2017. január 19. csütörtök

jan. 19
18:06
Premier League: Nincs remény számodra, ha a Chelsea-nél játszol - véli a korábbi játékos (Agroinform)
A Kékek korábbi játékosa szerint szinte lehetetlen a csapatba kerülni a rendkívül bő keret miatt.
jan. 19
18:07
Férfi kézi-vb: „Tudatosan ki kell nevelni az új generációt. Az utolsó órákban vagyunk” (She)
Xavier Sabaté szövetségi kapitány munkáját a korábban tizenkilenc évig Spanyolországban élő Debre Viktor segíti a magyar férfi kézilabda-válogatottnál. A franciaországi világbajnokság csoportkörének zárása előtt a Gyöngyös edzőjével beszélgettünk a nemzeti csapat és részben a hazai kézilabda jelenlegi helyzetéről.
jan. 19
18:21
Videó: Dzsudzsák gólpasszt adott, majd kiállították (She)
Felemásan alakult Dzsudzsák Balázs péntek délutáni bajnoki mérkőzése. A magyar válogatott középpályása a 17. percben fantasztikus gólpasszt adott csapattársának, ám a szünetben kiállították. A mérkőzést hármas emberhátrányban befejező al-Vahda 5–1-es vereséget szenvedett az éllovas al-Dzsazira otthonában.
jan. 19
18:39
Törökország: fél év eltiltás a bírókat fenyegető elnöknek (She)
Botrányos viselkedése miatt féléves eltiltással sújtották Aziz Yildirimet, a török Fenerbahce labdarúgóklub elnökét.
jan. 19
19:15
Afrika-kupa: Tunézia javított, Szengál továbbjutott (She)
Az Afrikai Nemzetek Kupáját a Szenegáltól elszenvedett 2–0-s vereséggel kezdő Tunézia Algéria ellen javított a B-csoportban. Szenegál második mérkőzését is megnyerte, és csoportelsőként  továbbjutott.
jan. 19
19:33
Légiósok: Jó döntést hoztam tavaly nyáron – Bese (She)
A Le Havre csapatának magyar válogatott labdarúgója, Bese Barnabás elégedetten nyilatkozott az MTI-nek, ugyanis megtalálta számítását a francia másodosztályú klubnál.
jan. 19
19:33
Nemzetközi foci: Bundázás miatt eltiltották a BL-győztes csapatot (Agroinform)
Az ázsiai BL-győztest több mérkőzés befolyásolása miatt kizárták az idei sorozatból.
jan. 19
19:35
Férfi kézi-vb: Izland „kicentizte” a továbbjutást; hibátlan franciák (She)
A férfi kézilabda-világbajnokság csütörtöki játéknapján Izland izgalmas meccsen játszott döntetlen Macedóniával, s ezzel megszerezte a továbbjutást érő negyedik helyet a B-csoportban. Az A-jelű hatosban Franciaország legyőzte Lengyelországot, így százszázalékos mérleggel végzett az élen.
jan. 19
19:51
Női kosár Euroliga: majdnem kétszer annyit pontot dobott a Győr ellenfele (She)
Az Uni Győr 91–46-ra kikapott az olasz Famila Schiótól a női kosárlabda Euroliga A-csoportjának csütörtök esti mérkőzésén.
jan. 19
20:09
Női kosár Ek: hétpontos előnyt harcolt ki a Cegléd (She)
A Cegléd hétpontos előnyre (73–66) tett szert a lett Riga ellen a női kosárlabda Európa-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 19
20:11
Cselgáncs: átadták az iskola tetejére épült akadémiát (She)
Ünnepélyes keretek között avatták fel Gazdagréten a Budai Judo Akadémiát, amely a Vasas cselgáncsozóinak is otthonául szolgál.
jan. 19
20:27
Díjazás: Imre Géza lett az év sportolója Kőbányán (She)
Kőbánya sportolója 2016 díjjal ismerték el Imre Géza párbajtőrvívó riói olimpián nyújtott teljesítményét, az egyéniben szerzett ezüst-, illetve a csapatban nyert bronzérmet.
jan. 19
20:29
Férfi kézi-vb: ezért a spanyoloké a világ egyik legjobb kapusa (She)
A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság egyik legszebb jelenete a spanyol-izlandi meccshez köthető. A spanyolok kapusa, Gonzalo Pérez de Vargas nagyszerű vetődéssel hárította Kari Kristjansson cunderét. A meccset még az első fordulóban játszották.
jan. 19
20:31
FTC: A Honvéd elleni kupameccs? Próbálok nem gondolni rá – Botka (She)
Felkorbácsolta a kedélyeket Kispesten Botka Endre, amikor a Budapest Honvédban eltöltött 16 év után a fővárosi rivális Ferencvárosba igazolt. A jobbhátvéddel a BKV Előre elleni felkészülési mérkőzés után nemcsak a beilleszkedéséről, hanem a német és olasz stílusról, a válogatottról, Gera Zoltánról és természetesen a parázsnak ígérkező Honvéd elleni Magyar Kupa nyolcaddöntőről is beszélgettünk.
jan. 19
20:45
Barca: a klublegenda álruhában lepte meg a szurkolókat – videó (She)
A Barcelona szurkolóinak meccsén megjelent Rivaldo, a katalán labdarúgócsapat egykori sztárja. A brazil zseni is beállt játszani, de ezt a drukkerek akkor nem tudhatták, mert elmaszkírozva jelent meg. Persze a végén minden kiderült, a játékosok rendesen meg is lepődtek…
jan. 19
20:47
Gyirmót: kétszeres bajnok bosnyák védőt szerződtettek (She)
A bosnyák bajnokságot a téli szünetben vezető Zrinjski Mostartól szerződtetett védőt a Gyirmót FC Győr. Anto Radeljic kétszeres bosnyák bajnok.
jan. 19
21:03
Mol Liga: hiába a két gyors újvárosi gól, a Brassó nyert (She)
Bár a harmadik harmadban 1–3-ról egyenlített a Dunaújváros a Corona Brasov ellen a Mol Liga csütörtöki mérkőzésén, a hosszabbításban Mihály Árpád góljával a romániai csapat győzött.
jan. 19
21:21
Válogatott: egy nap alatt elvitték a portugáliai jegyeket (She)
Egy nap alatt elfogytak a március 25-i Portugália–Magyarország világbajnoki selejtező mérkőzésre első körben meghirdetett magyarországi belépők.
jan. 19
21:23
Király-kupa: megnyugtató előnyt harcolt ki az Atlético (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán 3–0-ra legyőzte az Eibart a Király-kupa negyeddöntőjének első felvonásán.
jan. 19
21:25
Férfi kézi-vb: breszti légiósunk tudja a pénteki receptet (She)
Dzsamali Iman, a magyar férfi kézilabda-válogatott balátlövője szerint sok futásra és gyors játékra lesz szükségük pénteken Fehéroroszország csapata ellen a franciaországi világbajnokság utolsó csoportmérkőzésén.
jan. 19
21:39
NFL: a Raiders hivatalosan is jelezte, Las Vegasba költözne (She)
Hivatalosan is jelezte az Oakland Raiders a profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetésének, hogy Las Vegasba szeretne költözni.
jan. 19
21:57
NB I: a Marca top 10-es listáján az Újpest játékosa (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest középpályása, Enisz Bardhi is szerepel a Marca legújabb top 10-es listáján – írja a lila-fehérek hivatalos oldala. A spanyol sportnapilap azon 19 és 23 év közötti labdarúgókról készített listát, akik valamely első osztályú bajnokság legjobb gólvágói közé tartoznak.
jan. 19
22:15
CSZKA: meglepő látvány a spanyolországi edzőtáborban – képek (She)
A CSZKA Moszkva labdarúgócsapata Spanyolországba utazott edzőtáborozni, mondván, ott biztos, jobb az idő, mint a zord orosz télben. Azonban Campoamorban meglepő látvány fogadta őket…
jan. 19
22:17
Haladás: a spanyol támadó is utazik Horvátországba – a keret (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos oldalán tette közzé, hogy mely játékosok utaznak a második horvátországi edzőtáborba.
jan. 19
22:33
Afrika-kupa: Tunézia javított, Szengál továbbjutott (She)
Az Afrikai Nemzetek Kupáját a Szenegáltól elszenvedett 2–0-s vereséggel kezdő Tunézia Algéria ellen javított a B-csoportban. Szenegál második mérkőzését is megnyerte, és csoportelsőként  továbbjutott.
jan. 19
22:51
Asztalitenisz: Póta a 16 között a BOK Csarnokban, Pattantyús búcsúzott (She)
Póta Georgina bejutott a nyolcaddöntőbe egyesben az év első asztalitenisz World Tour-versenyén, a budapesti BOK Csarnokban (korábbi SYMA Csarnok) zajló, 120 ezer dollár összdíjazású Hungarian Openen. Pattantyús Ádámszemélyében az egyetlen főtáblás magyar kiesett a férfi egyes küzdelmében.
jan. 19
23:27
Női vízi NB I: nagy verést mért az UVSE a Szentesre (She)
A női vízilabda NB I csütörtök esti mérkőzésén az UVSE elsősorban az első negyedben mutatott nagyszerű játékával 16–7-re legyőzte a Szentest.
jan. 19
23:29
Olasz Kupa: simán győzött a Roma a Sampdoria ellen (She)
Csütörtök este lejátszották az utolsó nyolcaddöntős mérkőzést is a labdarúgó Olasz Kupában a Roma és a Sampdoria között. A Roma fölényesen győzött, és várhatja a Cesena ellen negyeddöntőt február 1-jén.
jan. 19
23:31
Király-kupa: Neymar büntetőjével előnyben a Barca (She)
A Barcelona labdarúgócsapata 1–0-ra legyőzte a Real Sociedadot a Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 19
23:45
NS: Doll mínusz kétmilliója; budapesti Oenning – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés