését, így francia szélsője, Franck Ribéry nem játszhat az Internazionale elleni Bajnokok Ligája-döntőben.
máj. 5
18:51
Profi ökölvívás: Manny Pacquiao teljesíti a kötelező doppingteszteket (She)
Miután mindketten túljutottak a kötelező házi feladataikon, ismét elkezdett izzani a hangulat a várva várt Floyd Mayweather Jr.–Manny Pacquiao profi ökölvívó találkozó körül. Egyelőre azonban úgy fest, egyik fél sem akar engedni a maga álláspontjából: Mayweather ragaszkodik a szigorú doppingvizsgálatokhoz, Pacquiao pedig ahhoz, hogy tőle a mérkőzést megelőző 24 napban már ne vegyenek vért.
máj. 5
18:53
Férfi vízilabda ob I: döntetlent játszott egymással a Szentes és az OSC (She)
A férfi vízilabda ob I 9–11. helyéért vívott rájátszásban a Szentes 10–10-es döntetlent játszott hazai pályán az OSC-vel.
máj. 5
19:09
Tenisz: Federer nyert, jöhet a Clément elleni negyeddöntő Estorilban (She)
Az Estorilban zajló mintegy 400 ezer euró összdíjazású ATP-torna nyolcaddöntőjében az első helyen kiemelt Roger Federer két játszmában nyert a német Björn Phau ellen, a svájci világelső a francia Arnaud Clément-nal játszik majd az elődöntőbe jutásért.
máj. 5
19:11
Soproni Liga: Lombard Pápa-Zalaegerszeg mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójának záró mérkőzésén a harmadik helyért küzdő Zalaegerszeg a Lombard Pápa otthonába látogat. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 5
19:13
U19-es Eb-selejtező: sima magyar siker Románia ellen, a riválisok ikszeltek (She)
Sima, 3–0-s győzelmet aratott a magyar U19-es labdarúgó-válogatott Tatabányán Románia felett az Eb-selejtező elitkörében. A magyar fiatalok Simon Krisztián két és Skriba Máté egy góljával diadalmaskodtak. A csoport másik mérkőzésén ikszelt Portugália és Görögország.
máj. 5
19:27
Férfi vízilabda ob I: a Szolnok döntetlent játszott otthon a BVSC-vel (She)
A Szolnok 7–7-es döntetlent játszott a BVSC-vel hazai pályán a férfi vízilabda ob I 5–8. helyéért folytatott rájátszásának negyedik fordulójában.
máj. 5
19:29
Tenisz: Riba csak egy szettben volt méltó ellenfele Berdychnek (She)
A Münchenben zajló mintegy 400 ezer euró összdíjazású ATP-torna nyolcaddöntőjében a harmadik helyen kiemelt cseh Tomás Berdych két játszmában búcsúztatta spanyol ellenfelét, a selejtezőből főtáblára jutó Pere Ribát. Utóbbi az első szettben még méltó ellenféle volt a nála jóval előrébb rangsorolt cseh játékosnak, a második játszma azonban már egyoldalú csatát hozott.
máj. 5
19:31
Tenisz: Czink Melinda kiesett a párosok negyeddöntőjében Estorilban (She)
Czink Melinda az egyes után párosban is elbúcsúzott az Estorilban zajló WTA-tornától, miután a döntő rövidítésben kikapott a spanyol Arantxa Parra Santonja oldalán.
máj. 5
19:45
Horvát Kupa: Stanko Poklepoviccsal kupagyőztes a Hajduk Split (She)
Története során ötödször hódította el a labdarúgó Horvát Kupát a Hajduk Split csapata, kispadján az egykor a Ferencvárosnál is dolgozó Stanko Poklepoviccsal.
máj. 5
19:47
Grúzia: a levont három pont ellenére is az Olimpié az aranyérem (She)
Története második bajnoki címét szerezte meg a grúz első osztályú labdarúgó-bajnokságban az Olimpi Rusztavi, miután három fordulóval a zárás előtt 11 ponttal vezet a Dinamo Tbiliszi előtt.
máj. 5
20:03
Bulgária: az „őrült banda” 90. percben szerzett góllal hódította el a kupát (She)
Az „őrült bandának” becézett Beroe Sztara Zagora hódította el a 2009–2010-es Bolgár Kupát, miután a Lovecsben megrendezett döntőben Doncso Atanaszov 90. percben szerzett góljával legyőzte a másodosztályú Csernomorec Pomorjét. A Beroe eddigi egyetlen trófeája az 1985–1986-os bolgár bajnoki elsőség volt.
máj. 5
20:05
Férfi kosárlabda: körmendi bravúr Pakson, oda a címvédő pályaelőnye (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésen az Atomerőmű hazai pályán, Pakson szenvedett tizenhárom pontos vereséget a Körmendtől. Folytatás május 8-án Körmenden.
máj. 5
20:07
Soproni Liga: döntetlen született a Kecskemét-Paks bajnokin (She)
A labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójában a bennmaradásért küzdő csapatok összecsapásán a Paks Vayer Gábornak köszönhetően az 55. percben szerzett vezetést, ám a 80. percben Némedi Norbert büntetőből egyenlített, beállítva ezzel az 1–1-es végeredményt.
máj. 5
20:09
Soproni Liga: a Nyíregyháza Bugerra góljával nyert Miskolcon (She)
A Soproni Liga 26. fordulójának alsóházi összecsapásán a Nyíregyháza Fuad Bugerra találatával 1–0-ra nyert a Diósgyőr vendégeként. A DVTK helyzete ezzel reménytelennek tűnik a bennmaradás kivívására.
máj. 5
20:21
Ukrajna: a Sahtar megnyerte az aranyrangadót és a bajnokságot (She)
A Sahtar Doneck csapata nyerte meg a 2009–2010-es ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, miután a szerdai aranyrangadón Ilsinho 15. percben szerzett góljával legyőzte a Dinamo Kijevet. A Sahtar a 85. percben Jádson révén még egy büntetőt is elhibázott, de így sem fenyegette veszély a győzelmét.
máj. 5
20:57
Olasz Kupa: Internazionale-Roma döntő élőben az NSO-n (She)
A római Stadio Olimpicóban elkezdődött az Olasz Kupa 2009–2010-es kiírásának fináléja, az Internazionale–Roma mérkőzés. A döntőt ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon.
máj. 5
21:15
Mészöly Gézával továbbra is veretlen az Újpest (Infostart)
A lila-fehérek a labdarúgó NB I ma esti mérkőzésén 2-1-re nyertek a Kaposvár ellen. A Haladás gól nélküli döntetlent játszott Kispesten, s ugyancsak döntetlenre végződött, 1-1-gyel zárult a Kecskemét-Paks találkozó. A Nyíregyháza 1-0-ra nyert Diósgyőrben. A ZTE 2-1-re legyőzte a Pápát.
máj. 5
21:33
Ligue 1: aranykapuban a Marseille, mivel kikapott az Auxerre (She)
Az Olympique Marseille csapata 21 órakor kezdődő mérkőzésén megszerezheti a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2009–2010-es kiírásának aranyérmét, mivel riválisa, az Auxerre hiába vezetett Lyonban, 2–1-re kikapott. Az OM-nek győznie kell, hogy matematikailag is biztossá tegye elsőségét. Eldőlt, hogy a Grenoble után a Boulogne és a Le Mans is búcsúzik az élvonaltól.
máj. 5
21:35
Férfi vízilabda ob I: a Vasas ötméteresekkel harcolta ki a döntőbe jutást (She)
A Vasas hatalmas csatában, ötméteresekkel verte meg 15–13-ra a Szegedet a férfi vízilabda ob I elődöntőjének harmadik meccsén, így bejutott a döntőbe, amelyben az Egerrel csap össze.
máj. 5
21:37
Norvégia: Kovács Péter gólpasszt adott, az Odd kiütéssel győzött (She)
Kiütéses, 4–0-s győzelmet aratott az Odd Grenland idegenben a Strömsgodset ellen a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Kovács Péter 87 percet játszott az Oddban, gólpasszt adott Storbaeknek a harmadik találatnál.
máj. 5
21:42
Nem maradt magyar teniszező a portugáliai tornán (Behaviour)
Czink Melinda a spanyol Arantxa Parra Santonja oldalán döntő rövidítésben kikapott egy orosz, francia duótól a 220 ezer dollár összdíjazású portugáliai salakpályás tenisztornán a női páros negyeddöntőjében.
máj. 5
21:51
Tenisz: a második kiemelt Cirstea portugál riválissal kínlódott Estorilban (She)
Az Estorilban zajló, 220 ezer dollár összdíjazású WTA-torna nyolcaddöntőjében a második helyen kiemelt román Sorana Cirstea csak nagy nehézségek árán kerekedett felül portugál ellenfelén, Michelle Larcher de Britón.
máj. 5
22:09
Tenisz: Troicki nem adott esélyt Serrának Belgrádban (She)
A Belgrádban zajló, 373 200 euró összdíjazású ATP-tornán a hatodik helyen kiemelt szerb Viktor Troicki nagyon simán nyert a francia Florent Serra ellen. Utóbbi a két vesztes játszma során csupán egyetlen játékot tudott nyerni.
máj. 5
22:11
Primera División: a BL-re hajtó Sevilla simán nyert, Vadócz nem kezdett (She)
A Sevilla magabiztos játékkal, 5–1-re megverte idegenben a Racing Santandert a Primera División 36. fordulójában. A Bajnokok Ligája-indulásért küzdő andalúz együttes már a második percben vezetést szerzett, és a szünet utáni percekben már négy góllal vezetett.
máj. 5
22:13
Dánia: megvédte bajnoki címét az FC Köbenhavn, nyolcadszor aranyérmes (She)
Megvédte dán élvonalbeli bajnoki címét az FC Köbenhavn labdarúgócsapata: a koppenhágaiak hatalmas fölénnyel gyűjtötték be történetük nyolcadik aranyérmét.
máj. 5
22:27
Férfi kézilabda: exszegedi játékos lett a legpatinásabb montenegrói klub edzője (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának egykori beállósa, Ratko Djurkovics lett a legpatinásabb montenegrói csapat, a Lovcsen Cetinje trénere, még a csapat aktív játékosaként.
máj. 5
22:29
FTC: valószínűleg külföldi edző érkezik a klubhoz - sajtóértesülés (She)
Az Üllői 129. szurkolói portál értesülései szerint nagy a valószínűsége annak, hogy külföldi vezetőedzővel vág neki a következő szezonnak a Ferencváros élvonalban szereplő labdarúgócsapata.
máj. 5
22:45
Videó: szögletből csavart a kapuba a Málaga középpályása a Bilbao ellen (She)
Duda, a Málaga portugál középpályása szögletből lőtt gólt az Athletic Bilbao kapujába, megszerezve ezzel csapata egyenlítő gólját. A Primera División 36. fordulójában rendezett mérkőzés 1–1-es döntetlennel ért véget. Nézze meg a látványos találatot videón!
máj. 5
23:03
Szerb Kupa: három év után ismét trófea a Crvena zvezda vitrinjében (She)
A Crvena zvezda labdarúgócsapata nyerte meg a 2009–2010-es Szerb Kupát, miután Alekszandar Jevtics, Cadu és Milos Trifunovics góljával 3–0-ra legyőzte a Vojvodinát.
máj. 5
23:21
Fülöp hibázott, lemarad a BL-ről a leggazdagabb csapat (Infostart)
A Tottenham 1-0-ra győzött a Manchester City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokságban. Ezzel eldőlt, hogy a londoni együttes végez a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik helyen.
máj. 5
23:21
Videó: íme, Peter Crouch fejes gólja Fülöp Márton csapata ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Fülöp Mártonnal felálló Manchester City nagy téttel bíró összecsapáson fogadta a Tottenham gárdáját és szenvedett egygólos vereséget. Most megmutatjuk Peter Crouch fejes gólját videón!
máj. 5
23:39
Ausztria: Waltner duplázott, a hajrában vezette győzelemre csapatát (She)
Kitűnő teljesítménnyel és két góllal segítette 3–1-es győzelemhez Waltner Róbert a Mattersburgot a Ried ellen az osztrák labdarúgó Bundesliga 34. fordulójában.
máj. 5
23:57
Tenisz: Ana Ivanovics meglepte Rómában Jelena Gyementyjevát (She)
A Rómában zajló kétmillió dollár összdíjazású WTA-torna nyolcaddöntőjében a szerb Ana Ivanovics alaposan meglepte a hatodik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjevát: az első játszmában utóbbinak csupán egy játék jutott, de a másodikban azért rövidítésig vitte.
máj. 5
23:59
Videó: Totti sportszerűtlensége és piros lapja az Olasz Kupa döntőjében (She)
Az Olasz Kupa döntőjében Francesco Totti kíméletlenül belerúgott Mario Balotellibe, így teljesen jogosan kiállította a játékvezető. A jelenetet megtekintheti az alábbi videón! A római Stadio Olimpicóban rendezett mérkőzésen Diego Milito találatával az Internazionale 1–0-ra legyőzte az AS Romát.

Keresés