2017. január 4. szerda

jan. 4
13:42
Angol foci: Ezekre a gólokra nincs magyarázat! - videó (Agroinform)
13 hónapon belül három olyan gól volt a két csapat között, amelyet épp ésszel lehetetlen felfogni.
jan. 4
13:44
Darts: Csodás idomok, tomboló zöld szörny, őrült nézők - a vb legjobb fotói (Agroinform)
Szubjektív válogatásunkban összeállítottuk a 2017-es PDC darts-világbajnokság legjobb fotóit.
jan. 4
14:09
Bayern: Aki nem tanul meg németül, az fizet – Hoeness (She)
Ha Uli Hoenessen, a Bayern München elnökén múlik, akkor továbbra is mindenkinek meg kell tanulnia németül, aki a Bayern Münchenhez szerződik.
jan. 4
14:27
DVTK: a klub és a játékos is úgy érezte, ideje szakítaniuk (She)
Nikházi Márk távozik a DVTK-tól, és az MTK-ban folytatja a pályafutását – adta hírül szerdán hivatalos honlapján az NB I-es diósgyőri labdarúgóklub. Az átigazolást az MTK is megerősítette: a középpályás három évre írt alá a kék-fehérekhez. A téli felkészülést megkezdő diósgyőriek szerdán sajtótájékoztatót is tartottak, azon Benczés Miklós sportigazgató többek között a téli erősítési tervekről…
jan. 4
14:29
Bundesliga: Draxler nem bírta a nyomást, majd elment a PSG-be (She)
Az ESPN meglepő nyilatkozatot bányászott elő a kedden a Wolfsburgtól a Paris Saint-Germainhez szerződő Julian Draxlertől.
jan. 4
14:31
Anglia: a PL-játékos halott lányával viccelődött a futballista (She)
Harry Arter, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő AFC Bournemouth középpályása feleségével szörnyű tragédiát élt át, miután lányuk a szülőszobában életét vesztette. Egy sokadosztályú futballista pedig úgy gondolta, ez olyan téma, amivel lehet viccelni…
jan. 4
14:33
Bulvár: Elvis, Gascoigne, Justin Bieber és Andy Murray 2017 legfontosabb fogadásai között (Agroinform)
A britek számtalan dologra fogadhatnak az újévben, köztük Justin Bieber apaságára is.
jan. 4
14:45
Kerékpár: 105 éves, mégis újabb rekorddöntésre készül (She)
Újabb rekord beállítására készül a francia kerékpáros Robert Marchand, aki a Párizs közelében található nemzeti pályán próbál meg egy órán keresztül biciklije nyergében maradni – 105 esztendősen...
jan. 4
15:03
Újpest: „Több felelősség kell; jobbak leszünk tavasszal” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a klub hivatalos oldalának beszélt a tavaszi szezon előtti elvárásairól.
jan. 4
16:19
Spanyol Király-kupa: Nehéz rangadóval indít a Real Madrid (Agroinform)
A Blancók tartalékos csapattal fogadják a bombaformában lévő Sevillát. A gólözön garantált!
jan. 4
16:48
Videó: Pogba el akarta törni a nyakát az Everton támadójának? (She)
A Manchester Unitedben futballozó Paul Pogba legfrissebb videójában az Everton támadója, Romelu Lukaku is szerepet kapott.
jan. 4
16:50
Síugró Négysáncverseny: Kraft el-, Tande messze szállt (She)
A síugrók Négysáncversenyének harmadik fordulóját rendezték meg szerdán az ausztriai Innsbruckban. Az időjárás elég komolyan befolyásolta a versenyt, s végül egy sorozat alapján hirdettek győztest, aki nem más lett, mint a második, Garmisch-Partenkircheni verseny győztese, a norvég Daniel Andre Tande, aki így összetettben is átvette a vezetést.
jan. 4
16:52
Videó: Dzsudzsákot a bíró sem tudta megfosztani a góltól – aztán jött egy szabadrúgás… (She)
Az Egyesült Arab Emírségek kupasorozatában, az Elnök-kupában a Dzsudzsák Balázssal felálló al-Vahda hazai pályán 6–0-ra megverte a címvédő, bajnoki listavezető al-Dzsazirát. A magyar válogatott szélső két góllal járult hozzá a kiütéses sikerhez – előbb tizenegyesből, majd szabadrúgásból talált be.
jan. 4
17:12
NFL: Nem sok hibádzott a nagy kaszáláshoz... (Agroinform)
Górcső alá vettük, hogyan szerepeltek szerkesztőink és tippmestereink az NFL alapszakasza alatt.
jan. 4
17:42
Tour de Ski: hiába üldözték Nilssont és Usztjugovot (She)
Szerdán a negyedik szakaszt teljesítették a sífutók Tour de Ski versenysorozatán, a németországi Oberstdorfban. A hölgyek 10, a férfiak 15 kilométert tettek meg, az éllovasok azonban nem változtak.
jan. 4
17:44
PL: íme, a sztori a Tottenham–Chelsea rivalizálás mögött! (She)
Ma este 21 órakor a Tottenham Hotspur és a Chelsea számára is folytatódik a Premier League – a két csapat 139. alkalommal csap össze egymással. Nem hétköznapi angol bajnoki találkozóról van szó, az egyaránt londoni illetőségű klubok közös története több mint száz évre tekint vissza. Mi is visszatekintettünk, és utánanéztünk, vajon miként fordulhatott elő, hogy a két csapat manapság finoman szólva…
jan. 4
18:00
Hopman-kupa: Federer kikapott, de a svájciak így is nyertek (She)
A svájci válogatott legyőzte szerdán a német csapatot a 29. Hopman-kupán, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
jan. 4
18:02
Női kézi: újabb klasszis köszönt el a román válogatottól (She)
Paula Ungureanu, a Dunaferr korábbi és a CSM Bucuresti jelenlegi kapusa bejelentette, hogy többet nem lép pályára a román női kézilabda-válogatottban.
jan. 4
18:04
NB II: „Mindenki minket akar megverni" – munkába állt Pintér (She)
A téli szünet után szokásos orvosi vizsgálatokkal, Pintér Attila vezetésével elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II tavaszi szezonjára a Puskás Akadémia FC. Az új tréner a klub honlapjának adott videointerjúban elmondta, hogy szervezett és eredményes játékot szeretne megvalósítani, illetve a célok eléréséhez nyomás alatt is teljesíteni képes, nyerő típusú futballistákra lesz szüksége.
jan. 4
18:15
Anglia: eltörték a lábát, de nem ebből lett óriási balhé (She)
Óriási balhéval indult a Portsmouth–Luton Town angol negyedosztályú bajnoki mérkőzés, miután a vendégek játékosára, Cameron McGeehanre úgy rácsúszott Michael Doyle, hogy eltört a lába. Ám nem emiatt akadt ki mindenki…
jan. 4
18:22
Magyar foci: A Vasas fiatal tehetségéért harcol a norvég és a magyar válogatott (Agroinform)
A norvég és a magyar korosztályos válogatottban is figyelembe vennék Alexander Torvundot.
jan. 4
18:33
Hertha: így döntenek az edzői stáb összetételéről (She)
A Hertha BSC január 7-én kezdődő egyhetes mallorcai edzőtáborában nemcsak a tavaszi idényre való felkészülés kerül napirendre a berlini klubnál, hanem az edzői stáb tagjaival is leül a klub vezetősége, hogy a szerződésekről tárgyaljon.
jan. 4
18:35
Tenisz: Djokovics következő ellenfele ritka bravúrt ért el (She)
A címvédő Novak Djokovics két játszmában (6:3, 6:4) legyőzte az argentin Horacio Zeballost a dohai kemény pályás férfi tenisztorna második fordulójában.
jan. 4
18:37
Vasas: az anyaegyesület eladta a futball kft. 99 százalékát (She)
A Vasas Sport Club eladta az élvonalbeli labdarúgócsapatot működtető Vasas Futball Kft. tulajdonrészének 99 százalékát az eddigi főtámogató, Jámbor János cégének.
jan. 4
18:51
Alpesi sí: Miklós Edit riválisa megsérült, vége a szezonjának (She)
Cornelia Hütter számára véget ért az idény, ugyanis az osztrák alpesi síző szerdai edzésén hatalmasat bukott és elszakadt a térdszalagja.
jan. 4
19:16
Spanyol foci: Meghozza-e a január Neymar régóta várt góljait? (Agroinform)
A Barcelona brazilja október közepe óta nem szerzett gólt tétmeccsen, de az év elején hagyományosan jól megy neki.
jan. 4
19:27
PL: nincs kegyelem, ismét kényszerpihenőn Fernandinho (She)
„Fernandinho le fogja tölteni négymeccses eltiltását” – áll az FA közleményében. Az év első mérkőzésén mindössze harminckét perc után kiállított középpályás hiába fellebbezett, nem sikerült meggyőznie az angol szövetség illetékeseit arról, hogy csökkentsék eltiltásának időtartamát. A brazil futballistának így egy kupamérkőzést és három bajnokit kell kihagynia.
jan. 4
19:45
Belgium: nemet mondott az Újpestre, parkolópályára került (She)
Mohamed Tchité egykor a legjobb belga csapatokban rúgta a gólokat, egy éve pedig az Újpestbe igazolhatott volna. Nemet mondott a magyarországi lehetőségre, azóta pedig a belga harmadosztályban „sínylődik”.
jan. 4
20:03
Király-kupa: ilyen gólt még amatőrök is nehezen hoznak össze (She)
A Villarreal labdarúgói olyan komikus gólt készítettek elő a Real Sociedadnak a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, hogy azon talán még a saját szurkolóik is nevetnek. A Real Sociedad 3–1-re nyert hazai pályán, míg a két másodosztályú csapat összecsapásán az Alcorcón 0–0-ra végzett a Córdobával.
jan. 4
20:05
DVTK: Ez nem segíti a magyar labdarúgást – Horváth Ferenc (She)
Az NB I-es klubok közül elsőként a Diósgyőr kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első idei edzésen és a sajtótájékoztatón az NSO Tv stábja is ott járt. Kameránk előtt Horváth Ferenc vezetőedző beszélt a „légiósszabály” betartásáról (az MLSZ ajánlása szerint a keretben legfeljebb hét, a kezdőcsapatban három külföldi játékost lehet szerepeltetni a magasabb támogatásért), annak a magyar…
jan. 4
20:21
FTC: Pintér Attila januárban ismét összecsap a Fradival (She)
A labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros a hivatalos honlapján tette közzé eddig még nem ismert téli felkészülési programját. A Fradi a spanyolországi edzőtáborozás előtt a Tevellel, a BKV Előrével és a Puskás Akadémiával is összecsap.
jan. 4
20:39
Férfi kosár NB I: a Szeged legyőzte a Kecskemétet (She)
A Szedeák 86–77-re nyert hazai pályán a Kecskemét ellen a férfi kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén.
jan. 4
20:41
Női kézi MK: kevés volt a hazai iksz a Fehérvárnak (She)
A Mosonmagyaróvár szerdán 20-20-as döntetlent játszott Székesfehérváron a női kézilabda Magyar Kupa negyedik fordulójában, ezzel a legjobb hat közé jutott.
jan. 4
20:57
PL: Tottenham–Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Szerdán a Tottenham–Chelsea mérkőzéssel zárul az angol labdarúgó Premier League 20. fordulója, kövesse a londoni derbit onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 4
21:15
Africa Race: Gyilkos pálya volt – Kovács Miklós (She)
Homokdűne, kiszáradt folyómeder, kősivatag – az Africa Race harmadik szakaszán volt minden, mi szem-szájnak ingere. Így köszönt be a Szahara.
jan. 4
21:17
Férfi kézi-vb: Pálmarsson sérült, kérdéses a szereplése (She)
Aron Pálmarsson, a Telekom Veszprém izlandi irányító-átlövője sérülés miatt lemaradhat a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságról.
jan. 4
21:51
Jégkorong MK: elődöntőben a DVTK és a Debrecen (She)
A DVTK és a Debrecen továbbjutása vált biztossá a jégkorong Magyar Kupa szerdai hatodik, utolsó előtti fordulójában.
jan. 4
22:09
Képek: így néz ki most a Dagály Úszóaréna (She)
A Dagály Úszóaréna elkészült, a környéken már a tereprendezés folyik. A 2017-es vizes világbajnokságot július 14. és július 30. között rendezik Budapesten. A Dagály Úszóaréna lesz az esemény fő helyszíne.
jan. 4
23:03
A szokásos Alli-dupla túl erős volt a Chelsea-nek (She)
Dele Alli volt a Tottenham és a Chelsea londoni derbijének főhőse, a középpályás két gólt fejelt Christian Eriksen két beadását követően, ezzel a „sarkantyúsok” a tabella harmadik helyére ugrottak. Alli ráadásul sorozatban harmadik bajnokiján szerzett két gólt.
jan. 4
23:05
Dakar: Peterhanselé a szakasz, Loeb maradt az élen (She)
A francia Sébastien Loeb a harmadik helyen végzett a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali szerdai, harmadik szakaszán, de összetettben továbbra is vezet.
jan. 4
23:18
Király-kupa: a Real Madrid nem érezte meg a BBC hiányát (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata a BBC, azaz Bale, Benzema és Cristiano Ronaldo nélkül 3–0-ra győzött hazai pályán legutóbbi döntős Sevilla ellen a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

Keresés