2010. május 6. csütörtök

máj. 6
14:32
Megnyitották a TalmácsiRinget (Metropol)
Talmácsi Gábor részvételével csütörtökön ünnepélyesen megnyitották a Hernádon épített TalmácsiRing motorpályát, melyen a világbajnok versenyző ereklyéiből múzeumot is létrehoztak.
máj. 6
14:39
Portsmouth: a kieső klub adóssága már 138 millió fontra rúg (She)
A Portsmouth beszámolója szerint a futballklub adóssága az elmúlt hónapban közzétett 120 millió font helyett már 138 millió fontra rúg.
máj. 6
14:48
Schmitt: még nincs jelölt a helyére (Behaviour)
Noha tegnap bejelentették: a Fidesz képviselőcsoportja Schmitt Pált jelöli az Országgyűlés elnöki posztjára, a Magyar Olimpiai Bizottságban továbbra sincs konkrét forgatókönyv arra, mi lesz ezután.
máj. 6
14:54
Vb 2010: minden harmadik német aranyat remél a Nationalelftől (She)
A csoportelsőség ellenére nem tündökölt a német labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtezők során, ám a csütörtökön nyilvánosságra hozott egyik felmérés szerint minden harmadik német aranyérmet remél a Nationalelftől  a június 11-én kezdődő dél-afrikai vb-n.
máj. 6
16:06
Videó: Martín Palermót megijesztették, majd gólt fejelt Haitin (She)
Mint arról beszámoltunk, a világbajnokságra készülő argentin válogatott magyar idő szerint szerda éjjel 4–0-ra megverte Haitit. A találkozó elején egy tűzijáték Martín Palermo mellett landolt, az eset után az argentin csatárt ápolni is kellett.
máj. 6
16:08
Nagy Sportágválasztó: Dzsudzsák, Erdei és 90 kipróbálható sportág Kőbányán (She)
Immár hatodik alkalommal rendezik meg Budapesten, a Merkapt kőbányai sporttelepén a Nagy Sportágválasztót. Idén a szervezőknek már több mint kilencven(!) kipróbálható sportágat sikerült egy helyszínre összehozniuk, amely így „verseng" a látogatók kegyeiért és érdeklődésük további felkeltéséért.
máj. 6
16:10
Kajak-kenu: a világkupára hangolnak a plakátok „szuperhősnői” - fotóval (She)
Csütörtökön délelőtt ismét egy hajóban lapátolt a világbajnoki címvédő női négyes. Kozák Danuta, Kovács Katalin, Janics Natasa és Benedek Dalma a szegedi MOL Világkupa jegyében Ráckevén tréningezett együtt.
máj. 6
16:18
Takács Zoltánt két mérkőzésre tiltották el (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága két mérkőzésre eltiltotta Takács Zoltánt, az Újpest védőjét, akit szerdán a Kaposvár elleni bajnokin állítottak ki.
máj. 6
16:42
Öttusa vk: négy magyar versenyző jutott be a szombati női döntőbe (She)
Négy magyar – Pataki Viktória, Gyenesei Leila, Földházi Zsófia és Tóth Adrienn – került be a csütörtöki selejtezőből a szombati döntőbe a budapesti Trigránit öttusa Világkupa-versenyen.
máj. 6
16:44
Aston Villa: a sérülések tönkretették a karrierjét, Bouma nem kell a Villának (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Aston Villa bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg Wilfred Bouma nyáron lejáró szerződését.
máj. 6
17:00
Videó: Horváth András győzelmet érő lövése és piros lapja (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójának záró mérkőzésén a harmadik helyért küzdő Zalaegerszeg 2–1-re győzött a Lombard Pápa otthonában. A találkozón Horváth András, a vendégek cserejátékosa gyönyörű lövéssel szerzett vezetést csapatának, majd nem sokkal később kiállították.
máj. 6
17:02
Tenisz: kialakult az elődöntő mezőnye Estorilban, a női tornán (She)
Mind a négy negyeddöntő befejeződött az Estorilban zajló női tenisztornán. A második helyen kiemelt román Cirstea a papírformának megfelelően, két szettben legyőzte a holland Rust. A hetedik helyen kiemelt Peng Su-aj pedig meglepetésre búcsúztatta a negyedik helyen rangsorolt spanyol Medina Garriguest.
máj. 6
17:54
NFL: letartóztatták a „Minden héten háború" sztárját (She)
A rendőrség tájékoztatása szerint New York külvárosában letartoztatták Lawrence Taylort, egykori NFL-sztárt.
máj. 6
18:30
Budapest Honvéd: Hajdú Norbert három éves szerződést kötött (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata három éves szerződést kötött Hajdú Norberttal – olvasható a kispesti klub hivatalos honlapján.
máj. 6
19:24
Anderlecht: „az egyiptomi Cristiano Ronaldóval” pótolhatják Busszufát (She)
Az Anderlecht felkészült marokkói válogatott középpályása, Mbark Busszufa esetleges távozására, és már a jövőbeli helyettesét is megtalálta.
máj. 6
20:12
Serena Williams már elődöntős Rómában (Metropol)
A versenyzéshez sérüléséből felépülve kedden visszatért világelső Serena Williams két szettben nyert az orosz Marija Kirilenko ellen a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztorna csütörtöki negyeddöntőjében.
máj. 6
21:12
Premjer-liga: brazil játékosai repítették a Szpartak Moszkvát (She)
A Szpartak Moszkva 3–0-ra nyert az Anzsi Mahacskala ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának záró mérkőzésén. A fővárosi csapat góljait két brazil, Alex és a duplázó Welliton szerezte.
máj. 6
21:14
Futsal NB I: ötgólos üllői győzelmével döntőbe jutott az ETO (She)
A Duna Takarék-ETO 5–0-ra győzött Üllőn a Cső-Montage ellen a futsal NB I elődöntőjének második mérkőzésén, így a párharcot 2–0-ra megnyerve bejutott a döntőbe.
máj. 6
21:16
Norvégia: Nem ez volt az első eset, amikor engem szidtak - Kovács (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, kiütéses, 4–0-s győzelmet aratott az Odd Grenland idegenben a Strömsgodset ellen a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A sikerből Kovács Péter gólpasszal, valamint egy tizenegyes kiharcolásával vette ki a részét. A magyar támadó a mérkőzés után elmondta, nem ez volt az első alkalom, amikor őt szidták az ellenfél szurkolói.
máj. 6
22:00
Venus kiesett, Serena elődöntős Rómában (Metropol)
Az amerikai Venus Williams két nagyon sima szettben kikapott csütörtökön este a szerb Jelena Jankovictól, így búcsúzott a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztornától.
máj. 6
22:06
Ferencváros: Tóth Bence valószínűleg visszatérhet a hétvégén (She)
A 100%Fradi információi szerint Tóth Bence állapota szépen javul, így a fiatal labdarúgó a hétvégén valószínűleg játszhat a Kecskemét ellen.
máj. 6
22:42
Futsal NB I: győzött a Berettyó, a 3. meccsen dől el a döntőbe jutás (She)
Az egyik fél második győzelméig tartó elődöntő második mérkőzésén az MVFC-Berettyóújfalu 5–2-re győzött Budafokon, így csak a harmadik mérkőzésen dől el, hogy melyik csapat lesz a Duna Takarék-ETO ellenfele a futsal NB I döntőjében.
máj. 6
23:00
Olasz Kupa: Mazzone szerint is provokálta Mario Balotelli Tottit (She)
Az Olasz Kupa-döntő nem feltétlenül a végeredmény (1-0) miatt maradt emlékezetes. A találkozó 88. percében Francesco Totti brutálisan lerúgta Mario Balotellit, az Internazionale támadóját amely után a fővárosiak ikonja piros lapot kapott. Az AS Roma együttesét 1993-96-ig irányító Carlo Mazzone hasonló véleményt fogalmazott meg, mint korábban Totti, és a milánói támadó provokációjával magyarázta a…
máj. 6
23:36
Görögország: Németh Krisztián reméli, hamarosan megnyugszik a város (She)
A görögországi általános sztrájk miatt elmaradt Németh Krisztiánék mai bajnoki mérkőzése az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság BL-helyért folytatott rájátszásában. AZ AEK magyar csatára ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy hamarosan helyreáll a rend Athénban.

Keresés