2017. január 15. vasárnap

jan. 15
16:47
Rp. gyorskorcsolya Eb: Liu Shaolin 2. 3000 m-en és összetettben (She)
Liu Shaolin Sándor második lett 3000 méteren és összetettben a gyorskorcsolyázók torinói rövid pályás Európa-bajnokságának vasárnapi napján.
jan. 15
16:49
Eredivisie: Patrick Kluivert fia bemutatkozott az Ajaxban (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 18. fordulójában az Ajax 3–1-re győzött a Zwolle vendégeként. Az amszterdamiaknál bemutatkozott Justin Kluivert, a legendás Patrick Kluivert 17 éves fia.
jan. 15
16:51
Kézi: megsérült a válogatott kapus, kihagyja az összetartást (She)
A Győri Audi ETO KC kapusa, Kiss Éva térdsérülést szenvedett csapata edzésén, így kénytelen kihagyni a válogatott január 16–17-i összetartását.
jan. 15
16:53
Sílövészet: duplázók napja Ruhpoldingban (She)
Vasárnap az üldözéses versenyekkel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a németországi Ruhpoldingban. A győzelmet mindkét nemben a sprintet is megnyerő versenyző szerezte meg, azaz a férfiaknál a francia Martin Fourcade, a nőknél pedig a finn Kaisa Mäkäräinen.
jan. 15
17:03
Rp. gyorskorcsolya Eb: a női váltónk ezüstös 3000 méteren (She)
A Keszler Andrea, Kónya Zsófia, Bácskai Sára, Jászapáti Petra összetételű magyar női váltó második lett 3000 méteren a gyorskorcsolyázók torinói rövid pályás Európa-bajnokságának vasárnapi napján.
jan. 15
17:05
PL: Man. United–Liverpool rangadó élőben az NSO-n! (She)
Nem húzzuk az időt: Manchester United–Liverpool rangadó Angliából, szöveges, onlive közvetítés itt!
jan. 15
17:07
Rp. gyorskorcsolya Eb: esés miatt érem nélkül a férfi váltónk (She)
A Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang összetételű magyar férfi váltó – Burján Csaba esése után – negyedik lett 5000 méteren a gyorskorcsolyázók torinói rövid pályás Európa-bajnokságának vasárnapi napján.
jan. 15
17:19
Serie A: a Roma, a Lazio és a Napoli is győzni tudott (She)
Öt mérkőzést is rendeztek az olasz Serie A 20. fordulójában vasárnap 15 órától – az élcsapatok közül a két fővárosi gárda, a Lazio és a Roma, valamint a Napoli is három ponttal lett gazdagabb. Balogh Norbert csereként tucatnyi percet kapott a Sassuolo otthonában 4–1-es vereséget szenvedő Palermóban, amely egyre nehezebb helyzetbe kerül.
jan. 15
17:21
Videó: érdekes alakzatban maradt fent a hó a pályán… (She)
Rossz az, aki rosszra gondol, de tény, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Heracles Almelo meccsén egészen érdekes alakzatban maradt fent a hó a pályán. Kérdés, hogy csak a képzeletünk játszik velünk, vagy a hollandok pályamunkása…
jan. 15
17:23
Férfi röplabda NB I: ismét kikapott a juniorválogatott (She)
A magyar juniorválogatott szombati két veresége után vasárnap a Pénzügyőrtől is kikapott a férfi röplabda NB I-ben.
jan. 15
17:24
Sárgát ért a lánykérés! - videó (Agroinform)
Úgy tűnik, a guami játékvezető nem volt éppen romantikus hangulatában, amikor sárgát adott Ashton Surbernek, a NAPA Rovers támadójának. Surber gyönyörű gólt lőtt a guami Premer Division-mérkőzésen, majd mezét levéve ment az oldalvonalhoz, hogy a pólóján álló "Marry Me" felirattal megkérje barátnője kezét. A NAPA végül 5-1-re nyert, Surber barátnője pedig igent mondott - így teljes lett a…
jan. 15
17:36
Férfi kézi-vb: a Szeged edzője elmondta, kinek szurkol (She)
A magyar válogatottnak szurkol Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged spanyol vezetőedzője a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.
jan. 15
17:38
Férfi kézi-vb: a franciák nyerték a rangadót, fölényes német siker (She)
A férfi kézilabda-világbajnokságon a mieinket is felvonultató C-csoportban az Európa-bajnok németek simán, 35–14-re megverték az első fordulóban bravúros győzelmet arató chileieket. A D jelű hatosban a svédek érvényesítették a papírformát az argentinok ellen, a B-csoportban viszont Izland három kör után is nyeretlen. A házigazda franciák a játéknap rangadóján magabiztosan legyőzték a…
jan. 15
17:54
Női kézi EHF-kupa: az Érd simán elintézte a német éllovast (She)
A női kézilabda EHF-kupa C-csoportjának második fordulójában az Érd hazai pályán 35–27-re legyőzte a német bajnokságot hibátlan teljesítménnyel vezető Bietigheim együttesét. A magyar csapatban a szerb Katarina Krpezs-Slezák tizenegy, Klivinyi Kinga pedig nyolc gólig jutott.
jan. 15
17:56
Videó: Pogba óriási butasága miatt bűnhődött az MU (She)
A Liverpool labdarúgócsapata James Milner büntetőből szerzett góljával került előnybe a Manchester United otthonában az angol bajnokság 21. fordulójában. A tizenegyest a „vörös ördögök” középpályása, Paul Pogba hozta össze: kézzel ért bele a labdába egy beadás után.
jan. 15
18:30
Videó: több ezren futottak a Kincsem Parkon keresztül (She)
A Hungexpo már második alkalommal adott otthont a Zúzmara Félmaratonnak és Futófesztiválnak, amelyen a résztvevők három távon (félmaratoni, 5 és 10 kilométer) álltak rajthoz. A verseny pályáját a kőbányai vásárváros mellett a Kincsem Parkban és az Albertirsai úton alakították ki.
jan. 15
18:32
Síugrás: Stoch duplázott, Schlieri újra a tízben (She)
Wislában a szombati verseny után a vasárnapit is Kamil Stoch nyerte meg a férfi síugrók világkupa-sorozatában. A kétszeres olimpiai bajnok lengyel növelte előnyét az összetettben.
jan. 15
18:34
Kép: a riválishoz igazolt a kapus, megdobálták kígyókkal (She)
Vedran Janjetovic négy éven keresztül védte az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sydney FC kapuját, majd 2016 decemberében a rivális Western Sydney Wanderershez szerződött. Korábbi és jelenlegi csapata a minap összecsapott, a szurkolók pedig finoman szólva durván bántak vele. Az ordibálás és szitkozódás mellé kapott ugyanis az ausztrál kapus egy adag gumikígyót a nyakába.
jan. 15
18:36
Vívás: a magyar női tőrcsapat 6. lett az algíri vk-n (She)
A Jeszenszky Szilvia, Lupkovics Dóra, Kreiss Fanni, Mesteri Viktória összeállítású magyar női tőrcsapat a hatodik helyen végzett az algíri világkupaversenyen.
jan. 15
18:51
Átigazolás: Hogy oldja meg a Chelsea a Diego Costa-ügyet? - heti átigazolási pletykák (Agroinform)
Kínából kísértették meg a gólerős csatárt. A Real közben egy 17 éves tinire csapott le, akit Ibrához hasonlítanak.
jan. 15
19:06
Videó: Pogba nem érhet fel Bödéhez, de megpróbálta (She)
A Manchester United labdarúgója, Paul Pogba számára nagyon rosszul sikerült a Liverpool elleni rangadó az angol bajnokság 21. fordulójában. A francia középpályás előbb összehozott egy büntetőt, majd egy szöglet előtt a földhöz vágta a liverpooliak játékosát, Jordan Hendersont. Nem kapott sárga lapot. Böde Dániel norvég védőn bemutatott hasonló mozdulata azért látványosabb volt.
jan. 15
19:08
PL: az MU Ibrahimovic fejesével mentett pontot a Liverpool ellen (She)
Sokáig vezetett a Liverpool a Manchester United otthonában, de a hajrában Zlatan Ibrahimovic egyenlített a Premier League 21. fordulójának rangadóján.
jan. 15
19:10
Afrika-kupa: a kontinens legjobbja duplázott, és pontot mentett (She)
A Gabonban zajló Afrika-kupa B-csoportjában Algéria és Zimbabwe 2–2-es döntetlent játszott egymással.
jan. 15
19:24
Valencia: olasz válogatott támadó érkezett a Juventustól (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia a szezon végéig kölcsönvette Simone Zazát, a Juventus olasz válogatott támadóját. A 25 esztendős futballista végleges megszerzésére a „denevérek” opciós jogot szereztek.
jan. 15
19:26
Africa Race: A legnehezebb felállni a hibák után – Szalay (She)
A próbatételek fontosak, hogy az ember folyamatosan meg tudjon újulni – ezért is tartja a szombaton befejeződő Africa Race egyik legjobb pillanatának Szalay Balázs azt, amikor egy dűnéről orra esve az autóját csapdába ejtette egy tevefű.
jan. 15
19:42
Hoki Mol Liga: hét gólig meg sem állt a fővárosi alakulat (She)
A MAC Budapest hazai jégen 7–1-re nyert a Dunarea Galati ellen, ezzel továbbra is a második pozíciót foglalja el a Mol Liga tabelláján.
jan. 15
19:44
Videó: Klopp Mourinhóval veszekedett, majd ugrálni kezdett (She)
Mint arról beszámoltunk, 1–1-es döntetlennel ért véget a Manchester United–Liverpool rangadó az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A meccs 91. percében a vendégek támadója, Roberto Firmino próbált volna elindulni, de a „vörös ördögök” védője, Ander Herrera visszahúzta, erre a brazil fellökte a spanyolt. A játékvezető mindkét félnek sárga lapot adott, az oldalvonal mellett azonban a két…
jan. 15
20:00
Jégkorong EBEL: simán kikapott a Fehérvár a Graztól (She)
Hazai jégen sima, 5–1-es vereséget szenvedett a Fehérvár AV19 a Graz 99ers ellen az EBEL vasárnapi játéknapján, így a tizenegyedik helyen zárta az alapszakaszt.
jan. 15
20:02
Férfi kosár NB I: kétszeri hosszabbítás Zalaegerszegen (She)
A férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján a Zalakerámia ZTE hazai parketten 99–95-re nyert az Atomerőmű ellen.
jan. 15
20:15
Röplabda: csak álom maradt az Eb női U18-as válogatottunknak (She)
Mindent megtett U18-as női röplabda-válogatottunk, még egy szettet is nyert az eddig makulátlan mérleggel rendelkező német csapat ellen, végül azonban vereséget szenvedtek a lányok, így nem jutottak ki a hollandiai Európa-bajnokságra.
jan. 15
20:17
Videó: a kapus beletalpalt a támadó arcába, megúszta lap nélkül (She)
A spanyol másodosztályú Reus Deportiu–Almería találkozón (1–0) a vendégek kapusa, Casto egy kijövetelnél lábával arcba rúgta David Querolt, a hazaiak támadóját, akit hordágyon kellett levinni az esetet követően. Casto kapus sárga lapot sem kapott a megmozdulásáért.
jan. 15
20:19
Női kézi NB I: hét góllal nyert Pesten a Mosonmagyaróvár (She)
A K&H női kézilabdaliga egyetlen vasárnapi mérkőzésén a Mosonmagyaróvár idegenben hét góllal, 29–22-re legyőzte a sereghajtó Kispestet.
jan. 15
20:33
Férfi röplabda KEL: háromszettes barcikai vereség (She)
A Vegyész RC Kazincbarcika három sima játszmában kikapott az osztrák Hypo Tirol Innsbruck csapatától vasárnap a férfi röplabda Közép-európai Ligában.
jan. 15
20:51
Videó: ijesztő vagy vicces, ahogy a volt MU-kedvenc Ibra góljának örült? (She)
A Manchester United Zlatan Ibrahimovic góljával mentett pontot a Liverpool elleni rangadón az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A „vörös ördögök” korábbi hátvédje, Rio Ferdinand a BBC és a BT Sport szakértőjeként is dolgozik és sajátos örömmel nyugtázta a svéd támadó egyenlítő gólját.
jan. 15
20:53
La Liga: négy hónap után ismét nyertek idegenben (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában az Eibar 3–2-re győzött a Sporting Gijón otthonában, így szeptember 11. óta először nyert idegenben bajnokit.
jan. 15
20:55
La Liga: Sevilla–Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
Nem húzzuk az időt: a Real Madrid ismét nekifeszül a Sevillának, onlive, szöveges közvetítés nagy spanyol rangadóról itt!
jan. 15
21:09
Női kosár NB I: a Győr remek hajrával nyert a PINNK-Pécs ellen (She)
A női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján a Győr az utolsó negyedben 21 pontot szerezve 73–64-re legyőzte a PINNK-Pécset.
jan. 15
21:11
Eurofutball: ha Koman nem kezezik a tizenhatoson belül… (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Koman Vladimirt végig a soraiban tudó, kieső helyen álló Adanaspor 2–2-es döntetlent játszott a Fenerbahce vendégeként, ezzel sorozatban a harmadik meccsén maradt veretlen.
jan. 15
21:27
Jégkorong Mol Liga: nehezen, de nyerni tudott a Debrecen (She)
A Debrecen 4–3-ra nyert hazai jégen a Fehérvári Titánok ellen a Mol Liga vasárnapi játéknapján.
jan. 15
21:30
Topligák: Nagyon megverték a Cityt, véget ért a Real menetelése - összefoglaló (Agroinform)
A Juve Firenzében, a Real Sevillában kapott ki. Guardiola hatalmas pofont kapott, a MU-Pool döntetlen lett.
jan. 15
21:45
Felkészülés: Gulácsiék simán nyertek a glasgow-i óriási ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban remekül szereplő RB Leipzig felkészülési mérkőzésen 4–0-ra megverte a skót Rangerst, amely a 2012-es csődjét követően most először játszott nemzetközi meccset.
jan. 15
22:03
Afrika-kupa: Szenegál nyert, megvan a torna első győzelme (She)
A Gabonban zajló Afrika-kupa B-csoportjában Szenegál 2–0-ra nyert Tunézia ellen – így a viadal negyedik mérkőzésén megszületett a torna első győzelme.
jan. 15
22:18
Darts: az első kiemelt nyerte meg a BDO-világbajnokságot (She)
Az első kiemelt angol Glen Durrant 7:3-ra legyőzte a harmadikként rangsorolt holland Danny Noppertet a Brit Dartsszövetség, vagyis a BDO által szervezett világbajnokság döntőjében.
jan. 15
22:54
La Liga: oda a Real Madrid veretlensége, örülhet a Sevilla (She)
Roppant feszült hangulatú mérkőzést játszott a Real Madrid a Sevillával a La Liga 18. fordulójában. A sevillaiak nagy bánatára Cristiano Ronaldo ismét betalált nekik, nagy örömükre a sokak által kritizált egykori kedvencük, Sergio Ramos öngólt vétett, majd a ráadásban Sztevan Jovetics megszerezte új csapata számára a győzelmet is.
jan. 15
23:12
Serie A: négy győztes mérkőzés után kikapott a Juventus (She)
A Juventus 2–1-es vereséget szenvedett a Fiorentina otthonában, így négy győztes találkozót követően először hagyta el szerzett pont nélkül a pályát. A bajnokságot azonban továbbra is vezeti Massimiliano Allegri csapata.
jan. 15
23:14
Ligue 1: a Real és a Barcelona szintjét verdesi a Monaco (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) a 20. forduló előtt még listavezető Nice hazai pályán nem bírt a sereghajtó Metzcel, így a legutóbbi négy mérkőzéséből már harmadszor végzett döntetlenre, és visszacsúszott a tabella második helyére. A találkozón Mario Balotelli nem lépett pályára.
jan. 15
23:48
NS: sokkoló baleset, mégis optimista edző; Sabaté büszke – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés