2010. május 7. péntek

máj. 7
18:57
Barcelona: Josep Guardiola 22 játékossal utazott el Sevillába (She)
Josep Guardiola, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője huszonkét játékossal utazott el Sevillába, ahol a bajnoki címért folyó versenyfutásban kulcsfontosságú mérkőzés vár együttesére a jelenleg negyedik helyen álló Sevilla ellen.
máj. 7
19:15
Soproni Liga: DVSC-Videoton mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi az aranyéremért folytatott küzdelem szempontjából kulcsfontosságú DVSC-TEVA–Videoton mérkőzés a Soproni Liga 27. fordulójából. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
máj. 7
19:17
Vb 2010: a főrendőr gyors amerikai kiesést akar, hogy ne jöjjön Obama (She)
A dél-afrikai rendőrség vezetője reményének adott hangot, hogy az Egyesült Államok válogatottja nem jut tovább a nyári labdarúgó-világbajnokság csoportköréből, mert ez esetben nem kellene szembesülni a Barack Obama amerikai elnök látogatása jelentette biztonsági kihívással.
máj. 7
19:33
Sakk: újabb remi Topalov és Anand között a világbajnokságon (She)
A szófiai világbajnoki döntő tizedik játszmája is döntetlennel ért véget Veszelin Topalov és Viswanathan Anand között. A világossal játszó bolgár kihívó valamivel jobban állt, ám néhány pontatlan lépés elegendőnek bizonyult, hogy kiadja kezéből az előnyt, így maradt a fél pont.
máj. 7
19:35
Dél-Afrika: meghiúsították egy szélsőséges csoport terrorista tervét (She)
A dél-afrikai rendőrség fehér jobboldali szélsőségesek által tervezett robbantásos merényleteket akadályozott meg – jelentette a helyi média pénteken. Nathi Mthetwa rendőrminiszter szerint az eset mutatja a rendőri erők éberségét, ezáltal azt, hogy nem fenyegeti veszély a június-júliusi labdarúgó-világbajnokságra utazó szurkolókat.
máj. 7
19:37
Futsal: a válogatott kapus szerint tudatosan lőtt az üres kapura - videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a Duna Takarék-ETO csütörtökön 5–0-ra győzött Üllőn a Cső-Montage ellen a futsal NB I elődöntőjének második mérkőzésén, így az egyik fél második győzelméig tartó párharcot 2–0-ra megnyerve bejutott a döntőbe. A találkozón Balázs Zoltán, a győriek kapusa is gólt lőtt, miután a Cső-Montage már vészkapussal játszott. A találkozó után a válogatott kapus elmondta: tudatosan…
máj. 7
19:51
Orbán Viktor készül a nagy meccsre (Infostart)
Orbán Viktor is megemlékezik a Facebook-oldalán a péntek este kiemelkedő hazai sporteseményéről, vagyis a debreceni és a székesfehérvári labdarúgócsapat bajnoki összecsapásáról.
máj. 7
19:51
Szlovákia: a szövetség nem engedi kizárni a nézőket a kupadöntőről (She)
Noha a szlovák rendőrség nyomatékosan kérte, hogy a két csapat fanatikusait biztonsági okokból ne engedjék be a keddi Slovan Bratislava–Spartak Trnava labdarúgó-kupadöntőre, a Szlovák Labdarúgó-szövetség nem hajlandó e lépésre.
máj. 7
19:53
Férfi kosárlabda: a Barcelona jutott elsőként az Euroliga fináléjába (She)
A spanyol Regal FC Barcelona férfi kosárlabdacsapata jutott be elsőként az Euroliga vasárnapi döntőjébe, miután a Párizsban zajló négyes döntő első elődöntőjében tíz ponttal győztek az orosz CSZKA Moszkva ellen.
máj. 7
20:09
Tenisz: Jankovics legyőzte az ifjabbik Williams testvért is, döntős Rómában (She)
Jelena Jankovics három szettben, rövidítésben legyőzte az első kiemelt Serena Williamset a női teniszezők római WTA-tornáján, és ezzel bejutott a döntőbe.
máj. 7
20:09
Jankovic Venus után Serena Williamset is legyőzte (Metropol)
Jelena Jankovic, aki csütörtökön Venus Williamset búcsúztatta a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztornán, a pénteki elődöntőben testvérét, a világelső Serena Williamset is legyőzte, így bejutott a döntőbe.
máj. 7
20:27
Női kézilabda NB I: kikapott és kieső helyen zárt a Kiskunhalas (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság Arany Ászok néven futó rájátszásában a Kiskunhalas az anyagi ellehetetlenülés szélére érkező Hódmezővásárhely vendégeként szenvedett 19 gólos vereséget.
máj. 7
20:29
Cselgáncs: Ungvári Miklós ezüstérmes a tuniszi világkupán (She)
A 66 kg-os Ungvári Miklós ezüstérmet szerzett pénteken a cselgáncsozók tuniszi Grand Prix-jén, a 2012-es londoni olimpia kvalifikációs sorozatának első állomásán.
máj. 7
20:31
Mexikó: meghalt az autójában fejbe lőtt fiatal futballista (She)
Guillermo Meza, a mexikói labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Pumas Morelos 21 esztendős védője a rendőrség szerint rablógyilkosság áldozata lett.
máj. 7
20:45
Birkózás: Kiss Balázs B-próbája is pozitív lett, a sportoló nem érti (She)
A baki Európa-bajnokságra még elutazott, de szőnyegre már nem léphetett a kötöttfogás 96 kg-os súlycsoportjának világbajnoka, Kiss Balázs. Fennakadt a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) március 19-én Budapesten elvégzett ellenőrzésén. Akkor biztos volt abban, hogy a B próba őt igazolja. Most, hogy megjött az eredmény, kiderült: nem...
máj. 7
20:47
Premier League: Harry Redknapp lett az év menedzsere (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban Harry Redknappet, a Tottenham Hotspur szakvezetőjét választották meg az év menedzserének.
máj. 7
21:03
Vb 2010: Essien a ghánai keretben, még bíznak a felépülésében (She)
A térdsérüléssel bajlódó Michael Essien is ott található a ghánai labdarúgó-válogatott világbajnokságra készülő bő, egyelőre harminctagú keretében.
máj. 7
21:03
Jankovic-Martinez Sanchez döntő Rómában (Metropol)
A spanyol Maria José Martinez Sanchez lesz a szerb Jelena Jankovic ellenfele a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztorna döntőjében, miután a pénteki elődöntőben két sima játszmában nyert a szintén szerb Ana Ivanovic ellen.
máj. 7
21:05
Tenisz: Ivanovics kikapott, nem lesz szerb házi döntő Rómában (She)
A Rómában zajló női tenisztorna második elődöntőjében a spanyol María José Martínez Sánchez két játszmában, 1 óra 12 perc alatt legyőzte Ana Ivanovicsot, így elmarad a szerb házi döntő.
máj. 7
21:07
Tenisz: Cilic és Juzsnij is elődöntős Münchenben, Berdych kikapott (She)
A Münchenben zajló, mintegy 400 ezer euró összdíjazású ATP-torna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt horvát Marin Cilic és a másodikként rangsorolt orosz Mihail Juzsnij is ott lehet az elődöntőben.
máj. 7
21:09
Soproni Liga: a DVSC legyőzte a Videotont, már négy ponttal vezet (She)
A DVSC-TEVA hazai pályán 3–2-re legyőzte a Videotont a Soproni Liga 27. fordulójának nyitó mérkőzésén. A debreceniek három fordulóval a bajnokság vége előtt így négypontos előnyre tettek szert a második helyen álló fehérváriakkal szemben.
máj. 7
21:21
Kiss Balázs B próbája is pozitív lett (Infostart)
A B próba megerősítette az első eredményt a doppingvétségen ért világbajnok birkózó Kiss Balázs esetében - közölte a Magyar Birkózó Szövetség.
máj. 7
21:23
A Loki nyerte az aranycsatát (Infostart)
A címvédő és listavezető Debrecen hazai pályán 3-2-re legyőzte a tabellán második Videotont a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
máj. 7
21:39
Soproni Liga: Nagy esélye most már a Debrecennek van - Mezey (She)
Egygólos (2–3) vereséget szenvedett a Videoton Debrecenben a Soproni Liga 27. fordulójának nyitó mérkőzésén, a fehérváriak így négypontos hátrányba kerültek a címvédővel szemben. A vendégek szakvezetője, Mezey György a lefújást követően azt mondta: nem adják fel a harcot, de a nagy esély most már a Debrecennek van a bajnoki aranyéremre.
máj. 7
21:39
A Debrecen nyerte az "aranycsatát" (Metropol)
A címvédő és listavezető Debrecen hazai pályán 3-2-re legyőzte a tabellán második Videotont a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
máj. 7
21:41
Afrika: Blatter közvetítésével eltörlik az eltiltást, Togo indulhat az ANK-n (She)
Pénteken a nemzetközi Sportdöntőbíróság égisze alatt, Sepp Blatter FIFA-elnök közvetítésével kompromisszumot kötött az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) és a Togói Labdarúgó-szövetség, aminek értelmében Togo mégis részt vehet a következő két Afrikai Nemzetek Kupáján (ANK).
máj. 7
21:43
Videó: nézze meg Coulibaly Videoton elleni furcsa fejes gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Debrecen hazai pályán 3–2-re legyőzte a Videotont a Soproni Liga 27. fordulójának rangadóján. Most megmutatjuk a mérkőzés összefoglalóját videón!
máj. 7
21:45
Soproni Liga: Fantasztikus volt a csapat, a meccs és a szurkolók - Herczeg (She)
A Soproni Liga 27. fordulójának nyitó mérkőzésén nagy lépést tett bajnoki címe megvédése felé a DVSC-TEVA, amely Debrecenben nyert 3-2-re a második helyen álló Videoton ellen. Herczeg András, a debreceniek klubmenedzsere érthetően örömmel és boldogan nyilatkozott a győzelmet követően, amíg játékosai a pályán ünnepelték a sikert.
máj. 7
21:57
Női kézilabda: Szűcs Gabriella kihagyja a BL-döntő első meccsét (She)
Szombaton rendezik meg a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének első felvonását: a dán Viborg vendége a román Valcea lesz.
máj. 7
22:15
Soproni Liga: Fantasztikus csapat, meccs és szurkolók - Herczeg (She)
A Soproni Liga 27. fordulójának nyitó mérkőzésén nagy lépést tett bajnoki címe megvédése felé a DVSC-TEVA, amely Debrecenben nyert 3-2-re a második helyen álló Videoton ellen. Herczeg András, a debreceniek klubmenedzsere érthetően örömmel és boldogan nyilatkozott a győzelmet követően, amíg játékosai a pályán ünnepelték a sikert.
máj. 7
22:17
Formula-1: Webber szerint a McLaren még nem mutatott meg mindent (She)
A Formula–1-es Spanyol Nagydíj második szabadedzése kettős Red Bull sikert hozott, ám a Milton Keynes-i istálló ausztrál pilótája, Mark Webber szerint a McLaren még nem mutatta meg igazán, mit tud.
máj. 7
22:19
Tenisz: Novak Djokovics a negyeddöntőben feladta a belgrádi tornát (She)
A Belgrádban zajló, 373 200 euró összdíjazású ATP-tornán az első helyen kiemelt Novak Djokovics a negyeddöntőben feladni kényszerült a viadalt. A szerb klasszis honfitársa, Filip Krajnovics ellen játszott a negyeddöntőben, de az első szett hajrájában, 4:5-ös állásnál feladta a találkozót, így a tornát is.
máj. 7
22:33
Tenisz: Novak Djokovics feladta a belgrádi tornát (She)
A Belgrádban zajló, 373 200 euró összdíjazású ATP-tornán az első helyen kiemelt Novak Djokovics a negyeddöntőben feladni kényszerült a viadalt. A szerb klasszis honfitársa, Filip Krajnovics ellen játszott a negyeddöntőben, de az első szett hajrájában, 4:5-ös állásnál feladta a találkozót, így a tornát is.
máj. 7
22:35
MLS: 2012-ben Montreal is csatlakozik a profi labdarúgóligához (She)
Tizenkilencedikként Montreal város csapata is csatlakozik az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság, a Major League Soccer (MLS) mezőnyéhez – jelentették be pénteken New Yorkban. A liga harmadik kanadai gárdája 2012-től vesz részt a küzdelmekben.
máj. 7
22:51
Jégkorong-vb: a németek 77 803 néző előtt lepték meg az amerikaiakat (She)
A Németország–Egyesült Államok találkozóval kezdetét vette a 74. jégkorong-világbajnokság. A mérkőzést hosszabbításban 2–1-re nyerték meg a házigazdák.
máj. 7
22:53
Belgium: nyert a magyarokkal felálló Genk, s még küzdhet Európáért (She)
A Racing Genk Köteles Lászlóval és Tőzsér Dániellel a soraiban 3–0-s győzelmet aratott a Westerlo vendégeként a belga labdarúgó-bajnokság 7–14. helyért zajló rájátszásának döntőjében, ezzel jogot szerzett arra, hogy a felsőház negyedikjével vagy ötödikjével megmérkőzzön az Európa-ligában való indulásért.
máj. 7
23:09
Ligue 2: egy forduló maradt, négyen pályáznak egy feljutó helyre (She)
Egy fordulóval a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság vége előtt sem dőlt el, hogy a már korábban feljutó Caen és Brest mellett melyik csapat lesz a harmadik, amelyik az ősztől az élvonalban szerepelhet. Egy játéknappal a zárás előtt még négyen pályáznak a kiadó egyetlen helyre.
máj. 7
23:27
Férfi kosárlabda Euroliga: hosszabbítás után döntős az Olympiakosz (She)
Az Olympiakosz lesz a Barcelona ellenfele a férfi kosárlabda Euroliga döntőjében, miután a görög csapat hosszabbításban 83–80-ra nyert a Partizan elleni elődöntőben.

Keresés