2017. január 21. szombat

jan. 21
17:16
Felkészülés: kikapott szlovákiai ellenfelétől a Fradi (She)
A labdarúgó NB I tavaszi idényére készülő Ferencváros 1–0-s vereséget szenvedett a szlovák első osztályú Nagymihály elleni felkészülési mérkőzésen.
jan. 21
17:33
Sílövészet: egy tizedmásodperc döntött a váltóban (She)
Szombaton a férfi váltó és a női 12.5 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az olaszországi Antholzban. Mindkét számban német versenyzők álltak a dobogó tetejére.
jan. 21
17:35
Bundesliga: kiszenvedte a BVB, újra nyert a Hoffenheim (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójában a 39. perctől emberelőnyben játszó Borussia Dortmund 2–1-re győzött a Werder Bremen otthonában. Újra nyert a Hoffenheim, megint volt hamburgi piros lap.
jan. 21
17:39
Hihetetlen! (Agroinform)
jan. 21
17:51
Férfi kézi-vb: nézőcsúcs a franciák meccsén, nyolc között a címvédő! (She)
A férfi kézilabda-világbajnokság nyolcaddöntőjében Norvégia magabiztosan, 34–24-re legyőzte Macedóniát a magyar válogatott ágán. A házigazda franciák nehézkes kezdés után, nézőcsúcsot hozó mérkőzésen hat góllal legyőzték Izlandot. A spanyolok megszenvedtek a brazilokkal, a szlovénok a második félidőben felőrölték az oroszokat.
jan. 21
18:09
PL: Rooney a 94. percben mentett pontot az MU-nak (She)
A Manchester United idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Stoke Cityvel a Premier League 22. fordulójában. A hazaiak a 19. percben Juan Mata öngóljával kerültek előnybe, de a 94. percben Wayne Rooney történelmi jelentőségű szabadrúgásgóllal egyenlített.
jan. 21
18:11
Videó: majdnem minden remény elszállt, de jött Rooney, és rekorder lett! (She)
A Manchester United csak a hosszabbításban szerzett góllal mentett pontot a Stoke City ellen az angol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni meccsén. Ezzel Rooney már 250 gólnál tart a Manchester Unitedben, és így már egyedüliként éllovas a házi örökranglistán a 249 találatos Bobby Charlton előtt.
jan. 21
18:27
La Liga: Ramos megint tarthatatlan volt, újra nyert a Real (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójában a Real Madrid hazai pályán Sergio Ramos duplájával 2–1-re legyőzte a Málagát.
jan. 21
18:45
Vívó-vk: Szász Emese bronzérmes Barcelonában (She)
Szász Emese a harmadik helyen végzett a női párbajtőrözők barcelonai világkupaversenyén.
jan. 21
19:03
Videó: 20 UFC-meccs, ami 20 másodpercig sem tartott! (She)
Nem akármilyen válogatás került fel a Streamable-re, valaki összegyűjtött 20 UFC-meccset, amely kevesebb mint 20 másodpercig tartott.
jan. 21
19:36
Felkészülés: vezetett a ZTE a szlovén rekordbajnok ellen (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a szlovén rekordbajnok NK Maribortól.
jan. 21
19:38
FTC: Doll elárulta, miért van szükségük Kleinheislerre (She)
A Ferencváros felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett a szlovák első osztályban szereplő Nagymihály (MFK Zemplín Michalovce) csapatától. A találkozó után az NSO Tv stábja villáminterjút készített Thomas Doll-lal. A német vezetőedző elmagyarázta, miért léptek pályára ismét a hét közben elküldött ghánai próbajátékosok, illetve kifejtette: miért is van szüksége a Fradinak Kleinheisler…
jan. 21
19:54
Női vízi Euroliga: magyar-spanyol párharc kétszer is (She)
Mindkét érintett magyar csapat spanyol ellenfelet kapott a női vízilabda Euroligában a negyeddöntő szombati sorsolásán, amelyet Tbilisziben ejtettek meg a kontinentális szövetség illetékesei.
jan. 21
19:56
Videó: sárga lap a hazaadásért – furcsa, de bravúros ítélet (She)
Érdekes jelenet játszódott le a Nantes–PSG mérkőzésen a francia labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Marco Verratti sárga lapot kapott hazaadásért.
jan. 21
19:58
Afrika-kupa: remek gól döntött, nagyon megünnepelték – videó (She)
Ghána válogatottja 1–0-ra legyőzte Malit a Gabonban zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája szombati játéknapján, és ezzel biztossá tette, hogy továbbjut a D-csoportról.
jan. 21
20:00
Gyász: a Dunakeszi fiatal futsalosa az áldozatok közt, hétfőn gyásznap (She)
A Dunakeszi Kinizsi futsalklub fiatal játékosa, Simonffy Botond is elhunyt az Olaszországban, Verona közelében történt buszbalesetben.
jan. 21
20:12
Videó: két hiba, két gól – Lloris tragikus öt perce (She)
Gyorsan kétgólos hátrányba került a Tottenham a Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság szombat esti meccsének második félidejében. Ehhez elég volt a Spurs kapusának Hugo Llorisak két hibája…
jan. 21
20:14
Női kézi NB I: tízgólos Fradi-siker Békéscsabán (She)
A női kézilabda NB I 13. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Ferencváros idegenben 35–25-re legyőzte a Békéscsabát.
jan. 21
20:15
Itt vannak az ötös lottó aktuális nyerőszámai (Behaviour)
Joker: 286469
jan. 21
20:30
Női kézi EHF-kupa: hét góllal kikapott az Érd (She)
Hétgólos vereséget szenvedett az Érd a norvég Byasen otthonában a női kézilabda EHF-kupa szombati játéknapján, a csoportkör 3. fordulójában.
jan. 21
20:32
Serie A: a Fiorentina nagyon simán elintézte a Chievót (She)
A Fiorentina idegenben is simán, 3–0-ra legyőzte a Chievót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén.
jan. 21
20:34
Női kosár NB I: nem kegyelmeztek az esélyesek (She)
A címvédő és listavezető Sopron 13 ponttal győzött a PINKK-Pécs vendégeként a női kosárlabda NB I szombati játéknapján. Érvényesítette a papírformát a PEAC, a Cegléd és a DVTK is.
jan. 21
20:36
Férfi röpi NB I: csak egy játszmát nyertek a hazaiak (She)
Mindhárom szombati mérkőzés vendégsikert hozott a férfi röplabda NB I-ben.
jan. 21
20:48
PL: Jesus majdnem nyerőembere lett a Citynek, de pontot rabolt a Tottenham (She)
Elképesztő izgalmak után végzett 2–2-re a Manchester City odahaza a Tottenhammel az angol labdarúgó élvonal, a Premier League 22. fordulójában.
jan. 21
20:50
Bundesliga: Gulácsiék simán legyőzték Huszti klubját (She)
Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig hazai pályán 3–0-ra legyőzte a meccs túlnyomó részében emberhátrányban játszó Eintracht Frankfurtot. A vendégeknél a sérült Huszti Szabolcs nem került be a keretbe.
jan. 21
20:52
Férfi kézi-vb: „A dánoknak kisebb motivációt jelent ellenünk játszani” (She)
Marosi László, a Magyar Kézilabda-szövetség férfiszakágért felelős alelnöke a franciaországi világbajnokság csoportkörét követően, a Dánia elleni nyolcaddöntő előtt adott helyzetértékelést.
jan. 21
20:54
Topligák: Ismét nyert a Real Madrid, Rooney rekordot döntött - összefoglaló (Agroinform)
Hazai pályán égett a Liverpool a sereghajtó ellen, a City és a Tottenham nem bírt egymással. Topligák összefoglaló.
jan. 21
21:06
Férfi vízi ob I: tovább növelte előnyét a Szolnok és az Eger (She)
A Szolnok és az Eger megnyerte idegenbeli meccsét a férfi vízilabda-bajnokságban, és mivel az üldözőik ezt nem tették meg, az A- és a B-csoport éllovasa tovább növelte előnyét.
jan. 21
22:33
Férfi vízi ob I: tovább növelte előnyét a Szolnok és az Eger (She)
A Szolnok és az Eger megnyerte idegenbeli meccsét a férfi vízilabda-bajnokságban, és mivel az üldözőik ezt nem tették meg, az A- és a B-csoport éllovasa tovább növelte előnyét.
jan. 21
22:35
Gyász: részvétet nyilvánított az Újpest, játékosuk testvére az egyik áldozat (She)
Az Újpest Facebook-oldalán fejezte ki részvétét az olaszországi buszbalesetben elhunytak családjának. A lila-fehér klub U16-os játékosának, Simonffy Bálintnak a testvére, Botond az egyik áldozat. Az NB I-es klubok közül a Videoton is részvétét fejezte ki.
jan. 21
22:51
Férfi kézi-vb: kemény döntés előtt állunk Nagy László kapcsán (She)
Debre Viktor edző szombaton azt hangsúlyozta, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatottnak túl kell lépnie a fehéroroszoktól pénteken elszenvedett vereségen, hiszen vasárnap már az olimpiai bajnok Dániával játszik a franciaországi világbajnokság nyolcaddöntőjében.
jan. 21
22:53
Afrika-kupa: műesés a javából – ezt komolyan gondolta?! Videó! (She)
Mahmud Hasszán, hivatalos becenevén „Trézéguet” hatalmas műeséssel vétette észre magát a Gabonban zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája szombati játéknapjának Egyiptom–Uganda (1–0) csoportmérkőzésén. Nézzük!
jan. 21
22:55
Serie A: a Napoli az első kilenc percben győzte le a Milant (She)
A Napoli 2–1-re legyőzte idegenben a Milant az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) szombati esti rangadóját. A nápolyiak ezzel egy pontra megközelítették az éllovas, két meccsel kevesebbet játszó Juventust.
jan. 21
23:09
La Liga: éledezik a Valencia, meglepő idegenbeli győzelem (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójában a Valencia idegenben 2–0-ra legyőzte a Villarrealt, ezzel a Deportivo La Corunát és a Leganést megelőzve feljött a tabella 15. helyére, és hét pont távolságra került a kiesőzónától.
jan. 21
23:11
Mol Liga: a MAC Budapest 15 gólt ütött a Galati kapujába (She)
A MAC Budapest 15 gólt ütve győzte le a vendég Dunarea Galati együttesét a jégkorong Mol Liga szombati játéknapján.

Keresés