2017. január 14. szombat

jan. 14
17:03
Felkészülés: a Fradi 23 góllal nyitotta az esztendőt (She)
A labdarúgó NB I tavaszi idényére készülő Ferencváros az első téli felkészülési mérkőzésén 23–1-re legyőzte a Tolna megyei I. osztályú Tevelt. A mérkőzésen bemutatkozott új csapatában Botka Endre és Bognár István is.
jan. 14
17:39
Mezőkövesd: ciprusi edzőtáborba utaznak 11 napra (She)
A Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapata eredetileg nem ment volna a télen külföldi edzőtáborba, ám a rossz hazai időjárás miatt erre mégis rákényszerül.
jan. 14
17:42
DK: az állami cégeknél is emeljenek bért (Behaviour)
A szakszervezetek megfélemlítését úgy értékelik, mint a civil szervezetek vegzálásának folytatását.
jan. 14
17:57
Alpesi sí: Miklós Edit célja a dobogó a vasárnapi lesikláson (She)
Miklós Edit a dobogós helyezés elérését nevezte meg céljaként a női alpesi sízők vasárnapra tervezett lesikló-világkupafutamán.
jan. 14
18:15
Férfi kézi-vb: hangoljon velünk a horvátok elleni meccsre! (She)
A németektől elszenvedett négygólos pénteki vereség után egy nappal Horvátországgal találkozik (kezdés: 20.45, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) a magyar férfi kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságon. A találkozóig hátralevő órákban hangolódjon élő blogunkkal!
jan. 14
18:17
PL: Giroud nem bír leállni – négyet vágott az Arsenal (She)
Az Arsenal hozta a kötelezőt, és simán, 4–0-ra legyőzte a Swansea-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójában.
jan. 14
18:19
Videó: Andy Carroll szenzációs gólt ollózott (She)
Szenzációs gólt szerzett Andy Carroll, a West Ham United labdarúgója a Crystal Palace elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
jan. 14
18:21
La Liga: Messi újabb csapatot pipált ki, a Barca ötig jutott (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában a Barcelona hazai pályán 5–0-ra kiütötte a Las Palmast.
jan. 14
18:33
PL: Leicester City–Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Nem húzzuk az időt: a tavalyi angol bajnok és az idei bajnokesélyes összecsapását onlive közvetítésünkkel itt követheti figyelemmel!
jan. 14
18:35
Férfi kézi-vb: ismerős arc a magyar válogatottnál (She)
Nagyszerű fél évet tudhat a magáénak egy Erdélyből származó fiatalember: Szabó Zoltán a férfi kézilabda-válogatottunk csapatkísérője a világbajnokságon, míg tavaly nyáron a focicsapatunknak segített a franciaországi Eb-n.
jan. 14
18:37
Férfi kosár NB I: rangadót nyert a Szolnok, mehet a kupáért (She)
A címvédő Szolnoki Olaj hazai pályán 72–60-ra legyőzte a második helyezett Körmendet a férfi kosárlabda NB I szombati rangadóján. Az éllovas Alba Fehérvár 31 pontot vert a Kecskemétre.
jan. 14
18:51
La Liga: Suárez 79 meccsen több gólt ért el, mint a PL-ben 110 alatt (She)
A Las Palmas elleni duplájával Luis Suárez már 70 találatnál jár a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
jan. 14
19:09
PL: Leicester City–Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Nem húzzuk az időt: a tavalyi angol bajnok és az idei bajnokesélyes összecsapását onlive közvetítésünkkel itt követheti figyelemmel!
jan. 14
19:11
Síugrás: Gregor Schlierenzauer peches visszatérése (She)
Kamil Stoch nyerte meg a síugrók világkupa-sorozatának szombati, lengyelországi versenyét Wislában.
jan. 14
19:27
Afrika-kupa: sokk a legvégén – elrontották Aubameyang napját (She)
A házigazda Gabon meglepetésre csak 1–1-es döntetlenre volt képes a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján (ANK) első alkalommal részt vevő Bissau-Guinea ellen az idei torna szombati nyitó mérkőzésén.
jan. 14
19:29
Ligue 1: semmi kétség, Draxler főnyeremény a PSG-nek (She)
A Paris Saint-Germain 1–0-ra győzött a Rennes vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 20. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 14
19:31
Férfi kézi-vb: Norvégia elbánt az oroszokkal is; spanyol siker (She)
A norvég válogatott a lengyelek után az oroszokat is legyőzte a férfi kézilabda-világbajnokság A-csoportjában. A B-csoportban a spanyolok 26–21-re nyertek Tunézia ellen.
jan. 14
19:45
Női vízilabda El: egy góllal kikapott a Dunaújváros (She)
A pénteki győzelem után szombaton kikapott a Dunaújváros a női vízilabda Euroligában: a főtáblás csoportkör második napján Athénban a magyar együttes a vendéglátók együttesével, az Olympiakosz Pireusszal szemben maradt alul egy góllal.
jan. 14
19:47
Női kézi NB I: a Budaörs és a Békéscsaba is otthon nyert (She)
A Budaörs 24–19-re nyert a Siófok ellen, míg a Békéscsaba 23–22-re győzte le szintén hazai pályán a Vácot a K&H női kézilabdaliga szombati játéknapján.
jan. 14
20:03
Női röplabda NB I: az UTE gyorsan elintézte a sereghajtót (She)
Az Újpest hazai környezetben három sima játszmában győzte le a sereghajtó és továbbra is pont nélküli Palota együttesét a női röplabda NB I szombati mérkőzésén.
jan. 14
20:05
Férfi röplabda NB I: 2 meccsen 1 szettet nyert a juniorválogatott (She)
A magyar juniorválogatott a MAFC-tól négy, a Szolnoktól pedig három játszmában kapott ki szombaton a férfi röplabda NB I-ben.
jan. 14
20:07
Női kézi EHF-kupa: 13 gólos fehérvári siker Lipcsében (She)
Az Alba Fehérvár KC 34–21-re nyert a HC Leipzig vendégeként a női kézilabda EHF-kupa B-csoportjának 2. fordulójában.
jan. 14
20:09
Africa Race: ünnep a Rózsaszín-tónál – célba értek (She)
A legendás Rózsaszín-tó partján ért célba az Africa Race alaposan lemorzsolódó, fáradt mezőnye – soraiban a három magyar egységgel.
jan. 14
20:11
Serie A: Nagy Ádám ismét kezdett, győzött a Bologna (She)
A Bologna 1–0-ra legyőzte a Crotonét az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójában.
jan. 14
20:36
Női kosár NB I: ceglédi kiütés; Turner remekelt Sopronban (She)
A Cegléd fölényesen, 27 ponttal győzte le a Zalaegerszeg együttesét a női kosárlabda NB I szombati játéknapján. A PEAC Pécs a BEAC, a Sopron pedig a Szekszárd ellen nyert könnyedén.
jan. 14
20:38
PL: Diego Costa nélkül is nyert a Chelsea a Leicester ellen (She)
A kínai megafizetés által megzavart Diego Costa nélkül is magabiztosan nyert a Chelsea a címvédő Leicester City otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 21. fordulójában.
jan. 14
20:40
La Liga: csak a szokásos Atlético-siker, kapott gól nélkül (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában az Atlético Madrid Nicolás Gaitán találatával 1–0-ra legyőzte a Betist.
jan. 14
20:54
Férfi kézi-vb: Magyarország–Horvátország élőben az NSO-n! (She)
A németektől elszenvedett négygólos pénteki vereség után egy nappal Horvátországgal találkozik (kezdés: 20.45, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) a magyar férfi kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságon.
jan. 14
20:54
Topligák: Barca-gála, sima Chelsea-siker - összefoglaló (Agroinform)
A Barca és a Chelsea is kiütéssel nyert, Andy Carroll pedig meglőtte a hónap gólját Angliában. Topliga összefoglaló.
jan. 14
20:56
West Ham: Payetre nagyon mérgesek a szurkolók – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, Dimitri Payet, az együttes Európa-bajnoki ezüstérmes francia labdarúgója el akarja hagyni a West Ham Unitedet, ezért nem hajlandó játszani. A szurkolók egy része így reagált:
jan. 14
21:12
Sílövészet: Mäkäräinen először győzött az idényben (She)
A németországi Ruhpoldingban a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupája, amelyen a győzelmet a finn Kaisa Mäkäräinen szerezte meg. Az olaszországi Toblachban sífutósprinteket, Val di Fiemmében pedig északiösszetett-csapatsprintet rendeztek meg.
jan. 14
21:14
Jégkorong Mol Liga: a fehérvári 7–1 után 9–1-ig jutott a címvédő (She)
Nem lassít a címvédő DVTK Jegesmedvék csapata a Mol Ligában: a szombati 7–1-es fehérvári győzelem után a belgrádiakat 9–1-re verte meg.
jan. 14
21:16
Gyász: 88 éves korában elhunyt Flaskár István (She)
Otthonában 88 éves korában elhunyt Flaskár István, a veszprémi Napló volt sportrovatvezetője, aki ötven éven át dolgozott a megyei lapnál, és vezető tudósítja volt a Nemzeti Sportnak, illetve korábban a Népsportnak. Pontos, lelkiismeretes munkáját lapunk arany emlékgyűrűvel ismerte el.
jan. 14
21:30
Röpi: két nap után 50 százalékos az U18-asok mérlege (She)
Női U18-as röplabda-válogatottunk Jászberényben játszik Európa-bajnoki selejtezőt. A pénteki, Dánia elleni 3:0-s győzelmet követően, szombaton, 3:1-es vereséget szenvedtek Spanyolországtól. A továbbjutás a vasárnapi, Németország elleni találkozón múlik.
jan. 14
21:48
Női vízi El: újabb sikerével a továbbjutás küszöbén az UVSE (She)
Az UVSE a hatgólos Keszthelyi Rita vezérletével magabiztos győzelmet aratott a holland ZVL Leiden csapata felett a női vízilabda Euroligában, így két mérkőzést követően százszázalékos, és rendkívül közel került a továbbjutáshoz.
jan. 14
21:50
Férfi röplabda KEL: nem nyert szettet a Kazincbarcika (She)
A Vegyész RC Kazincbarcika három sima játszmában kikapott az osztrák Posojilnica Aich/Dob együttesétõl szombaton a férfi röplabda Közép-európai Ligában.
jan. 14
22:06
Afrika-kupa: nagy bulit csapott a kameruni szurkoló a lelátón (She)
Milyen a hangulat a lelátón a labdarúgó Afrika-kupán? Bemutatja egy kameruni szurkoló:
jan. 14
22:24
Női röplabda KEL: négy játszmában nyert a Vasas (She)
A Vasas négy játszmában kerekedett felül osztrák ellenfelén, a Sokol Post NÖ együttesén szombaton a női röplabda Közép-európai Ligában.
jan. 14
22:26
Ligue 1: megint balszerencsés volt Lang Ádám csapata (She)
Közel volt a győzelemhez Lang Ádám csapata, a Dijon, de végül be kellett érnie az 1–1-es döntetlennel a Montpellier otthonában a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 20. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 14
22:28
Férfi kézi-vb: jó első félidő után kikaptunk a horvátoktól (She)
Az első félidőben 11–7-re is vezető magyar válogatott 31–28-ra kikapott a horvátoktól a második mérkőzésén a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon. A dánok 35–28-ra nyertek Egyiptom ellen, míg Macedónia 31–22-re múlta felül Angolát.
jan. 14
22:30
Afrika-kupa: átlőtték a sorfalat, de nem nyertek a kameruniak (She)
Burkina Faso és Kamerun mérkőzése is 1–1-re végződött a Gabonban zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája szombati nyitó napján.
jan. 14
22:42
Kézilabda-vb: Második meccsét is elveszítette a magyar válogatott (Agroinform)
A magyar válogatott 31-28-ra kapott ki második csoportmérkőzésén a horvát csapattól a férfi kézilabda világbajnokságon.
jan. 14
23:00
La Liga: a Deportivo nem bírt a Villarreallal (She)
A Deportivo La Coruna gól nélküli döntetlent játszott a Villarreallal a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
jan. 14
23:02
Serie A: folytatta győzelmi sorozatát az Internazionale (She)
Sorozatban az ötödik mérkőzését is megnyerte az Internazionale az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A): a milánói fekete-kékek nagy csatában, a hajrában szerzett gólokkal 3–1-re verték meg hazai pályán a Chievót a 20. forduló szombat esti mérkőzésén.
jan. 14
23:04
Férfi kézi-vb: Kipukkadtunk a végjátékra – Balogh Zsolt (She)
A férfi kézilabda-világbajnokságon a Magyarország–Horvátország (28–31) csoportmeccs után Balogh Zsolt arról beszélt, hogy nem kedvezett nekünk az egymás után lejátszott két kemény meccs, így elfogytunk a végjátékra. A szegedi jobbátlövőt emlékezetes góljáról is megkérdeztük, míg klubtársa, Bánhidi Bence Dzsamali Iman furcsa kiállításáról is elmondta a véleményét. Harsányi Gergely szerint semmi…

Keresés