2010. június 4. péntek

jún. 4
21:38
Férfi kézilabda: Raúl Entrerrios Nagy Lászlóéknál folytatja pályafutását (She)
Hároméves szerződést írt alá a Barcelona férfi kézilabdacsapatával Raúl Entrerrios. A 29 éves kiválóság a Valladolidtól igazolt át a katalánokhoz, korábban az Ademar Leónt erősítette.
jún. 4
22:30
Videó: elszerencsétlenkedte a remek helyről járó szabadrúgást a brazil duó (She)
Rendkívül kínos szituációba kerültek a brazil bajnokságban megrendezett Corinthians-Internacional találkozón (2-0) a vendégcsapat játékosai, miután elszerencsétlenkedtek egy remek helyről járó szabadrúgást. Kléber, nem találta el az álló labdát, így társa hiába lőtt végül a lécre, semmi nem lett a nagy lehetőségből (a kettős érintés miatt kifelé járt szabadrúgás). Nézze meg a jelenetet videón!
jún. 4
23:06
Maradona egyedül megnyerte a világbajnokságot - vb-történet videókkal (Infostart)
A magyar válogatott nagy reményekkel ment Mexikóba, s azért volt hihetetlen a csalódás a szovjetek elleni 0-6 után. Pedig micsoda csapat volt, micsoda futballistákkal! Az utolsó olyan magyar futballválogatott, amely eséllyel vette fel a versenyt a világelittel. A tornát végül az argentinok nyerték, mert náluk játszott a világ legjobbja: Diego Armando Maradona
jún. 4
23:06
Vb 2010: Szlovénia Novakovic duplájával győzte le Új-Zélandot (She)
A szlovén labdarúgó-válogatott Milivoje Novakovic két, szabadrúgásból szerzett találatának köszönhetően 3–1-re legyőzte felkészülési mérkőzésen Új-Zélandot.
jún. 4
23:08
Kajak-kenu: még szombatig lehet licitálni Kolonics György hajójára (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a kajak.hu és a Kolonics György Alapítvány közös kezdeményezéseként internetes árverezésre került Kolonics György hajója. A kenura, amelyet a portugál Nelo hajógyár külön a kétszeres olimpiai bajnoknak tervezett, szombat délutánig lehet licitálni. Az árverésből befolyt összeget új sporteszközök vásárlásra fordítják, melyek a Kolonics Alapítvány fiatal tehetségeinek…

Keresés