2010. május 8. szombat

máj. 8
15:19
A Red Bullok indulnak az élről Barcelonában (Infostart)
Mark Webber nyerte a Formula-1-es Spanyol Nagydíj időmérő edzését. A Red Bull ausztrál pilótája mögött csapattársa, a német Sebastian Vettel lett a második, míg a harmadik helyen a McLaren angol versenyzője, Lewis Hamilton végzett.
máj. 8
15:19
U19-es Eb-selejtező: kikapott a magyar csapat, Portugália jutott tovább (She)
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 3–2-es vereséget szenvedett Tatabányán Portugáliától az Európa-bajnoki selejtező elitkörében, így nem jutott ki a kontinenstornára.
máj. 8
15:21
Webber indulhat az élről (Behaviour)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es Spanyol Nagydíjon, a világbajnoki sorozat ötödik versenyén.
máj. 8
15:21
Formula-1: ezúttal Webber volt a gyorsabb, ő indulhat az élről (She)
Mark Webber nyerte meg a Formula–1-es Spanyol Nagydíj időmérő edzését, miután sikerült megvernie az idényben eddig három futamon is az élről induló Sebastian Vettelt. A Red Bull ausztrál pilótája idén másodszor indulhat pole pozícióból. A harmadik leggyorsabb Lewis Hamilton volt a barcelonai időmérőn.
máj. 8
15:39
Győr a bajnok kéziben (Behaviour)
Megvédte bajnoki elsőségét a Győri Audi ETO KC, miután a női kézilabda NB I döntőjében másodszor is legyőzte a DVSC-korvex csapatát. Görbicz Anitáék a szombati mérkőzésen 26-25-re nyertek a hajdúsági együttes otthonában.
máj. 8
15:54
Videoton: „Röfögött” a Loki harmadik gólja - Elek Ákos (She)
Elek Ákos, a Videoton labdarúgócsapatának játékosa a csapat hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, még megelőzhetik a Debrecent a bajnoki versenyfutásban, ha a Loki elhiszi, hogy már megnyerték a bajnokságot.
máj. 8
15:56
Championship: előny a Blackpoolnál a rájátszás elődöntőjében (She)
A Blackpool legyőzte a Nottingham Forestet az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság rájátszásának szombati elődöntőjében, ám az idegenben szerzett Forest-gól miatt teljesen nyílt visszavágó várható.
máj. 8
15:57
Nem jutott tovább az U19-es válogatott (Metropol)
Csoportjában csak a harmadik lett a tatabányai selejtezőn, így nem jutott ki a franciaországi Európa-bajnokságra az U19-es magyar labdarúgó-válogatott.
máj. 8
15:57
Kiestek ifjú focistáink (Behaviour)
Csoportjában csak a harmadik lett a tatabányai selejtezőn, így nem jutott ki a franciaországi Európa-bajnokságra az U19-es magyar labdarúgó-válogatott.
máj. 8
16:15
Webber indulhat az élről (Metropol)
A szombati, barcelonai időmérő edzésen Webber mögött csapattársa, a német Sebastian Vettel lett a második, és a 2008-ban világbajnok brit Lewis Hamilton (McLaren) a harmadik.
máj. 8
16:30
Női kézilabda NB I: a Veszprém sem kegyelmezett a Hunniának (She)
A női kézilabda NB I alsóházi rájátszásában a Veszprém Barabás KC könnyedén, 46–24-re legyőzte idegenben a Hunnia KSK-t.
máj. 8
16:32
Tenisz: Juzsnij lesz a döntő egyik résztvevője Münchenben (She)
A második helyen kiemelt Juzsnij két szoros játszmában, 7:5, 7:6-ra legyőzte Petzschnert a müncheni ATP-torna elődöntőjében, ezzel egyesben az utolsó hazai versenyző is búcsúzott a tornán.
máj. 8
16:48
Atlétika: az oszakai GP-n tádzsik versenyző nyerte meg a kalapácsvetést (She)
Az olimpiai és világbajnok jamaicai sprinter, Veronica Campbell-Brown, illetve az amerikai vb-győztes súlylökő, Christian Cantwell nyújtotta a legjobb teljesítményt az oszakai atlétikai Grand Prix-versenyen szombaton.
máj. 8
17:06
Bulgária: ingyen nézhetik meg a CSZKA utolsó bajnokiját a szurkolók (She)
A CSZKA Szófia labdarúgócsapatának vezetősége úgy döntött, hogy ingyenes lesz a belépés a csapat utolsó idei bajnokijára.
máj. 8
17:08
Németország: a Werder II Futács Márkóval a soraiban győzött (She)
A Werder Bremen tartalékegyüttese a német labdarúgó-bajnokság harmadosztályának szombati játéknapján 2–1-re nyert az Erzgebirge Aue ellen.
máj. 8
17:10
Soproni Liga: a Ferencváros legyőzte a Kecskemétet (She)
A Ferencváros hazai pályán 3–2-re győzte le a Kecskemétet a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában.
máj. 8
17:42
Bundesliga: bajnok a Bayern, harmadik a Werder, kiesett a Bochum (She)
A Bayern München nyerte meg a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 2009–2010-es kiírását, miután a szombati utolsó fordulóban idegenben 3–1-re legyőzte a Herthát. Az automatikus BL-indulást érő második helyen a Schalke végzett. A BL-selejtezőért az utolsó fordulóig hármas versenyfutás zajlott, ebből az érdekeltek szombati döntetlenjeinek köszönhetően a Werder Bremen került ki…
máj. 8
17:44
Soproni Liga: Zalaegerszeg-Bp. Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójának szombati mérkőzésén a harmadik helyért harcoló Zalaegerszeg a Budapest Honvédot fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 8
17:45
Nyögvenyelősen nyert az FTC (Metropol)
A Ferencváros hazai környezetben már három góllal is vezetett, végül azonban csak nehezen, 3-2-re nyert a Kecskemét ellen szombaton a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában.
máj. 8
17:46
Férfi kosárlabda NB I: a ZTE Szolnokon is nyert, így egy sikerre a döntőtől (She)
A férfi kosárlabda NB I elődöntőjének második mérkőzésén a Zalagegerszeg Szolnokon is nyert, ezúttal 77–68-ra, így már csak egy sikerre van a döntőbe jutástól.
máj. 8
18:00
Serie B: Filkorék vereséget szenvedtek, Vass nélkül nyert a Brescia (She)
Az olasz labdarúgó másodosztály (Serie B) 39. fordulójában Vass Ádám csapata, a feljutásért küzdő Brescia hazai pályán 3–0–ra legyőzte az Anconát, míg Filkor Attila együttese, a Gallipoli 3–2-es vereséget szenvedett a Crotonétól.
máj. 8
18:02
Női kézilabda BL: megnyugtató Viborg-előny a döntő első meccsén (She)
A dán Viborg hazai pályán 28–21-re legyőzte a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzésén a román Oltchim Valceát, így megnyugtató előnyt szerzett a bukaresti visszavágóra, és közel került ahhoz, hogy megvédje címét az elitligában.
máj. 8
18:03
Győzelemmel ünnepelt a bajnok (Metropol)
A Bayern München 22. bajnoki címét szerezte meg a labdarúgó Bundesligában, miután szombaton 3-1-re nyert a Dárdai Pált nélkülöző, s már biztos kieső Hertha otthonában.
máj. 8
18:18
Giro d’Italia: Bradley Wiggins győzött az amszterdami prológon (She)
A Team Sky színeiben versenyző Bradley Wiggins húzhatta magára elsőként a rózsaszínű trikót a Giro d’Italián, miután a verseny első szakaszán Amszterdamban megnyerte a 8.4 km-es egyéni időfutamot.
máj. 8
18:20
Soproni Liga: 18 órától három mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 27. fordulójában három találkozó kezdődik 18 órakor: a Paks a Diósgyőrt, A Vasas a Haladást, a Nyíregyháza pedig a Pápát fogadja. Kövesse a mérkőzést élőben az NSO-n!
máj. 8
18:22
Videó: a csodás gól ellenére nem jutottak tovább az U19-esek (She)
Noha a magyar U19-es labdarúgó-válogatott 2–1-re még vezetett a portugálok ellen, végül 3–2-es vereséget szenvedett Tatabányán az Európa-bajnoki selejtező elitkörében, így nem jutott ki a kontinenstornára. Nézze meg csodálatos szabadrúgásgólunkat a találkozó összefoglalójában!
máj. 8
18:36
League One: Gulácsinak is hála bent maradt a Tranmere, feljutott a Leeds (She)
A Leeds United visszajutott az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályába (Championship), miután a második helyen végzett a harmadosztály (League One) 2009–2010-es szezonjában.
máj. 8
18:38
Tenisz: Cilic lesz Juzsnij ellenfele a müncheni fináléban (She)
Az első helyen kiemelt Marin Cilic 3:6, 6:2, 6:3-ra legyőzte a ciprusi Markosz Bagdatiszt a müncheni ATP-torna elődöntőjében, így ő lesz a korábban a hazai Philip Petzschnert legyőző Mihail Juzsnij ellenfele a döntőben.
máj. 8
18:54
Birkózás: Lőrincz és Bácsi is arany nélkül maradt a kötöttfogású ob-n (She)
Két Európa-bajnok, Lőrincz Tamás és Bácsi Péter is eredeti súlycsoportjánál eggyel feljebb próbálkozott, és mindketten harmadikak lettek szombaton a Miskolcon rendezett kötöttfogású birkózó országos bajnokságon.
máj. 8
18:56
Jégkorong-vb: az esélyes Kanada könnyedén győzte le Olaszországot (She)
A Németországban zajló A-csoportos jégkorong-világbajnokság második mérkőzésén Kanada 5–1-re győzte le Olaszország együttesét.
máj. 8
18:58
Férfi vízilabda ob I: Újpest elleni győzelmével 7. a BVSC (She)
Hatgólos győzelmet aratott a BVSC az UTE ellen a férfi vízilabda-bajnokság 5–8. helyéért folytatott rájátszásban. A zuglóiak sikere egyben azt is jelenti, hogy az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül a hetedik helyen végeztek a bajnokságban. A lila-fehérek maradtak a nyolcadik helyen.
máj. 8
19:00
Tenisz: Jankovics meglepetésre kikapott a római döntőben (She)
A hetedik helyen kiemelt Jelena Jankovics meglepetésre vereséget szenvedett a spanyol María José Martínez Sáncheztől a római WTA-torna döntőjében. A spanyol teniszező két szoros szettben, 7:6, 7:5-re győzött szerb riválisa ellen.
máj. 8
19:12
Milan: Edzőkérdés? Várjuk ki a megfelelő pillanatot! - Van Basten (She)
Marco van Basten, az olasz Milan labdarúgócsapatának egykori legendás játékosa egyelőre nem tartja alkalmasnak a pillanatot arra, hogy kommentálja a találgatásokat, melyek szerint a nyártól ő lesz Leonardo vezetőedző utódja volt csapata kispadján.
máj. 8
19:30
Messit elborítja a szemét (Infostart)
Ahhoz nem férhet kétség, hogy Lionel Messi, a világ legjobb futballistája. A Barcelona csatára, akit a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség tavaly az Év Játékosának választott, hihetetlenül magabiztos a pályán, az élet többi területén azonban képtelen rendet tartani maga körül- írta a The Sun.
máj. 8
19:30
Öttusa: Gyenesei Leila bronzérmet szerzett a budapesti vk-n (She)
Gyenesei Leila bronzérmet nyert szombaton a budapesti Trigránit öttusa-világkupa női versenyében. Győzött az olimpiai bajnok német Lena Schöneborn, míg a második helyen a kétszeres világbajnok francia Amélie Cazé végzett.
máj. 8
19:48
Soproni Liga: öngóllal tudott nyerni a Honvéd Zalaegerszegen (She)
A labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójának szombati mérkőzésén a harmadik helyért harcoló Zalaegerszeg a Budapest Honvédot fogadta. Az első félidő nem tartogatott túl sok izgalmat, a Honvéd egy Panikvar-öngóllal szerezte meg a vezetést, a hazaiak nem találták a jól záró vendégvédelem ellenszerét. A második játékrészben javult valamelyest Csank János együttesének játéka, egyenlítési lehetőségei is…
máj. 8
19:50
NB II, Keleti csoport: Alex triplája is kevés volt a Szolnok pontszerzéséhez (She)
Alex hiába szerzett mesterhármast a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 25. fordulójában, az első helyen álló Szolnoki MÁV hazai pályán 4–3-ra kikapott a Mezőkövesd-Zsóri SE-től.
máj. 8
19:51
Gyenesei bronzérmes a Világkupán (Metropol)
Gyenesei Leila bronzérmet nyert szombaton a budapesti Trigránit öttusa Világkupa női versenyében. Győzött az olimpiai bajnok német Lena Schöneborn, míg a második helyen a kétszeres világbajnok francia Amélie Cazé végzett.
máj. 8
19:52
Ciprus: Leandro gólja után elszabadult a pokol, kiürítették a stadiont (She)
A hajrában többször félbeszakadt a ciprusi labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójának szombati Anorthoszisz–Omonia rangadója, miután a vendégek Leandro góljával 2–2-re egyenlítettek. A meccset a stadion kiürítése után fejezték be, nyert az Omonia 4–2-re.
máj. 8
19:54
NB II, Nyugati csoport: a Kozármisleny ismét megtréfálta a Siófokot (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 25. fordulójában a listavezető Siófok 1–1-es döntetlent ért el a Kozármisleny otthonában.
máj. 8
19:56
Karate: S. Kovács Ádám bronzéremmel zárta az Európa-bajnokságot (She)
S. Kovács Ádám bronzérmes lett a 67 kilogrammosok között a WKF-karate Európa-bajnokságon. A világjátékok-győztes, kétszeres vb-ezüstérmes magyar karatés az athéni kontinensviadal 4. körében – a döntőbe jutásért vívott összecsapáson – kikapott a görög Triantafillisztől, majd a bosnyák Lusija elleni bronzmeccset a hosszabbításban megnyerte.
máj. 8
19:58
Férfi vízilabda ob I: a Szeged megverte a Fradit az első bronzmeccsen (She)
A férfi vízilabda ob I harmadik helyéért folytatott párharc első mérkőzésén a Szeged hazai pályán verte meg két góllal a Ferencvárost. Az összecsapás az egyik csapat második győzelméig tart.
máj. 8
20:06
Soproni Liga: kilenc emberrel ért el döntetlent a Vasas (She)
Nem született gól a Vasas–Haladás mérkőzésen a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában.
máj. 8
20:08
Soproni Liga: győzött a Paks, kiesett a Diósgyőr (She)
A 14. helyen álló Paks a sereghajtó Diósgyőrt fogadta a Soproni Liga 27. fordulójában. A találkozó egyetlen gólját a szünetben csereként beálló Lisztes Krisztián szerezte a 63. percben. A hazaiak hét perccel korábban Éger László révén büntetőt is hibáztak. A vereség miatt a vendégek matematikailag is elbúcsúztak az élvonaltól.
máj. 8
20:10
Férfi vízilabda ob I: ötméteresekkel nyerte meg a döntő első meccsét az Eger (She)
Az utolsó pillanatig izgalmas összecsapáson hazai pályán nyert az Eger a Vasas ellen a férfi vízilabda-bajnokság döntőjének első összecsapásán. Gerendás György együttese hosszabbítás után 8–8-ra végzett az angyalföldiekkel, majd ötméteresekkel megszerezte a győzelmet.
máj. 8
20:12
Videó: Robben duplájával nyert, és bajnok a Bayern München (She)
Utolsó mérkőzésén a sereghajtó Hertha otthonában is nyert a Bayern München (1–3), így bajnokként ünnepelhetett. Nézze meg a Bundesliga győztesének sikerét és a trófea átvételét!
máj. 8
20:14
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán is nyert a Körmend az Atomerőmű ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I elődöntőjének második mérkőzésén is nyert a Körmend az Atomerőmű SE ellen, így egy győzelemre áll a döntőbe jutástól.
máj. 8
20:24
Tenisz: Federer kikapott Montenéstől az estorili elődöntőben (She)
Az első helyen kiemelt svájci Roger Federer kikapott Albert Montanéstől az estorili ATP-torna elődöntőjében. A svájci világelső két szettben, 6:2, 7:6-as vereséget szenvedett a negyedik helyen kiemelt ellenfelétől.
máj. 8
20:26
Szlovákia: újra nyert, ezzel ötödször lett bajnok a Zilina (She)
Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül eldőlt, hogy a Zilina nyeri meg a 2009–2010-es szlovák labdarúgó-bajnokságot.
máj. 8
20:27
Kiesett a Diósgyőr (Metropol)
A Diósgyőr szombaton 1-0-ra kikapott Pakson, ezzel három fordulóval a vége előtt kiesett a labdarúgó Soproni Ligából.

Keresés