2016. november 29. kedd

nov. 29
17:48
Olasz Kupa: a Torino a ráadásban felőrölte a Pisát (She)
Elsőként a másodosztályú Cesena jutott be az Olasz Kupa nyolcaddöntőjébe ama csapatok közül, amelyeknek ezért játszaniuk kell. A 22 csapatos Serie B 17. helyén álló klub az Empoli legyőzésével jutott a legjobb 16 közé. Másodikként a Chievo ment tovább, amely a Novarát győzte le könnyedén, míg a Torino a hosszabbításban őrölte fel a Pisát.
nov. 29
18:06
MK: a Vasas őrületes végjáték után jutott be a 16 közé (She)
Az élvonalbeli Mezőkövesd 3–1-re legyőzte az NB III-as REAC-ot a Magyar Kupában, így a Pintér Attila vezette gárda bejutott a sorozat nyolcaddöntőjébe. A játéknap másik mérkőzésén az NB I éllovasa, a Vasas egy ráadásban szerzett találattal nyert az ETO FC Győr ellen.
nov. 29
18:24
Videó: Gyurcsó remek gólpasszt adott, a Pogon elődöntős (She)
Gyurcsó Ádám, a Pogon Szczecin labdarúgócsapatának szélsője gólpasszt adott a másodosztályú Puszcza Niepolomice elleni Lengyel Kupa-nyolcaddöntő hazai visszavágóján. A magyar válogatott középpályás a 10. percben remekül ívelt a tizenhatos bal oldaláról a középen érkező Kamil Dyrgas fejére.
nov. 29
18:26
MU: nagyot fordult a világ, hosszabbíthat a spanyol (She)
Juan Mata, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United spanyol játékosa további évekre kötelezheti el magát csapata mellett.
nov. 29
18:42
Budapest 2024: a Debreceni Egyetem is támogatja a pályázatot (She)
A Debreceni Egyetem nyilatkozatban rögzítette: támogatja a Budapest 2024 munkáját abban, hogy Magyarország és a főváros elnyerhesse a 2024-es olimpia és paralimpia rendezési jogát.
nov. 29
18:45
Spanyol Király Kupa: Zidane és Ödegaard is pályára léphet szerdán a Real Madridban (Agroinform)
Cristiano Ronaldo pihenőt kapott a francia mestertől, ám a norvég tehetség ismét bizonyíthat.
nov. 29
19:15
FIFA: Del Bosque Simeonénak adná az év edzője díjat (She)
A spanyol tréner szíve szerint megosztaná a díjat a Diego Simeone, Josep Guardiola, illetve Luis Enrique alkotta trió közt, de azt is elismeri, hogy az Atlético Madrid argentin szakemberénél senki sem érdemli meg jobban a kitüntetést.
nov. 29
19:33
Vb 2018: Ovecskin is népszerűsíti a foci vb-t (She)
A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság nagykövetének szegődött Alekszandr Ovecskin, az orosz profi jégkorongozók egyik legkiválóbbika.
nov. 29
19:35
PL: halálos fenyegetést is kapott Mourinho „kedvenc doktora” (She)
Eva Carneiro először beszélt nyilvánosan azóta, hogy elköszöntek tőle az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea-nél. A csapat egykori orvosa a Telegraphnak nyilatkozott az incidens utáni életéről.
nov. 29
19:39
NB I: Elszállt az agya az Eb-t megjárt középpályásnak, eltiltásra számíthat - videó (Agroinform)
Bár Elek Ákos szombaton megúszta a fegyelmezést, könnyen lehet, hogy a válogatott középpályását mégis eltiltják.
nov. 29
19:51
Tragédia: egyszerű, megható gesztus a brazil élkluboktól (She)
Minden egyszerűségével együtt rendkívül megható gesztust tettek a brazil élvonal klubjai a magyar idő szerint keddre virradóra Kolumbiában lezuhant Chapecoense tiszteletére. Valamennyi első osztályú klub közösségi oldalakon használt profilképe a zöld-fehér klub logója lett – kicsit másképp.
nov. 29
19:53
Olimpia: hamarosan kifizetik a riói jutalmakat (She)
A kormányrendeletben foglalt előírásoknak megfelelően született döntés az olimpiai és paralimpiai jutalmakról – tudatta közleményben kedden a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) azokra az internetes felvetésekre reagálva, hogy miért nem kapták még meg az eredményes sportolók és felkészítőik a nekik járó összeget. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért felelős államtitkársága…
nov. 29
20:09
Videó: óriásit trükközött az edző a kipattanó labdával (She)
Bár a Silkeborg labdarúgócsapata 3–1-es vereséget szenvedett a Bröndbytől a dán bajnokság 18. fordulójában, a vendégek vezetőedzőjének, Peter Sörensennek zseniális mozdulata egy ideig biztosan emlékezetes lesz. Az egész ott kezdődött, hogy egy labda az oldalvonalon kívülre került…
nov. 29
20:27
Férfi kosár BL: szoros meccsen kapott ki a Szolnok (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata 79–74-re kikapott a belga Proximus Spirou Charleroi-tól a Bajnokok Ligája 7. fordulójában, ezzel a hatodik vereségét szenvedte el a csoportkörben, s féltávnál 1–6-tal áll.
nov. 29
20:45
Női kézilabda: távozik Dunaújvárosból az átlövő (She)
A Dunaújvárosi KKA közös megegyezéssel szerződést bontott a 21 éves Termány Ritával, adta hírül a kohaszkezi.hu.
nov. 29
20:47
NB I: fizethet a DVTK és a Honvéd – fegyelmi határozatok (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden az alábbi határozatokat hozta.
nov. 29
20:49
Férfi kosár NB I: először kapott ki a Körmend, éppen a vasi rangadón (She)
A Falco KC Szombathely férfi kosárlabdacsapata 85–69-re legyőzte az Egis Körmendet az NB I 6. fordulójában. A Vas megyei rangadón a hazai csapatból kiemelkedett a 29 pontot szerző Darrin Govens és a 19 pontos Lester Medford.
nov. 29
21:18
Videó: inkább kosarasnak kellene lennie a Real-játékosnak? (She)
Marco Asensio, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid fiatal játékosa nemcsak a futball-labdával bánik ügyesen – legalábbis erről tanúskodik a legfrissebb Twitter-bejegyzése. Lehet inkább kosaraznia kellene? Na jó, azért a füvön sem ügyetlen!
nov. 29
21:20
Ligue 1: bravúros győzelem a sereghajtótól, Langék a pályán (She)
Hazai győzelmekkel kezdődött a francia Ligue 1 hétközi fordulója. A sereghajtó Lorient nagy bravúrt aratott, a negyedik helyen álló Rennes-t múlta felül 2–1-re.
nov. 29
21:54
MU: Mourinho 3 év alatt 33 évnyi magyar átlagbért fizetett büntetésként! (She)
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere a hétvégi, West Ham elleni kiállítása után újabb csekkre (és eltiltásra) számíthat az angol szövetségtől. Most kiszámoltuk, hogy a forrófejű szakember büntetéseit egy magyar átlagember mennyi idő alatt tudná kifizetni.
nov. 29
22:12
Női vízi világliga: tízgólos idegenbeli győzelem a rajton (She)
A magyar női vízilabda-válogatott tíz góllal (16–6) nyert Franciaország vendégeként a világliga európai selejtezőjének a nyitányán.
nov. 29
22:14
Tragédia: a hivatalos adatok szerint 71 halálos áldozat van (She)
A kolumbiai hatóságok befejezték a magyar idő szerint keddre virradóra lezuhant brazil repülőgép roncsai átvizsgálásának ama szakaszát, amely során a túlélőket és a holttesteket kutatták fel. A végső adatok szerint a balesetnek 71 halálos áldozata és hat túlélője van, négyen lemaradtak a gépről, amelyen az első adatokkal ellentétben nem 81-en, hanem 77-en utaztak.
nov. 29
22:48
Angol Ligakupa: 75 percig bírta a Leeds, 17 éves hős a Poolban (She)
A Liverpool 75 percig küszködött Leeds Uniteddal az angol Ligakupa negyeddöntőjében, de Divock Origi és a 17 éves Ben Woodburn góljával legyőzte másodosztályú ellenfelét, és a legjobb négy közé jutott.
nov. 29
23:06
Dopping: megfosztották két érmétől az orosz hétpróbázót (She)
Az orosz hétpróbázó Tatyjana Csernovától doppingvétség miatt elvette 2011-es világbajnoki arany- és 2012-es olimpiai bronzérmét a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) kedden.
nov. 29
23:08
EBEL: az ötgólos Vienna megállította a Ljubljanát (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszában a legutóbbi négy találkozójából hármat megnyerő, a megszerezhető 12 pontból nyolcat megszerző Olimpija Ljubljana hazai örnyezetben kiütéses vereséget szenvedett a Vienna Capitalstól. A listavezető bécsiek előnye nőtt a tabellán, miután a Salzburg kikapott.
nov. 29
23:10
Ligue 1: a Langgal felálló Dijon ikszelt a Monacóval (She)
Hazai győzelmekkel kezdődött a francia Ligue 1 hétközi fordulója. A sereghajtó Lorient nagy bravúrt aratott, a negyedik helyen álló Rennes-t múlta felül 2–1-re. A Dijon hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Monacóval.
nov. 29
23:42
Eurofutball: Gyurcsó-gólpassz, Beséék és Bőléék is kikaptak (She)
Kedden a magyar légiósok közül csak Gyurcsó Ádám örülhetett, miután csapata, a Pogon Szczecin – a magyar játékos gólpasszának is köszönhetően – kettős győzelemmel jutott be a labdarúgó Lengyel Kupa elődöntőjébe. Bese Barnabás (Le Havre) és Bőle Lukács (CSM Iasi) gárdája minimális különbségű vereséget szenvedett.

Keresés