2010. június 12. szombat

jún. 12
21:12
Vecsési fogathajtó Vk - Holland és magyar vezetés (Behaviour)
A négyeseknél a holland Koos de Ronde állt az élre, míg a ketteseknél Lázár Vilmos megtartotta vezető helyét a szombati maratonhajtást követően a vecsési nemzetközi fogathajtó versenyen.
jún. 12
21:30
Hamilton indulhat az élről (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es Kanadai Nagydíjon, a világbajnoki sorozat nyolcadik versenyén, Montrealban.
jún. 12
22:12
Formula-1: veszélyben Lewis Hamilton pole pozíciója? (She)
Könnyen elképzelhető, hogy, miként már beszámoltunk róla, Lewis Hamilton végzett az élen a Formula–1-es világbajnokság Kanadai Nagydíjának időmérőjén, mégsem a brit pilóta indul majd az első helyről a vasárnapi futamon.
jún. 12
22:14
Vb 2010: nem volt véletlen, hogy Enyeama párharcokat nyert Messi ellen (She)
Aki látta az Argentína–Nigéria délutáni mérkőzést (1–0), jól emlékezhet Vincent Enyeamára. Az afrikai kapus remekül védett a találkozón, több alkalommal túljárt Lionel Messi eszén is. Mint kiderült, nem volt véletlen, hogy ilyen jól ment a védés az aranylabdás ellen...
jún. 12
22:30
PMFC: hivatalosan megerősítették, hogy Várhidi távozik, Kiss lesz az utód (She)
A PMFC hivatalos honlapjának nyilatkozva Bérczy Balázs, a pécsiek klubigazgatója megerősítette a Nemzeti Sport korábbi értesüléseit: Várhidi Péter távozik a csapattól, helyét Kiss László veszi át.
jún. 12
22:48
Formula-1: Hamilton megúszta pénzbüntetéssel és figyelmeztetéssel (She)
Lewis Hamilton megúszta tízezer dolláros pénzbüntetéssel és egy figyelmeztetéssel, így a brit versenyző indulhat az élről holnap.
jún. 12
23:00
Argentína hozta a kötelezőt (Behaviour)
Diego Maradona sikerre vezette együttesét az első világbajnoki mérkőzésen edzőként. Argentína hamar megszerezte a vezetést, amit aztán ki sem engedett a kezéből.
jún. 12
23:42
Cseh László aranyat úszott a Mare Nostrumon (Infostart)
Cseh László nyerte szombaton a 200 méteres vegyesúszást a Mare Nostrum elnevezésű sorozat harmadik állomásán, a franciaországi Canet-en-Roussillonban.
jún. 12
23:42
Vb 2010: Steven Gerrard megvédte a nagyot hibázó Green kapust (She)
Az angol válogatott Steven Gerrard megvédte az Egyesült Államok elleni mérkőzésen nagyot hibázó csapattársát, Robert Greent. A középpályás szerint az egész csapat kiáll a kapus mellett.

Keresés